Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kostskolen Kap. 10 Kneppet i klassen

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/13
Visninger: 8500

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kap. 10
Kneppet i klassen
af oleole13

Personer: John og mellemste matematikklasse, heraf spermelskeren Pablo, Frisco og Michael.

Jeg tog igen fat i brøkregningens mysterier næste dag i matematiktimen i mellemste klasse. Efter en halv times fælles gennemgang, gik eleverne over til at arbejde selvstændigt. Mange rakte hånden op og bad om hjælp, men som tiden gik, og ingen bad om den særlige hjælp, blev jeg mere og mere skuffet for hver gang. Ikke sådan, at der ikke var noget indbydende at kigge på, men intet helt udenfor bukserne.
Endelig, det var Frisco fra mit eget hus.
De sagde i går, mister Jensen, at hvis vi havde et behov, så ville De hjælpe.

Jamen det er også rigtigt, sig frem.

Jo, sagde han, det er den her, den vil ikke gå ned, og så trak han buksebenet fra den stive stang. Pikhovedet var glinsende indbydende, og på er øjeblik havde jeg bukket mig ned, lukket munden om det, og tungen slikkede begærligt den dejlige presperm.

Som dagen før, var der kort efter en hånd, der gned frem og tilbage mellem ballerne. Jeg spredte benene, og hånden gled frem til at klemme om mine nosser. En anden hånd kom ind fra venstre og fandt hurtigt frem til min pikbule langs med låret og begyndte at gnide den.

Hånden på nosserne gled nu tilbage, og idet den igen gled frem, gav det et sæt i mig, for nu ramte en finger mit blottede røvhul. Hvad var der sket, var mine bukser revnet. Næh, der var bare sket det, at jeg uden at have bemærket det, havde taget det ene af de to sæt bukser på, hvor der var en nærmest usynlig lynlås i skridtet. Det havde hånden bemærket og udnyttet. Her blev den og gnubbede rundt på røvlæberne en lille stund, inden den begyndte sin færd indenfor. Den sank dybere
ind, inden den igen trak sig ud, blot for straks efter at synke ind igen, men nu ledsaget af en nabofinger. De søgte længere ind, og efter kort tids søgen, fandt de, hvad de ledte efter, og det gav et spjæt i mig, da de ramte min glædesknop.
Her stoppede de op og begyndte i stedet at presse og klemme den mens jeg sitrede og gryntede og prespermen sivede ud af pikspalten.

Til min fortrydelse blev fingrene trukket ud, men kun for kort efter at vende tilbage med en god ladning smørelse, som de omhyggeligt fordelte omkring røvlæberne. Så forsvandt de, men kom igen med en ny portion creme, som de lige så omhyggeligt førte dybere ind i røven.

Så mærkede jeg noget mod det let opvarmede og godt smurte røvhul, som kun kunne være et pikhoved. Det trængte lige ind mellem læberne, men holdt så stille. Gled ud igen og så igen lidt ind, og jeg stønnede med munden godt begravet om ’Friscos pik.

Hvad siger De mister Jensen, må jeg stikke min pik ind i Deres røv? hørte jeg en stemme sige.

Jeg løftede hovedet lige så meget, som Friscos hænder tillod og stønnede: ja, ja, kom med den, stik den ind.

Mener De virkelig, at jeg må kneppe min lærers røv?

Åh, ja, hvem du så er, så knep mig. Knep din lærers røv knægt og gør det godt.

Ja, når De siger det på den måde, mister Jensen, så skal jeg med glæde gøre det- jeg elsker at kneppe lærerrøve, og ikke mindst i timerne (og når alle de andre kigger på, kunnr han have tilføjet, men det gjorde han ikke). Og så kørte han den i bund i en lang og dyb bevægelse, og jeg sukkede af nydelse.
Han trak sig helt ud igen og gentog den dybe indtrængning. Dette gjorde han et par gange til, nok ikke mindst for at imponere klassekammeraterne, men det var også til stor fryd for mig.
Der var næppe en slap pik i lokalet. De fleste skiftede mellem at sutte sidemandens pik og følge med i forestillingen ved min røv.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Der blev klappet på rektors kontor, hvor der var kommet endnu et tilskud af to lærere, der var ledige i den time.
Nå, udbrød rektor begejstret, så fik de da endelig taget røven på ham for alvor. Nu ved han, at han kan se frem til at få røven pulet i hver time, og mon de oversexede knægte kan nøjes med at kun én får fornøjelsen pr. time?
Det var godt, han tog et af de bukser med lynlås. Hvordan går det med at få skiftet bukserne ud, mister Quirk?
Han har fire par tilbage uden lynlås.
Kan du ikke få en eller anden knægt til at finde dem, så du kan bytte dem ganske diskret?
Det bliver nok ikke nødvendigt, grinede træner Smidt, han kommer helt sikkert selv med dem for at få dem byttet. (og det fik han ret i. da jeg kom hjem undersøgte jeg mine jeans. Der var kun et par med lynlås dernede og fire par uden, men de to, han havde fået tilbage jra vast, var begge med lynlås, og det kunne de ikkehave været, da han havde dem på i klassen, så ville det være gået anderledes (-: så han tog de fire par med til mr. Quirk, som byttede dem med et smil )

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nu gik pikken over til korte og hurtige bevægelser dybt inde i røven, og jeg stønnede og jamrede af velvære ikke mindst på grund af den måde, min hårde glædesknop blev masseret, og pletten at presperm bare voksede og voksede.

Jeg mærkede, hvordan min udløsning nærmede sig, og da pikken gik over til nogle lange og kraftige stød, skød jeg min sperm i fire fem fyldige udladninger ned i buksebenet.
De sammentrækninger dette medførte i mine røvmuskler omkring den arbejdende kødkølle, fik den til også at udtømme sin ladning af frisk drengesperm.

Kun et øjeblik efter fyldtes min mund af en lige så stor ladning drengesperm, og den portion kunne jeg nyde endnu mere.

Allerede inden jeg rettede mig op, var Pablo i gang ned at suge min sperm ud gemme, buksestoffet. Jeg vendte mig om og så, at det var en knægt fra træner Smidts gruppe ved navn Michael, som stod med en halvstiv og dryppende pik og et stort smil i ansigtet. Straks var Pablos mund lukket omkring den, og aldrig så snart han havde slikket den ren, før han bad mig om at bøje mig frem igen, så han kunne suge Michaels sperm ud af mit røvhul.

Det var en meget tilfredsstillet mister Jensen,der denne dag gik i spidsen for sin klasse til frokosten, og endda med langt mindre sperm i buksebenet, om end for første gang med noget sperm sivende ud af røvhullet.

Fortsættes

Kære venner. Hvis I synes, det går for langsomt med at lægge nye afsnit eller historier ind, så kunne jeg foreslå jer at læse eller genlæse en af mine tidligere historier. Jeg har selv for nylig haft fornøjelse af at læse ”Peters eventyr”. Den er faktisk rigtig god! (-:
God sommer! Oleole13
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:03/07 2014
jeg synes bestemt det går for langsomt - og ja jeg genlæser jævnligt dine noveller