Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter filmen del 2

(Efter filmen)

Karakter: 4.9/14
Visninger: 7633

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Efter filmen del 2
Af oleole13
Personer: Lasse 16 år, går i gymnasiet, Tim, kontrollør i biografen, hans venner Anders og Simon alle tre 19 år.

De hørte trin nærme sig, og Lasse fór sammen, samlede benene og dækkede pik og nosser så godt han kunne med hænderne.

Hej Tim, nå så blev du endelig færdig.

Lasse fik et svirp over fingrene. Få de hænder væk og spred benene igen, ellers kan Tim jo ikke se, hvor langt vi er nået. Godt, du ringede til os, det skal nok blive en rigtig god aften, og ham her Lasse nyder det ligefrem, se bare. Og så sendte han nogle små svirp mod Lasses pikhoved, så dråber af precum fløj omkring, men den fortsatte med at stå brædthård op mod hans mave.

Det her skal vi sgu have nogle billeder af, sagde Tim, og havde straks gang i mobilen. Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for sådan nogle flotte billeder, hvor lærerens søn viser det hele frem.

Nej, udbrød Lasse, det kan I ikke være bekendt, jeg har jo ikke gjort jer noget.

Nej, det har du ikke, men vi kan ikke lide din far, og da han ikke er her, så kommer det til at gå ud over dig. Det vil sige, foreløbig ser det ud til, at du ikke synes, det er så slemt, grinede Simon.

Hej Tim, tag lige et par billeder, hvor spidsen af pinden ligger lige på pikhovedet. Hold om den Lasse, så den står stille.

Tim tog billeder, og Simon gned spidsen mod pikspalten og pressede lidt for at prøve, om han kunne få den ind.

Nej, sagde Tim, som havde forstået, hvad Simon var ude på. Det går ikke, den er for tyk, men vent lige, og så var han væk.

Et øjeblik efter var han tilbage med en rød blomst med vel ti cm stilk. Se her Lasse, stik den her ind, mon ikke det vil pynte.

Hva, hva mener du?

Stik den ind i pikspaltem og ned i pikken.

Aldrig i live… AAAAVVV åååhhh sagde han og tog sig til klunkerne, som Simon havde givet et let slag.

Er det nok? Eller skal vi prøve igen, og få så de hænder væk i en fart.

Det var absolut nok, så Lasse rakte ud efter blomsten og begyndte at fumle med stilkenden mod pikspalten.

Klem om hovedet, så munden åbner sig, foreslog Tim, og lidt efter havde Lasse fået den en cm ind, slap blomsten og så op, som om han troede, at nu var det gjort.

Hvorfor stopper du, sagde Tim, den skal helt ind.

Hva’?

Ja helt ind, er det så svært at forstå? Hele stilken skal ind, og det skal ikke tage hele aftenen.

Centimeter efter centimeter fik Lasse stukket den ind, det hjalp en del med al den precum, der stadig sivede ud, og til sidst sad blomsterhovedet mod pikhovedet.

Nydeligt, sagde Anders, det skal jeg også have billede af, og så tog de alle tre billeder. Bare rolig, vi skal nok sende nogle til dig, hvis de da ikke kommer på nettet alle sammen! Så kan du hente dem der.

Nettet? I mener da ikke?

Hvorfor ikke? Hvis vi så også giver dit mobilnummer, så kan du få al den pik, du kan ønske dig, sagde Tim.

For resten, sagde Anders, nu du siger pik, så påstår Lasse, at du ikke havde din pik hverken nede i hans hals eller oppe i røven dengang på skolen.

Det er også rigtigt, grinede Tim, men det havde jeg i høj grad regnet med at indhente her i aften.

Er det rigtigt, at du tvang den lille dreng til at sutte dig af?

Tvang! Ha! I skulle ha set ham. Aldrig så snart jeg havde fisket pikken ud, før han var nede på knæ og havde den i munden. Skal vi lige vise dem det Lasse?

Han rejste sig op og fiskede pikken ud. Så satte han sig med spredte ben lige foran Lasse.

Ingen behøvede at opfordre Lasse til at kikke på den endnu ikke helt stive pik, der fed og blodfyldt hang ud af gylpen lige foran ham, mens den i små ryk voksede og voksede og løftede sig mere og mere. Siden Tim var gået ud af skolen, havde Lasse ikke set andre stive pikke end sin egen, ikke da andre end alle dem, han havde fundet på nettet, og som nu lå i forskellige mapper på hans bærbare – og en del af dem også på hans nye smartphone. Og det her var noget helt andet, det var den ægte vare, og selv om det var fire år siden, kunne han igen fornemme den dejlige følelse af det varme, runde og glatte pikhoved i munden, og smagen af den varme sperm, når den fyldte hans mund.

Uden opfordring gled han ned af stolen, og lå nu på knæ nærmest mellem Tims ben og stirrede på det smukke rød-blå hoved med den lille røde mund, hvorfra der nu dukkede den ene klare dråbe op efter den anden.

De tre andre, ja i hvert fald de to andre, Anders og Simon, så målløse til og troede ikke deres egne øjne, men da Lasse så slikkede sig om munden, måtte de holde hånden op for munden for ikke at skrige af grin, og dermed bryde fortryllelsen og stoppe forestillingen. Selv de var et eller andet sted klare over, at Lasse havde glemt alt om dem og kun havde fokus på Tim eller rettere hans pikhoved. Anders havde dog så megen sans, så han satte gang i en optagelse på sin mobil.

Så fortsatte Lasses tunge fra hans læber over på det lokkende pikhoved, hvor den begyndte at lappe prespermen i sig, og øjeblikket efter havde hans mund lukket sig om det længe savnede hoved, og Tim udstødte et dybt suk af lettelse og nydelse.

Nu var der ingen vej tilbage. Tim lagde begge hænder på Lasses baghoved, og Anders og Tim udbrød som med en mund:
Det var fandens!
Det virkede, som om han var hypnotiseret, og det bare ved at se en pik.

Nå, bare og bare, det var sgu da ikke en hvilken som helst pik, sagde Tim, det var jo min pik, som han nok har savnet, grinede han.

Ja, fortryllelsen var brudt,
og nu prøvede Lasse at
rejse sig og fjerne hovedet fra Tims pik. Han kom godt nok op at stå, men Tim havde godt fat om hans baghoved og holdt ham foroverbøjet og med pikken begravet i munden.

I den stilling stod Lasses
røv spændt og indbydende lige i kneppe højde, og det tilbud kunne Simon ikke sige nej til. Han gav hver af røvballerne et slag med flad hånd og begyndte så at ælte dem gennem cowboystoffet. Så pressede han sit skridt mod Lasses røv og humpede den nogle gange.
Kan du mærke min hårde pikbule? spurgte han og gav igen nogle stød med underlivet.

Lasse kunne kun udstøde nogle uforståelige lyde, for han kæmpede for at undgå at få Tims pikhoved ned i halsen, men uden nogen større succes. Hver gang Tim lettede lidt på grebet om hans baghoved, fik han løftet munden lidt op ad pikskaftet, men straks efter pressede Tim igen hans hoved hårdt ned. Det kunne kun ende på en måde, og det gjorde det også, så efter nogle minutters legen katten og musen pressede Tim ekstra hårdt, og for første gang mærkede Lasse et pikhoved glide ned i halsen, så han havde ikke overskud til også at interessere sig for, hvad der foregik ved hans bagende.

Dette benyttede Simon sig af til at lukke knappen op, så han kunne trække Lasses bukser ned, og med Anderses hjælp, fik han både sko, cowboybukser og trusser trukket af den forsvarsløse dreng.

Først nød han synet af de røde striber, som hans spanskrør havde efterladt, og sørgede for at tage nogle billeder, mens Anders genoptog filmningen af Tims piks arbejde i Lasses mund.

Simon lynede ned, fiskede nosser og pik ud, gav den nogle ture med hånden og rullede et kondom på. Bedre at være sikker, grinede han, man ved ikke, hvad der ellers er derinde. Næste gang må vi sørge for at få ham skyllet godt ud, for det er altid sjovere uden gummi. Så gav han de bare røvballer nogle slag og begyndte igen at ælte dem. Ind imellem skilte han røvballerne så meget, at de rynkede brune læber kom til syne, et syn, der fik sat yderligere gang i det dunkende blod i hans pik.

Oppe foran var Tim i fuld gang med at lære Lasse at tage en pik i halsen. Hver gang hans pikhoved var trængt derned, holdt han det deri nogle sekunder, inden han trak det tilbage, så Lasse kunne gispe efter vejret. Så ned igen, lidt dybere end før og lidt længere pause, inden han trak den ud igen.

Du skal lære at trække vejret gennem næsen, så dør du ikke af at have en pik i halsen i længere tid, sagde han, og holdt den dernede, til Lasse fægtede med armene.

Simon havde nu fået smurt kondomet over med glidekrem , tog noget mere på to fingre og smurt det mod Lasses rynkede hul.

Trods koncentrationen om pikken i halsen, gav det nogle vellyst stød gennem Lasse, da Simons fingre med den kolde krem rørte ved hans jomfruhul.

Fortsættes

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:11/09 2014
Du er da helt utrolig god til at skrive. Herlig liderlig fortælling, jeg glæder mig til fortsættelsen mvh Jens
 
Navn:Kedde
Dato:15/09 2014
Det er utroligt. Du skriver bare nogle rigtigt gode og meget liderlige noveller, man får altid stådreng på når man læser dine noveller.