Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mig og min brors oplevelser 2

(Mig og min brors oplevelser)

Karakter: 3.8/6
Visninger: 9551

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Onani og Incest
Mig og min brors oplevelser

Kapitel 2 På ejet hotelværelse

Det var efterhånden et års tid siden vi havde ligget i teltet og onanerede for første gang. Jeg var blevet 13 og min bror 14 år. Min bror var begyndt at få mere hår for neden og hans pik og pung var begyndt at vokse. Den var på det tidspunkt en 13 cm i stiv, hvilket var meget den gang. Jeg selv var kun lige begyndt at få hår på pikken og den var kun 10 cm i stiv tilstand.

Min bror og jeg var på ferie i Thailand med vores forældre. Et dejligt hotel med 3 swimmingpools, perfekt beliggenhed med ud gang lige til stranden og en fantastisk morgen mad. Det var aften vi havde lige været ude og nyde det sidste af aftenen på et af de mange markeder.

På grund af vores alder gad vi ikke længere at sove på samme værelse som vores forældre. Derfor havde vi fået vore eget så vi slap for at være sammen med de kedelige voksne. Det gjorde selvfølgelig også at vi bedre kunne ligge og hygge os sammen om aftenen. Som sagt var det aften og vi var lige kommet til bage fra mærkedet. Vi tog vores svedige tøj af og lagde os i sengen kun iført bokse shorts. Vi begyndte at snakke om det vi havde oplevet i Thailand og om så meget anden. Selvfølgelig kom vi til emnet sex. Han havde haft mere seksuel undervisning end mig og kunne derfor for tælle mig en masse spændene om mænd og kvinder og hvordan man gjorde. Han fortalt alt muligt som jeg ”slugte” med stor glæde. Om alt hvad han sagde var rigtig vidste jeg ikke men det gjorde mig fucking liderlig.

Begge vores pikke blev stive og som så mange gange før begyndte vi at onanere og kæle på hinandens pikke. Men netop denne aften skulle blive til mere end bare onani. Min bror fandt på at vi skulle lege en form for konges efterfølger. Det gik ud på at han først gjorde noget frækt på mig, hvor jeg der efter skulle gøre det på ham. Så var det så min tur til at finde på noget frækt at gøre på ham og han skulle så gøre det på mig. Sådan forsatte det. Det startede i det små med at jeg masserede hans testikler og spillede pik på ham. Men min bror ville mere. Han begyndte at slikke mine brystvorter stille og roligt i små cirkler omkring midten. Det skulle jeg naturligvis gengælde som en del af legen. Efter jeg var færdig med begge hans vorter var det min tur til at bestemme. Jeg bad ham om at lukke øjne. Jeg lagde stille mit hovet ned til hans pik og lod munden omslutte den. Han åbnede øjne lagde en hånd på mit hoved og begyndte at presse det ned mod pikken som begyndte at lave bolle bevægelser.

Efter lidt tid lagde han mig ned og begyndte at sutte på min lille pik. Sikke en følelse. Den dejlig varme mund der omsluttede mit blottede pikhovedet og fortsatte ned over skaftet. Tungen som korte rundt om pikhovedet, alt i mens han masserede mine testikler. Jeg kom i den største orgasme jeg nogen sinde havde haft.

Jeg begyndte at give ham den samme tur. Min pik blev naturligvis stenhår igen og vi lagde os i en 69’er så vi kunne give pik og boller en ordentlig omgang. Alt imens vi lå og suttede på hinanden lagde min bror armen på min røv og jeg kunne mærke en finger finde vej hen til mit hul. Jeg glemte helt hans pik og lå bare og nød, at han suttede og finger kneppede mig. Efter et par minutter stoppede han. Han bad mig om at still mig på alle 4 og han stak sin dejlige pik ind i mig, med en vis besvær. Da den var kommet helt i bund kneppede han mig stille og roligt. Han bevægede sig med små stød ind og ud af min liderlige krop. Efterhånden blev det hårde og hårde. Jeg stående mere og mere og kom med et ordentlig brøl. Samtidig med at jeg kom trak mit røvhold sig sammen i spasmer og fik min bror til komme med 4 lange sprøjt sperm op i mig. Vi faldt sammen og faldt i søvn.

Sådan fortsatte det resten af ferien. Vi skiftede med at kneppe og blive kneppet. En dejlig ferie.


Kommentar

Navn:baldur
Dato:09/06 2014
godt begyndt er halvt fuldendt. glæder mig til fortsættelsen.