Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De hårde drenge, har også hemmeligheder

Karakter: 4.6/7
Visninger: 10450

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Onani
Denne novelle handler om to drenge på 17 år, som går rundt og skal vise, at de tør lidt af hvert. Der var mange, som ikke turde sige noget til dem, for ellers vil de få en på hovedet af dem.

Men de to gik rundt og bar på en hemmelighed, hvis den kom ud ville de ikke være så hårde og seje. Det skete for omkring to uger siden, hvor de sad hjemme hos den ene, Nick. Nick og Daniel sad og så film, en søndag eftermiddag efter en vild lørdag aften og nat, hvor de har været til fest hos en ven.

De sad på Nicks værelse og så en krigsfilm, og de fik ikke ret meget med af filmen. De faldt hele tiden i søvn, hvor de så besluttede, at de ville tage et bad, så de kunne blive mere friske.

Nick startede med at gå i bad, hvor så han råbte efter Daniel da han var færdig. Daniel kom ud, da Nick stod og tørrede sig, og Daniel smed hurtigt sine underbukser og T-shirts og gik under bruseren.

Nick så op og ind på Daniel som stod med en halvstiv pik, hvor Nick ikke kunne ladevære med at sige noget.

Du kan jo tage en spille, grinede Nick.

Kun hvis du vil være med, sagde Daniel for sjov og grinede, mens vandet løb ned over hans slanke krop. Der var ikke noget hår at se på hans krop, kun lige det som sad på hans hoved, som han have farvet lyst. Hans lille runde faste røv kunne få alle, der tændte på mænd, til at få stiv pik på få sekunder.

Samme kunne man sige om Nick. Hans krop mindede meget om Daniels. Det hår, man kunne se, var kun det Nick have på hovedet. Det eneste, der var forskel på de to drenge, var deres pikke, som ikke var lige store. Daniels var lidt længere end Nicks, men Nicks var lidt tykkere end Daniels.

Mens Nick stod og tørrede sig, kunne han mærke, at hans pik begyndte at blive stiv. Han så på Daniels, som nu stod lodret op i luften, det fik Nicks pik til at rejse sig hurtigt.

Nick vendte ryggen til Daniel, for det var lidt pinligt at få stå pik ved at se på en anden drenges stivpik. Nick have lyst til at spille den af, men det kunne han ikke lige gøre nu. Samme tanke have Daniel også, men det vidste Nick jo ikke.

Daniel bliver færdig under bruseren og kommer ud for at tørre sig. Nick, som er færdig og har fået underbukser på, sidder på toilettet og snakker med Daniel, mens han får tørret sig og kommer i nogle underbukser igen.

De satte sig begge ind i sofaen igen, hvor de begge begyndte at grine. For de have begge fået stiv pik igen, hvor de så begynder at skrubbe til hinanden for sjov.

Skal vi spille pik? Spurgte Daniel med et smil på læben.

Hvorfor ikke, kom det fra Nick og grinede.

Lidt tøvende for dem begge to, tog de deres stive pikke frem. De begyndte at hive stille og roligt frem og tilbage. De lænede sig tilbage i sofaen, trak deres underbukser ned til knæene. Hvor de begge så tog lidt hårdere fat i deres stive pikke, hvor de så havde fået et grineflip, så deres pikke klaskede mod deres slanke maver, mens de grinede.

Lidt efter fortsatte de med at spille pik, hvor Daniel for sjov grab ud efter Nicks pik. Det samme prøvede Nick også, og han fik fat i Daniels stive pik.

Vil du spille den af på mig, grinede Daniel.

Det kunne være sjovt, grinede Nick og hev frem og tilbage på hans stive pik.

Nick slap igen Daniels pik, så den klaskede ned på hans mave, hvor Daniel tog om Nicks pik, som lå op af hans mave.

Tag fat i min pik, sagde Daniel. Så spiller vi den af på hinanden, smilede Daniel til Nick.

Nu sad de begge to og spillede pik på hinanden, det var en mærkelig fornemmelse, sagde de begge til hinanden. Men rart.

Der gik ikke længe, før de begge to begyndte at stønne, hvor de så tog om deres egen pik igen. Spillede til de kom begge to i nogle kæmpe sprøjt, så der var noget sperm, der ramte sofaen. Nick fik et par sprøjt af sin sperm i ansigtet, og Daniel fik også sin sperm i ansigtet og lidt i håret.

Hold da op, kom det fra dem begge to.

Det var noget, der killede i pikken, sagde Daniel.

Jeg har ikke oplevet, at det har kildet så meget, sagde Nick og så ned af sig selv. Så meget sperm troede jeg ikke, jeg kunne sperme.

Det er også første gang, jeg har sprøjtet så meget, grinede Daniel og så på Nick. Det her skal vi ikke sige til nogen, Nick.

Hvad tror du om mig, sagde Nick. Jeg siger ikke noget om dette her, så kunne det godt være, vi bliver drillet og bliver kaldt for bøsser.

Er vi ikke det, sagde Daniel. Hvor de begge to begyndte at grine af det.

Sker der noget mere mellem de to hårde drenge? Det må tiden vise, om der gør. Forfatteren smiler frækt.
Kommentar

Navn:Boycunt
Dato:11/05 2014
God atmosfære mellem de to liderlige, men uerfarne drenge, Jeg glæder mig til at læse mere om deres sjov med hinanden, og eventuelt med nogle andre drenge eller mænd.
 
Navn:ibbermand
Dato:12/11 2014
Det vil da være end nu mere lækkert at få lov til at se dem spille pik igen, og så måske slikke dem til sæden flyder ind i ens mund.