Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Beretningen om liderlige mig 2

(Beretningen om liderlige mig)

Karakter: 4.6/8
Visninger: 8153

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Gangbang
Det var ved at være tid til at sove. Jeg havde set en lang film med Kirstine - vi var i øvrigt begge nøgne - og nu snakkede vi om at lægge os til at sove. Det blev der dog ikke noget af.
Hun tog fat om mig og kyssede mig mens hun satte sig op på min stive pik og begyndte at stønne. "Åhh, ja! Din pik er så stor og dejlig", stønnede hun. Sådan hoppede hun ikke i ret lang tid inden hun stoppede og hoppede af. Så gik hun over til skuffen og trak en enorm påspændingsdildo op. Jeg måbede. Kunne jeg tage den? Jeg ville prøve! Hun havde lige købt den for min skyld, så jeg havde aldrig set den før.
Hun spændte den på og hoppede op i sengen. Så sagde hun: "Må jeg så høre min liderlige luderkæreste plage om at blive kneppet i sin luderrøv?". Jeg skyndte mig at svare hende: "Årh, søde! Vil du ikke nok fylde min luderrøv med din store, nye dildo. Jeg vil gøre hvad som helst for at få dig til at kneppe mig. Knep mig hårdt i min stramme liderlige luderrøv!". Det skulle jeg ikke sige to gange. Hun hev buttpluggen ud af min røv og satte dildoen mod mit hul. Hun tog fat i mine hofter med begge hænder og pressede sig imod min røv imens jeg pressede imod. Dildoen var både længere og tykkere end Johns enorme negerpik, så der var lidt modstand. Dildoen begyndte dog hurtigt at glide langsomt ind. Min krop rystede af liderlighed imens Kirstine pressede dildoen længere og længere ind.

Pludselig kunne den ikke komme længere ind, selvom den endnu ikke var helt inde. Derfor begyndte hun at kneppe mig. Først skubbede hun den langsomt ind og ud, og langsomt blev tempoet hurtigere og hurtigere. Min orgasme kom tættere og tættere på, og jeg stønnede mere og mere. Pludselig sprøjtede jeg lange, stride stråler ned i hendes seng. Hun stoppede og bad mig om at lægge mig ned på ryggen - ned i alt spermen. Jeg gjorde som hun sagde og flyttede mig fra dildoen som røg ud med et 'svup'. Jeg lagde mig ned, og hurtigt havde hun taget fat i mine ben og løftet dem over min overkrop. Jeg tog automatisk fat i dem og holdte dem spredte. Hun lagde sig ind over mig og pressede dildoen ned mod mit hul. Den kom atter længere og længere ind, inden hun begyndte at støde den ind og ud imens hun kyssede mig. Jeg stønnede når jeg kunne. Sådan blev hun ved i lang tid indtil jeg igen kom. Spermen plaskede hen af vores kroppe. Hun gned sig rundt i det.

Så stoppede hun igen og sagde: "Nu er det min tur. Knep mig i røven med din store luderpik". Hun stillede sig på alle fire, og lige da jeg skulle til at stikke pikken ind bad hun mig om at starte med at slikke hende i røven. Jeg gjorde som hun sagde og satte tungen mod hendes lækre røvhul. Jeg slikkede grundigt både indvendigt og udvendigt i et stykke tid. Hun stønnede og pressede sig imod mit ansigt.

Så bad hun mig om at kneppe hende. Jeg satte pikken mod hullet og hamrede den ind og så begyndte jeg at kneppe hende hårdt. Jeg havde godt fat i hendes brede hofter og trak hende ind imod alle mine stød. Til sidst kom vi begge på samme tid. Vi faldt sammen. Imens vi lå og sundede os spurgte hun om hun ikke måtte ligge bagerst i ske. Det måtte hun selvfølgelig gerne. Jeg trak mig ud og lagde mig om foran hende, pressede mig ind mod hende og løftede det ene ben så hun kunne stikke dildoen ind i mig. Det gjorde hun så, og det lykkedes faktisk for hende at få den længere ind i mig. Sådan faldt vi i søvn.

Jeg vågnede med hamrende fornemmelse i min røv. Jeg åbnede mine øjne og så Kirstine kneppe mig med den store påspændingsdildo. "Godmorgen, sovetryne. Du sover godt nok tungt. Jeg har kneppet dig i snart 5 minutter", sagde hun. Jeg grinte og stønnede. "Åhh, ja, Kirstine. Bliv ved", sagde jeg så. Hun stoppede og sagde: "Næh, du. Nu er det min tur". Hun smed dildoen og satte sig op på min pik og begyndte at hoppe op og ned. Jeg trak hende ned til mig og kyssede hende. Kort tid efter kom vi begge i en stor orgasme.
Så tog jeg hjem med endnu en oplevelse på bagen.

Da jeg kom hjem så jeg, at der stod nogle velkendte cykler udenfor. Jeg gik ind og straks kunne jeg høre snak, men der blev hurtigt stille. Jeg gik ind i stuen, og der sad min far og snakkede med fire af mine venner fra klassen - Mark, Benjamin, Mathias og Kasper. Far kiggede på mig, og sagde: "Halløj. Jeg smutter lige lidt. Tag for jer". Han havde et kækt smil smurt ud i hele ansigtet. Han var ude af døren inden jeg nåede at reagere. Jeg kiggede på drengene og sagde hej. "Hvad så der? Vi kedede os, så vi tænkte, at vi lige ville gå herom. Er du med på noget FIFA?". Sikke en lettelse! De vidste ikke noget... endnu... Jeg sagde hurtigt ja. Vi gik ind på mit værelse og tændte for maskinen. Jeg og Mark skulle starte med at spille. Da vi havde sat os kunne jeg se, at han så forkert ud i ansigtet - som om, at han kunne lugte noget. "Er det dig, der stinker sådan?", sagde han så og fortsatte: "Hvad er det på din kind?". Jeg mærkede efter. Det var sperm. "Øhh... Det... Det ved jeg ikke", sagde jeg så. "Hvad så med dit hår? Det er sgu da lige før, at det ligner sperm, hva'?". I stedet for at virke forarget over sætningen kommer jeg til at smile osv. Det skulle jeg aldrig have gjort. Nu var han overbevist om, at det var sperm, og de andre var fuldstændigt enige med ham. "Det er sgu sperm, er det ikke?", spurgte han så. "Nej", sagde jeg, men han var ikke overbevist. "Kan du lide pik, Daniella?", spurgte han så. "Nej, og jeg hedder ikke Daniella", sagde jeg så. Jeg blev nervøs. Jeg kan jo lide pik, og min egen pik var ikke ligefrem slap af situationen. Det kunne ses og Mark så bulen i mine bukser.

Jeg blev hevet ned på ryggen i sengen, og straks sad Mark på mit bryst. "Så fjern dig dog", sagde jeg. Med et bredt smil sagde Mark: "Næh nej. Du er fedtet ind i sperm, så nu kan du lige så godt få mere". "Kasper. Film det", sagde han. Jeg kiggede over på Kasper. "Nej, lad være med det", sagde jeg. "Hold kæft", sagde Mark og trak sin mobil op af lommen. Han viste mig både billeder og videoer af mig med pik i begge ender og sperm ud over det hele. "Din far gav os lidt forsikring om, at du ville lytte til os. Hvis du ikke lytter eller opfører dig ordentligt, så sender vi dette til alle du og vi kender. Er det forstået?", sagde han. Jeg kunne ikke andet end at nikke. Jeg var bange for, at mit hemmelige liv ville komme længere ud end det allerede var. Mark begyndte at fjerne sig. Jeg lå bare helt stille. “Rejs dig op”, kommanderede Mark. Jeg kiggede rundt på dem. “Godt. Nu tager du tøjet af”, fortsatte han så. Jeg kiggede på ham i et øjeblik, og jeg overvejede at nægte, men jeg vidste også bare, at han ville sende de billeder til rundt. Det ville jeg ikke kunne bære.

Jeg begyndte derfor at tage tøjet af. De stod rundt om mig og kiggede på. Jeg skyndte mig bare at tage det af for at få det overstået. Benjamin sagde: “Heey, hans pik er stiv. Han kan sgu li’ det”. “Jaja, han elsker det”, sagde Mark og fortsatte: “Gør du ikke?”. “Jo”, svarede jeg stille. “Højere”, sagde han. “Jo”, sagde jeg højere. “Hvad gør du?” spurgte han. “Jeg elsker det I gør ved mig”, svarede jeg. “Bare vent. Vi er først lige begyndt”, svarede han. Selvfølgelig er I det, tænkte jeg.
“Hold kæft, en stor pik du har der, var?”, sagde Benjamin. “Ærgerligt, at du ikke kommer til at bruge den”, sagde Mark så. Jeg ville bare have det overstået. “Drenge, smid tøjet så han kan komme til”, sagde Mark så. Nu var det nu. Til mig sagde han: “Du kan få lov til at sætte dig på knæ”. Jeg gjorde som han sagde. Mark var den første, som var ude af sit tøj. Hans pik var et lækkert syn. Min pik var større end deres, men deres så nu også gode ud. Mark kom hen mod mig og sagde: “Kom i gang, din fucking luder”. Jeg kiggede på den lidt inden jeg tog om den med en hånd og kørte forhuden frem og tilbage. Imens suttede jeg på hans nossere indtil jeg kørte tungen op af hans pik. Da jeg nåede hans pikhoved suttede jeg lidt på den inden jeg prøvede på at sluge den helt. Han stønnede og sagde: “Hold kæft, han er god, mand”. Jeg blev ved med at sutte, og med en hånd på hver af hans stramme balder pressede jeg ham ind i min mund. Lidt efter lidt kom jeg længere ind mod roden. “Så er det nok”, sagde han og trak sig ud. Jeg kiggede op på ham med uforstående øjne. “Jaja, slap dog af, mand. Kasper giv ham noget at lege med”, sagde han og fortsatte: “Men først stiller du dig lige ned på alle fire, luder”. Jeg kunne godt lide, at han kaldte mig for luder. Jeg gjorde som han sagde. Kasper kom hen til mig, og satte sig på knæ så hans pik var ud for min mund. Mark kom hen til min røv i den anden ende og satte sig ligeledes på knæene. Jeg begyndte at sutte på Kaspers pik imens Mark begyndte at pille ved min røv. Han masserede mine baller. “Din røv er sgu heller ikke værst”, sagde han så. Pludselig mærkede jeg et ordentligt klask mod min ene balle, hvilket jeg blev meget overrasket over, og det gjorde da også ret ondt. Han blev derefter ved med at klaske sine hænder ned på mine baller. “Vil du have pik i din røv, din fucking luder?”, spurgte han. Med en pik i munden kunne jeg ikke andet end at stønne. Jeg kunne mærke hans pik mod mit hul, og med det samme hamrede jeg min krop ind mod ham så pikken kom helt ind i første hug. Kaspers pik var smuttet ud af min mund, så nu kunne man høre mig stønne højt imens jeg vuggede frem og tilbage på Marks pik. Mark begyndte også selv at støde imod. “Kan du lide det var, din lille slaveluder?”, spurgte han. Jeg svarede stønnende: “Knep mig. Knep mig hårdt. Jeg vil have en slikkepind”. Mark kneppede mig hårdere og Kasper stak sin pik ind i munden på mig igen. Mark slog mig igen på røven, men pludselig trak han sig ud. “Kasper. Det er din tur herovre. Den næste til munden”, sagde Mark. Kasper trak sig ud af min mund og gik om til røv. Han startede med at give den et ordentligt klask. Benjamin kom hen til min mund, og jeg begyndte atter at sutte, og Kasper var allerede gået i gang med at kneppe mig. Jeg kunne ikke lade være med at stønne. Efter et stykke tid skiftede de igen, så Benjamin kunne kneppe mig og Mathias kunne bruge min mund. Mark og Kasper stod og filmede, men det var jeg egentlig ligeglad med. De kunne alligevel bruge mig alt det de ville. Til sidst skulle Mathias også lige kneppe mig i røven. Da havde jeg ikke en pik i munden, så jeg stønnede højt og lystigt imens han hamrede sig ind i mit liderlige underliv. Så stoppede han. Kasper, Mathias og Benjamin sagde, at de var nødt at smutte. Mark sagde: “Helt fint med mig. Så er der bare mere til mig”. De begyndte at samle deres tøj. “Hey, vent”, sagde jeg. De kiggede. “Må jeg ikke gerne smage jeres sperm?”, spurgte jeg så. De kom hen til mig. Jeg startede med at sutte Kasper. Der gik ikke lang tid inden han sprøjtede al hans sperm ned i min hals. Så var det Benjamins tur. Han smagte også godt. Så var der Mathias. Heller ikke han tog lang tid om det. Så tog de tøj på og gik. Mark kiggede på mig og smed sig op i min seng. “Kom og sut min pik. Nu er det bare dig og mig”, sagde han så.

Jeg skyndte mig op i sengen og begyndte at sutte på hans pik. “Kæft, du sutter godt, kælling”, sagde han. Jeg blev ved med at sutte indtil han sagde, at jeg skulle stille mig på alle fire i sengen. Det gjorde jeg så. Endnu engang sætter han sin pik mod mit hul og begynder at kneppe mig. Jeg stønner: “Åhh, ja! Knep mig, knep mig, knep mig, knep mig”. Sådan stod vi i et par minutter indtil han bad mig om at lægge mig på ryggen. Det gjorde jeg så. Han tog mine ben hen over min krop så mit hul var helt blottet. Jeg holdte fast i mine ben imens han satte pikken hen til hullet. Atter kneppede han mig hårdt, og jeg skreg som en tøs efter mere. Han fjernede sig og bad mig om at sætte mig på knæ på gulvet igen. Jeg gjorde som han sagde. Han satte straks sin pik hen til min mund, og jeg begyndte så at sutte. Efter 5 minutter sprøjtede også han. “Dette er ikke sidste gang”, sagde han så. Så tog han tøj på og gik.

Jeg ville have mere pik, og jeg havde en idé. Jeg ringede til min far og fortalte hvor jeg ville gå hen. Jeg skyndte mig ud af døren for at gå ned til parken. Her er et stort toilet, hvor der altid er liderlige mænd. Der var ikke langt hen. Jeg kunne mærke mit ømme hul hver gang jeg tog et skridt. Da jeg kom ned til parken skyndte jeg mig ind på toilettet. Der var tomt. Lige undtaget én af båsene. Jeg gik ind i båsen ved siden af, lukkede døren og kiggede med det samme ind gennem hullet ind til den anden side. Det var en stor mand med en ret stor pik. Jeg sad og kiggede ind da han pludselig kiggede ned. Jeg nåede ikke at reagere. I stedet smilede jeg bare, og det gjorde han også. Jeg slikkede mig om munden da jeg kiggede på pikken. Han vendte sig om og stak pikken ind i hullet. Jeg skyndte mig at begynde at sutte på den. Han stod helt ind mod væggen, og han stønnede. “Kom her ind”, sagde han og låste døren ind til hans bås op. Jeg låste døren til min op og gik ind til ham. Han sad nu på brættet. Jeg gik i knæ for at sutte på hans pik igen. Han tog fat i mit hoved og holdte det langt nede over hans pik, og han skubbede mig også længere ned over den. “Rid mig”, sagde han og gled ned ad sædet. Jeg skyndte mig at smide al mit tøj. Ikke en trevl havde jeg på. Jeg satte mig op på hans pik med ansigtet mod hans ansigt. Jeg hoppede op og ned. Pludselig blev yderdøren åbnet. Døren ind til båsen var ikke engang lukket. Jeg kunne høre et bælte blive åbnet, og nogle bukser blive trukket ned. Jeg mærkede så endnu en pik i min røv. Jeg havde nu to pikke i min røv. Jeg blev nu smidt ned på gulvet og trukket ud af båsen så der var mere plads. “Stil dig på alle fire, din luder”, blev der sagt. Jeg gjorde som han sagde. Han begyndte at kneppe mig i røven imens den anden kneppede mig i munden. Sådan kneppede de mig indtil de sprøjtede. De sprøjtede bare ikke i mit hul. De sprøjtede ud over min krop. Lige bagefter begyndte de så også at tisse på mig. Jeg tog også imod en del af det med munden. Det smagte godt. Jeg var helt smurt ind i tis. Jeg tog bare tøjet uden på og gik hjem ad.
Kommentar