Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Engelsk blandt store pikke, kap.6

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8727

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kap. 6
Engelsk blandt store pikke.
Af oleole13

Personer: John og præfekterne: José, Dima og Phil.

John havde haft time med ældste klasse dagen før. Den var gået uden større begivenheder.
Efter frokosten måtte jeg i mine tilsølede bukser gå op foran min kolonne, og sammen med Jose marchere dem tilbage til vores hus.
Imde hos mig selv fik jeg ikke uden en del besvær trukket de snævre og nu af spermen klæbrige jeans af, tog et hurtigt bad og fandt mine shorts frem. Skulle jeg vælge de stramm eller de løse? Det noget mærkelige påklædnings regulativ her på skolen, dekreterede, at jeans skulle bruges i forbindelse med måltider, og altså også i undervisningstimer lige inden, men i alle andre tilfælde skulle man bruge short. Altså var der kun de to muligheder.
Jeg var naturligvis nervøs for, at jeg igen skulle få stivpik, og så, mente jeg, at det ville være mest pinligt at have de løse på, altså valgte jeg de snævre. Med besvær fik jeg trukket dem op og arrangeret pik og nosser til hver sin side, men da jeg så mig selv i det helfigur store spejl, blev jeg chokeret over, hvordan de strammede over ikke bare røvballerne, men ikke mindst omkring pik og nosser. Begge dele var nærmest tydelugere, end hvis jeg havde været nøgen. Man skulle heller ikke kigge særlig grundigt efter, for at se konturerne af pikhovedet. Var det virkelig de bukser, jeg havde prøvet hos mistere Quirk? Nej, han havde jo byttet dem til et andet nummer. Havde han ved en fejltagelse taget et mindre nummer, eller var det helt beregnet sådan?
Der var ikke tid til at vælge om, der var kun en halv time mellem frokost og næste time, så jeg fandt den tilhørende snævre og elastiske t-shirt på, og så af sted til time.

På det forbavsende veludstyrede pædagogiske værksted havde jeg fundet nogle test, faktisk nogle tidligere eksamensopgaver. Jeg havde kopieret et sæt til klassen, så ligesom i mellemste klasse, havde jeg haft god tid til at iagttage og sammenligne bulerne. Jeg havde med en vis tilfredshed konstateret, at måske lige bortset fra én, så havde mine præfekter større pikke end nogen fra Smidts hus – hvorfor jeg så ellers var tilfreds med det, det havde jeg jo ingen indflydelse på.
Det havde ikke været lettere for mig at holde min pik i ro end i mellemste klasse. De her knægte havde jo endnu større og tiltrækkende tilbehør i skræve, og ikke mindst mine præfekter havde smilet venligt til mig, da det blev helt tydeligt, hvordan tilstanden var i mine bukser.

Nu i dag havde jeg været gennem samme proces. Jeg havde både engelsk og matematik med den klasse, men nu i dag fik de anden halvdel af testen.
Efter timen var jeg igen en tur på det pædagogiske værksted for at undersøge beholdningen af litteratur klassesæt.
Der var flere titler, som jeg ikke kendte, f.eks. ”Tyrkisk meat (kød)”, ”Norvegian Wood”, ”Soldat fanget i Vietnam”, ”Kinesisk tortur”, ”Japansk ungdomsbande”, ”Faret vild i afrikansk Jungle”, ”På trænerens kontor”, det eneste forfatternavn, jeg kendte var Henry Miller, og selv om de var gamle, ville drengene nok nyde at læse dem, da de indeholdt meget levende beskrivelser af sex mellemmænd og kvinder – eller også ville de ikke, de ville måske hellere læse om sex mellem fyre? Nå, i hvert fald tog jeg et eksemplar med af en del af titlerne for lige at skimme dem igennem.

Så snart jeg kom tilbage til min lejlighed skiftede jeg fra de snævre shorts til dem med de vie ben. Det var en lettelse at få de indeklemte genitalier frigjort.
Der var endnu en time til fællesteen, så jeg satte mig i lænestolen for at kigge lidt på de bøger. Der var ligesom lidt mystisk ved de titler, flere af dem kunne lede tanken hen på bøsselitteratur.
Tag nu ”Tyrkisk meat”. Ja meat, kød, kunne jo lyde neutralt nok, men hvorfor netop kød fra Tyrkiet? Og når man så kiggede på ”Norwegian wood”, så var det da påfaldende at både ”meat” og ”wood” også var slang for ”pik”, ”wood” endda en stiv pik. Og når man først havde fået den tanke, hvad mon der så skete med fangen i vietnam, den vildfarne i junglen blandt negere, og hvad foregik der mon på trænerens kontor?
Nå det måtte tiden jo vise, når jeg kom til de bøger, men bare tanken fik min pik til at reagere.
I første omgang tog jeg den om kinesisk tortur, og tanken om hvad den kunne handle om fik yderligere blod ned i pikken.
fortsættes
Kommentar