Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Strandtur del 2

(Strandtur)

Karakter: 4.0/3
Visninger: 4553

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Der er gået en tid, jeg har været på Tenerife og nydt de skønne fyre, nu var det tid til fyrene skulle besøge mig i Danmark.

Flyet var forsinket en halv time, men nu var det landet. Jeg var i lufthavnen for at hente 3 gode venner fra Tenerife, nogen af dem jeg har skrevet om tidligere i dagbogen, jeg kunne se dem bag glasruden, og nød synet af deres muskuløse kroppe, de var stadig i sommertøj, selv om jeg havde advaret dem mod det ustabile danske vejr.
Endelig kom de ud, de så mig straks og de sprang frem for at omfavne mig og kysse mig, ikke de sædvanlige tantekys på kinden, de gav mig alle tre et ordentligt tungkys, mens jeg nød det, hørte jeg omkring mig udsagn som det er dog for meget, fy for satan, nej nu må de styre sig. Samtidig med kyssene, mærkede jeg deres dejlige hænder på mine baller.
P.g.a af deres sommertøj, måtte vi tage en taxi hjem. Taxichaufføren var lidt usikker på hvad der skulle ske i hans vogn da jeg havde sat mig i midten på bagsæden mellem to af fyrene, José sad til venstre og Enrico til højre for mig og Ango sad foran hos chaufføren, José startede med at kysse mig, han kan præstere de længst og liderligste tungekys nogen fyr kan. Enrico vil naturligvis ikke stå tilbage for ham og prøvede at overgå ham. Ango sad bare og smilte til os, men chaufføren var næsten ved at miste herredømmet over vognen.
Hvad fanden har i gang i spurgte han let rystet.
De er bare glade for at se mig svarede jeg ham, men bare rolig vi beholder nok bukserne på til vi kommer hjem.
Chaufføren blev en anelse beroliget, men han så ikke alt for glad ud.
Hjemme fik jeg installeret de tre fyre, der var naturligvis ikke plads i min 1½ mands seng derfor havde jeg fået et par madrasser på gulvet i soveværelset, på natbordet stod en stor skål med kondomer jeg havde taget med fra CGC og Amigo, tak til dem. Et arrangement der straks skulle afprøves. Jeg vil tro de havde aftalt det på forhånd, for næppe havde de stilet bagagen fra sig før de som på kommando, begyndt at klæde mig af, samtidig med deres eget tøj forsvandt, deres ivrige hænder famlede rundt på min krop, og jeg mærkede at den liderlighed jeg på forhånd havde og altid har, voksede i takt med at tøjet forsvandt.
Da jeg var helt nøgen lagde de mig på sengen hvorefter de begyndte at kysse og slikke min krop, jeg kyssede igen så godt jeg kunne, jeg kunne mærke det var José der slikkede min pik, han har et helt fantastisk tungearbejde, noget han er kendt for. Enrico krøb op og stak pikken i munden på mig, det er lige det jeg kan gabe over hans store pikhoved, hans pik er ikke lang, men den er helt utrolig tyk og med et enormt pikhoved, jeg kan sluge ham til roden, og det benyttede han sig kraftigt af, han kørte pikken helt i bund hver gang. Imens bearbejdede José min pik mens Enrico var godt igang med ham.
Mit spanske er stadig ikke så godt, så jeg forstod ikke hvad der blev sagt, men at det var tid til omrokering forstod jeg da José lade sig på ryggen og bad mig om at sætte sig på hans pik, noget han ikke skulle sige to gange, han har en lang dejlig tyk pik som jeg er helt vild med, han trak mig helt ned så han kunne kysse mig samtidig med han kneppede min liderlige røvfisse, pludselig gik det op for mig hvad de havde planlagt, for Enrico var lige med et bag mig og begyndte langsom at køre sin lange men ikke så tykke pik op i min røv, min røv var nu fuldt udnyttet, jeg har prøvet det før og jeg nyder, når to dejlige pikke bevæger sig rundt oppe i min liderlige røv, Ango kom nu ind foran mig og stak sin dejlige tykke pik ind i munden på mig, jeg var totalt udblokket både for og bag, havde det været muligt, havde jeg skreget af fryd, De kørte alle tre hårdt i mine huller, det var lige før jeg gik i kramper af fryd. Pludselig trak de sig alle tre og smed kondomerne, hvorefter de spillede pik, og de kom som på kommando ud over min krop, jeg elsker sådan et spermbad, de stak på skift deres pik ind i munden på mig så jeg kunne slikke dem helt tomme, åh hvor jeg nød dem. Vi gik i bad sammen og vaskede hinanden, noget som igen gjorde os godt liderlige, med diverse kysseri og slik, men dog uden at nogen af os kom. De skulle bo hos mig en uge, så det var en helt fin begyndelse.
Jeg havde fortalt dem om Amigo, så det vil de gerne se, så vi to alle fire derind, en aften, de er alle tre interesseret i unge blonde fyre, og der var et par dejlige eksemplarer af racen derinde, en af dem tiltrak sig specielt deres interesse, en ung meget spinkel meget drenget fyr, med den dejligste lille røv, som sædvanlig var det José der tog initiativet og inviterede fyren ind i en af de store kabiner. Han blev temmelig overrasket da vi tre andre fulgte med, han prøvede først at gå ud af kabinen, men da de fire håndklæder faldt, stod han bare og stirrede på fire dejligt errigerde pikke, hagen faldt næsten ned på brystet af ham, jeg gik hen og beroligede ham, fortalte ham at de tre andre var venner jeg havde på besøg fra Tenerife, og at de kun praktiserede sikker sex, han blev roligere, og mens han stirrede på vores pikke, spurgte han er de alle aktive hvilket jeg bekræftede. Han lod derefter sit håndklæde falde, han havde den dejligste drenge pik og en lille smal og meget fræk røv.
Vennerne rykkede ind på ham og lagde ham på briksen hvor han blev udsat for deres dejlige slik, noget jeg selv har prøvet flere gange, jeg gik i gang med at slikke Josés skønne pik, jeg ved han elsker at komme helt ned i halsen på mig.
Den lille fyr blev lagt om på maven med Ango´s pik i munden og Enrico begyndte at tungekysse hans skønne lille numse, hans hul var en fin lille brun plet midt mellem to skønne kuplede baller, jeg kunne se han krop sitrede under den behandling han fik, han vendte næsten det hvide ud af øjenen.
José trak pikken ud af min mund og gik over og tog noget glidecreme, Enrico trak sig væk fra hans røv hvorefter José begyndte at smøre hans dejlige røv, han var nu helt oppe at køre for han viste hvad der skulle ske, Ango var den første der tog Kondom på, og lod sin lange pik glide op i ham, han stønnede af liderlighed, jeg satte mig foran ham og tak hans mund ned over min pik, herfra havde jeg den dejligste udsigt til hele scenen. Ango kneppede ham helt i bund, lige før han fik udløsning trak han sig og blev afløst af José, jeg kunne mærke på den måde han slikkede mig at han blev overrasket over han så hurtigt fik en ny pik i røven, José satte fuldt turbo på og kørte pikken hårdt og kontant op i hans røv, han glemte at slikke mig, men jeg beholdt pikke i hans mund så han ikke havde mulighed for at protestere, José er meget udholdende så han fik en ordentlig omgang, jeg var skide misundelig, men jeg viste at der senere når vi kom hjem vil det være til mig. Da José trak sig nåede fyren ikke at gøre noget før Enrico var klar med sin tykke korte pik, fyren trak munden væk fra min pik, da Enrico bankede sin pik op i hans lille røv, han kom med et skrig dels af smerte dels af fryd, stop, nej knep mig skreg han på skift, alt kørte på ham, han var helt utroligt liderlig, lige nu kunne han ikke få pik nok, jeg stak en altid nærværende popperes op i næsen på ham og han tog en ordentlig indånding, hans krop bevægede sig hurtigere og hurtigere med i Enricos takt, han kunne lige nu ikke få pik nok. Jose, overtog efter Enrico, Ango afløste ham, sådan kørte det et stykke tid, hvor de afløste hinanden, fyren var til sidst ved at gå i kramper.
På et tidspunkt måtte jeg deltage i legen, jeg smurte min røv, og lagde mig på knæ ved siden af den unge fyr, det tilbud skulle mine venner ikke have to gange, herefter indgik jeg i legen og turnusen om deres pikke, min røv fik derfor sin del af pikkene, det er en helt skøn fornemmelse at få de tre forskellige størrelser op i røven, ingen af dem er favorit, de har vær deres fordel.
Men alt har jo en ende, min og formodentligt også den unge fyrs var godt øm da de trak kondomerne af og vi alle fem begyndte at spille pik, jeg overlod alle ladningerne til den unge fyr som modtog dem med blanke øjene, han fik også min ladning og med hans egen blev det til seks gange sperm der flød ud over hans spinkle krop.
Fyren lå totalt udmattet tilbage indsmurt i glinsende sperm, da vi alle gav ham et tungekys og gik ned for at bade.
Mens vi badede kom den lille fyr ned for at få et bad, han smilte til mig og spurgte om hvornår vi kom igen, eller om han kunne besøge os, jeg fortalte ham at de tre kun var kort tid i landet hvorfor de nok ikke kom i Amigo igen, det var han ked af for aldrig havde han prøvet noget så liderligt i sit liv, nu var han jo heller ikke så gammel, højst 20 år, så mon ikke når han nu viste hvad han kunne lig vil opsøge nogen gode gang bang igen.
Hjemme igen fik vi noget lækkert natmad og et par flasker gode rødvin, herefter satte jeg en god lang film på DVD’en, med nogle dejlige maskuline fyre der viste hvordan mænd elsker, dette fik vennerne til at reagere efter hensigten, og der blev igen gået til den, de kneppede hinanden og mig, og det blev sent før vi gik til ro.
Efter en uge måtte de desværre hjem til Tenerife, deres fly gik tidligt om morgenen. Den sidste nat blev der ikke sovet, da de vil tage ordentligt afsked med mig, jeg havde bogstaveligt talt en af deres pikke oppe i mig hele natten.
Så jeg var godt øm i røven da vi tog afsked med hinanden i lufthavnen, på samme måde som vi mødtes en uge tidligere, med lange våde tungekys, jeg hørte igen forargede bemærkninger og så lige så forargede blikke omkring mig. Jeg smilte til de forargede mens jeg vinkede et sidste farvel til vennerne der var på vej op af rulletrappen.
Om et par måneder tager jeg på genbesøg, jeg glæder mig.
Men derom en anden gang.
Kommentar