Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mig og min brors oplevelser

Karakter: 4.3/7
Visninger: 12242

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Onani og Incest
Kapitel 1 Den første gang

Denne novelle er den første i en lille ”serie” om nogle af de sexoplevelser jeg havde med min bror.
Første kapitel handler om hvordan det hele startede. Men inden vi begynder med historien syntes jeg lige i skal have et billede af hvordan vi så ud.

Min bror som for resten heder Daniel i denne historier var på daværende tidspunkt 13 år. Han var meget drenget at se på og var først lige begyndt at komme i puberteten. Han var ca. 1,65 høj, hans pik var 10 cm i stiv tilstand og der var kun lige begyndt at komme små dun ved roden af hans pikken. Der ud over har han mørkt hår og brune øjne. Så er min bror også meget udadvendt og han er typen der kaster sig ud i alt uden lige at stoppe op og tænke det igennem.

Jeg selv var 12 og hedder Emil. Jeg var ca. 1.60, min pik var omkring de 8-9 cm i stiv. Jeg har blondt hår og der var stadig ikke begyndt at vokse hår for neden. Hvor min bror er meget udadvendt og den der kaster sig ud i altting, er jeg den mere stille type, som lige skal overveje tingene en ekstra gang inden jeg kaster mig ud i det.

Lad os så begynde

Det hele startede en sommer aften i juli måned. Vi havde begge to sommerferie og gik rundt og leget i haven. Da vi pludselig fik en ide. Skulle vi ikke sove i telt i nat spurgte min bror. Jeg syntes det kunne være vildt sjovt at prøve også selvom det kun var i haven. Vores far satte teltet op det blev aften og vi lage os derud. Vi bestemte os for at spille nogle brætspil, men efter en times tid blev det kedeligt. Vi begyndte at snakke om alt mugligt, men pludselig kom vi ind på emnet sex. Vi snakkede om hvad vi havde lyst til med piger osv. (vidste ikke jeg var til drenge på det tidspunkt)

Vi lå begge med vores små tissemænd lige op i luften. Vi var lidt flove over det men lidt efter lidt udviklede det sig til at vi skulle se hvem der havde den største tissemand. Det havde min bror ;(. Pludselig tog han hånden ned i mine underbukser og greb fat om min tissemand. For sjovt og hev lidt frem og tilbage i den. Først prøvede jeg at få ham væk men, syntes enlig det var dejligt at han sådan stod og hev roligt i min tissemand. Jeg tog mine underbukser ned så han rigtig kunne komme til.

Han ville også mærke en hånd på sit lem. Han tog underbukserne ned og lagde min hånd på hans dejlig, for mig, store omskåret pik. Vi lå og onanerede på hinanden og udforskede hinandens pikke. Nulrede og masserede testiklerne og min bror var specielt interesseret i min forhud (Da han selv ikke har forhud) og hev den op og ned ad mit pikhoved. Efter 10 tid var det ligesom vi skulle tisse. I skal huske på det var første gang for os begge og vi kendte ikke til følelsen af at skulle komme. Så vi gik ud og stillede os klar til at tisse med vores stadig stive pikke. Men der kom intet vi gik tilbage til teltet. Lagde os og onanerede vider på hinanden. Pludselig kom den dejlige kildne fornærmelse igen, men denne gang blev i liggende og hev hurtigere og hurtigere i hinandens pikke og så kom den lækreste følelse som jeg i mit liv havde prøvet min første orgasme. På grund af min unge alder kom der selvfølgelig intet sperm, men min bror kunne sperme lidt og vi var vildt fasaneriet af det. Derefter faldt vi i søvn.

Dette var min første sex oplevelse, men det skulle vise sig at blive meget bedre i løbet af de næste år der kom. Men det må i vente med at høre om til kapitel 2.
Kommentar