Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kinesisk tortur

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 9985

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani og Skolesex
7
Kostskolen Kap. 7
Kinesisk tortur
Af oleole13

Personer: John og præfekterne: José, Dima og Phil.


I første omgang tog jeg den om kinesisk tortur, og tanken om, hvad den kunne handle om fik yderligere blod ned i pikken.

Jeg lagde benene op på det lave sofabord og kiggede på bagsiden, men den afslørede ingenting. Så tog jeg og lukkede op på en tilfældig side. Bogen åbnede ligesom af sig selv forskellige steder.
Nå, jeg begyndte at læse det første sted, den åbnede. Med det samme dunkede det yderligere i pikken. En mand, en ung mand, tilsyneladende mistænkt for et eller andet, var nøgen blevet bundet til et X-kors, og her stimulerede man ham seksuelt, så han mod sin vilje snart havde en fuldvoksen stivert, og bødlerne truede ham med, at de ville holde ham på kanten af at få udløsning i timevis, så han til sidst ville skrige af frusration og smertende nosser, der ikke kunne få lov til at blive tømt.

Allerede nu var min pik i fuld mast, og havde løftet det løse bukseben så meget, at den praktisk taget stak op fra buksebenet.
Netop i det øjeblik bankede det på døren.

Jeg ved ikke, om jeg fik råbt ”ja”, ”kom ind” eller ”vent”, i hvert fald åbnede Jose døren og sagde:forstyrrer vi, og inden jeg fik svaret og inden jeg havde fået benene ned fra bordet og buksebenet ned over pikken, var ikke blot han, men alle tre præfekter trådt ind i stuen og havde lukket døren bag sig. Der var ingen tvivl om, at de alle havde nået at se alt, hvad der var at se, og det helt op til nosserne.

Et nydeligt syn, mister Jensen, de har ikke noget at skamme dem over, de er ret veludstytet.
Ja, faldt Dima ind, det har vi også kunnet konstatere i engelsktimerne.

Det var nok tydeligt, at jeg blev blussende rød i hovedet, for nu tilføjede Phil, at det skulle jeg da heller ikke skamme mig over, det var da en helt naturlig ting, og det var bare rart for os elever at se, at læreren havde det på samme måde som os.

Vi har jo også set, sagde Jose, at De er kommet til frokost fra mellemste klasse med sperm i bukserne, og vi har hørt, at De har suttet pik på et par af eleverne i klassen. Vi vil bare sige, at det skal De heller ikke være flov over, vi har også alle tre suttet pikken af på de der lækre drenge.
Ja, grinede Dima, og så har jeg haft pikken i røven på dem flere gange, så hvis De får lyst, skal de ikke være bange for, at de ikke kan tage den.

Jose og Dima havde sat sig i sofaen med let spredte ben og den store pikbule fuldt synlig, mens Phil gik hen bag mig for at tage min skrivebordsstol.
(Det virkede, som om, de følte sig hjemme i min stue)
Da han stod bag mig kiggede nan ned over mit bryst, hvor de erigerede brystvorter stak tydeligt frem i den, snævre elastiske t-shirt. De har også nogle flotte brystvorter, konstaterede han ligesom bare rent sagligt. Er de meget følsomme, sagde han, og inden jeg kunne nå at sige noget, tog han fat i dem begge og klemte dem let mellem tommel og pegefinger.

Det gav naturligvis et kraftigt sæt i mig. For vist havde jeg følsomme vorter.

Nå, grinede Dima, vi har vist allerede svaret på det spørgsmål.
-----------------

De har sgu en fin taktik, de knægte, grinede rektor. Den viden skal de nok gøre brug af, og mon ikke det hurtigt rygtes, så de der vorter skal nok snart komme under grundig behandling.
Og det virker sgu. Du er en knag, mister Quirk, nu kan vi tydeligt høre alt, hvad de siger.
Mister Quirk havde ikke været med til frokosten, og havde udnyttet tiden godt, mens alle andre var til time.

-------------

Jeg kan se, sagde Jose, at det er den bog om kinesisk tortur, De læser i. Den har vi også læst, og nu vi taler om brystvorter, så tager de også dem under behandling. Er De kommet til det sted, mister Jensen?

Næh, svarede jeg, jeg er først lige begyndt.

Jamen, så kan jeg fortælle, siger Jose, at de har sådan noget, de kalder ”tit clamps”. Det er sådan nogen, de kan spænde på vorterne og så stramme mere eller mindre.

Ja, sagde Dima, og så kan de hænge nogle vægte i dem. Hvordan det føles med vægtene, ved jeg ikke, jeg har kun prøvet med tøjklemmer. Det kan gøre ret ondt, men samtidig kan det virke temmelig stimulerende, lo han, og samtidig tog Phil igen fat i mine vorter, og jeg udstødte nogle vellyststøn, uden det gik op for mig, hvad det var, der skete, jeg var helt væk i fantasien om de der ”tit clamps” med vægte.

Og vægte brugte de også til nosserne, sagde Phil bag ved mig, mens han fortsatte med at nulre mine vorter. Først bandt de en snor så mange gange om pungen, så klunkerne blev presset helt ud,så huden lå stram om dem, og så hængte de tungere og tungere vægte i snoren. Det prøvede vi også med ham det røvhul til .. Ham det rønhul til præfekt, vi havde sidste år, afbrød Jose ham.

-------------

Det er da vist det, man kalder en feberredning, lo træner Smidt, der var de lige ved at røbe sig. Det var sgu ikke en præfekt, det var det røvhul af en lærer, vi fik påduttet sidste år.
Men se nu ham Jensen, han er helt væk i deres fortælling, så han slet ikke sanser, hvordan ham Phil har fat i hans vorter.

-----------------

Det bedste var nu det med ålen, det glemmer jeg aldrig, lo Dima.

Hvad var det med en ål, fik jeg fremstammet, selv om jeg var noget omtåget af snakken og behandlingen af mine vorter, som jeg ikke var fuldt bevidst om, men det virkede!.

Jo ålen, grinede Jose. I bogen står der om, hvordan de stopper en slange op i fangens røv. Vi prøvede det med en ål på det der røvhul. Der er et helt særligt skur ude i skoven. Der er en lem, som en eller anden fyr, der trænger til lidt opdragelse, bliver bøjet ind i. Inde i skuret ligger han hen over et bord, hvor hans hænder bliver bundet fast. Benene står på jorden udenfor, godt spredt bundet til metaløjer i væggen . Og så bliver en lem med en rund udskæring skubbet ned om hans lænd, og den bliver låst indefra, og når døren til skuret er låst, er det kun skovarbejderne, der kan gøre ham fri. Det er som reglen også dem, der fanger røvhullet og giver det den første gang pik, og så bestemmer de, hvor længe han skal ligge der med den bare røv udenfor.

Ja og pik og nosser ikke at forglemme, grimede Phil, som nu tog lidt hårdere fat i takt med, at han kunne mærle, at jeg blev mere og mere liderlig af deres fortælling.

Nu sad de to urimeligt lækre fyre med deres brædthårde pikke i hånden. De stak nu lige som min ud af buksebenene i de løse shorts.
Vi havde naturligvis snoret hans nosser imd, fortsatte Jose, og bundet en pose i enden af snoren, og i den havde vi lagf nogle sten, så den var tynget godt ned.

Og så kom det rigtig sjove, grinede Dima, så kom slangen. Og nu driblede hans hånd op og ned ad hans ibenholt farvede stang.

Det var så ingen slange, men en fed og slimet ål, som kokken havde skaffet til os. For at den ikke skulle blive kvalt, stoppede vi den ind med halen først.

Stoppede I en levende ål op i r…? stønnede jeg. Nu sad de begge to og hakkede pikken grundigt af.

Ja, så gu var den levende. Den snoede og vred sig, så vi måtte være to til at holde den med nogle klude, samtidig med, at vi stoppede mere og mere ind. Jeg tror fanme, vi til sidst havde fået 30 centimeter ind, og han hylede og skreg, for den snoede og vred sig jo også imde i hans tarm, kan De nok forstå. Men De skulle have set hans pik. Jeg tror, den aldrig har været så stiv før, prespermen sivede hele tiden ud af den, og så kom han i sin største orgasme nogensinde.

Nu havde de to adonisser rejst sig og stod og gned deres pikke hurtigere og hurtigere. Mit blik var som naglet til detette skønne syn.

Phil var nu ekstra hård ved mine vorter, og den behandling og liderligheden ved tanken om at stå i en så ydmygende stilling med en levende og slimet ål, der vred sig i min tarm, ja, og så nok også en fornemmelse i mit sitrende røvhul af at have en af de meget nærværende lækre pikke gående ind og ud, fik også mig op at stå.
Først sendte den ene af dem og lige efter den anden sprøjt efter sprøjt ned på sofabordet.
Jeg tog fat i min pik, og behøvede kun at give den nogle få hårde tag, inden det sendte mig over kanten, så jeg kom i nogle ordentlige sprøjt, som landede i den spermsø, som Jose og Dima havde lavet på sofabordet.
Der lød en gong gong.

-------------

For fanden, det var hot det der, udbrød rektor. Både han og mister Quirk havde spermet i deres klude.
Ja, sagde træner Smit, jeg får større og større lyst til ham Jensens røv. men lad os nu se, hvad der videre sker, det bliver måske heller ikke kedeligt.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:17/06 2014
du er fantastisk - en pragtfuld fortælling, jeg måtte også lige aflevere en klat her på bordet (jeg må hellere slikke det op :-) )
 
Navn:Oleole13
Dato:18/06 2014
Det lyder godt Jens, bare sig til, hvis jeg skal komme og hjælpe med at slikke. Jeg kunne måske også tage det direkte fra hanen (-: Ole
 
Navn:Bijens
Dato:20/06 2014
jeg vil da meget gerne møde dig, så kan vi da sutte hinanden Jens