Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danskedrengen og Indvandredrengen 1.

Karakter: 5.0/6
Visninger: 11486

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Urin, Offentligt, Gruppesex, Oralsex og Trekant
Kapitel 1.: Min pose.

Solen var ved at gå ned på en lun aften, klokken var omkring 9 om aftenen, hvor jeg kom cyklende på et stisystem, da jeg ser en flok unge drenge komme imod mig. De fyldte hele stien, så jeg var nødt til at hoppe af cyklen, da jeg kom hen til dem.

Jeg trak cyklen helt ud til venstre side, så jeg kunne komme forbi de 5 – 7 drenge. Der var et par danskere imellem, resten var indvandredrenge, og hele gruppen så ikke ret gamle ud.

Mens jeg gik forbi dem, kunne jeg mærke en, som tog den pose, jeg have bagpå min cykel. Jeg stoppede op og kiggede på ham, som have taget posen, og bad om at give mig den igen.

Næ! Sagde han provokerende, og stod og svingede med min pose, hvor jeg have min jakke og noget andet tøj.

De andre drenge var stoppet op og stod nu i en halvcirkel om mig. Jeg kiggede mig omkring for at se, om der var andre at se, for hvis de nu skulle ende med at jeg fik et par på hovedet.

Ham som have taget min pose, var indvandre og han så ikke værst ud. Men den tanke skulle jeg nok ikke sige højt, for hvad vil der så ske med mig, hvis de vidste, at jeg stod og tændte på ham, som stod med min pose?

Giv mig min pose tilbage, sagde jeg lidt mere bestemt end før. Hvor jeg så høre et højt grin fra dem alle.

Hvis du vil ha din pose, må du selv hente den, sagde den unge indvandre og kastede min pose mellem nogle træer, så den landede inde på en høj græsmark. Hvor De så begyndte at grine igen.

Flokken med de unge drenge begyndte så at gå, så jeg låste min cykel, for ikke de skulle tage den, mens jeg var inde og hente min pose med tøj og jakke. Mens jeg låste min cykel, var to af de unge drenge gået ind på marken, hvor min pose lå. Da jeg kom derind, lå en af drengene med min pose, han var dansker, han så op på mig og sagde.

Så nemt skal det ikke være. Du skal gøre noget for at få den, smilede han lidt frækt til mig.

Jeg stod bare og lignede et spørgsmålstegn, tænkte på hvad han mon var ude på, og hvad han ville ha mig til at gøre.

Kan du ikke bare give mig min pose, sagde jeg lidt surt. For jeg ville gerne hjem, for det har været en lang og hård dag.

Men han gav sig ikke, han lå bare der midt i græsmarken, hvor der var trampet ned, ligesom om der have ligget nogen her før ham.

Du kan starte med at sætte dig ned, kom det fra den danske dreng, som jeg overhovedet ikke kendte, jeg har heller ikke set ham før. Hvis du prøver på at få fat i posen, så råber jeg bare efter de andre, har du forstået det, sagde han lidt kommanderende til mig.
Jeg tøvede lidt om jeg skulle gøre hvad ham den unge ukendte dreng sagde, eller skulle jeg bare skride og købe mig noget nyt tøj. Men så tænkte jeg på, hvis han råbte efter de andre, hvad der så mon ville ske med mig. Så jeg kiggede mig rundt for at se, om der kom nogen, så jeg kunne råbe om hjælp, men der var ingen af se. Kunne bare se min cykel ude på stien, og den store græsmark som bare blev ved og ved. Men jeg besluttede at sætte mig ned ved siden af ham, for jeg var lidt bange for hvad der ville ske, hvis jeg bare var gået derfra.

Hvis Du vil ha din pose igen, så skal du sutte min pik, sagde danskedrengen. Mens han knappede sine shorts op, trak dem lidt ned sammen med hans underbukser, så hans lille slappe diller kom til syne.

Så ned på den og kunne ikke få øjnene væk fra den, den så rigtig dejlig ud og ikke et hår foroven ved hans pik, som han begyndte at lege med. Jeg kunne mærke at min pik blev hurtigt stiv i mine shorts, og det var godt, jeg sad ned så han ikke kunne se, at jeg kunne lide det jeg så.

Sut min pik, sagde danskedrengen til mig og trak forhuden tilbage, så hans dejlige lyserøde pikhoved kom til syne. Sut til den bliver helt stiv, kommanderede han, mens jeg var på vej hen til ham.

Jeg var henne ved ham og tog om hans halvstive pik, bøjede mig ned over den og tog den i munden. Først lod jeg min tunge glide rundt om hans pikhoved, hvor jeg kunne mærke den hurtigt voksede i min mund.

Mens jeg forsigtigt sad og suttede danskedrengens dejlige stive pik, var den anden unge dreng kommet ind på åbningen. Hvor han så begynde at trække sine shorts ned, lagde sig ned et lille stykke fra mig og danskedrengen.

Jeg tror du skal over til min ven, sagde danskedrengen, og skubbede mit hoved væk fra hans nu godt stive pik. Det var længe siden, jeg har smagt sådan en dejlig ung pik, den var himmelsk, og hans dejlige bløde nosser var bare det rene guf. Tror også min pik har lavet noget af en prespermsø i mine underbukser.

Så over på ham den anden, som lå og hev i sin stive pik, og det var ham, som have taget min pose og kastet ind på marken. Og han var indvandre, og hans lysebrune hud, var noget jeg var vild med. Elsker unge drenge/fyre med en dejlig brun hud.

Kravl over til min ven, sagde danskedrengen. Han vil også ha du sutter hans pik.

Mens jeg kravlede over imod ham, kunne jeg også se, at han heller ikke have hår ovenover hans stive pik. Og lige inden jeg nåede hans pik, stoppede han mig.

Har Du heller ikke hår på pikken, sagde indvandredrengen, som jeg heller ikke har set eller kender. Skal vi ikke se hans pik, om han har fjernet sine hår.

Jeg blev lidt flov, for nu kom de til at se min stive pik, og de vil tro, jeg kan lide det her, som jeg også kunne. Men hvorfor være flov over at ha stiv pik, når de to andre også havde det. De må være ligesom mig, elske at være sammen med sit eget køn.

Knap nu op, kom det fra danskedrengen. Vi vil se om du også er glat, så er vi tre glatte pikke, grinede danskedrengen.

Jeg stillede mig på knæ, og der kunne de to se, jeg have stiv pik, som de også kommenterede på.

Han kan lide os, sagde indvandredrengen og smilede.

Ja. Han kan lide hvad vi har mellem benene, smilede danskedrengen.

Jeg knappede mine shorts op tog min hånd ned for at dække min stive pik, hvor jeg trak lidt ned i mine shorts, så de kunne se, at jeg også have fjernet mit hår ovenover pikken.

Nu kan jeg ikke holde mig mere, sagde indvandredrengen. Kom over til mig.

Jeg troede, at han skulle til at sperme, men jeg blev klogere, da jeg fik mit hoved ned til indvandredrengens lysebrune stive pik. Hvor han begyndte at tisse mig i hovedet, hvor jeg så ville flytte mig, men det kunne jeg ikke, for danskedrengen holdt mig nede.

Sut mens jeg tisser, sagde indvandredrengen.

Jeg tog hans pik i munden og suttede så godt jeg kunne, mens jeg fik munden fuld af hans tis, som løb ud af min mund og ned over hans pik og nosser. Jeg kom også til at sluge noget af det, men det var ikke så slemt som jeg have troet.

Jeg tror vi får det sjovt mig ham, sagde indvandredrengen til danskedrengen.

Det tror jeg, sagde danskedrengen. Men vi skal nok finde et andet sted, enden solen går helt ned og det bliver for koldt. Skal vi ikke tage hjem til dig? Spurgte danskedrengen mig.

Fortsættes...
Kommentar