Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danskedrengen og Indvandredrengen 2.

(Danskedrengen og Indvandredrengen 1.)

Karakter: 4.9/8
Visninger: 10116

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Trekant
Kapitel 2.: Røvslik.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare, om vi skulle tag hjem til mig. Vil det betyde, hvis jeg sagde ”Nej” ville de så tag hjem. Hvis jeg skulle lade min pik bestemme, så var svaret ”Ja” som det også blev.

Så lad os komme af sted, sagde indvandredrengen. Så du rigtigt kan sutte og slikke os, smilede han og knappede sine shorts.

Samme gjorde Jeg og danskedrengen og lidt efter var vi ude på stien igen, hvor der ingen var at se nogen steder. Klokken var også næsten 10 om aften, og det var stadig godt lunt og dejligt. Jeg kom hen til min cykel som ingen have taget, satte min pose fast bag på og så på de andre to, som stod med bule i deres shorts. Det var et dejligt syn at se to unge drenges pikke og få lov til at smage dem. Tanken fik bare min pik til at spytte mere og mere presperm ud i mine underbukser, og det blev værre, da tanken kom på, hvad der ville ske hjemme hos mig.

Vi skal lige hente vores scooter, sagde danskedrengen. De holdt ved skolen.

Skolen lå ikke så langt herfra, hvis man kendt til alle smut veje gennem krat og skov. Så lidt efter var ved på skolen, og der var der også helt tomt og stille. Hvor stilheden blev brudt af indvandredrengens sprøgsmål.

Hvor bor du så henad, og er det langt her fra skolen?

Nej. 5 minutter her fra, svarede jeg og satte mig på cyklen.

Ca. 5 minutter senere var vi ved mit lille hus på to værelser. Vi kom ind og de to drenge kiggede rundt, mens jeg stod midt i stuen og ventede på, hvad de have af planer. Hvor jeg så hører dem råbe ude fra badeværelset, hvor jeg så dem helt nøgne, og med noget af en stiv pik, have de begge to. Synet blev siddende et stykke tid, som så blev forstyrret af, at de sagde noget til mig.

Smid dit tøj, så tager vi os et bad, sagde Indvandredrengen mens danskedrengen tændte for bruseren.

Jeg kom hurtigt af med mit tøj, og lige som de andres to pikke, stod min også godt stiv op af min mave. Og den blev ikke mindre stiv af at komme i bad, så tæt op ad to dejlige unge drenge, som havde fjernet deres hår ved pikken.

De bad mig lige og stille mig lidt udenfor badet, så jeg kunne stå og se på dem, mens de vaskede sig. Synet af dem fik min pik til at snurre og kilde, og jeg skulle ikke røre på den, så ville jeg komme udover badeværelsesgulvet.

Ca. efter et par minutter gjorde danskedrengen tegn til, at jeg skulle komme nærmer, hvor han så gjorde tegn til, at jeg skulle stille mig på knæ lige bagved hans dejlige hvide røv, som stenstikkert også var hårfrit. Hvor han så bøjede sig lidt frem og spredte sine baller, og et hårfrit hul kom til syne, og indvandredrengen var gået om bagved mig.

Så slikker du, sagde indvandredrengen kommanderende og masede mit hoved op i danskedrengens røv. Slik! Slik! Bliv indredrengen ved med at sige, til jeg begyndte at slikke danskedrengens røvhul.

Jeg kunne høre danskedrenegn, han kunne lide det, det samme kunne jeg jo også. Det at være sammen med to drenge på omkring de 15 – 16 år, og de bare ville bruge en som et stykke legetøj, det er vildt frækt.

ÅÅHH! Det er så mega dejligt, at få slikke numse, kom det lidt smågrinende fra danskedrengen.

Den duft af røv og følelsen af baller i ansigtet, fik min pik til at komme ud på gulvet, uden jeg rørte på den, og det så indvandredrengen, og trak mit hoved væk fra danskedrengens røv.

Det synes vores ven også. Se han er vild med din røv, sagde indvandredrengen, da danskedrengen vendt sig om for at se.

Det kunne jeg også mærke mens han slikket min røv, sagde danskedrengen. Han pustede, slikkede og pustede, slikkede. Det skal ikke ligge der, vel sagde danskedrengen og så på indvandredrengen.

Det skal det ikke, sagde indvandredrengen. Kan du slikke det op!

Jeg bøjede mig ned og fik slikket mit sperm i mig, og imens stod de to drenge og så på mig mens jeg fik spermen slikket i mig.

Da jeg så rettede mig op igen, var det til et syn af en dejlig brun røv. Hullet var kommet til syne og danskedrengen masede mit hoved ind i reven, så min næse ramte hullet, som også var dejligt hårfrit.

Igen skulle min tunge på arbejde, og ligesom danskedrengens røv, fik indvandredrengens røv også en omgang røvslik.

Du har ret Mike… ÅÅHH! Undskyld, kom det fra indvandredrengen og fjernet sig fra mig og så på danskedrengen, Mike.

Vi må aldrig sige vores navne, sagde danskedrengen som hed Mike.

Jeg rejste mig op og så på Mike og sagde. Jeg skal nok ladevære med at sige hvad I hedder, og hvad I går rundt og laver med fyre, smilede jeg så til dem begge to. Jeg hedder Christian, så ved I det, smilede jeg igen til dem.

Indvandredrengen stod lidt og så ned i gulvet, hvor han så sagde, hvad han hed. Jeg hedder ”Muta”, eller det bliver jeg kaldt mellem venner, men jeg hedder rigtigt Muhammad.

Lad os starte hvor vi sluttede, sagde jeg og gik ned på knæ igen. Muta og Mike vendte deres numser om mod mig, så jeg have to numser, jeg kunne slikke. Og min stive pik var helt vild med det. Det samme var de to drenges, Muta og Mike også. Lidt efter vendt de sig om og to stive pikke pegede mod mig, de var godt våde, og de dunkede og kunne komme når som helst.

Så jeg tog Mutas pik i munden og suttede den ren for presperm, men det varede ikke lang tid, så trak han sig ud og begyndte at spille den af foran mit ansigt.

Muta begyndte at stønne mere og mere højt. ÅÅHH! UUÅÅHH! Kommer, jeg kommer! Råbte Muta og spermen sprøjtede ud til alle sider, men mest på mit ansigt. ÅÅÅHH! Hvor er det godt, kom det igen fra Muta.

Muta når ikke at sperme færdigt, da der kommer et højt liderligt skrig fra Mike. ÅÅHHHH! Og rettede sin stive pik mod mit ansigt, hvor jeg så blev skudt med det ene sprøjt sperm efter det andet.

Mit ansigt er fuld af sperm, jeg kan næsten ikke se noget ud af mine øjne. Jeg slikkede mig om munden og smagte på deres sperm, som smagte sødt og lidt saltet. Så på Muta og Mike, som stadig hev efter vejret, mens deres stadig stive pikke stod og dunkede mod deres slanke maver.

Er I helt færdige, sagde jeg med et smil på læben?

Hvad tror du selv, sagde de begge. Vi er lige begyndt, sagde så Mike og smilede til mig.

Fortsættes...
Kommentar