Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter filmen

Karakter: 5.1/11
Visninger: 9936

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge og Offentligt
Efter filmen del 1
Af oleole13
Personer: Lasse 16 år, går i gymnasiet, Tim, kontrollør i biografen, hans venner Anders og Simon alle tre 19 år.

Det var Tim, der kontolerede billetter, da Lasse den aften, som han aldrig skulle glemme, kom alene til den sidste aftenforestilling. Normalt gik han aldrig alene i biografen, og denne aften skulle han da også have været sammen med sin bedste ven Mathias, men han havde måttet melde afbud i sidste øjeblik, fordi han var blevet syg.
Hej Lasse, sagde Tim, hvordan går det så?
Fint, sagde Lasse.
Også med det her, sagde Tim og gned sig med den ene hånd i skridtet.
Åh, glem det, sagde Lasse, men blev straks ildrød i hovedet.
Hvordan skulle jeg kunne glemme det, grinede Tim efter Lasse, da han gik ind i salen.

Lasse fik ikke så meget ud af filmen den aften. Det var længe siden, han sidst havde set Tim, ikke siden Tim gik ud af skolen for fire år siden, og nu var han selv gået ud og gik i 1.g på gymnasiet, men han huskede tydeligt den dag på et af skolens toiletter, hvor Tim havde tvunget ham til at sutte hans pik. Nah tvunget havde han måske ikke ligefrem, men så lokket eller overtalt? Helt så svær at overtale havde han nok ikke været. Da Tim havde trukket ham ind på toilettet for at vise ham noget, som han havde sagt, havde han nok gjort lidt modstand, men nysgerrig havde han også været, og da Tim havde vist ham sin pik, havde han været imponeret og slet ikke så svær at overtale. Han havde dog grundigt fortrudt det, da Tims sperm fyldte hans mund, og også fordi Tim ikke havde ladet det være med den ene gang.

Lasses far var lærer på skolen og ikke alt for vellidt af de ældre elever, for at sige det mildt, og de lod det tit gå ud over lille Lasse. Og lille havde han været og sen til at komme i puberteten, men nu var han da endelig normalt udviklet, og efter at han for et år siden var begyndt at kunne sperme, havde han svært ned at holde op igen, og ved mindste anledning fik han ståpik i bukserne.

Da han som en af de sidste af ikke så mange tilskuere gik ud i kælderen under indkøbscentret, lukkede Tim døren efter ham med et: Vi ses!

Gør vi det? Tænkte Lasse, det havde i hvert fald han ingen planer om, også selv om tanken på Tims pik på toilettet havde givet ham ståpik under det meste af filmen.

Der virkede helt øde i gangene dernede, men da han drejede om et hjørne, så han to fyre siddende på nogle plastikstole foran, hvad der i åbningstiden var en lille bar. De sad med hver sin dåseøl i hånden.

Hej Lasse, sagde den ene. Længe siden, sagde den anden. Sid ned og få en øl, sagde den første.

Jeg ved snart ikke, svarede Lasse, jeg må nok hellere se at komme hjem.

Nå, skal lille drengelasse hjem til papa og mors skørter, er du ikke vokset fra det endnu?

Åh, hold da op, sagde Lasse, og de er for resten slet ikke hjemme. (det skulle vise sig, at det måske ikke havde været det smarteste at sige. De to udvekslede øjekast.)

Sæt dig her, sagde den ene, som Lasse godt kendte fra Tims klasse og vidste hed Anders, idet han trak en stol hen foran dem. Han var helt alene med de to noget større drenge, nej ikke drenge, de måtte jo være omkring 19 år nu, så Lasse så ingen anden udvej af situationen end at sætte sig ned, og han fik straks stukket en øl i hånden.

Skål! Sagde de, og så drak de alle tre.

Så du er alene i biffen i aften, sagde ham den anden, som hed Simon, og som sad og daskede med en bambusstok i den anden hånd.

Jah, min ven blev syg.

Dumt, så uheldig man kan være, sukkede Anders.

Hvordan går det her, sagde Simon og prikkede samtidig Lasse i skridtet med bambusstokken. Er den endelig begyndt at vokse, den var ret længe om det, var den ikke? Og så blev han ved med at prikke Lasse på pikken. Lasse havde nogle ret tætsiddende cowboybukser på, så det var ikke vanskeligt at se, hvor pikken lå i det venstre bukseben.

Stop lige med det der, sagde Lasse, og skubbede stokken væk.

Skål sagde Anders, og så drak de igen.

Tim siger, at du har suttet hans pik, sagde Simon, og begyndte igen at prikke med stokken.

Hva, sagde Lasse, helt overrumplet. Neejj, det øh, sådan noget gør jeg ikke, og han glemte helt at skubbe stokken væk, som nu prikkede på hans nosser.

Siger du, at Tim lyver, sagde Anders, det bliver han ikke glad for at høre.

Neejj, øhhh, det er længe siden, og han tvang mig.

Er det nosserne, du har der, sagde Simon, og prikkede hårdere på dem, så Lasse gispede og skubbede stokken væk.

Altså du suttede Tims pik, tog du den også i røven, spurgte Anders.

Nej bestemt ikke i røven, sagde Lasse.

Sig mig, sagde Simon, er det pikhovedet lige her? Og så prikkede han faktisk lige på Lasses pikhoved. Jeg troet sgu, den er ved at blive stiv.

Helt forfjamsket over de vidt forskellige spørgsmål, kom Lasse til at svare ja, og glemte igen at fjerne stokken, og hvad værre var, han mærkede, at den snak og stokkens prikken på hans pik og klunker, faktisk fik den til at begynde at vokse.

Tænkte det nok, sagde Simon og prikkede endnu ivrigere på det kriminelle sted, og pikken voksede.

Altså suttede du Tims pik. Kunne du lide det? Kom han i munden på dig? Hvordan smagte det? Kom han helt ned i halsen? Havde han en stor pik? Hvor tit gjorde I det?

Spørgsmålene kom hurtigt efter hinanden, så Lasse kunne slet ikke nå at svare, og var forvirret over, at hans pik var ved at være helt hård, og han var ved at blive ør i hovedet af sex.

Svarer du ikke, så skal du have slag i din mås, sagde Simon og rejste sig op.

Lasse rejste sig også. Nu må jeg gå, sagde han.

Du skal ingen steder, sagde Anders, og i løbet af ingen tid, havde han bukket Lasse sammen, holdt en af hans arme vredet om på ryggen og holdt hans hoved mellem sine ben. Hurtigt leverede Simon tre gode rap med bambusstokken på Lasses udspændte røv, mens han skreg det ene aavvv højere end der andet, ikke mindst på grund af overraskelsen.

Anders slap ham og de to satte sig ned. Lasse rettede sig op og tog sig til røven.

Det var kun en smagsprøve, sagde Simon, næste gang bliver det meget værre, hvis du ikke lystre og svarer på spørgsmålene. Vi husker tydeligt, hvordan din far var mod os.

Nu lyner du ned og tager pikken ud, inden du sætter dig.

Hva? Aldrig i livet, råbte Lasse.

De to var oppe i en fart og havde Lasse bukket sammen, og denne gang faldt der fire gode slag, og så satte de to sig ned igen.

Bliver jeg nødt til at gentage, sagde Anders.

Det gjorde han ikke, Lasse skulle ikke nyde mere, en helt var han ikke, så han lynede ned og trak pikken ud. Til de tos overraskelse og fornøjelse var den tyk og blodfyldt.

Også klunkerne,, sagde Simon, og Lasse trak trussekanten ned under pungen, hvilket også fik pikken til at hænge længere ud. Så satte han sig, og efter Simon havde fået ham til at sprede benene, begyndte spørgsmål og svar forfra, imens Simon nu for alvor genoptog legen med bambusstokken mod det nu meget tydelige mål. Med små bevægelser af stangen fik han pikken til at svinge fra side til side, og end imellem gav han den små svirp, hvilket fik Lasse til at udstøde av’er og suk.

Jo, sagde Lasse, jeg suttede hans pik. Nej, jeg kunne ik… øh, altså, det var ikke så slemt, jo, efterhånden kunne jeg næsten lide det.

Næsten?

Jo, jeg kunne faktisk lide det. Ja, han kom i min mund, og det smagte ikke af så meget, men ikke så slemt, mest lidt salt. Han havde en stor pik, i hvert fald syntes jeg det den gang, men han kom ikke ned i min hals.

Imens voksede og voksede Lasses pik, og nu begyndte der også at vise sig små dråber af precum i pikspalten.

Fint fint jublede Simon, jeg tror sørme drengen kan lide behandlingen!

Og det er du nok lidt ked af, at du ikke fik prøvet at få den ned i halsen, hva? Men det er der råd for, grinede han.

De hørte trin nærme sig, og Lasse fór sammen, samlede benene og dækkede pik og nosser så godt han kunne med hænderne.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:07/09 2014
Fantastisk - tegner virkelig til igen en liderlig inspirerende historie
 
Navn:tlid76
Dato:14/09 2014
Meget liderligt at læse, er helt vild efter at høre meget meget mere:-)