Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Beretningen om liderlige mig

Karakter: 3.9/8
Visninger: 14027

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Beretningen om liderlige mig
Jeg elskede min kæreste. Hun hedder Kirstine. Man vil nok tro lidt andet om os end hvad der er sandt, for vi har været gennem en del sammen. Vi var venner i et stykke tid, og senere blev vi kærester efter en meget akavet hændelse.
----
Selvom jeg var meget lille begyndte jeg meget hurtigt at udvikle min hjerne omkring alt der vedrører sex. Mine forældre var nemlig ikke sky for at fortælle alt om det, vise mig billeder og videoer og at have sex lige foran mig, og udover det gik de også altid rundt nøgen. Det betød, at jeg kunne se mine forældres kønsdele helt tæt på. Jeg sad også altid på deres lår imens de var nøgne. Naturligt nok begyndte jeg at interessere mig meget for min fars pik. Jeg kiggede altid på den, og blev meget optaget af den. Jeg drømte endda om den, og hvad jeg overraskende havde lyst til at gøre ved den. Udover det tænkte jeg ikke mere over det. Da min mor levede fik jeg lov til at røre min fars pik hele tiden. Senere begyndte jeg også at slikke på den. De lærte mig om hvordan man skulle behandle en pik, og jeg fik også lov til at smage af deres sperm. De begyndte også at klæde mig ud som pige, og lære mig om hvad en pige gør. Sådan var mine forældre. Jeg var helt vild med det. De skaffede mange ting, og vi havde meget plads at udfolde os på. Mine forældre var nemlig rige, så vi boede i et stort hus.

Jeg havde i lang tid været bevidst om min seksualitet, selv i den alder. Derfor vidste jeg også, at jeg i rigtig lang tid havde følt mig som en pige - at jeg er blevet født i den forkerte krop. Derfor havde jeg i lang tid drømt om at blive kneppet af min fars pik, eller bare en pik..

Min mor døde af kræft da jeg gik i anden klasse. Både min far og jeg var ødelagte, og han gjorde alt for at tage sig af mig - og det gjorde han godt. Derefter gik han ikke længere uden tøj, og jeg fik aldrig lov til at røre eller slikke på hans pik mere. Det irriterede mig, for jeg ville jo gerne. Nu havde jeg jo set ham onanere, min mor sutte og onanere den, en masse blade og videoer med store pikke.

Ofte sad vi i stuen sammen og hyggede foran TV-skærmen. Jeg sad på hans lår og tænkte hver gang på de gamle tider.
En dag, samme år som min mors død, sad jeg uroligt på hans lår mens jeg tænkte på hans pik, hvilket resulterede i, at jeg kunne mærke hans store stive pik mod min røv. Jeg tænkte et øjeblik, og så spurgte jeg ham om hvorfor han aldrig var nøgen mere. Han svarede, at han ikke havde haft lyst. Jeg spurgte ham, om han ikke gerne ville tage sit tøj af hvorefter han startede med at svare nej, men efter længere tids overtalelser og tiggen tog han tøjet af, og jeg tog også mit af. Hans pik var stor og stiv. Det var et stykke tid siden jeg sidst havde set hans pik. Da han igen havde sat sig i sofaen skyndte jeg mig at hoppe op på hans lår og sætte mig. Hans pik lå mellem mine baller. Jeg sad endnu ikke stille, men derimod meget uroligt, for jeg ville gerne mærke hans pik i min hånd igen.

"Så er det nok!", råbte han pludseligt. Jeg blev forskrækket og kiggede tilbage på ham. "Vil du gerne smage fars pik igen, min lille tøsedreng?". Det eneste svar jeg kunne fremkalde var: "Mhmm..".
Straks bad han mig om at komme i gang. Jeg hoppede af hans lår og tog fat om hans pik så godt som jeg kunne. Den var alt for stor til min hånd.
Jeg nærmede mig pikken med mit hoved, og hurtigt var min tunge i gang med at slikke på min fars store pik, og jeg gik til den. Sådan blev jeg ved i lang tid. Jeg prøvede også at få min mund over den, men det kunne jeg langt fra gøre. Derfor blev jeg bare ved med slikke på den. Efter et stykke tid stoppede jeg og kiggede op på far og spurgte ham: "Far? Må jeg godt smage din sperm?".
Han kiggede på mig med et stort smil og svarede: "Ja, selvfølgelig, men slik nu videre så jeg kommer". Jeg skyndte mig at slikke videre. Ikke lang tid var der gået inden han stoppede mig og bad mig sætte mig på knæ på gulvet og gabe så højt jeg kunne. Jeg skyndte mig ned på gulvet og åbne munden. Han kom hurtigt op og onanerede hans pik lige foran mit hoved. Pludselig skød en stråle ud, og så en anden og så videre. Det hele ramte ind i min mund, men der var så meget sperm, at det var umuligt at holde inde. Det løb ud af munden og ned af hagen, og siden ned af kroppen. Så sagde han: "Godt, min lille tøsedreng. Siden du er så glad for pik får du lov til at slikke min pik hver dag. Det vil sige, at du SKAL slikke min pik hver dag. Du vil blive bedre og bedre til det, og efter alt at dømme vil du få rigeligt med brug for det i fremtiden. Udover det er du fra nu af min egen ludersøn. Du skal tømme min pik for sperm hver dag, og udover det vil jeg aldrig mere høre et 'nej'. Du ved hvad jeg mener. Dette er vores hemmelighed, for hvis det kommer ud kan det få slemme konsekvenser for os begge. Er det forstået?". Det var meget information på en gang. "Ja, far. Jeg forstår", svarede jeg ham så.

Som årene gik lærte jeg mere og mere, og jeg begyndte at se videoer og så videre igen. Jeg lærte meget. Jeg blev bedre til at sutte på hans pik, og han havde købt forskellige dildoer som jeg kunne øve mig på. Han havde også brugt mit røvhul. Ikke med hans egen pik, men med små dildoer og buttplugs. Han havde sagt, at det var for at udvide mit hul og gøre det klar til fremtiden. Jeg havde et eller andet oppe i min røv hver dag på et eller andet tidspunkt. Der gik heller ikke en dag hvor jeg ikke rørte hans pik.

Tre år senere var der sket meget. Jeg gik nu i femte klasse, og jeg var meget udviklet. Jeg var blevet meget større på alle måder. Jeg var blevet højere, og da min far havde fået mig til at motionere og træne hver dag var jeg nu også meget atletisk og muskuløs i forhold til min alder. Det lyder usandsynligt, fordi jeg stadig kun gik i femte klasse, men det er faktisk sandt. Selv min pik var blevet meget stor, og den var klart den største i klassen.

Tiden var også kommet til at jeg virkelig havde lyst til at mærke noget større og virkeligt i min røv - jeg ville gerne have min far til at kneppe mig. Dildoer og buttplugs var blevet større som månederne gik, men nu ville jeg virkelig gerne kneppes af min fars store pik. Jeg ventede bare på at det skulle ske, for jeg ville ikke spørge ham om det.
Jeg sad også stadig på ham når vi så TV i stuen. Vi var selvfølgelig stadig nøgne i disse situationer.

En dag hvor vi atter så TV i stuen skete der dog noget andet end jeg var vant til. Han sagde: "Jeg kan lige så godt sige det lige ud. I aften skal du nemlig prøve noget nyt. Jeg har besluttet mig for, at det er tid for dig at mærke en rigtig pik i røven. Derfor har jeg købt en ny og større buttplug som du skal have inde i dig indtil du skal kneppes. Så bliver det en bedre oplevelse for dig. Du kan selv hente den inde i soveværelset på sengen. Afsted med dig".
Afsted med mig. Jeg skyndte mig ind for at finde den, og med meget besvær fik jeg presset den op. Det gjorde ondt, men hvis jeg ikke var så liderlig havde det sikkert gjort mere ondt. Jeg skyndte mig tilbage. Inden jeg nåede at sætte mig op på ham igen sagde han: "Godt, min tøs. Nu lægger du dig i sofaen og holder min pik stiv indtil jeg skal kneppe dit lille luderhul". Jeg gjorde som han sagde og lagde mig op i sofaen. Jeg suttede let på spidsen af hans pik i mange minutter imens han så TV.

Pludselig stoppede han mig og bad mig om at gå ind i soveværelset og stille mig på alle fire med røven mod døren. Jeg gjorde som han sagde og gik ind i soveværelset. På sengen ventede jeg nu bare til han skulle komme. Der gik ikke mange sekunder inden han kom ind og stillede sig bag ved mig. Han hev buttpluggen ud, og straks kunne jeg mærke noget koldt mod mit hul. I løbet af sekunder kunne jeg mærke hans store pik mod mit hul. Langsomt pressede han sig ind, og på grund af, at jeg havde haft buttpluggen oppe i et stykke tid gjorde det ikke ret ondt. Han blev ved med at presse sig ind, og jeg blev overrasket da jeg pludselig kunne mærke hans krop mod mine baller. Jeg havde ikke troet, at jeg kunne tage hele hans pik, og min far blev da også overrasket. "Du skal nok blive en god kneppedukke, min tøs", sagde han, og begyndte at bevæge sig frem og tilbage. Han kneppede mig hurtigere og hårdere for hvert stød, og jeg begyndte at stønne. Han blev ved indtil han bad mig om at komme ned på knæer på gulvet. Jeg skyndte mig at gøre som han sagde. Han pressede pikken ind i min mund og straks efter sprøjtede han hans lækre sperm ned i min hals.

Efter den dag kneppede han mig hver dag hårdt og grundigt, og jeg blev en bedre og bedre kneppedukke, som han kaldte mig meget ofte.
Han begyndte også at invitere andre mænd hjem, og de kom alle sammen for at kneppe mig.
Mit røvhul blev udvidet mere og mere som dagene gik.
-------

Endelig gik jeg i niende klasse. Jeg var blevet meget erfaren af at blive kneppet hver dag, var det atter en helt almindelig lørdag. Jeg var lige vågnet da jeg mærkede noget bevæge sig i min røv. Jeg åbnede øjnene og så, at jeg var i min fars soveværelse, og straks kunne jeg fornemme, at det var min far, der havde sin pik inde i mig. "Godmorgen, min tøs. Er du klar til lidt morgenpik?", spurgte han. Selvfølgelig var jeg det. Jeg havde bare ikke kræfterne til at sige det. Aftenen før havde vi haft besøg af 4 store mænd, som uafbrudt i seks timer havde kneppet mig i både hoved og røv med rimelig store pikke.
"Mhhmm", stønnede jeg. Han vippede mig op så jeg lå på hans mave. Han tog fat i mine ben og trak dem langt tilbage, og straks begyndte han at kneppe mit brugte hul. Jeg stønnede højt. Sådan blev vi ved indtil han kom. Hans sperm sprøjtede langt ind i mig, og så sagde han: "Du gjorde det godt i går, og der er mange flere i dag. De sidder faktisk inde i stuen og venter på dig, og så bliver der ellers ved med at komme mennesker resten af dagen. Ingen af dem tager hjem før sent i aften. Du har i øvrigt set en del af dem før. I dag er din første dag som luder. De betaler for at kneppe dig, og alle pengene går til dig. Jeg tænker, at det giver dig lidt mere lyst til at være med. De betaler dig allesammen 60 kroner i timen. Der bliver ingen pauser i dag". Der blev stille. Jeg blev lykkelig! "Seriøst?", spurgte jeg ham. Det kunne han jo ikke mene! Men jo, det kunne han, sagde han.

Han smed mig af og rejste sig op. "Ind i stuen med dig - de venter på dig".
Jeg rejste mig op og gik spændt og nervøs ind i stuen. I sofaen sad seks nøgne og bekendte mænd - min klasselærer, min nabo, min fars bror, min mors bror, min idrætslærer og rektoren på skolen. Deres øjne lyste op da de så mig. Ingen sagde noget. Jeg kiggede med det samme på deres pikke, som lå slapt imellem deres lår. Jeg gik hen imod min klasselærer for at begynde med ham. Samtidig sagde min idrætslærer: "Dig skal vi nok tage hårdt og grundigt så du husker det indtil næste gang vi penetrerer din billige luderkrop". Jeg blev tændt af hans bemærkning.

Jeg satte mig ned imellem hans ben og førte mit hoved hen mod hans pik. Jeg satte min tunge mod pikhovedet og langsomt trykkede jeg min mund længere ned over pikken. Jeg begyndte at sutte pikken hurtigere og dybere, og jeg kunne ikke undgå at stønne. Det kunne han heller ikke. Han tog fat i mit hoved og begyndte at styre mig op og ned på pikken. Jeg havde svært ved at trække vejret. "Kæft, den luder kan sutte pik, mand!", sagde min klasselærer. Jeg blev ved lidt endnu, men blev så stoppet og blev bedt om at gå videre til næste pik, som altså var min nabos. Hans suttede jeg også, og sådan fortsatte jeg hele rækken igennem.

Da jeg var færdig med at sutte dem alle sammen fik jeg besked på at stille mig på alle fire på sofabordet. Det gjorde jeg så, og hurtigt var den næste pik i min mund. Jeg nåede ikke engang at se hvem det var. "Kæft, hvor er det et lækkert hul du har. Nu skal jeg fandeme kneppe dig", sagde rektoren. Han bankede sin pik hårdt ind i mit hul, og straks begyndte han at kneppe mig. Jeg blev nu gynget frem og tilbage af at blive kneppet hårdt i begge ender. Derefter kneppede de mig alle på skift.

Ud af øjenkrogen så jeg pludselig Kirstine, som stod uden for vinduet med store øjne og åben mund og kiggede mig lige i øjnene. Jeg var lige ved at gå i panik. Jeg ville bare løbe væk og gemme mig, men jeg ville jo heller ikke indblande hende i det. Derfor kiggede jeg bare på hende imens jeg håbede, at hun ville smutte igen så hun ikke blev opdaget. Det gjorde hun så også. Den snak glædede jeg mig ikke til at have med hende.

Jeg kom hurtigt på andre tanker da jeg mærkede et bælte piske ned over mine baller. Jeg stønnede højt med en pik i halsen imens mine baller blev ømmere og ømmere. Pikken blev revet ud af min mund hvorefter min far spurgte mig om jeg kunne lide det. Jeg svarede stønnende: "Åhh, ja! Fucking tæsk min fucking luderrøv!". Min far proppede sin pik tilbage i min mund og kneppede min hals hårdt imens slagene haglede ned på mine baller.

Atter begyndte de at kneppe mig. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik hvor jeg bare gyngede frem og tilbage imellem to pikke i et hastigt tempo. Efter et stykke tid stoppede de og bad mig om at lægge mig ind på sengen i soveværelset. Jeg gik hurtigt derind og lagde mig ned. I omkring 5 minutter lå jeg og rystede af liderlighed og så kom de alle sammen ind. Jeg lagde også mærke til, at der var kommet en del flere mennesker til. Min far bad mig om at rejse mig op, og straks efter lagde han sig ned og bad mig om at sætte mig op på hans pik. Jeg gjorde som han sagde, og jeg gled nemt helt ned over hans pik. Jeg kunne fornemme, at der kom en op bag ved mig. Han skubbede mig forover så jeg lå på min far. Manden bag ved mig pressede hans pik op ved siden af fars, og nu var jeg virkelig fyldt ud! Jeg stønnede højt af liderlighed. "Tig som den fucking luder du er", sagde min far med en hård stemme. Jeg svarede hurtigt: "Åhh, hårdere! Jeg elsker det! Jeg blev fucking født til det her! Please, jeg vil gøre hvad som helst, når som helst og hvor som helst, hvis I bare bruger min fucking luderkrop fra hoved til røv". Min far var ikke sen til at reagere. "Hørte I det, gutter? Han er jeres når og hvor I lyster." De andre piftede. En anden pik blev stukket op ved siden af min fars, og sådan fortsatte det. Min far blev skiftet ud med en jeg ikke kender, og så startede de ellers igen.

Sådan fortsatte vi i timevis indtil jeg pludselig blev smidt af. Jeg kiggede mærkeligt på dem indtil jeg så en stor, høj og muskuløs sort mand lige ved siden af sengen. Han havde kun træningsbukser på. Jeg blev bare ved med at kigge op og ned af ham indtil jeg fik øje på en enorm bule i hans store træningsbukser. "Mød John. Fra nu af kommer du til at være hans personlige kneppedukke. Er det forstået?", sagde min far. "Ja, selvfølgelig, far. Det bliver lækkert", sagde jeg og kiggede på John. På alle fire gik jeg over til John og trak hans enorme pik op af hans bukser. Jeg måbede. Jeg satte munden mod og begyndte at slikke op og ned på den. Dens omkreds var endnu alt for stor til min mund, så det var svært sutte på den. I stedet for begyndte jeg at sutte og slikke heftigt på hans store nossere. Efter et stykke tid kiggede jeg op på John og spurgte ham: "John, min røv er forelsket i din kæmpe gudestav. Vil du ikke nok kneppe din liderlige kneppedukke?". "Vend dig om, og så skal jeg fandeme nok kneppe dig", sagde han på flydende dansk. Jeg vendte mig om, og straks skubbede han langsomt sin pik ind i mig. Hele min krop faldt sammen, og hans pik røg ud. "Stå stille!", sagde han med hård stemme og klaskede hans store hånd ned på min balle. Jeg gjorde mit bedste for at holde min krop oppe imens han skubbede sin pik ind. Pludselig fik jeg mig en overraskelse. Jeg mærkede hans store nosser og hans krop mod mine baller hvilket betød, at han var helt i bund. Det troede jeg ikke var muligt! Han var også selv overrasket og folk omkring os begyndte at klappe. Han begyndte hurtigt at kneppe mig hårdere og hårdere. Jeg skreg af liderlighed. "Hvem lukker munden på ham?", spurgte John de andre. Der var hurtigt en oppe i sengen til at lukke munden på mig. Jeg tog imod hans pik. Igen gyngede jeg imellem 2 pikke, og sådan var det atter i lang tid. John blev i mit bagerste hul imens pikkene flere gange blev skiftet ud i min anden ende. Det virkede til, at der kom flere og flere mennesker til. Folk begyndte nu også at sprøjte deres varme, lækre sperm ned i min hals og udover mit ansigt, imens John uafbrudt hamrede sin store pik ind min røv.

Da alle undtagen John var kommet sagde min far: "Nå, gutter. Skal vi ikke lige snuppe en øl mens vi lader op til næste runde?". Herefter begyndte de alle at gå ud. John trak sig ud, så jeg troede, at han også ville gå, men det gjorde han ikke. Han bad mig i stedet om at lægge mig ned på maven og stritte med røven, så det gjorde jeg. Jeg kunne mærke, at han lagde sig ovenpå mig, og hans pik klaskede mod min balle. Han stak den ind og begyndte at kneppe mig. Jeg kunne ikke lade være med at stønne højt. Han hamrede pikken hårdt ind i mig hver gang, og sådan blev han ved i et kort stykke tid indtil han atter stoppede. Han hoppede af og sagde, at jeg havde en lille pause indtil de kom tilbage. Jeg skulle dog ligge helt stille. Jeg gjorde som han sagde og ventede. Imens jeg ventede kunne jeg høre høje stemmer inde fra stuen. Jeg blev rastløs og fik lyst til at pille ved min pik, men jeg tænkte, at jeg nok hellere måtte lade være. Jeg ville bare gerne kneppes.

Pludselig kunne jeg høre en person nærme sig døren. Da han kom ind og sagde “Hej” kunne jeg høre, at det var min far. “Rektoren og din klasselærer er gået. Jeg har taget imod deres betaling. Jeg lovede dem, at du med glæde ville tilfredsstille dem i skolen på mandag. Er det ikke rigtigt?”, sagde han så. Jeg smilede og svarede: “Jo, selvfølgelig, far.” Derefter bad han mig om at komme med ind i stuen. “Du skal fyldes”, sagde han derefter med et kækt smil. Han gik igen, og jeg skyndte mig op fra sengen og gik ind i stuen med en forventning om, at jeg atter skulle kneppes. Jeg mødte mange mennesker på vej ind i stuen. De hyggede sig alle sammen med hinanden. Der var også mange mennesker inde i stuen. Da jeg kom derind kiggede alle på mig, og jeg stod helt stille. Min far kom ind i rummet og gav mig en stor, fuld flaske vin. “Her. Drik den. Når den er tom skal du nok få mere pik”, sagde han så. Alle gik tilbage til at gøre hvad de havde gang i før, og jeg tog den første slurk af vinen. Det var ikke første gang jeg havde fået vin, og jeg kunne godt lide det. Jeg blev ved med at drikke af den, og ind imellem kiggede jeg rundt på alle andre. Der var ingen der kiggede på mig. Alle drak og lavede alt andet end at kneppe mig, hvilket jeg blev utilfreds over. Det fik mig til at drikke hurtigere af vinen. Jeg lagde mærke til, at der endelig var nogle, der kiggede på mig, men det var bare ikke nok. Jeg var nødt snart at blive udfyldt af pik igen. Jeg mærkede vinen overtage mig langsomt, og der var snart heller ikke mere tilbage i flasken.

Alle kiggede nu på mig imens jeg tog den sidste slurk. Sofaerne i vores stue var lavet sådan, at man kunne slå ryglænene på dem ned, så de ville fungere som en seng. Min far slog dem ned og bad mig om at tage plads på en af dem. Jeg gjorde som han sagde og stillede mig på alle fire på den ene af dem. Hurtigt var de første mænd på plads ved både mund og røv og på få sekunder var jeg atter fyldt ud med pik i hver ende. Så begyndte de at kneppe mig, og jeg stønnede så højt som muligt med munden fyldt med pik. Jeg havde lukket øjnene, for jeg var så fuld, at mit blik alligevel var sløret. Jeg ved ikke hvor lang tid de kneppede mig inden de næste kom til. Jeg ved bare, at jeg nød hvert et øjeblik af det. Med klistrende præsperm på hele kroppen blev jeg skubbet frem og tilbage i mange, mange minutter - hvis ikke timer. Atter kunne jeg mærke Johns store pik i min røv. Den blev hamret så hårdt ind, at jeg var ved at få pikken i den anden ende galt i halsen. Han slog samtidig hårdt på min røv adskillige gange, hvorefter han tog fat på mine hofter og trak mig ind mod ham hver gang han stødte hans pik ind i mig. Pikken i min mund blev hevet ud af mig hvorefter jeg fik besked på at drikke det store glas vin som jeg fik i hånden. Der var et sugerør i så det var lidt nemmere at drikke imens jeg blev kneppet. Det var dog stadig besværligt, fordi John var hård ved mig, så samtidig med, at jeg drak skulle jeg også prøve at holde mig oppe med en arm. Jeg sugede vinen i mig så hurtigt jeg kunne, og der gik heller ikke lang tid inden glasset var tomt. Min far tog glasset igen, og min mund blev igen fyldt ud med pik. John trak sig ud og blev erstattet af en anden, som føltes enormt lille i forhold til Johns.

Jeg kunne pludselig mærke, at jeg skulle tisse, så jeg fjernede min mund fra pikken og sagde det. Min far bad dem om at blive ved med at kneppe mig. Min far gik et øjeblik, og da han kom tilbage havde han en kande i hånden. Han bad dem om at stoppe med at kneppe mig, og imens jeg havde pik i både hoved og røv stak han kanden ind under min pik og bad mig om at tisse. Det gjorde jeg så, og med pik i begge ender gav det en mærkelig følelse i kroppen. Der kom meget ud, og da der ikke kom mere sagde han: “Sig til når du skal tisse igen”, og bad dem om kneppe mig igen, hvilket de så gjorde.

Der blev skiftet igen og igen, og jeg havde ingen anelse om hvor mange der var her og hvem der kneppede mig. Jeg var bare glad for, at jeg var omdrejningspunktet - altså grunden til at de var der. Samtidig fik jeg jo også penge for mine ydelser, så jeg gjorde det så godt jeg ellers kunne i min fulde tilstand.

Så trak begge sig ud, og John lagde sig ned ved siden af og bad mig om at sætte mig op på hans pik. Da jeg var kommet op på hans pik sank jeg hurtigt på den, og han begyndte at støde pikken op i mig. To mænd stillede sig så op i sofaen på hver sin side af mig, så jeg skiftevis kunne sutte på deres pikke, imens John stangede mig med sin store pik. Atter gennemkneppede John mig i min ømme røv imens de andre skiftevis gennemkneppede mig i min ganske velsmagende mund. Med korte mellemrum fik jeg også rigtig mange hårde klask på mine midlertidigt røde baller.

Efter et stykke tid blev jeg så stoppet og smidt ned, og så blev jeg bedt om at sætte mig på knæ på gulvet. Min far råbte højt: “Alle sammen! Sprøjt på eller i ham hvor I har lyst, men dem som vil komme i hans mund må vente til sidst!”. Da jeg hørte det blev jeg glad. Jeg skulle endelig have sperm. Jeg satte hænderne ned så jeg stod på alle fire og så skød jeg røven i vejret. Den første pik blev stukket indenfor og kørt frem og tilbage, og efter kort tid mærkede jeg den første ladning i mit indre. Da han trak sig ud kunne jeg mærke spermen sive ud af hullet indtil den næste tog over. Han kom også ret hurtigt. Sådan fortsatte det i et stykke tid, for der var mange. Nogle havde også sprøjtet ud over mine baller og resten af min krop, inklusiv mit hoved. Spermen sev ned af mig. Ud af de mange som var mødt op var der mange af dem, som kom i min røv. Der var dog flest, der ville sprøjte mig enten i ansigtet eller i halsen. De stod bare tilbage og ventede. Den første stillede sig hen til mig og stak sin pik ind i min mund, og begærligt begyndte jeg at sutte på den så jeg kunne smage hans sperm. Efter kort tid mærkede jeg spermen sprøjte ned i halsen på mig, og da han var tom kom den næste til. Også han ville sprøjte ned i halsen på mig, men det ville den næste ikke. I stedet gik fem hen til mig og begyndte at onanere, hvilket jeg godt vidste hvad betød. Jeg lukkede øjnene og åbnede munden i forhåbning om, at jeg ville få lov til at smage en del af det. Pludselig mærkede jeg spermen og stønnene flyve ud af dem. Spermen ramte mig lige omkring min mund, og der kom meget. Da de var færdige kom de næste til og gjorde det samme. De ramte dog mere spredt. Det føltes godt at få kroppen smurt ind i al den sperm. Der var rigtig mange mennesker, der endnu ikke havde spermet. I flere minutter stod jeg på knæ og modtog dejlig, varm sperm over hele kroppen - især ansigtet. Jeg havde endnu ikke åbnet øjnene, og hvis jeg havde gjort det havde jeg da også bare fået sperm i øjnene.

Da alle var færdige med at sprøjte på mig kom de alle sammen lige forbi igen og fik suttet pikken ren for sperm.
“Hvis man trænger til at tisse bedes man venligst tisse ned i disse kander!”, råbte min far og pegede på ret mange kander. Det var der åbenbart mange der skulle, for der gik mange derover. Jeg fjernede så meget sperm fra mit ansigt som jeg kunne med mine hænder, og så slikkede jeg dem grundigt rent. Derefter begyndte alle at tage tøj på og gå efter de havde betalt. Snart var kun jeg, min far og John tilbage. Min far bad mig om at sætte kanderne, som var fyldt med tis, ind i vores store køleskab, og derefter skulle jeg tage et grundigt bad.
Så det gjorde jeg.

Da jeg kom ind i stuen igen efter badet var kun John derinde. Jeg kiggede heftigt på hans store, slappe pik som den lå op af hans mave. Han fortalte mig, at min far var gået i seng, så ham og jeg var alene. Med det kunne han kun mene en ting. Jeg gik hen foran ham og satte mig ned på knæ og spurgte ham: “John. Vil du ikke nok kneppe mig med din store, flotte, lækre og saftige chokoladestangepik? Den føles så dejlig i min stramme luderrøv!”. “Så gør den stiv, min lille luderdreng”, sagde han så. Jeg satte min tunge mod hans enorme pikhoved, og langsomt voksede krabaten i mine hænder. “Stop”, sagde han så og gled længere ned i sofaen. Han bad mig om at sætte mig op, så det gjorde jeg, og hurtigt begyndte han at støde pikken ud og ind imens jeg hoppede op og ned. Jeg stønnede meget højt imens jeg tiggede ham om at kneppe mig hårdere. Han drillede mig ved at gøre det blidere for en stund, men lige da jeg var ved at blive mest desperat, blev han hård ved mig igen. “Tag imod min sperm, min tøs”, sagde han, og jeg blev spændt. Jeg stoppede med at hoppe, men han blev ved med at støde indtil han pludselig kom. Strålen kom hårdt ind i mit indre, og der var meget sperm i hans store nossere. Da han var færdig rejste han sig op imens jeg stadig sad på hans pik, hængende på hans stærke krop. Jeg tvang mine ben og arme om hans krop. Med en stor hånd på hver balle bar han mig ind på mit værelse og jeg hoppede op og ned imens han gik med mig, og nede på værelset lagde han os ned i min seng. . Han bad mig om at tage fat i mine ben og holde dem spredt. Jeg gjorde som han sagde, og så begyndte han ellers bare at kneppe mig igen, og jeg blev ved med at stønne. Efter kort tid trak han sig ud og lagde sig ned på ryggen. Jeg skulle sætte mig på ham med ryggen til hans hoved. Han trak mit hoved ned til hans, mine ben skulle jeg sprede og holde fast i, og så løftede han sine knæ og tog fat om mig. Atter kneppede han mig hårdt med sin store pik, og dette gjorde han i omkring et kvarter indtil han kom igen. Denne gang fortsatte han ikke med at kneppe mig. Han lagde mig ned på siden så vi nu lå op af hinanden, og jeg havde stadig hans pik inde i mig. Jeg pressede mig ind mod ham og faldt i søvn.

Jeg vågnede ved, at jeg mærkede mit hul blive udvidet. Da jeg åbnede øjnene fandt jeg ud af, at jeg lå på John, og hans pik var inde i mig, og da jeg kiggede rundt så jeg min far med sin pik inde i mig ved siden af Johns. Atter begyndte de bare at hamre løs, og det eneste jeg kunne gøre var at stønne af smerte og liderlighed. John slog samtidig hårdt på mine allerede ømme baller.
Sådan fortsatte de indtil de atter sprøjtede deres tykke sperm ind i mig. Min far trak sig ud, og John smed mig af, og så spurgte min far: “Nå. Hvad har du så tænkt dig at lave i dag?”. Jeg svarede, at jeg havde lavet en aftale med Kirstine. “Ahh, spændende. Tag et bad og kom afsted så, men først skal du lige gøre rent efter dig selv”, sagde han så og kiggede ned på sin pik. Det gjorde jeg så. Jeg suttede hans pik ren og derefter Johns, og så rejste jeg mig op og gik ud på badeværelset. Derude tog jeg et langt og grundigt bad, og tænkte mig om. Ikke over mit nye liv, men over hvordan jeg skulle konfrontere Kirstine. Jeg blev nødt til at snakke med hende om det - det var jeg sikker på. Jeg var nødt til at fortælle hende alt, for jeg ville ikke miste hende.
Efter det lange bad og en omgang mundskyl gik jeg ind og fik noget ordentlig tøj på, og så bare lige ud af døren.

På vej om til Kirstine ringede jeg til hende, og da hun svarede med hendes smukke stemme sagde jeg: “Hej Kirstine. Hør her. Jeg ved godt, at du må være meget chokeret over at have set mig på den måde, og det var slet ikke meningen. Jeg kunne godt tænke mig at mødes med dig, så vi lige kan få snakket det igennem, for jeg vil ikke blive uvenner med dig nu hvor du ved dette om mig. Jeg skal nok fortælle dig det hele hvis du bare giver mig lov”. Hun tøvede ikke med at svare: “Hej. Ja, jeg er ret chokeret, men jeg har det fint med det, og jeg kan ikke forestille mig, at vi bliver uvenner på grund af det. I hvert fald ikke hvis jeg skal bestemme. Jeg har faktisk også noget jeg gerne vil snakke med dig om. Det er det jeg kom om for at sige. Mine forældre er ikke hjemme nu, så jeg er alene hjemme. Du kommer bare”.
Det gjorde mig glad. Hun gjorde mig glad. Sandheden var, at jeg i lang tid havde været forelsket i hende. Hun var virkelig så perfekt som det er muligt at blive. Hendes personlighed er vidunderlig, og hendes krop er også et vidunder. Hendes øjne var smukke - hun var smuk. Hendes store bryster tog ofte min opmærksomhed når vi var sammen. Jeg tror nu også, at hun har taget mig i at kigge på dem og hendes røv, som var stor, stram og lækker. Hun var perfekt.

Ved hendes dør bankede jeg på og ventede indtil gudeskabningen åbnede døren. Hun smilede, og jeg smilede tilbage. Hun bød mig indenfor, og vi gik ind på hendes værelse. Vi satte os i sengen tæt på hinanden. Vi kiggede på hinanden, og i et lille stykke tid var der en akavet stilhed. “Skal jeg starte?”, spurgte jeg hende. “Det er vist bedst”, sagde hun så. Så fortalte jeg hende i grove træk alt om alt det seksuelle i mit liv. Jeg fortalte hende alt om dagene inden denne. Hun så ikke sur ud. Det overraskede mig meget, men hun så ud til at have det fint med det. Da jeg var færdig var der igen stilhed indtil hun sagde: “Alt det der er jeg sådan set lige meget for mig lige nu. Det kan vi fokusere på senere. Det jeg gerne vil sige er meget vigtigt for mig at du ved. Vi har jo været bedste venner i meget lang tid. I løbet af den tid er jeg blevet forelsket i dig. Jeg føler, at du er den rette for mig. Du er der altid for mig, og jeg er der altid for dig. Det vil jeg altid være - også igennem det du går igennem lige nu. Jeg elsker dig så højt, at det er lige ved at ødelægge mig, for jeg ved ikke om du er forelsket i mig eller ej. Der er så meget mere jeg gerne vil sige, men jeg stopper her og lader det være op til dig, så hvad siger du?”.

Jeg var lamslået. Jeg havde aldrig troet på, at hun ville kunne lide mig. Jeg havde det på præcis samme måde med hende, og det fortalte jeg hende så. Jeg tog hendes hånd, og hun lænede sig ind over mig og gav mig et vådt kys. “Hvad med mit “job”?”, spurgte jeg hende så. “Det gør mig ikke noget så længe, at der ikke er kærlighed blandet ind i det. Jeg vil bare have dig, kære. Bare jeg også får noget, hvis du ved hvad jeg mener”, sagde hun så, og det sidste sagde hun med et kækt smil. Min pik bevægede sig i bukserne. Det så hun. Hun ragede mig på pikken imens hun blev ved med at kysse mig. “Jeg vil ha’ dig fucking nu”, sagde hun så. Hun begyndte at knappe mine bukser op, og da hun hev dem af mig, stod min pik som et telt i mine underbukser. Hun hev også underbukserne af mig, og ud sprang min pik. Hun slikkede sig om munden og begyndte at sutte på den. Jeg lod hende gå til den. Jeg kunne ikke lade være med at stønne. Jeg trak min trøje af. Kort tid efter stoppede hun og begyndte at trække sit eget tøj af. Jeg kiggede intenst på hende imens. Da alt tøjet var af hende hoppede hun op på mig og satte sig ned på min pik. “Åhh, fuck ja! Din store pik er så dejlig!”, nærmest råbte hun og begyndte at ride på den. Jeg tog fat på hendes bryster og masserede dem imens hun hoppede op og ned. Kort tid efter stoppede hun og bad mig om at tage hende bagfra i hendes bagerste hul. Med glæde rejste jeg mig op imens hun stillede sig til rette på alle fire. Jeg stak min pik en smule ind i hendes bagerste hul. Hun trak sig lidt, men jeg tog fat i hendes hofter og trak hende ind mod mig imens jeg selv stødte imod. Hun skreg af både smerte og nydelse, og jeg begyndte at kneppe hende hurtigere og hurtigere. "Åhh, ja, søde! Knep min store røv med din store pik. Jeg vil ha' din sperm, og jeg vil have det hele!", råbte hun. Jeg kneppede hende hurtigere og hårdere, og det blev jeg ved med lige indtil jeg sprøjtede sperm i lange stråler ind i hendes røv. Vi stønnede begge, og så fjernede hun sig og kastede mig ned på sengen og suttede min pik tom og ren. Så sagde hun: "Tak for det, skønne. Vent her. Så henter jeg lige noget til dig", og så gik hun.

Jeg stirrede undrende op på loftet indtil hun kom tilbage. Da hun kom tilbage så jeg straks en påspændingsdildo på hende. "Jeg har et spørgsmål til dig, søde. Er det kun ham John og din far, der bestemmer hvem, hvor og hvornår du skal kneppes?", spurgte hun mig så. "Nej da. Min krop tilhører alle der vil bruge den", svarede jeg hende, og så sagde hun: "Okay så. Så synes jeg, at det er på sin plads, at jeg giver dig en omgang med mine forældres dildo. Tror du ikke, at din luderrøv kan klare lidt falsk pik?". Jeg svarede hende: "Ja, fuck ja. Jeg vil have alt pik. Min luderrøv skal helst ingen pause have. Knep mig", og så spredte jeg mine ben og tog fat på dem så hun havde fri adgang til min røv. Hun smed sig op i sengen, og først skulle jeg sutte dildoen glat til mit hul. Da det var gjort stak hun pikken hen til mit hul, og uden nåde bankede hun den helt i bund. Jeg stønnede højt. Imens hun kneppede mig kyssede vi intenst. Efter et stykke tid stoppede hun og sagde, at hun ville tage mig bagfra. Hun trak dildoen ud, og jeg stillede mig op på alle fire. Også her bankede hun pikken ind og kneppede mig hårdt og hurtigt imens hun brugte mine hofter til at trække mig ind mod hendes stød. Jeg stønnede som en luderkælling der ikke kunne få nok af pik, og tilhørende sagde jeg: "Åhh, knep min fucking luderrøv. Jeg vil have kæp".
Sådan kneppede hun mig i lang tid, og hun kneppede mig bagefter i forskellige stillinger.
------

Er der stemning for en fortsættelse?
Kommentar

Navn:onepedersen
Dato:16/06 2014
Ja tak den var dælme godt skrevet, måske næste gang Kirstine skal holde regnskab og styre slages gang. Men super historie :)
 
Navn:Oleole13
Dato:18/06 2014
Hej Lindelus tak for en fed og liderlig historie. Selvfølgelig skal du fortsætte. Jeg er fx nysgerrig efter at få at vide, hvad faderen vil med al den pis, han har sat i køleskabet. Og så er jeg af forskellige grunde spændt på, hvordan det går i skolen næste dag. Jeg kunne godt forestille mig, at vores unge fyr på et tidspunkt lå medf den bare røv i vejret hen over rektors skrivebord, og at han her fik sine røvballer varmet godt igennem, måske med hans eget bælte, eller måske har rektor noget andet i baghånden. Oleole13