Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kostskolen Kap. 11 Kneppet af præfekterne

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 7141

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kap. 11
Kneppet af præfekterne
Af oleole13

Personer: John og præfekterne: José, Dima og Phil. Resten af mine drenge, heraf spermelskeren Pablo.

Det var den dag i ugen, hvor jeg havde frieftermiddag. Det vil sige fri og fri, jeg brugte de første to timer til at rette opgaver og overveje, hvordan, jeg skulle gå videre med undervisningen.

Så kiggede jeg igen på de bøger fra klassesættene. Den om kinesisk tortur havde de jo læst, så jeg skulle bare vælge en af de andre. Jeg kunne dog ikke lade være med igen at tage den om den kinesiske tortur, jeg havde stor lyst til at læse om de ting, Jose og de to andre havde snakket om i går.
Jeg havde naturligvis taget de – trods P ablos gode arbejde - stadig spermvåde jeans af, ikke mindst var de ret våde bagtil, hvor der stadig havde sivet en del sperm ud under frokosten, hvilket ikke var gået ubemærlet hen da jeg rejste mig og gik ud. Det havde ikke blot rektor og den øvrige stab, men også en del af eleverne bemærket. Jeg havde taget bad både udvevdlig og indvendig, og sad nu i kun et par af de løse shorts.

Altså sad jeg igen i min lænestol og lod bogen åbne sig af sig selv. Det første sted handlede om det med tit-clamps med vægte og om at snørre pungen og nosserne sammen og hænge vægte i dem. Der gik ikke mange minutter, før jeg igen sad med en stivert.
Så prøvede jeg et andet sted, og her var der noget nyt, nemlig om elektrisk tortur. De satte nogle ledninger til tit-clampsene, stak en dildo af stål op i fangens røv, også den forsynet med en ledning. Så havde de nogle store klemmer, hvor hovederne lignede to skeer. De kunne være gode at tage æg med, men det var ikke æg, man tog med dem, men nosser. De var designet til at klemme hårdt, men uden at ødelægge noget. Der var også en ledning i hver af dem. Alle ledningerne blev fastgjort til et kontrolpanel, og så kunne man sende strøm af forskellig styrke ud i de forskellige organer. Strømmen kunne gøres så stærk, at offeret skreg i smerte, men den kunne også være så svag, at den i stedet virkede så stimulerende, at de kuinne bringe fangen til orgasme. Det kunne de så gøre så mange gange, at fangen til sidst ikke havde mere sperm. Men de blev bare ved og ved, så offeret havde den ene pinefulde tørre orgasme efter den anden, og nogle smertende nosser.
De kunne også gøre det modsatte. Så indførte de en stålstang gennek pikøjet og ind i urinrøret. Også den stang med ledning. Fidusen var her, at man med passende strøm kunne holde offeret på kanten af orgasme så længe man ville. Efter en time eller to, skreg offeret i vild trang efter at få lov til at få udløsning.

Det var vildt liderligt at læse om, og min pik havde lækket precum i stride strømme, da det bankede på døren. Jeg tog benene ned og råbte kom ind, og ind kom Jose,som brød ud i et stort smil, da han så min ophidsede tilstand

-------------

Der gik et forventningens suk gennem de forsamlede ved skærmen. Det var ikke den sædvanlige skærm, for der ville ikke have hæret plads til alle de forsamlede på rektors kontor. De var rykket ind i mødelokalet, hvor begivenhederne nu blev vist at en projektor på et stort lærred. Der var de sædvanlige tre, men foruden både kok og gartner, var også alle de lærere, der ikke lige havde timer, med. Man havde tydeligt forventning om noget stort, og efterhånden, som timerne var forbi, sivede også resten af lærerne ind.

-------------

Jeg kan se, mister Jensen, at det igen er den kinesiske, der interesserer, men der er også mange spændende ting, man kunne eksperimentere med.

Vi sad lidt og drøftede, hvad der mon måtte være værst, at blive malket helt tør, eller ikke få lov til at sperme. Også Jose sad snart med sin imponerende stålhårde stang stikkende ud af buksebenet. Mine øjne var som klæbet til det store hoved og de dråber af presperm, der sivede ud af det blinkende øje.

Joserejste sig og stillede sig lige foran mig, så det glinsende pikhoved var lige ud for min mund.

SLIK! Sagde Jose.
Det var ikke et spørgsmål om jeg havde lyst, eller et forslag, det var en ordre, og jeg slikkede!
Førsr stak jeg tungen ud og slikkede prespermen i mig, så tog jeg hovedet i munden og begyndte begærligt at sutte.
Kun et kort øjeblik lod Jose mig bestemme, så tog han fat om mit baghoved og begyndte at mundkneppe mig.

------------

Så er vi i gang, udbrød rektor begejstret, og klappede i hænderne.

-------------

Har de også læst om hundene, mister Jensen, om hvordan de havde trænet de store hunde til at slikke ofrene både på pik og nosser og så i røvhullet, hvor de kunne få de lange tunger dybt ind.
Og så stødte han samtidig dybt imd i min mund. Og de kunne blive ved i timevis, og ellers kom de bare med en ny hund. Hvordan mon det har været, mister Jensen. Og så besteg hundene de fastspændte fanger og kneppede dem med deres store hundepikke. Kan De ikke nærmest mærke det i Deres sultne røvhul, hvordan det må føles, når hundepikken svulmer op, så pikken hænger fast i røvhullet? Men nu er min pik også en hund efter Deres sultne røvhul, så når jeg nu om et øjeblik trækker pikken ud, så lægger De Dem på ryggen på sofabordet.

Og det gjorde jeg. Jose havde lagt en hynde fra sofaen på bordet, så nu lå jeg med benene oppe om ørene og røven i perfekt kneppe højde. (man skulle tro, han havde prøvet det her før, og det havde han også!)

Han stod lidt og lod drillende pikhovedet gnide let mod minne røvlæber.
Andre siger, at Deres røv trænger til pik, og at det har sultet i flere år. Hvad skal vi gøre ved det, mister Jensen.

Åh stønede jeg, kom med den, giv mig din pik Jose.

Og det gjorde han!
Med et højt skrig fra mig til følge, hamrede han i et hårdt stød pikhovedet og halvdelen af det lange skaft ind, og uden at ænse mine skrig og bønner om at tage det roligt, begyndte han straks at kneppe løs.
Men bare rolig, du er kommet det helt rigtige sted hen. Her på skolen behøver Deres røv aldrig at sulte, der vil være masser af villige pikke til at fodre den, og min pik står altid til rådighed.

-------------

Der blev klappet og jublet i møderummet, og nu hørte de at det bankede på døren. Det var Jose, der råbte kom ind, og de så Dima og Phil komme ind, og de hørte dem gennem Jensens skrig og støn sige, at alt nu var parart. Jose trak sig straks ud og oghjalp Jensen op at stå.

-------------

Hvad nu, sagde rektor med skuffelse i stemmen, er det allerede forbi?
Rolig, rolig nu, det er først lige begyndt, nu kommer det rigtig morsomme,sagde træner Smidt. Mr. Quirk skift over til fællesrummet.
Her så de nu, at Jensen blev ført ud af sin lejlighed og ind midt i fællesrummet, hvor der stod en lænestol midt på gulvet, og rundt om den var alle husets drenge forsamlet. Jensen kom forrest i den lille gruppe med sin stive, dryppende pik stikkende ret frem. Bag ham gik Phil med et fast greb om Jensens brystvorter, og han benyttede dette greb til at dirigere Jensen hen til den tomme stol.
Ham Phil har et godt greb om de vorter, lo rektor, var det ikke også ham, der havde godt fat i dem i går?
Jo, sagde Smidt, det skal nok passe, og mine knægte fortæller, at han har nogle ret følsomme vorter og reagere ved den mindste berøring. De skal nok få lige så megen opmærksomhed, som hans øvrige atributter.

--------------

Jeg mærkede Phils faste greb i mine ømme vorter,så jeg lod mig uden modstand lede hen til den lænestol, der normalt var forbeholdt mig. Det var dog ikke meningen, at jeg skulle sidde i den, jeg blev placeret liggende hen over ryglænet med enden i vejret og pikken presset mod bagsiden.

Trods min sexrus fornemmede jeg godt, at det her var det ultimative vendepunkt i min situation her på skolen, men jeg beklagede det ikke, heller ikke de frække og forventningsfulde smil på alle mine drenges ansigter.

Jeg mærkede igen Joses pikhoved mod mine røvlæber, og jeg forberedte mig på chokket, når det igen blev hamret ind. Men der skete ikke noget ud over det lette pres mod hullet.

Hvvaad, hvad nu Jose?

Ja, hvad nu mister Jensen? Hvad nu?

Åh Jose, åh stik den ind. Stik din dejlige pik ind og knep mig!

Ja, når De beder om det, mister Jensen, så gør jeg det gerne, og med de ord gav han et kraftigt stød med hofterne, og pikhovedet forsvandt ind i min røv med endnu et højt skrig fra mig og jubel og klapsalver fra drengene til følge.

Og så begyndte Jose at kneppe. Hårdt og brutalt kneppede han og dybere og dybere gik hans pik ind, mens mine skrig blev lavere og lavere og snart gik over i støn og suk.
Man hørte ikke meget til mine lyde, for i takt med Joses knepperytme, messede alle drengene:
FUCK, FUCK, FUCK!

Der skete yderligere to ting, den ene mærkede jeg mere end tydeligt, den anden erfarede jeg først senere.
Det første var, at Phil gik hen foran mit hoved, rakte ind under mig, tog fat i mine stive vorter og nulrede og klemte dem. Efter et par minutter gav han tegn til to af de yngste, og fra hver sin side overtog de behandlingen af vorterne. Efter endnu et par minutter skiftede de til andre drenge, og sådan fortsatte det.
Det andet var, at Pablo krøb sammen lige ved mit ene ben med en skål i hånden, og i den opsamlede han ikke blot den presperm, der sivede fra min pik i rigelige mængder, men ikke mindst min sperm, da det jo gik sådan, at jeg spermede flere gange, mens de tre prefekter på skift kneppede mig.

Men nu foregriber vi begivenhedernes gang.

¨på den måde Jose kneppede mig, gned hans pikhoved hele tiden hen over min spændte sædblære, så da der var gået vel 10 minutter på den måde, og da samtidig mine brystvorter var udsat for konstant stimulering kunne jeg ikke længere holde min udløsning tilbage. Jeg tror, jeg kom med 4 eller 5 sprøjt, og de trækninger, det medførte i mine røvmuskler, var for meget for Jose, så han kom under høje grynt og ekstra dybe og hårde stød, og drengene jublede og klappede.

Jose lod pikken blive inde et par minutterl mens både han og jeg pustede ud. Så trak han den ud, og gav plads til den næste, som var Phil. Hans pik var kun lidt kortere end Joses og næsten lige så tyk, så det var en ren fornøjelse, da han indførte den, så jeg sukkede af fryd. Han pulede ikke lige så hårdt, som Jose havde gjort, men han havde et kneppesystem, hvor han hele tiden skiftede stilling, så vinklen pikken havde, når den gik ind, hele tiden skiftede, så den gned mod forskellige steder inde i mig. Det gav nye og ophidsende oplevelser, så efter et kvarters tid på den måde, var jeg igen parat til at sprøjte min sperm.

Dimas var absolut den tykkeste, så det var godt, at han havde ventet til sidst. Pikhovedet var så stort som Joses, men skaftet var tykt som en colaflaske (jeg ved det, for på et meget senere tidspunkt sammenlignede vi). Han stødte den ikke ind lige med det samme. Han holdt den hen til mit ansigt og spurgte, om jeg troede, jeg kunne tage den. Alle drengene holdt vejret spændt ventende på mit svar

-------------

Også i møderummet var der stor spænding, kun få af de tilstedeværende havde prøvet den, så der var ved at komme et vædemål i stand

-------------

Åh Dima, det er sådan en pragtfuld pik, du har. Giv mig den, men vær sød at være forsigtig.

Jah, jah, bravo mister Jensen, hujede drengene, men tav så helt stille, mens Dima gik hen til min bagdel. Han begyndte med at føre hovedet ind og ud et antal gange, og ganske langsomt pressede han lidt af skaftet med ind. Hver gang udstøtte jeg et højt AAAAAAAAAVVVVV, men alligevel kom der lidt efter lidt mere og mere af skaftet med ind. Da omkring halvdelen på den måde var kommet indenfor, holdt han den stille der et par minutter. Jeg prøvede at gøre mit røvhul parat til den ved skigtevis at spænde og slappe mine røvmuskler, og da Dima mærkede, at jeg var ved at være parat, pressede han sig langsomt helt i bund.
Vi sukkede begge to, og efter endnu en lille pause, begyndte Dima for alvor at kneppe. Først med en serie korte og hurtige stød der dybt inde, så lange og seje ture næsten helt ud og så helt i bund, hvor ikke kun pikhovedet, men også det tykke skaft gned lifligt mod min glædesknop, hvilket fik mig til at sperme endnu engang.
Mens det stod på, og mine røvmuskler reagerede, holdt Dima helt stille, men han spermede ikke. Da jeg var helt færdig, og røvmusklerne var faldet til ro, tog han så for alvor fat. Kneppede hårdt og dybt, og hurtigere og hurtigere, og mens han gryntede, spandt jeg nærmest af fryd.
Da han endelig kom, spermede jeg også endnu engang, så da han trak sig ud, efter hans pik var skrumpet lidt, var jeg helt udmattet, men da jeg rejste mig op, jublede og klappede alle mine drenge.

Det var fandens, udbrød rektor, han kunne sgu tage den.
Og ikke nok med det, grinede træner Smidt, han kunne lide det. Jeg tror, det er mig, der har vundet vædemålet. Men vær klar til at skifte til hans lejligked, forestillingen er ikke helt forbi.

-------------

Pres sammen, pres sammen hviskede Pablo næsten desperat, kens han ledte mig ind i mmin lejlighed og ud på badeværelset. Jeg ville til at sætte mig på toilettet, men han bad mig om i stedet at sætte mig ned på hug. Det gjorde jeg, og spermen begyndte at sive ud af mit gennemkneppede røvhul. Pablo sørgede omhyggeligt for at al spermen blev samlet op i hans skål.
Ved de mister Jensen, at alle drengene elsker dem, og ikke mindre efter nu, hvor alle tre prefekter har kneppet dem, mens vi så på. Der har aldrig været nogen anden lærern der har kunnet tage Dimas pik så flot.
Så, mister Jensen, så må De godt sætte Dem op på toilettet og vær lige rar at holde den her et øjeblik, sagde han og rakte mig skålen.

Jeg stirrede ned i den og så den ret store spermpøl, som var løbet ud af min røv, men der var ikke den mindste skygge af noget brunt i den.

Det var ellers ikke så helt lidt, de tre har spermet, sagde jeg.

Der er nu også en hel del af Deres sperm deri, mister Jensen, jeg fik fat i det hele, sagde han med stolthed i stemmen.

Nåh sådan, sagde jeg, så forstår jeg det bedre. Først nu registrerede jeg en bevægelse foran mig og løftede hovedet. Det var Pablo, som stod og gned sin stang lige foran mig.
Åh, jah, jah, stønnede han, og så sendte han fire ladninger frisk drengesperm ned i skålen. Han pressede omhyggeligt de sidste dråber ud, og så stak han to fingre ned i skålen og rørte lidt rundt. Jeg kiggede helt facineret på hans forehavende.
Ser det ikke bare lækkert ud, sagde han, og så holdt han skålen hen under min hage, tog de to spermvåde fingre op og stak dem i min letåbne mund. Helt overrumplet slikkede jeg dem helt ubevidst. Han stak dem igen ned i spermen, og førte fingrene til sin egen mund.


Er det ikke fantastisk, sagde han, Deres og mih sperm og så den sperm fra vores tre prefekter, der har været oppe i Deres røv, og så havde jeg igen to spermede fingre i munden, og i bar fortumlethed slikkede jeg dem af igen.

Sådan kunne vi måske have fortsat med skiftevis at sutte den blandede sperm i os, hvis ikke jeg var blevet reddet af gong gongen. Det var tetid, og derefter lektielæsning.
Jeg fik i en fart de løse shorts på, som lå på gulvet. Så fik jeg fat i en af de tilhørende løse trøjer og trak den over hovedet. Jeg udstøtte et gisp, da den ramte mine brystvorter, som var superfølsomme efter den grundige behandling, de lige havde været ude for.
Under teen og ikke mindst, da jeg bag efter gik rundt og hjalp drengene, løb der til stadighed lyststrømme gennem vorterne, når det løse stof strejfede de stive vorter. Det var en tilstand, som skulle vise sig at være nærmest permanent i hele min tid på skolen. Det skulle drengene nok sørhe for!

Fortsættes

Ja, der kommer endnu et kapitel. Det er ikke færdigt endnu (den 9.07.14). jeg har også gang i tre andre historier: ”De vilde drenge”, ”Efter filmen” og ”Elevatorsex”.Kommentar

Navn:Bijens
Dato:09/07 2014
det er vildt liderligt at læse, min pik savler bare ved at læse det - lækre fortællinger - bliv endelig ved mvh Jens