Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Strandtur

Karakter: 4.0/3
Visninger: 6567

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Jeg har jo lovet, at fortælle om det beachtparty jeg deltog i José og jeg gik på stranden det meste af dagen og kiggede fyre ud, Jósé kendte alle de lokale bøsser og jeg blev præsenteret for en del af dem, de talte spansk sammen, som jeg ikke forstår, men José fortalte mig, at de fleste af dem gerne vil lege med min krop og at vi vil møde flere af dem om aftenen.

Jeg tog mine tyndste sommerbukser på de sad meget stram og afslørede mere end de dækkede og en meget kropsnær t-shirt, José der havde været hjemme og skifte tøj til noget der var lige så kropsnært som mit kom og hentede mig lidt over kl. 20, i en taxa. Vi kørte genne Los Christianos forbi havnen og ud på den anden side af byen, hvor bebyggelsen holder op, det virkede lidt øde, José fik taxaen til at standse mit på et temmelige øde sted, der holdt et par biler i forvejen. Vi gik af en smal sti ned til stranden, jeg så først bålet, der lyste op i aftenmørket, rundt om stod og gik en hel del fyre, nogle lå på tæpper og kælede, andre var i vandet, de fleste var nøgne.
Vi blev hilst velkommen, og flere af dem jeg havde set på stranden om dagen kom og kyssede, ikke de normale kindkys, men nogle ordentlige tungebaskere, de benyttede samtidig chanchen til at befamle mig både for og bag, så min pik stivnede længe før jeg havde hilst på alle.

José præsenterede mig for Andre som han bor sammen med, en lækker slank nødebrun fyr med et vaskebræt af en mave samt en pik over midel. José havde set mine øjne der hvilede på Andres pik og han sagde den skal du nok få at føle, han elsker blonde fyre.

Vi smed tøjet hvor Andre viste os hans lå på et tæppe, og gik i vandet, det var lidt koldt, men lækkert jeg svømmede mellem José og Andre langs stranden, et sted hvor vi kunne bunde, holdt vi hvil, de to rykkede ind på mig og begyndte at kæle for min krop, selv i det kølige vand voksede min pik, og jeg kunne mærke, at deres pikke heller ikke var upåvirkede. Andre der havde en lille plastik pengekat om halsen, åbnede den og fremdrog et condom og tog det på under vandet, jeg vendte ryggen til ham og han pressede sin stive pik op i mit våde røvhul, jeg kunne samtidig mærke det kølige havvand komme ind i mit varme hul. kombinationen af Andres varme pik og det kolde vand var fantastisk, Andre bollede hårdt og brutalt, min røv svarede godt igen og jeg pressede mig helt tæt ind til ham José kyssede mig og spillede min pik, lige før jeg skulle udgyde min sperm, trak Andre sig ud af mig og José slap min pik, smilende sagde han vi spare lidt på krudtet til vi kommer ind på strande, jeg tror du er ventet.
Jeg mærkede de liderlige blikke da vi kom ind på stranden, José førte mig over til noget der lignede et gyngestativ, men uden gynger.
Du skal have den tradtionelle indvielse af nye på stranden sagde han og tog mine arme og satte dem ind i nogle læderremme der sad på stativet, således fastspændt forlod han mig. Nervøs og spændt ventede jeg på hvad der vil ske. Et par lækre fyre kom hen til mig, de stillede sig foran og bag mig og begyndte og slikke og kysse min krop fra top til tå, de slikkede og kyssede overalt udentagen på pikken, der strittede vildt ud i luften, det eneste jeg ønskede, var at en af dem vil tage den i munden eller i det minfdste bare tage den og give den et par ryk, for jeg kunne mærke spermen trænge sig på, men nej, de forlod mig stadig fastspændt, to nye fyre kom og forestillingen gentog sig, aldrig har jeg været så liderlig, det viste sig at ti fyre skulle give mig deres tunge massage før jeg blev løst.
Da José kom og løste mig spurgte han om det havde været godt, jeg smilede og sagde jeg vil sprøjte nu, han slog mig over fingerne da jeg vil spille pik på stedet og sade du må vente du er ikke færdig endnu.

En stor oppustet madras lå lidt fra bålet, læg dig der sagde han, jeg gjore hvad jeg blev bedt om og på hver side af mig lagde de to fyre sig som havde været de første til at give mig tunge og kyssemassage, den en olierede straks mit røvhul, mens den anden tog gummi på, det var lige på, og jeg trængte til det, mens jeg blev bollet, af den ene, skulle jeg slikke den anden, jeg bemærkede at rundt om madrassen, stod de otte andre fyre der havde deltaget i indvielsen, alle med stive pikke, jeg vidste hvad der ventede mig, og ganske rigtig, når den ene var færdig i røven på mig, blev han afløst af ham jeg slikkede pik på og en ny lagde sig på knæ foran mig og stak sin pik ind i munden på mig, min hændder blev holdt væk fra min pik, og jeg var ved at sprænges for at få udløsning, da de ti fyre alle havde bollet mig, stillede de sig rundt om mig og spillede pik, det viste sig de alle havde undladt at komme men at de nu sammen med mig skulle spille pik, jeg gned voldsomt på pikke mens ti store stive pikke dansede for øjnene af mig, jeg var så spændt at jeg havde svært ved at komme, men endelig udlødning, følelsen skyllede igennem mig jeg gik næsten i kramper da min pik begyndte at sprøjte en kaskade af sperm ud, næsten samtidig kom den første af de ti fyre og hans sperm sprøjtede ud over mig, derefter kom de alle ti som perler på en snor og oversdprøjtede mig med deres hede sperm, jeg var væltet om på ryggen og lå totalt udmattet på madrassen og pustede, da Andre og José kom over til mig, de lagde sig på hver side af mig og kælede for min spermindsmurte krop.
José spurgte mig om det var godt, jeg kunne kun bekræfte at aldrig før havde jeg prøvet noget så liderligt, kom sagde de begge du trænger vist til at blive skyllet.

Det kolde havvand var forfriskende, og jeg tog mig en god svømmetur sammen med en masse dejlige fyre.

Der blev bollet godt igennem rundt om bålet, jeg bemærkede der var en del sorte fyre, det var fortalte José mig illegale indvandre der boede hos andre af de deltagende fyre, en af de sorte levede til fulde op til hvad man sagde om sorte fyre, nemlig at deres pikke var over gennemsnittet, da jeg havde kigget lidt på ham, kom han over og spurgte om det var hans pikn jeg var interesseret i, jeg nikkede og kan satte sig ved siden af mig og spurgte om jeg kunne klare mer, for han vil d gerne have min hvide røv. Jeg svarede ved at læne mig ind over ham og tage hans pik i munden, den voksede hurtigt, og han lagde mig på ryggen og stoppede pikken ned i halsen på mig og kneppede mig i munden så jeg var ved at kløjs idet, men da jeg er en habil pikslikker klarde jeg ham, han store nosser klaskede mod min hage og underansigt, jeg nød det. pludselig mærkede jeg en meget hed og ivrig mund på min pik der var stivnet igen, jeg kunne ikke se hvem det var, men det var også lige meget for det var rigtig godt. Den sorte fyr trak sig ud af min mund og lagde sig på ryggen, stak et condom i hånden på mig, som jeg ivrigt gav ham på, fyren der havde slikket min pik, var også en sort fyr, han havde en lang slank pik, der stod op af maven på ham.jeg satte mig overskrævs på fyren der havde mundkneppet mig så jeg kunne se hans ansigt, efter jeg havde smurt mit hul godt og grundigt, han smilede og trak mig helt ned over sin pik, den fyldte mig totalt, fyren trak mig forover, og nu mærkede jeg, at den anden sorte fyr lå bag mig og var ved at presse sin pik ind i mit allerede overfyldte røvhul, jeg prøved at slappe af, og langsomt men sikkert trængte nummer to sorte pik op i mig, vi lå lidt stille før de to begyndte at bevæge sig i takt ud og ind af min ømme rov, jeg var totalt udspilet og ømheden satte sig til fryd i hele min krop, liderligheden tog overhånd og jeg begyndte at gynge med i kroppen, noget de tog kunne li' og deres pikke bankede løs i mit røvhul, pludselig stivnede vi alle tre, vi kom som på tælling og uden forvarsel, jeg mærkede de to sorte fyres pikke voksede og rykkede voldsomt oppe i mig samtidig med jeg sprøjde min sperm ud over ham der lå under mig, aldrig havde jeg fået så pludselig og kraftig en udløsning, jeg stønned og skreg liderligheden ud. Min to sorte pikke lå lige så udmattede som mig vi bare smilede, pludselig tog ham der havde ligget nederst, mit hoved og tvang det ind over sin mave så jeg kunne slikke min egen sperm af ham, det smagte dejligt. De to fyre gik og José kom over til mig, og spurgte om jeg havde fået nok. Jeg svarde "Jeg kan klare mig lidt nu".
Jeg tog med José og Andre hjem og faldt i søvn mellem dem i deres store dobbelt seng.
Kommentar