Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kostskolen Kap. 13 Skuret i skoven del

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7422

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Natursex
Kostskolen Kap. 13
Skuret i skoven del 1
Af oleole13

Forfatterens bemærkning: jeg havde sagt, at der kun kom et kapitel til, men da det tegnede til at blive ret langt, har jeg valgt at dele det op, så her er første del. Anden del er endnu ikke færdig (14.07.14). Du undrer dig måske over, at kapitel 12 mangler. Det skyldes, at der går nogen tid mellem kapitel 11 og begivenhederne i dette kapitel, så ….

Personer: mig (John, her kaldet mister Jensen), næh, så får I ikke mere at vide, for så gætter I bare, hvad der skal ske (-:.

Træner Smidt havde inviteret mig med på sin motionsløbetur lørdag morgen. Allerede den første gang lavede han en lille afstikker fra den normale sti genne, skoven, så vi kom hen til et lille skur. Allerede ude på stien, havde han holdt en finger op til munden og hvisket, at jeg ikke måtte sige noget, så vi nærmede os skuret i absolut tavshed. Der var intet at se ved skuret, så træner Smidt udbrød lidt skuffet: nå, der er ingen her i dag.
Jeg så den lem i skuret, som Jose og de to andre prefekter havde talt om. Hvorfor skulle vi være stille, spurgte jeg.

Jo, ser du John, en vigtig del af ideen med det her er, at ham, der ligger med den bare røv ud af skuret, ikke må vide noget om, hvem det er, som knepper ham, eller hvad de nu gør ved ham, grinede han, og vi, der er udenfor, og jo kun kan se den nederste del af ham, må heller ikke vide, hvem det er, vi knepper. Det kunne jo være en lærer og en elev enten i skuret eller udenfor – eller omvendt – det kunne være en far og søn, en chef og et kontorbud, eller de bedste venner, din kollega eller hvad ved jeg. Når ingen af parterne ved noget om den anden, så er det bare med at kneppe løs, det bedste, du har lært.

Jeg må indrømme, at hans snak virkede på mig, så min pik begyndte at rejse sig, og det betød, at buksebenet i de løse shorts også løftede sig.
Nå, grinede Smidt, du tænder lidt på tanken. Er det tanken om at være ham, der knepper eller måske ham, der ligger låst fast i skuret? Og så gav han mig et venskabeligt klap i røven.

De to næste lørdage var der heller ingen, men det er jo ikke så mærkeligt, sagde Smidt, det er jo lørdag, så er skovarbejderne nok ikke på arbejde, og det er også ret tidligt på morgenen, men jeg kunne nu ellers godt have tænkt mig at få taget trykket af spermbeholderen, sagde han skuffet.

Men næste lørdag var der ikke desto mindre jackpot. Nogle ben og en bleg røv stak ud af åbningen i skuret. Vi nærmede os så lydløst, vi kunne, og da vi var helt derhenne, gav Smidt den ene balle et hårdt klask. Det gav et ryk af overraskelse gennem hans krop, men man hørte ikke en lyd fra ham indefra skuret.

Smidt gav tegn til mig, at jeg skulle først til fadet, og min pik var da også helt stiv og havde løftet buksebenet, så den nærmest allerede var ude i det fri. Røven så ud til at tilhøre en yngre mand, men noget ældre, end vores drenge, hvilket jeg både var glad for og lidt skuffet over. Der sivede lidt sperm ud af hullet, så der havde altså været nogen her før os, måske kun skovarbejderne, som altid tog de første ture, efter hvad prefekterne havde fortalt. Hullet var altså godt smurt, så jeg smøgede buksebenet helt til side, satte mit pikhoved mod de rynkede læber, og trykkede til. Ind røg pikken, så det var tydeligt ikke første gang, den havde fået pik. Trods det var den dog fast nok, så jeg havde god fornøjelse af at kneppe den.

Smidt så til med stor interesse, mens han langsomt gned sit store jern, og så snart, jeg trak mig ud, var han på plads. Jeg må tilstå, at jeg stirrede facineret på hans store jern, mens han pulede løs, og jeg kunne ikke lade være med at ønske, at det var min røv, der filk den. Det sitrede i min røv ved tanken, og pikken strittede igen.

Nå, grinede Smidt, da vi bag efter var kommet ud på stien igen, tændte du på at se mig pule den røv?
Jeg rødmede, og stammede, at det havde været noget af en forestilling. Men sagde jeg for at skifte fra dette pinlige emne, hvem tror du, det var?

Ingen anelse, sagde Smidt, men i hvert fald ingen fra skolen, det må have været en fyr fra byen, der trængte til en lille afstraffelse, hvis han da ellers opfattede det som en straf, lo han, og så var vi kommet ind i løberytmen igen.

Nogle gange løb jeg alene på min frieftermiddag, og jeg må indrømme, at jeg også på de ture lige stak hen om skuret, bare af nysgerrighed.

Denne særlige dag, lagde jeg mærke til, at den der specielt udformede lem var oppe, så der var åbent ind til skurets indre. Da jeg var nysgerrig efter at se, hvordan der så ud derinde, satte jeg hænderne på karmen og lænede mig ind. Der var helt mørkt derinde, i hvert fald, når man lige kom fra det skarpe lys udenfor, og min egen krop skyggede også for lyset, så jeg lagde ikke mærke til noget, før to hænder greb om hver af mine håndled, og trak mine arme og derefter hele min overkrop ind over bordpladen.

Hov, råbte jeg fuldstændigt overrumplet, hvad fanden foregår der?

Jeg fik ikke noget svar, men et åjeblik efter var mine håndled gjort fast til bordpladen med nogle stropper, og da jeg råbte rigtig højt, blev der stoppet en våd klud ind i min mund, og den blev holdt på plads af et bredt stykke tape. Der var en underlig smag i det våde stof, indtil det pludselig gik op for mig, at det var sperm, det smagte af. Så blev lemmen sænket ned og gjort fast, og yderligere blev en slags sort gardin sænket ned over min indespærrede lænd, så intet lys kunne trænge ind, og heller ingen nysgerrige blikke. Jeg hørte døren gå op og nogen, der gik ud. Så var de omme på den anden side, og her tog de først mine sko og strømper af og derefter trak de mine bukser af, spredte mine ben lidt brutalt, og gjorde dem fast til de stropper, som jeg tidligere havde set, så nu var det altså mig, der lå der med den bare røv til skue og anvendelse af hvem, der ville eller kom forbi. Jeg tror, de smed mit tøj ind i skuret, så ingen skulle kunne kende mig på det, og jeg hørte en dør blive lukket igen og en hængelås, som smækkede.

Så var der to hænder, som æltede mine baller og gav dem nogle ret pæne slag. Et par fingre gled ned i min revne og standsede ved den brune rosenknop. Jeg tror dog ikke, de havde så smukke ord for det, for uden videre blev de presset ind i hullet, drejet rundt nogle gange og så ud igen, hvor de ganske hurtigt blev erstattet af en pænt stor og meget stiv pik. Efter et par små prøvende stød, pressede han den helt i bund, og derefter var det bare rå pulen, inden han kom under høje grynt. Næppe var hans pik ude, før en ny blev hamret ind, og ud og ind gik det i god fart, mens han indimellem, når pikken var længst ude, gav mine baller nogle slag med flad hånd. Det var ikke noget, jeg var vant til, men slagene forplantede sig ikke desto mindre ned til min nu igen bræthårde stang, som pressede mod forsiden af skuret. Lige efter den overraskende indledning, hvor jeg blev fanget og gjort fast, var min ellers allerede stive pik skrumpet en del, men da de så begyndte med min bagdel, dunkede blodet ud i den igen.

Da den sidste af de to skovarbejdere havde sprøjtet sin sperm langt op i min tarm, trak han sig ud, gav igen mine baller et par gode slag. Kan du nu morer dig, sagde han og lynede op, og så var de væk.

fortsættesKommentar

Navn:Bijens
Dato:15/07 2014
spændende, naturligvis skulle <jensen ind i skuret - venter på fortsættelsen
 
Navn:VojensDrengen
Dato:15/07 2014
Er en fyr på 17 der bor i Vojens som er selv hjemme fra på torsdag af. Hvis nogen har lyst til noget så skriv til min mail VojensDrengen@hotmail.com så skriver jeg tilbage, alle køn og alle aldre er velkomne, ALLE!
 
Navn:Oleole13
Dato:18/07 2014
det var da noget af et tilbud! Til lykke til alle der bor i nærheden af Vojens, desværre er jeg ikke en af dem. Held og lykke med det Vojensdreng fra Oleole13
 
Navn:Geinoai
Dato:15/08 2014
Nu har hr. Jensen stået i det skur i en måned. ;) Nu må der da snart ske noget? Glæder mig til at læse om hans oplevelser i skuret.