Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forført i matematiktimen

(Kostskole i –Sydamerika)

Karakter: 4.7/9
Visninger: 8763

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Kostskolen Kapitel 4

Forført i matematiktimen

Personer: John, her kaldet mister Jensen, og blandt eleverne Angel og Gabriel. Ved skærmen på kontoret rektor og træner Smidt.

Jeg skulle undervise to klassetrin: mellemste og ældste. Mellemste for de 14 til 15 årige, ældste for de 16 til 17 årige.

Jeg skulle have min første time med mellemste klasse.
Der var ikke tid til mange overvejelser, da jeg forlod mister Quirk, men jeg havde da også sikret mig at have den stak prøveopgaver med, som jeg havde forberedt til klassen for at blive klar over, hvor de var henne i matematikkens mysterier.

Jeg hørte en svag mumlen fra klassen, da jeg nærmede mig, og idet jeg trådte ind, rejste alle 20 drenge sig og stod ved siden af deres pulte.

God morgen klasse, sagde jeg, selv om klokken var 10, men her var det morgen indtil frokost.

Good morning mister Jensen, svarede de i kor.

Jeg scannede lynhurtigt, at de var i en blanding af lyse og mørkeblå shorts, halvdelfn af dem var jo fra mit eget hus – jo, det var shortsene, der var det første, jeg så, og de var tillige i en blanding af den løsthængende og den stramme type. Jeg kunne heller ikke lade være med at bemærke, mens jeg gik hen til mit kateder, at de af de forreste drenge, der havde de stramtsiddende shorts på, alle fremviste en ganske pæn bule, som om de havde en halv eller hel stiverik. Synet gik lige i min egen pik, som i forvejen var ret blodfyldt efter besøget hos mister Quirk, samt af den form for massage, de stramme bukseben gav, når jeg gik.

Jeg lagde mine papirer på katederet og vendte mig om mod klassen. Alle stod stadig op og kiggede på mig med store smil på læben. Så vidt jeg kunne se, kiggede de mere på mit skridt end på mit ansigt, ikke mindst de nærmeste. Også denne iagttagelse fik det til at dunke i den pik, der lå klemt inde mellem låret og buksestoffet.

Jeg fik dem til at sætte sig, og jeg forklarede om timens testopgaver, og så gjorde jeg en fejl. Jeg begyndte selv at dele opgaverne ud. Selvfølgelig skulle jeg have bedt en af drengene om at gøre det, men nu var det for sent, og jeg mærkede, mens jeg gik ned mellem rækkerne, at deres blikke var fastnaglet til bulen i mit bukseben, ´hvor de måske endda kunne fornemme den dunken, som jeg selv mærkede, mens bulen langsomt blev større og sneg sig længere og længere nedad langs låret.

Endelig nåede jeg tilbage til den frelsende stol bag katederets beskyttende vægge, og drengene koncentrerede sig – mere eller mindre – om de uddelte opgaver.

Nu havde jeg god tid til endelig at se mig rundt på de forsamlede drenge, som jeg i tiden frem skulle banke nogen matematikviden ind i. Og det skal siges, at det var et kønt og inspirerende syn, men måske inspirerede det ikke i første omgang til undervisningen.

De fleste af drengene kunne man kun se overkroppen af, men ved en del af de forreste borde, kunne man også se under bordpladen og lige ind mod drengenes ben og skridt. Ved første bord i midterrækken sad en køn knægt med den løse shortsmodel. Jeg genkendte ham ikke, han måtte være fra træner Smidts hus. Hvad var det, der fangede mit blik? Var der ikke en bevægelse i det ene af de løse ben? Drengen kiggede op til mig og smilede, og jeg fik hurtigt fjernet blikket, men så snart han igen tog fat på matematikken, kiggede jeg igen. Og jo, nu havde bevægelsen allerede udviklet sig så meget, at buksebenet var løftet noget. Det rykkede igen i den stang, der måtte være inde i buksebenet, og nu kunne jeg klart fornemme konturerne at stangen. Jeg var så fascineret af det skuespil, at jeg ikke bemærkede, at drengen igen kiggede op på mig, smilede bredt og gjorde et diskret sejrstegn med tommelfingeren til resten af klassen.
-----------
Tror du, han klarer det, spurgte rektor sin sidemand, som var træner Smidt. Hvad er det nu, han hedder, ham knægten?

Angel, han hedder Angel, svarede Smidt, og jeg tror, du kan være ganske rolig. Han er en hel djævel, eller man skulle måske rettere sige engel i hans tilfælde, til at forføre både ældre og yngre drenge, og også voksne mænd, har jeg hørt. Og læg mærke til, hvordan ham Jensens øjne nærmest er suget ind under Angels bord. Jeg tør godt vædde en halv flaske whisky på, at ham Jensen allerede har en kraftig stiverik i bukserne. Prøv lige at slå over på kameraet mod katederet.

Det gjorde rektor, og så zoomede han ind, så de fik et nærbillede af Jensens skridt.

Jo, du har ret, godt vi ikke væddede, grinede rektor, og ved Gud, han har allerede en våd plet ved pikhovedet.

Det varer nok ikke længe, inden de knægte rent bogstaveligt tager røven på ham, og jeg kunne også selv tænke mig at dyppe snablen i det hul, grinede træner Smidt. Du skulle have set ham hjemme hos mig i går, han kunne ikke få øjnene fra min pik.
----------------

Jeg selv følte det dunke i pikken, og måtte stryge den et par gange med hånden, men jeg var ikke opmærksom på, at det kunne ses af alle drengene, i hvert fald de nærmeste, da der ikke, som jeg kendte det fra Danmark, var en beskyttende plade foran og på siderne af kateteret, men det havde jeg ikke opdaget endnu.

Fandens også. Nu var der en knægt på en af de bageste bænke længst væk fra katederet, der rakte hånden op. Jeg blev nødt til at rejse mig og gå derned. Jeg følte tydeligt, hvordan alle drenge, jeg passerede, kiggede undersøgende på mit skridt, og så var jeg endda ikke klar over, at der havde dannet sig en våd plet af prespermen, og at det gjorde mit pikhoved temmelig synligt. Disse blikke fik pikken til at lække yderligere nogle dråber, og bedre blev det ikke, da jeg endelig nåede frem til den oprakte hånd, for da jeg bøjede mig frem for at høre, hvad han hviskede til mig, så jeg lige ned på hans stramme bukser, hvor en stiv pik havde stukket hovedet op af linningen.

På vejen tilbage til katederet kunne jeg desuden ikke undgå at bemærke de bevægelser, som flere af drengene gjorde med den blyantsløse hånd under bordet. Jeg bemærkede nu også til min skræk, at mit kateder var lige så åbent for drengenes blikke, som deres borde for mit. Yderligere stod katederet på en lille forhøjning, hvilket gjorde den nederste del af mit legeme tydeligt for dem alle.
------------

Hvem var det, der fik ham op af stolen, spurgte rektor.

Det var Gabriel. Det har de planlagt godt. Kan vi se, hvad han havde at vise frem til Jensen?

Rektor fumlede lidt med de forskellige indstillinger og fandt så en, der viste klassen fra siden, og ved igen at zoome ind, og da drengen i det samme lænede sig tilbage, kunne de også se hvordan hans pikhoved stak ovenud.

Den lille frækkert, grinede rektor, jeg tror, jeg bliver nødt til at indkalde ham til en privat afstraffelse her på kontoret. Men lad os nu se, hvordan det går med ham Angel, som Jensen stadig ikke kan tage øjnene fra.
……………………..

Tilbage på min stol forsøgte jeg at sidde med benene samlet og drejet sådan lidt på skrå over mod vinduet, men et øjeblik efter faldt mine øjne sådan helt af sig selv igen på Angels skridt, og så glemte jeg alt andet. Ikke bare havde pikken nu løftet buksestoffet helt væk, så pikken stod strunk i al sin unge skønhed, men der var også en hånd, der ligesom åndsfraværende gned op og ned ad den.

Endelig ringede klokken, og jeg fik drengene til at lægge prøverne på katederet, inden de forlod lokalet for at gå til frokost. Angel stod og fumlede med sine papirer, nogle faldt på gulvet, og når han bøjede sig for at samle dem op, fik jeg et indtryk af hans lille men faste bagdel. Da han endelig var færdig og lagde papirerne på mit bord, var alle de andre gået, og på mærkelig vis, var døren blevet lukket.
-----------------

Nu kommer så den egentlige prøve på Angels kunster, grinede træner Smidt. En skam, vi ikke kan høre, hvad de siger, men gætte har man da lov til.

Se bare, hvor bedrøvet og bedende, han ser ud, sagde rektor. Han må sige noget om sin pik, for han holder den ligesom frem mod Jensen, som ikke kan lade være med at glo på den.

Ja, hvem ville kunne lade være med det, grinede træner Smidt. Nu ryster Jensen på hovedet, og nu, nu kommer så det endelige trick, Angel begynder at græde. Det kan Jensen da ikke stå for.
-------------------------

Nej, det kunne jeg ikke, jeg gled ned på knæ foran Angel og tog med den ene hånd om hans dunkende drengepik.

Åh, mr. Jensen, det er dejligt. Jeg vidste, jeg kunne regne med Dem. Jeg faldt for Dem i samme øjeblik, De trådte ind i klassen. Der er endelig en lærer, man kan regne med og man kan gå til med sine problemer, tænkte jeg. Åh mr. Jensen, vær sød at tage den i munden, så går det hurtigere, og vi har ikke ret lang tid, hvis vi ikke skal komme for sent til frokosten.

Det var måske ikke så meget frygten for at komme for sent til frokosten, som det var den ophidsede tilstand jeg havde bygget op gennem hele timen, og så ikke mindst den herlige drengepik lige der for mine øjne, og det var efterhånden længe siden, jeg sidst havde haft sådan en i munden. Pyt med, hvad grunden var, på et øjeblik havde jeg lukket læberne om skaftet og begyndte at køre frem og tilbage, samtidig med, at jeg brugte tungen flittigt.

Drengen begyndte selv at gynge frem og tilbage alt imens han stønnede, Åh ja, åh ja Jensen, herligt Jensen, jahhh den tunge der Jensen, åhh det er pragtfuldt Jensen. De er en prima pikslikker Jensen.

Jeg registrerede slet ikke, at han havde glemt eller med vilje undlod at sige mister Foran Jensen, ligesom jeg ikke registrerede, at det vel langt fra var normen eller særlig respektfuldt, at kalde sin lærer for en prima pikslikker. Jeg slikkede bare og nød det og nød smagen af den presperm, der flød i rigelige mængder, og så greb han mig om hovedet, stødte pikhovedet gennem svælget, og begyndte at skyde sin sperm direkte ned i min hals. Han slækkede grebet, og jeg trak hovedet så langt tilbage, at den næste ladning kom i min mund, og så trak han sig selv helt ud, så der kom et par sprøjt direkte i mit ansigt. Noget kom helt op i håret, og noget dryppede ned på min poloshirt, men det værste var dog, at da han begyndte at komme i min hals, så kom jeg også selv, og det i rigelige mængder ned ad låret, hvor det straks begyndte at sive ud gennem det tynde buksestof. Åh. Denne vidunderlige smag af frisk drengesperm, det var som et narkotikum for mig. I et glimt så jeg mig selv i baderummet på Vestre skole, hvor først Jonas, og derefter Martin og Mikkel tømte deres sædbeholder ud i min mund. Jeg måtte have mere. Lidet anede jeg, at dette netop var drengenes hensigt. Efter at Angel så at sige havde døbt eller mærket mig med sin sæd, var det deres hensigt dag efter dag at fodre mig med al den drengesperm, som 20 liderlige knægte kunne præstere
--------------

Han gjorde det, han gjorde det sgu, udbrød rektor i begejstring. Ja, han er en ren djævel, ham den engel.

Og ved du, hvad jeg tror, jeg så, sagde træner Smidt, jeg tror, jeg så, at Jensen spermede i bukserne.

Mener du det, grinede rektor, det ville ikke være dårligt, men det får vi så snart at se, Kom, vi må hellere se at være derovre, når de kommer.
------------

Ah, mister. Jensen, Tak, mister Jensen. Det var det bedste blowjob, jeg nogensinde har fået. Men nu må vi skynde os, sagde han og fik sin pik anbragt i buksebenet. Jeg rejste mig og så ned ad mig, mens spermen fortsatte sin vej ned ad benet. Den våde plet var tydelig at se, og det samme var den stadig delvist blodfyldte pik, nu endnu tydeligere på grund af det halvvejs gennemsigtige våde stof. Jeg tørrede ansigtet med et lommetørklæde.

Jeg bliver nødt til at smutte over og skifte bukser, sagde jeg.

Det går ikke, sagde Angel, vi er allerede for sent på den, og rektor hader, når nogen kommer for sent. Også lærere, tilføjede han med vægt.

Jamen, se hvordan jeg ser ud, sagde jeg, jeg kan da ikke ….

Tag det roligt, det er der såmænd ingen, der lægger mærke til, sagde Angel, samlede mine papirer sammen, stak mig dem i hånden og tog mig i den anden og nærmest førte mig ud af klassen, ud af bygningen og over mod spisesalen.

Det er nok bedst, at De går først ind, sagde han og skubbede mig blidt fremad.

At der ikke var nogen, der lagde mærke til min bule og mine buksers tilstand var nu ikke helt rigtigt. ALLE stirrede på mig med store smil, og bag min ryg gjorde Angel sit sejrstegn, så alle var klar over, hvad der var sket, og hermed var min fremtid der på skolen fastlagt.

Blussende rød i hovedet gik jeg forbi drengenes borde og frem til lærerbordet, hvor alle de andre voksne stod op og ventede på samme måde som drengene. Rektor kiggede op og ned ad mig. Jeg kan se, at mr. Quirk har gjort sit arbejde godt, smilede han, De føler Dem allerede hjemme i de bukser.
Havde der været et musehul, var jeg forsvundet ned i det.

Efter frokoste stillede drengene igen op i kolonner, og jeg måtte igen gå hen foran min gruppe. Bukserne var stadig våde og klæbrige, men selv om jeg prøvede at lade som ingenting, kunne jeg alligevel se, at alle kiggede på mig og smilede vidende, hvad der igen fik min pik til at vokse, hvilket heller ikke gik upåagtet hen.

Da jeg endelig var hjemme i min lejlighed fik jeg ikke uden besvær de snævre og klæbrige bukser af, og efter et hurtigt og tiltrængt brusebad, skulle jeg efter reglerne for påklædning her på skolen skifte til shorts med tilhørende trøje. Jeg skulle vælge mellem de tætsiddende og de løse. Da jeg var nervøs for igen at skulle få stivpik i klassen – jeg skulle have første time med de store – tog jeg et par af de tætsiddende. Med ret stort besvær fik jeg dem trukket op og arrangeret pik og nosser i dem. De strammede virkelig tæt omkring min bagdel og når jeg så mig i spejlet, blev jeg forfærdet over, hvordan de ganske tydeligt fremhævede mine ædlere dele, selv pikhovedet var tydeligt aftegnet, så jeg kom i tanker om, at træner Smidt havde haft samme slags bukser på dagen før. Der var ikke tid til yderligere overvejelser eller skift til andet, der var kun en halv time fra frokost til næste time.
Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:30/05 2014
det bliver dtadig mere liderligt - kom nu med næste mvh Jens
 
Navn:Kedde
Dato:17/06 2014
Du skrive nogle rigtigt gode noveller, de går lige ned i pikken :)