Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter filmen del 3

(Efter filmen)

Karakter: 5.0/8
Visninger: 6636

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Efter filmen del 3
Af oleole13
Personer: Lasse 16 år, går i gymnasiet, Tim, kontrollør i biografen, hans venner Anders og Simon alle tre 19 år.

Fra del 2:
Trods koncentrationen om pikken i halsen, gav det nogle vellyst stød gennem Lasse, da Simons fingre med den kolde krem rørte ved hans jomfruhul.

(nu til del 3)

Simon holdt om skaftet med den ene hånd, mens han med den anden pressede Lasses ene balle så meget til siden, så han tydeligt kunne se målet. Så gned han sit pikhoved mod røvlæberne og pressede det lidt ind. Da han således var sikker på at være på ret vej, råbte han:
HOLD FAST, NU KOMMER DEN!
Og med et kraftigt stød med hoften brød pikhovedet ind gennem ringmusklen.

Der ville have lydt et skrig, hvis ikke Lasse havde haft Tims pik godt nede i halsen. Under alle omstændigheder ville det dog ikke have lydt helt så højt, som man nok ville have forventet. Nok var det første gang, Lasse havde en pik i røven, men det var langt fra første gang, han havde noget stukket derop. Lige fra han var helt lille, havde han nydt at have noget stukket ind mellem røvlæberne – og længere ind! Når han havde været syg, og hans mor var der med termometret, havde hun smilet medvidende, når hun så, hvordan hans lille tissemand stivnede. Og med skam at sige, havde hun hjulpet den lidt på vej ved at trække termometret lidt frem og tilbage, og lidt længere ind, end det var strengt nødvendigt. Selv havde han så efterhånden prøvet med det meste, som man sådan kunne stikke op, blyanter, kuglepenne, skaftet på tandbørsten osv. Helst sådan, at tingen blev tykkere og tykkere. Da Tim havde leget med hans mund, var han selv nået til at bruge et kronelys, som han smeltede i bundenden, så den blev rund og god. Nu det sidste års tid havde han brugt et noget tykkere lys, vel nærmest lige så tykt som hans egen pik. Han havde omhyggeligt skåret enden til, så den lignede et pikhoved, og det føltes rigtig godt, når han trak det ind og ud og ind og ud gennem både røvlæber og ringmuskel, og ikke mindst, når det gned mod det, som han godt vidste hed prostata eller sædblæren, det havde de da lært i skolen, men ingen havde fortalt, hvor godt det var, når noget gned mod den.

Men det, der nu havde invaderet hans røvhul, var godt nok noget tykkere end både hans egen pik og hans hjemmelavede dildo, så ondt gjorde det, da den brød igennem, og ondt gjorde det, mens den trængte dybere ind, og ondt gjorde det, da Simon trak den tilbage og næsten ud, og da han igen pressede den i bund, og nu begyndte at køre frem og tilbage, ind og ud. Men så begyndte smerten også at aftage og gå over i ren lyst.
Han slappede mere af i røven, og det mærkede Simon, så han satte tempoet op, samtidig med, at han meddelte de andre, at det her, var da vist noget, ham Lassefyren kunne lide.

Og oppe foran havde Tim løsnet sit greb om Lasses baghoved, så det nu var Lasse selv, der styrede tempoet op og ned ad Tims jernhårde pik, og hvor længe, den skulle blive nede i halsen.

Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å
UH UH UH UH UH UH UH UH UH
AH AH AH AH AH AH AH A AH AH
og lignende lyde kom der fra alle tre, og selv om nogle af dem var halvkvalte, var det tydeligt, at de alle var vellystlyde, og
KLASK KLASK KLASK KLASK
lød det, hver gang Simons lår ramte Lasses baller.

Og Anders? Sad han bare og så på? Nej, han filmede på livet løs, mens hans trusser blev vådere og vådere.

Åh, nej, åh nej, nu går den. Nu, Nu, Lasse, nu kommer det! Tag min sperm Lasse, slug den, tag den! ÅÅÅÅÅHHHHH, ÅÅÅÅÅÅHHHHH! Og så pressede han først pikken så langt ned i Lasses hals, som han kunne, for derefter at trække den tilbage, så de sidste sprøjt kom i Lasses mund.

Da Simon samtidig havde sat tempoet endnu mere op, varede det kun ganske kort, inden Lasses orgasme gik i gang, og da Tims pik nu var ude af hans mund, lød hans vellyst skrig højt og tydeligt i de elles øde gange.
På det tidspunkt var Anders gået helt ned på knæ, så han kunne filme akten nedefra. Der var ikke meget lys, men lige bag dem var der en lys væg, så han fik i smuk profil Simons arbejdende pik i Lasses røv og hans nosser, som klaskede mod Lasses baller, og dennes stive pik med blomsten stikkende ud. Den var nu gledet et lille stykke ud, og da Lasses orgasme pressede på, røg den helt ud i en kaskade af sperm.

Røvmusklerne
strammede yderligere om Simons pik. Han stønnede højere, kørte med nogle ekstra hårde stød helt i bund, og under høje råb tømte han den ene ladning efter dén anden ud i kondomet.

Inden de satte sig for at puste ud, fandt de alle fire deres respektive øldåser. På et tidspunkt havde Anders set sit snit til at droppe en Viagra pille ned i Lasses halvfulde dåse. Det havde måske ikke været nødvendigt, men bedre at være sikker på, at Lasse forblev hård og liderlig hele aftenen og natten.

Inden Anders satte sig ned, stillede han sin dåse på stolen, stod lige foran Lasse og lynede ned.
Jeg må hellere få den ud, inden mine underhylere bliver alt for våde, grinede han. Som de andre trak han også trussekanten ned under nosserne, og hans kølle hang fed og truende – eller indbydende – lige foran Lasses ansigt. Han pressede den mod Lasses næse og kind, så den dråbe, der hang fra forhuden, ramte Lasses læber. Han stak tungen ud og slikkede den i sig, og så åbnede han munden og sugede hele pikhovedet ind i munden. Tog med den frie hånd om skaftet, trak forhuden helt tilbage og begyndte at slikke hovedet rent for precum.

Åhh, åhhh, det er godt, sukkede Anders, mens pikken voksede og voksede. Så trak han sig ud og satte sig ned.
Du ser helt skuffet ud, grinede han, men bare rolig, den kommer tilbage. SKÅL!

Simons pik var skrumpet noget, så nu trak han kondomet af, og holdt det op foran de andre.
Der er faktisk ikke lort på, grinede han, så nu kan I andre jo vælge, om I vil kneppe ham med eller uden. Hvordan var det Lasse, det ser i hvert fald ud til, at du kunne lide det, når man kigger på den sø, du lavede, og så nikkede han hen mod spermsøen med blomsten flydende på toppen.

Var det første gang, du har haft en pik i røven, ville Anders vide.

Ja, det var første gang.

Så kan du glæde dig over, at det ikke bliver sidste gang, grinede Tim, for der er to mere til dig her i aften.

Ja, mindst to, sagde Simon.
Han holdt kondomet i ringen, så spermen i det fik det til at hænge og dingle. Lasse stirrede på det, og det forbigik ikke Simons opmærksomme øjne.
Nå, du synes også det er en skam, hvis det skal gå til spilde. Læg hovedet bagover og luk munden op, sagde han idet han rejste sig op.

Aldrig i verd… AVVVV, AVVVV! Udbrød han i det samme, for Tim havde rakt en hånd frem og grebet ham om nosserne og klemt lidt hårdt.

Du hørte, han sagde, læg hovedet tilbage og luk munden op, og så fulgte han ordene op ved at presse på nosserne.

Lasse fik lagt hovedet tilbage i en fart og åbnede munden, mens Simon lod kondomet dingle lige over hans mund.

Vent lige et øjeblik, sagde Anders, det her skal vi sgu have med, og så fik han mobile i stilling igen.

Mens Tim for en sikkerheds skyld beholdt hånden om Lasses nosser løftede Simon op i kondomet, så spermen langsomt dryppede ned i Lasses åbne mund.

Så lukker du munden og sluger det hele, sagde Tim, mens han klemte bare lidt bildt om Lasses nosser. Simon stoppede kondomet ned i en tom øldåse.

Efter denne liderlige forestilling sad de alle fire med stive pikke, som var mere end parate til næste omgang.

Nå, nu må det da være på tide, at jeg får min tur, sagde Anders, rejste sig og stillede sig med den stive pik lige foran Lasse.

Næh, vent lige et øjeblik, sagde Tim. Det er godt nok din tur til en omgang i Lasses mund, men jeg skal have hans røv nu. Det må være på tide, at han får min sperm i røven, så han har fået den i begge ender, men Lasse kan nok klare os begge på samme tid. Jeg vil nu helst have ham sådan, at jeg kan se hans ansigt og øjne, når pikken går ind. Hop lige op på det her bord, Lasse, og læg dig så ned på ryggen. Det gjorde Lasse, men bordet var så lille, at hans hoved hang ud over den anden kant.

Løft benene op og hold fast om dem med begge arme under knæene. Det gjorde Lasse, så nu var hans røv lige i kneppe stilling, og Anders var helt tilfreds med, at Lasses hoved hang ud over den anden kant, for det kunne han se, ville give ham de bedste muligheder for at kneppe Lasse dybt ned i halsen.

Han holdt allerede pikhovedet mod Lasses mund, og han var i gang med at slikke prespermen af det, da Tim protesterede. Nej, det går ikke. På den måde kan jeg jo ikke se hans ansigt og øjne, når mit store pikhoved går ind. Du kommer til at vente lidt, og Lasse, du løfter hovedet og følger godt med, når jeg nu lige om et øjeblik hamrer køllen ind.

NEEJJ! TIM! NEJ, DET GØR DU IKKE! Tim please, please Tim! Lasse bøjede hovedet op og kiggede forskrækket med opspilede øjne på Tims pikhoved, som befandt sig lige ved indgangen til Lasses anus.

Og det gjorde Tim ikke. Tvært imod pressede han det ganske forsigtigt imod mellem røvlæberne og videre ind gennem den stadig snævre ringmuskel.

ÅÅÅHHH! Udbrød Tim med stor tilfredshed, da den var inde, og
ÅÅÅHHH! Udbrød Lasse, med stor vellyst, da den var sluppet igennem, og nu fortsatte lige så stille længere ind i hans sultne røvhul.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:15/09 2014
Oleole13 :) det gøre stadig lige ned i pikken. Ham Lasse får hvad han har lyst til, pik i begge ænder. Dejlig og fræk novelle, glæde mig til at læse del 4.