Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kostskolen Kap. 9 Kneppet første gang

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 8303

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kap. 9
Kneppet første gang
Af oleole13

Personer: John og og André.

Da vi kom tilbage efter middagsmaden, skiftede jeg hurtigt til de løse shorts. Jeg var netop færdig, da det bankede på døren.
Det var naturligvis André.

God aften mister Jensen, må jeg komme ind.

Det måtte han naturligvis, og lidt efter havde han mig ude på toilettet splitter nøgen.

Så skal de bugge dem ned mister Jensen, smilede han, og jeg kunne se, at hans ene bukseben løftede sig lidt. Han rørte med en finger mod mit rynkede hul. Jeg gav et lavt gisp fra mig, og jeg kunne mærke, at røvlæberne sitrede let.

Her første gang, må vi hellere smøre det godt, sagde André og tog hoget på et par fingre fra dispenseren. Han gned først lidt rundt på læberne, inden han pressede først en finger og hurtigt efter endnu en ind i røvhullet. Han kørte dem lidt forsigtigt ud og ind, og jeg stønnede af vellyst.

De er lidt snæver, mister Jensen, har der ikke været nogen inde her?

Åh, jo, stønnede jeg, men det er flere år siden.

Så må vi hellere, sage han, men i stedet for at fulkføre sætningen trak han fingrene ud med et suk til følge fra mig.

Bare rolig, smilede han og tog noget mere smørelse, og så pressede han tre fingre ind, og med nærmest professionel færdighed kørte han dem ind og ud og drejede dem rundt og rundt, mens jeg stønnede og sukkede i et væk.

Er det godt mister Jensen?

Åh, ja.jahh bliv ved André, bliv ved!

Amdré lo. Jeg er glad for, at De kan lide det, men vi skulle jo til det med at vaske røven, så han trak fingrene ud, og jeg sukkede af skuffelse.

-------------

Ved skærmen sad ikke kun de sædvanlige tre, men også kokken og gartneren var inviteret med. Ellers havde de ligesom alle andre ansatte hver dag fåer en dvd, så de havde kunnet følge med i begivenhedernes udvikling. Nu her til aften, havde rektot jo hørt den aftale, som jeg havde lavet med ’André, så han havde annonceret, at den nye lærer ville miste sin jomfrudom her i aften.
Nåh, så meget jomfru er ham Jensen nok heller ikke, havde træner Smidt grinet.
Næh, måske ikke sådan teknisk set, havde rektor svaret, men i hvert fald i forhold til stedet her.
Da mr. Quirk havde været i byen for at købe udstyr til at transmittere lyd, havde han også købt en betydelig større skærm.

-------------

De skal lige rette dem op, og så tager de den der studs, som hænger der.

Nu så jeg den først rigtigt. Spidsen var som en rind kugle af størrelse som en golfkugle, og efter den kom et tyndt rør, begge dele af rustfrit stål.
Så smører De den ind, og så bukker De ’Dem ned og stikker den ind.
Jeg gjorde, som han sagde, og det var godt, at han havde forberedt mit hul, for studsen var som sagt ret stor.
Det var, som om han havde læst mine tanker, for han sagde:
Ja, den er ret stor, men det er for at den ikke skal falde ud. Så retter De dem op og trækker i den her snor til beholderen med nummer 1. det er naturligvis vigtigt med den rigtige rækkefølge, smilede han.
Jeg mærkede den lunkne væske strømme ind i tarmen, og lidt efter, hvordan det begyndte at spænde, men væsken fortsatte med at strømme ind lidt endnu.
Ja, sagde André, igen som om, han kunne læse tanker, men det er vigtigt, at det hele kommer ind, og det er tilpasset, så det kan være der, i hvert fald, smilede han, hvis der ikke er alt for meget andet, men det er der ikke, hvis man vasker sig to gange om dagen. Så trækker De den ud, og prøver at stramme røvmusklen, indtil De sidder på toilettet.

Jeg gjorde, som han sagde, og efter jeg havde tømt mig, gentog jeg processen med væsken fra den anden beholder, kun med den forskel, at jeg her fik besked på at holde den inde i mig i nogle minutter, inden jeg tømte den ud, for, som han sagde, at sagerne i den væske kunne nå at virke.

Skal vi lige se, hvordan, det har virket? Bøj dem lige frem igen mister Jensen, og igen stak han tre smurte fingre ind i mig. Naturligvis kunne han ikke mærke, hvordan væskerne havde virket, men jeg kunne mærke, hvordan hans fingre virkede, og jeg stønnede af nydelse.

Åhh, åhh André vil du ikke …

Ja, mister Jensen, hvad ville De sige?

Åhhh, ’’André, åhh vil du ikke stikke ….

Ja, mister Jensen, hvad kan jeg gøre for Dem, stikke hvad?

Åh, for fanden, André, stik din pik op i mig og knep mig, jeg trænger sådan til det!

-------------

Nå, der slap det ud, grinede træner Smidt, jaså, han trænger til det. Mon der ikke er råd for det, lo han. Nu de har fået hul, om jeg så må sige, eller fundet hul eller hullet, mon så ikke, der er andre end mig, der vil være villige til at fylde det ud?

-------------

Det skal være mig både en ære og en fornøjelse, sagde André, fjernede sine fingre og satte hovedet af den pik, der nu havde været stiv i de sidste fem minutter i forventning om netop denne situation.
De tre fingre havde smurt mit røvhul godt og hans pikhoved var lige så godt smurt af hans forsperm, så da han pressede let, gled hovedet ind uden vanskeligheder.

Det er nok godt, det er min pik, der er den første og ikke Joses eller Dimas monster pikke, også selv om, de nok er misundelige, for de er helt sikkert klare over, hvad der foregår herinde, og så begyndte han at kneppe.
Han var jo ikke så gammel, højst 15 år, men en god pik havde han, og de nok flere år her på skolen havde lært ham at bruge den, så han fik mig hurtigt i den syvende himmel og til at mindes tilbage til de sidste måneder på Vestre skole, og den helt store fordel var, at herfra behøvede jeg ikke at flygte.

Fortsættes


Kommentar

Navn:Kedde
Dato:10/07 2014
Du er bare god til at skrive noveller, det går lige ned til pikken. Og idéerne står i kø, til mange nye noveller jeg kan komme igang med :)