Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danskedrengen og Indvandredrengen 3.

(Danskedrengen og Indvandredrengen 1.)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 10375

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Trekant
Kapitel 3.: Teenager pikke.

Hvad var der sket, var det virkeligt alt det her. For godt to timer siden var jeg på vej hjem, hvor jeg møder en gruppe indvandre og et par danske drenge. Hvor en af dem tog min pose, kastede den ind på en græsmark, hvor jeg selv skulle hente den. Men jeg fik ikke posen med mit tøj lige med det samme, for jeg skulle gøre noget for at få den tilbage igen. Og nu står jeg her hjemme med to dejlige teenager med stive pikke, mens vandet fra bruseren løber ned over deres dejlige glatte kroppe.

Min pik vil godt ha et stykke med deres numser, det er ikke længe siden, jeg havde mit hoved godt begravet i dem. Jeg vil godt mærke deres røv om min meget liderlige pik, som har sprøjte en gang, mens jeg slikkede Mikes røv. Og nu bad de mig om at komme ind til dem, hvor jeg kunne komme til at stå tæt op af dem.

Vi har nok fadt i en meget liderlige fyr, sagde indvandredrengen, Muta, som hed Muhammad.

De havde aftalt, de ikke måtte sige deres navne, men det kom Muhammad til at gøre, så nu var vi på fornavn med hinanden.

Det var en dejlig fornemmelse at stå så tæt på to andre nøgne kroppe, vores stive pikke kæmpede som to sværd engang imellem. Hvor så Muta og Mike begyndte at sæbe mig ind, så hele kroppen fik en tur, og især min røv fik noget af en vaske tur.

Det skal nok blive fedt og sjovt, kunne jeg høre dem sige til hinanden. Og hvad de var ude på, fandt jeg hurtigt ud af, da de spurgte, om jeg havee noget olie.

Ja. Ude i køkkenet, svarede jeg og tænkte, om det var nu jeg skulle mærke deres numser om min stive pik.

Lidt efter havde vi tørret os og var på vej ud i køkkenet, hvor Mike spurgte, hvor olien var,0g og jeg fandt den til ham.

Hvor er soveværelset? Spurgte Muta så.

Jeg pegede ud mod min lille gang, hvor vi lige er kommet fra, for soveværelset lå lige overfor badeværelset. Muta skubbede til mig, så jeg skulle begynde at gå. Hvor vi så kom ind i mit soveværelse, hvor der stod en dobbeltseng, som ikke var redt. Jeg kommer lige ind af døren, hvor en af dem skubbede så hårdt, at jeg røg over i sengen og landede på ryggen.

Nu skal du få teenager pikke at mærke, sagde Muta med et lille frækt smil. Vend dig om så du står på alle fire.

Jeg troede lige det var mi,g som skulle kneppe dem, men det var det så ikke. Jeg tænkte ikke: ØV! For det ville også være vildt dejligt at blive kneppet af to teenager, mærke deres liderlige pikke frem og tilbage i min røv. Det er længe siden, jeg sidst har fået pik, så min røv savner at få så to dejlige liderlige pikke op i sig.

Jeg kom om på alle fire, og Mike lagde sig ved siden af mig, så kunne jeg regn ud, det var Muta, der skulle starte med at kneppe min røv. Mutas pik var ikke så lang, omkring 14 cm i stiv tilstand. Den var tykkere end Mikes, Mikes var så bare lidt længere. Jeg vil tro et par cm mere, så den var omkring 16 stiv tilstand.

Kunne mærke, at Muta smurte olie på mit hul, og Mike bad mig om at sutte hans nyvaskede pik. Samtidig som jeg tog Mikes pik i munden, kunne jeg mærke Mutas pik komme ind i min røv. Det have han prøvet før, for der gik ikke længe før han satte tempoet op. Så lyden af min stønnen og klaskene, når Muta gik i bund og ramte mine baller med sit underliv.

Dejligt at kneppe en røv igen, sagde Muta, mens han kneppede løs. Det er ikke så tit jeg får, grinede Muta så.

Lidt efter var det Mikes tur til at stikke sin liderlige pik ind i min godt kneppede røv. Og der gik heller ikke lang tid, så kunne jeg mærke Mikes stive pik godt oppe i mig. OG Muta stod ved siden af, så jeg kunne mærke hans fedtede pik mod mit lår.

Er det ikke dejligt, Mike? Spurgte Muta. Er det første gang, du kneppe en røv?

Mike så på Muta og smilede, og gav et godt stød med sit underliv.

ÅÅHHH! Kom det fra mig, og Mike gav endnu et godt hug ind i mig. ÅÅÅHHHHUU! Stønnen jeg igen.

Så du har prøvet det før, smilede Muta. Hvem?

Får du ikke af vide, sagde Mike og satte tempoet godt op, så igen lyden af stønnen og klaskene lød i soveværelset.

Muta lagde sig ned ved siden af mig, da han ikke kunne få noget ud af Mike om, hvem han havde kneppet. Hvor han så bad mig om at sutte hans fedede pik, som lå godt stiv op af hans mave.

Jeg tog lige dynen for at tørre det meste af olien af, det er ikke så rart at få i munden. Pikken blev tørret og jeg tog Mutas dejlige liderlige pik i munden, lod først min tunge glide hen over hans meget følsomme pikhoved, så han kunne ikke ligge stille. Imens kneppede Mike løs i min røv, så jeg engang imellem havde svært ved at stå på alle fire. Det er noget, han har gjort mange gange, tænkte jeg, mens alt dette skete.

Lige pludselig trak Mike sig ud af mig, og begyndte at spille sin pik, hvor han kom i en kæmpe orgasme. Spermen flød ud over min ryg, mens Mike stønnede og hev efter vejret.

ÅÅÅHH! Hvor det er godt, sagde Mike, efter hans pik var færdig med at sprøjte det dejlige sperm ud. Hvor han så fald om på sengen, mens hans stive pik lå og dunkede på hans mave. Det bliver bedre og bedre, sagde Mike, mens han lå og sundeer sig.

Muta have skubbet mit hoved væk, og var omme ved min godt kneppede røv. Han smurte ikke sin pik, jeg have gjort den godt våd, plus var mit røvhul også godt fedede ind i olie og piksaft. Og det gik ikke stille af sig. Nu var Muta godt vild og liderlig. Nu have jeg svært ved at stå på alle fire, så jeg var nødt til at stille mig, så jeg have mit hoved ned på sengen så min røv strittede op i luften. Min pik som havde været stiv hele tiden, klaskede nu mod min mave, når Muta gik i bund.

Jeg kommer! Jeg kommer! Råbte Muta og trak sig ud af mig. ÅÅÅHHHUU! Kom det fra Muta og ligesom ved Mike, fløj spermen ud af hans liderlige stive pik. Så min ryg blev mere hvid- plettet af deres dejlige teenager sperm, som var begyndt at løbe ned af siderne.

Muta faldt om ved siden af Mike, som stadig lå og sundede sig efter sin kæmpe orgasme. De lå og så på hinanden, hvor de begyndte at grine højlydt. Jeg var faldet om på ryggen og lå og slappede af i min røv, selv om den nok ville ha mere teenager pik. Men min pik var nok mere sulten efter en dejlig stram teenager røv. Der lå to lige ved siden af mig, men det var ikke sikkert, deres numser var sultne efter min pik. Jeg ville ikke spørge, for jeg var bange for et nej. Hvis jeg rørte min pik, så ville jeg komme ud over min mave.

Hvad sker der nu, får jeg lov til at kneppe de to teenager, eller har de fået det, de ville ha og ville smutte.
Det må vi læse i næste kapitel.

Forsætter…
Kommentar

Navn:VojensDrengen
Dato:15/07 2014
Er en fyr på 17 der bor i Vojens som er selv hjemme fra på torsdag af. Hvis nogen har lyst til noget så skriv til min mail VojensDrengen@hotmail.com så skriver jeg tilbage, alle køn og alle aldre er velkomne, ALLE!