Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sperm og ren røv

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 9653

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
Kostskolen Kap. 8
Sperm og ren røv.
Af oleole13

Personer: John og præfekterne: José, Dima og Phil. Resten af mine drenge, heraf Pablo og André.


Jeg tog fat i min pik, og behøvede kun at give den nogle få hårde tag, inden det sendte mig over kanten, så jeg kom i nogle ordentlige sprøjt, som landede i den spermsø, som Jose og Dima havde lavet på sofabordet.
Der lød en gong gong.

Hva? Hvad nu? Stønnede jeg, da jeg havde fået vejret efter den voldsomme orgasme. De tre var allerede på vej hen til døren.

Te tid, sagde Jose, vi må hellere komme derud i en fart, det går ikke at komme for sent, især ikke for os.

Jamen, hvad med, sagde jeg og kiggede både på spermsøen på bordet, og på den sperm, der stadig sivede ud af min pik og ned ad det venstre ben.

Det får vi Pablo til at ordne, sagde han og trak mig blidt i armen og ud i fællesrummet, hvor alle drengene allerede var mødt op og sad som sædvanligt spredt på stole, i sofaer og på gulvet.

Da vi var kommet nærmest midt ud i rummet, gjorde han tegn til drengen Pablo og pegede på mit ben. Drengen sank straks ned foran mig og begyndte at slikke spermen af mit ben. Han fortsatte opad, løftede uden videre buksebenet, tog mit pikhoved i munden og begyndte at sutte det rent. Jeg udstøtte nogle suk, og alle drengene fulgte med i operationen, men uden at lade sig mærke med, om det var noget særligt.

Pablo tog fat om min pikrod, og med tommelfingeren presset mod urinrøret, førte han hånden ned til pikhovedet, og på den måde malkede han de sidste dråber ud, som han tilsyneladende begærligt sugede i sig. Så kravlede han uden yderligere ordre hen til Jose og derefter Dima og gav dem samme omgang. Så hviskede Jose noget til ham, og uden et ord forsvandt han ind i min stue. Jeg fik min stol, og teen blev serveret. Alle reagerede, som om det, der lige var foregået, var den naturligste ting i verden.

-------------

Det var fandens, udbrød rektor, hvordan mon de har tvunget ham til sådan bare uden vrøvl og i fuld offentlighed at sutte sperm?

Han er overhovedet ikke tvunget, grinede træner Smidt, se nu bare på den anden skærm. De drejede hovedet og var nu i min stue, hvor de så noget, som jeg jo altså ikke så. Pablo så sig hurtigt om, opdagede spermsøen på sofabordet, faldt ned på knæ og begyndte at slikke og suge spermen i sig. Først, da han havde slikket bordet helt rent, gik han ud på badeværelset, hentede en klud og tørrede bordet og de få dråber, der var landet på gulvet op.
-------------

Da Pablo var kommet tilbage rejste Jose sig, og der blev straks stille.
jeg skal fortælle jer om nogle regler, så hør godt efter. I matematiktimerne, skal der fortrinsvis være ro, og der skal arbejdes. Jeg vil ikke have, at det skal gå jer, som det er gået mig, at jeg er kommet langt bagud, og nu må arbejde ekstra hårdt for at få en ordentlig eksamen. I unger må sørge for at få de mørkeblå trøjer til at forstå det, ellers må jeg tale med deres præfekter. Der gik et svagt skuffelsens suk gennem lokalet. Uden at fortrække en mine, sagde Jose, jeg sagde ”fortrinsvis”, og ansigterne lyste lettet op. Og Pablo, hvis der er tid til det, sørger du for, at der ikke er så meget sperm i mister Jensens bukser, når I går til frokost.

Pablo smilede lykkeligt over den opgave, han havde fået betroet. Jeg og de andre drenge smilede også, for vi forstod alle, at Jose med sine ord ikke blot havde forudset, at der ville blive flere tilfælde, hvor jeg ville sperme i bukserne, men at han også havde godkendt det. Min pik rørte på sig ved tanken, samtidig med, at jeg glædede mig over hans andre ordre, da det ville give mulighed for, at min undervisning kunne lykkes.

Ja, sagde han, vi nåede ikke at diskutere de regler I får her, vi kom til at tale om nogle detaljer i en bog, vi læste sidste år, sagde han uden et minespil. De 7 andre i ældste årgang smilede vidende. At dømme efter den tilstand, vi var i, da vi kom ud fra min stue, var de ikke i tvivl om, hvad det havde været for en bog og hvilke detaljer.

Og så til reglerne her i huset:
I den obligatoriske lektielæsningstime, skal mister Jensen have ro til at hjælpe os. Efter klokken otte og hele søndagen, skal han have ro til sin egen forberedelse. Det gælder for mister Jensens dør som for alle andre døre, at man banker på, og kun går ind, hvis man får lov.
Hvis der bliver grund til at ændre på de her regler, får I naturligvis besked.

Må jeg komme med et forslag, sagde jeg og kiggede på Jose. Han så noget utilfreds ud over, at jeg blandede mig, men sagde:
Ja, selvfølgelig.

Det er om lektielæsningen. Jeg kan jo ikke nå at komme rundt til jer alle på en time, så jeg foreslår, at I her i te-pausen fortæller, hvad I har brug for hjælp til. Så kan jeg vurdere, om det vil være en fordel, at jeg samler en gruppe her i rummet for at forklare, eller hvis det er til mine timer, om jeg i stedet skal gennemgå det igen i klassen.
Jeg kunne se på Jose, at han åndede lettet op over, at jeg ikke ville rette på de regler, han lige havde givet.

En af de14-15 årige rakte hånden op. Må man stille et spørgsmål.
Ja selvfølgelig, sagde jeg.
Hvis man nu har behov i klassen, må man så bede om hjælp?
Ja, selvfølgelig, svarede jeg, og jeg skal så hjælpe, så godt jeg kan.
Store smil, og jeg kunne fornemme, at såvel spørgsmål som svar kunne misforstås – eller netop forstås!

Vi kommer en tur rundt på alle værelser efter te, bekendtgjorde Jose.


Og vi drak videre og spiste de lækre hjemmelavede småkager, som, hvad jeg først vidste længe efter, indeholdt et ret potent afrodisiac, et seksuelt stimulerende stof.

----------------
Ham der præfekten Jose, han har bestemt ikke kun et godt hoved på den herlige stang, han har mellem benene, grinede rektor. Det der oven på halsen er bestemt ikke dårligere. Han skal nok blive til noget stort engang. Måske ligefrem rektor.
Nå lo træner Smidt, jeg synes, du lige sagde ”noget stort”! Nå, jeg må over til mine små lam, men sker der noget særligt, så kan jeg jo få det på dvd. Den var for øvrigt ret vild, den med Gabriel, den kan man godt se to gange. Altså, jeg må have et stykke af den røv.

-------------

Værelserne var ens af størrelse, men lidt forskelligt møbleret. På de stores værelser, var der to senge i ekstra stor størrelse. Et arbejdsbord ved vinduet mellem sengene, to stole og to skabe.
På de mindres værelser var der en dobbeltseng – de sover alligevel altid sammen, forklarede Jose med helt neutral stemme. De unge sad enten fordybet i deres arbejde, eller de lå og læste på sengene. Nogle få af dem havde smidt tøjet og lå nu med varierede grader af blodfyldte pikke. Jeg gættede på, at det afhang aft, hvad de læste. Alle hilste pænt velkommen, og selvfølgelig bankede Jose først på. For enden af hver række værelser var der et stort baderum med tilhørende toiletter. De havde valgt at organisere det sådan, at det ene var forbeholdt de store, det andet de yngre. Da vi stod på det sidstnævnte, lagde jeg mærke til et særligt tilbehør.
Sådan et har jeg også på mit toilet, sagde jeg og pegede, hvad er det til?

Jo ser De mister Jensen, her på skolen lægger vi megen vægt på renlighed, og det både udenpå og indeni. Man skal tage bad mindst to gange om dagen, herunder indvendigt.
Hej André, kom lige her, sagde han til en dreng, der tilfældigvis var på badeværelset, kan du lige demonstrere for mister Jensen, hvordan man vasker sig indvendig. Drengen stillede sig straks ind på et af toiletterne og trak bukserne ned. Han smilede frækt til mig, da han så, at jeg kiggede på hans nydelige pik. Så tog han den studs, som hidtil havde været skjult i en lille boks, smurte noget på den fra en dispenser, bøjede sig f forover og stak uden tøven studsen ind i røvhullet. Så rettede han sig op og trak i en snor, der hang ned fra den ene beholder. Denne var gennemsigtig, så man kunne se, hvordan beholderen langsomt tømtes. Da den var helt tom, satte drengen sig på toilettet , og tømte sig under højlydt plaskenud i toiletkummen. Så gentog han turen med indholdet i den anden beholder. Begge beholdere fyldtes automatisk.
Ser De mister Jensen, i den første beholder er der tilsat en smule sæbe, i den anden nogle væsker, som dels skulle smøre tarmen lidt og dels stimulere dens funktioner.
Jeg stirrede fascineret på indretningen. Jo den gjorde sandelig diverse aktiviteter mere hygiejniske.
Ikke kun til min egen overraskelse sagde jeg til den frækt smilende knægt: Hør kunne du ikke komme ind til mig efter aftensmaden og hjælpe mig med at finde ud af det den første gang?
Det skal være mig en stor ære og fornøjelse, smilede drengen.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:20/06 2014
Kære Oleole - det er bare helt vildt og meeeget stimulerende