Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Blowjob i klassen

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 4.5/8
Visninger: 12660

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kap. 5
Blowjob i klassen
Af oleole13
Næste matematiktime i mellemste klasse
Personer: John (Jensen), Gabriel (elev), resten af klassen, rektor og mister Quirk ved skærmen på rektors kontor.

Opgaverne rettet, de viste, at elenerne var langt tilbage, dog sådan, at det så værst ud med brøkregning.
Jeg havde medbragt et par agurker, og der blev en del fnisen, da jeg tog dem frem. Jeg ville demonstrere den simple brøkregning ved at skære dem i halve, kvarte osv. Der gik et suk genne, klassen, da jeg begyndte at skære dem over.
Da jeg var færdig med gennemgangen, delte jeg opganeark ud. Efter lidt tid rakte Gabriel hånden op.

Jeg kom ned til Gabriels bord bagest i midterrækken. Jeg bøjede mig lidt frem for at se på hans papir, men mine øjne blev fanget af den stive pik, der stod ud af det ene bukseben i hans sportsbukser med de løse ben.
Jeg stirrede fascineret på den, og Gabriel hviskede i mit øre, at jeg godt måtte sutte på den. Jeg trak hovedet lidt tilbage, men Gabriel greb mig om nakken og trak det ned igen, idet han hviskede:

Bare rolig, der er ingen, der ser det, og de vil jo gerne, mister Jensen, de er helt vild efter den, ikke?

Jeg stirrede igen på den, glemte alt omkring mig, mens Gabriel, med kun ringe modstand fra min side, lagde begge hænder om mit baghoved og trak mit hoved ned mod pikken. Han rykkede stolen et lille stykke bagud og lod sig glide frem, så der var helt fri adgang til den lokkende stang, som nu yderligere havde en lille glinsende dråbe på spidsen.

Jeg lukkede munden om pikhovedet og lod tungen glide hen over det. Gabriel udstødte et højt og veltilfreds suk. Alle i klassen smilede og gav high five.

----------------

Også på rektorkontoret var der stor tilfredshed. Den måde Gabriel havde anbragt sig på gav fin adgang for det ene af de skjulte kameraer. Træner Smidt var der ikke, han havde også timer, men rektor havde inviteret mr. Quirk til at se med. Den knægt der, han hedder vist Gabriel, må jeg se at få ind til en afstraffelse. Han er bare for lækker, udbrød rektor. Mr. Quirk nikkede samtykkende, idet han gned ned over sin dunkende pik.

------------------

Idet jeg begyndte at bevæge hovedet op og ned, mærkede jeg en hånd søge op mellem mine lår. Straks efter begyndte den at gnide op og ned ad revnen og frem mod hullet. Ham med hånden kunne jo ikke se hullet for bukserne, men han kunne mærke det gennem det tynde stof, og yderligere mærkede han nok den sitren, som gik gennem mig, da han gned hen over hullet.

Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på, jeg tænkte overhovedet ikke, var kun opfyldt af den herlige pik i min mund, og hånden, der legede med mit røvhul, så jeg spredte benene for at give hånden bedre adgang. Det benyttede den sig straks af til at glide længere frem mellem lårene, hvor den nåede til klunkerne, som den masserede lidt, inden den gled helt frem mellem benene og ned ad det ene lår, hvor min nu helt stive pik lå indeklemt. Hånden gned op og ned ad skaftet og så frem til pikhovedet, som blev klemt og masseret mellem to ivrige fingre. Mens denne hånd, der nu havde forladt skridtet og nu lå mod mit lår, vekslede mellem at gnide skaftet og massere hovedet, kom der en anden hånd – om den kom fra samme dreng eller en anden, var ikke til at sige – som overtog den tidligere gnubben hen over røvhullet. Denne dobbelte behandling fik mig til at sprede benene endnu mere, mens jeg i øvrigt prøvede at fokusere på mit eget arbejde med at slikke op og ned ad den dejlige pik, mens jeg med den ene hånd støttede mig til Gabriels brystkasse og med den anden hånd skiftevis holdt om den pulserende pikrod og greb om posen med de fyldte nødder.

---------------

Nu har de da rigtig fat i ham, sagde mr. Quirk, som nu sad med sin stive pik i hånden.
Ja, grinede rektor, det kan ikk vare længe, inden han kommer. Det er da også nogle frække unger, han er heldig at have i den klasse, grinede han. Det var vist den helt rigtige fyr, vi fik fat i denne gang. Det bliver spændende at følge med i, hvordan de også tager røven på ham. Nu har vi vel god dækning i hans hus?
Ja, selvfølgelig, smilede mr. Quirk. Som i alle husene er der et kamera i hvert værelse, to i baderummet og i stedet for som sædvanlig at have to i fællesrummet, er der fire.
Mægtig godt, grinede rektor.
Og så har jeg som en helt speciel service installeret ikke mindre end fire i hans stue, to i hans soverum og et i badeværelset. Der skulle ikke kunne foregå den mindste smule spændende, uden kameraerne vil fange det.
Du er bare helt fantastisk, mr. Quirk, kun en skam, at vi ikke har lyd på.
Jeg har tænkt på det samme, sagde mr. Quirk. Og jeg tror, jeg ved, hvordan det kan ordnes, men det er ikke helt billigt.
Køb, du har frie hænder, det er bare for lækkert at følge, hvordan en ny lærer bliver indviet, og ham her Jensen er bare så lækker, og de tre præfekter i hans hus har nogle ret imponerende kneppe-køller. Åh jeg kan dårligt vente til jeg ser dem blive jaget op i Jensens røvhul. jeg tror sgu, han vil nyde det så meget, at han ikke stikker af som de tidligere. Og så lo han, da han så, hvad der skete i klasseværelset.

-----------------

Gabriel var nu begyndt at bevæge hofterne op mod mit hoved. Han pressede samtidig nedad med begge hænder, så hans pik nu hamrede op i min mund.
Samtidig bagved var der nu en hånd både på Jendens pik og nosser. Begge pressede hårdt med håndrygge n mod henholdsvis pikhoved og klinkerne, idet de gned med små bevægelser. Tommelfingeren fra en tredje hånd pressede af alle kræfter mod mit røvhul, der stadig var skjult bag bukdestoffet.
Gabriel udstødte høje suk af den yderste nydelse, og følelsen af Gabriels sperm skyde ind i min hals, og den vanvittige stimulering af mine følsomme organer, fik mig til for anden gang at sende min egen sperm i sprøjt efter sprøjt ned i det snævre bukseben.
Klassen jublede og hujede. Gabriel løsnede sit greb om mit baghoved, da han havde afleveret de sidste dråber i min mund.
Jeg rettede mig op og kiggede bag mig for at se, hvem, der så grundigt havde manipuleret mit skridt og røvhul, men alle drengene sad og smilede uskyldigt på deres pladser.

-----------------

Også de to på rektors kontor jublede.
For fanden,det var hot, udbrød rektor.
Hør ved du hvad mister Quirk, er der ikke lynlås i de jeans, du ved, hvad jeg mener, smilede han, den der nede i skridtet, så man snildt kan komme til.
Jo, smilede mister Quirk, det er der i to af de par, Jensen har fået, jeg havde ikke flere, men hver gang, han sender et par til vask, og det gør han nok hver dag, smilede han, så syr jeg en ind.
Fint lo rektor, for det var lidt synd, at han ikke fik en finger eller to op i hullet – eller endda noget større.
Altså, jeg er sikker på, at træner ær Smidt vil elske denne optagelse, og så lo han og rejste sig for at gå til spisesalen.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:03/06 2014
Fantastisk - det er en af dine bedre serier
 
Navn:Kedde
Dato:30/06 2014
Ole du skriver nogle noveller der lige går i pikken :)