Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danskedrengen og Indvandredrengen 4.

(Danskedrengen og Indvandredrengen 1.)

Karakter: 4.7/7
Visninger: 9357

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Onani og Trekant
Kapitel 4.: Min pik får røv.

Efter en omgang teenager pik i min røv, lå jeg i min seng sammen med Mike og Muta, som han bliver kaldt, men hedder rigtigt Muhammad. De lå en lille halv meter fra mig, og jeg havde udsyn til en lille brun stram røv, som tilhørte Muta. Min pik var sulten efter at smage den, jeg have lyst til at køre min meget liderlige pik helt i bund, og høre ham stønne mit navn. Jeg har aldrig været sammen med to så dejlige teenagere, det kunne ikke være rigtigt, at jeg var så heldig. Hvor Mike så satte sig op i sengen.

Skal vi tage dit tryk, smilede Mike og kravlede henover Muta, som samtidig vente sig om imod mig. Mike tog fat om min meget liderlige pik, da han satte sig ved siden af mig. Nu skal du få dig et blowjob, som du aldrig vil glemme, sagde Mike og tog min pik i munden.

Det var som om at komme i himmelen, at mærke Mikes mund om min stive pik. De bløde læber, som gilder henover mit meget følsomme pikhoved, som kunne komme når som helst.

ÅÅHH. Hvor er det bare vildt dejligt, sagde jeg stønnende og liderligt. Du er sørme god til det, smilede jeg og kom med et støn. Kunne mærke jeg var ved at komme. Jeg kommer, jeg kommer, sagde jeg med en stønnende stemme.

Mike stoppede med at sutte, tog om den stive pik og begyndte at spille den af på mig. Hvor det ene efter det andet sprøjt kom fra min meget liderlige pik. Følelsen af den dejlige kildrende fornemmelse, spredte sig til hele kroppen, og jeg lå og stønnede og kunne næsten ikke få vejret.

Mike havde ret. At jeg ikke ville glemme det her blowjob, som han lige have givet.

Så er trykket taget, og så er han klar til at få røv, smilede Mike.

Jeg hørte, røv. Skulle jeg få lov til at mærke deres stramme teenager røve, min pik var helt klar til at få røv. Den er sulten efter at få røv, for det er længe siden, så den er sulten.

Muta, som have rejst sig, tog hjørnet af min dynen og tørrede spermen væk fra min mave, som var godt dækket til af det. Min pik som stadig var fedtet ind af min sperm, fik også en tur med dynen, hvor Mike smurte den ind i lidt olie. Hvor Mike hældte lidt op i Mutas hånd, hvor han førte den om til sin dejlige røv. Hvor han så tage sit ene ben henover min mave, så der lige er lidt luft mellem hans underliv og min mave. Hvor jeg så mærkede Mike tage fat i min stive pik, rejse den op, og Muta bakkede lidt ned mod min pik. Der satte han sig langsomt ned, mens Mike styrede min pik, så den kunne ramme Mutas hul. Og det gjorde den nu, og det gav en glædes rus i hele min krop. Kunne mærke, hvor langsomt min pik gled ind i denne unge røv.

Nu sad Muta helt ned over min pik, nu havede han omkring 16 – 17 cm stive pik oppe i sig. Han sagde ikke en lyd, mens den gik i bund, så det kunne godt tyde på det ikke var første gang, der har været pik på besøg der, tænkte jeg, mens pikken gik i bund i Muta.

Muta begyndte langsomt at løfte sin røv op og ned, hvor langsomt at tempoet blev sat op. Og følelsen af at mærk en god røv omkring sin pik, er en rigtig dejlige følelse. Igen var jeg i himmelen.

Mike sad ved siden af og prøvede, så godt han nu kunne, at sutte Mutas pik, mens han sad og red på mig. Kunne mærke hver gang, det gjorde godt i hans pik, så strammede han sin røv om min pik.

Det må nok være din tur nu, sagde Muta lidt stønnende. For så kom jeg, og tredje ladning skal gemmes lidt endnu, smilede Muta frækt ned på mig.

Så han hoppede af mig, og lidt efter var Mike på plads på mig, og som Mike gjorde, for at få pikken op i Muta, holdte Muta nu min godt liderlige pik, mens Mike langsomt lod sin lidt mere stramme røv sluge min stive pik op i sig. Mike kom med lidt stønnen fra sig, så hans røv var ikke lige så trænet, som Mutas røv var, tænkte jeg. Hvor hurtigt tanken kom på, hvem der gav mest pik.

Min pik var kommet næsten i bund i Mike, hvor han ligesom Muta startede med langsomme bevægelser op og ned, til hans røv have vænnet sig til min pik.

Dejlig pik du har, Christian, sagde Mike og satte tempoet lidt mere op.

Din røv er også dejlige, sagde jeg til Mike og smilede frækt til ham. Skal du ikke prøve at ha den helt i bund?

Ved jeg ikke, sagde Mike lidt bekymret. Din pik er kun den anden jeg har haft op i mig, så jeg er ikke så øvet som Muta, smilede Mike og kiggede på Muta.

Det bliver den, smilede Muta tilbage. Nu har vi fået en ven mere, som kan lære din røv at modtage pik.

Så var det nok ikke sidste gang, at min pik fik deres røv af smage, tænkte jeg, mens jeg kunne mærke min pik var ved at komme. For Mikes røv strammede lidt mere om min pik, når Muta suttede på Mikes pik, og det kunne min liderlige pik ikke holde til.

Så jeg begyndete at lave små kneppe bevægelser, stønnede lidt mere og lidt højere. Men Mike blev ved med at ride min pik, så jeg kom med et lille skrig op i Mike.

ÅÅHHHUU! Kommer. Jeg kommer, kom det stønnende fra mig. Hvor er det godt. I er nogle dejlige drenge.

Efter jeg ikke kunne sprøjte mere op i Mike, rejste Mike sig op og min dunkende pik klaskede ned på min mave, og den var godt fedtet ind i sperm, olie og røvsaft. Hvor Mike så vendte sig om, så jeg havde udsyn op til en dejlig fast hvid rund røv. Han sættet sig ned så, hans røv borer sig ned over mit ansigt, hvor lugten af dejlig røv kom op gennem min næse.

Slik og slug spermen i dig, kom det fra Muta. Hans røv skal være helt ren.

Jeg stak min tunge ud og lod den slikke på Mikes røvhul, hvor jeg kunne mærke at min sperm begyndte at løbe ud. Jeg slikkede og slugte al min sperm, som kom ud af Mikes dejlige røv.

Da Mike rejste sig fra mit ansigt, var det godt fedtet ind, men jeg fik ikke lov til at tørre det, for Mutas pik var rettet mod mit ansigt. Han hev hurtigt frem og tilbage i pikken, hvor han først stønnede, hvor så spermen sprøjtede på mit ansigt, så det næsten blev helt hvidt.

Det var utroligt, hvor meget sperm, han har i sig, tænkte jeg, da han var færdig med at sprøjte sin dejlige sperm ud over mit ansigt. Jeg fik ikke tid til at fjerne det fra mine øjne, da jeg mærkede flere sprøjt ramme mit ansigt. Nu var det Mike, der lukkede op for sin sperm, så igen blev mit ansigt sprøjtet til med teenager sperm, som smagte himmelsk.

Efter Mike var færdig med at sprøjte mit ansigt til, begyndte Muta at køre en finger rundt i mit ansigt, hvor han førte al spermen ned til min mund, så der ikke gik noget til spilde.

Hold da helt op nogle timer, jeg havde været igennem. Det hele startede med en pose på en sti, og nu legge jeg med to dejlige teenagere i min seng. Så kan man ikke ønske sig noget bedre. Og de par timer, dem vil jeg aldrig glemme.

Nu legge vi alle tre i sengen og slappe af, til vi vågner af at en mobil ringer. Det var Mikes mobil, det var hans mor, som spurgte hvor han blev af. Klokken var også ved at blive 12, så han fór rundt og fandt sit tøj, det samme gjorde Muta også. Og lidt efter var der stille i huset, og jeg tænkte på, om jeg ville se dem igen. Det tror jeg nok, hvis man skulle regne med, hvad Muta sagde til Mike. Nu har vi fået en ven mere, som kan lære din røv at modtage pik.

Fortsætter måske…
Kommentar