Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De hårde drenge, har også hemmeligheder 2.

(De hårde drenge, har også hemmeligheder)

Karakter: 4.6/7
Visninger: 7773

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Oralsex og Onani
Det var blevet weekend igen, det var snart en uge siden Nick og Daniel, har været sammen hjemme hos Nick. De har ikke rigtigt været sammen, efter de har spillet pik på hinanden. De synes det var lidt flovt, men de begge synes også det var mega frækt.

Nu skal de være sammen igen, igen hjemme hos Nick, for han har huset for sig selv, fredag aften til lørdag eftermiddag. Og du regner så med, at der vil ske noget, og ganske rigtigt vil der det, forfatterne smiler.

Daniel kommer hjem til Nick som står i køkkenet, og får sig et stykke rugbrødsmad. Hvor de så går ind på Nicks værelse, hvor de begge sætter sig i Nicks seng. De så på hinanden og havde samme tanke, og begyndte at smide deres tøj, som kom hurtigt af dem. De begge gik så ud på badeværelset, hvor de begge gik under bruseren. Ikke ligesom sidst, hvor de gik hver for sig.

De så ned af hinanden, ned på deres mega stive pikke, som næsten stod op af hinanden. Det varme vand løb ned af deres dejlige unge drengekroppe, der var ikke et hår af se på dem, kun lige det de have på hovedet.

Hvorfor gør vi det her, kom det fra Daniel og smilede til Nick.

Fordi vi kan lide det, smilede Nick igen.

De begyndte at vaske hinanden, så deres kroppe var smurt ind i sæbe. Og lidt efter stod de og tørrede sig, hvor de så derefter skyndte sig ind på Nicks værelse, hvor de begge lagde sig i sengen.

Nick og Daniel lå begge på ryggen, og deres stive pikke lå på deres slanke maver. Nick tog fat i Daniels pik, trak forhuden det sidste stykke ned af hans pikhoved. Bøjede så sig fremover ned mod hans pik, lod tungen glide rundt på hans pikhoved, som hurtigt gav en dråbe presperm. Nick smagte på det, hvor han så tog Daniels pik i munden. Nick suttede så godt han nu kunne, for det var første gang, han prøvede, at ha en pik i munden.

Det gør du godt, kom det fra Daniel, som lå og nød det Nick gjorde ved hans mega stive pik.

Lidt efter stoppede Nick med at sutte, lagde sig ned på ryggen igen, for så Daniel også kunne give hans pik en tur.

Da Daniel tog fat i Nicks pik og trak forhuden ned over pikhovedet, var det godt vådt af presperm så Nicks pikhoved skinnede fra sollyset, som kom ind af vinduet. Daniel gjorde som Nick, lod sin tunge glide henover pikhovedet, hvor efter han tog Nicks våde stive pik i munden.

Daniel suttede så godt han nu kunne, for som Nick, var det også første gang, at han have pik i munden.

Nick lå og nød det, han var også begyndt at ligge og stønne og lave små bevægelse med underlivet.

Hold op hvor det er godt, sagde Nick lidt stønnende. Du gør det lige så godt som pigerne, smilede Nick.

Hans vejrtrækning blev dybere og stønnene tog til, Daniel stoppede med at sutte og begyndte at hive den af på Nick.

ÅÅÅHHH! Jeg kommer, sagde Nick stønnende og lå og hev efter vejret, mens Daniel satte tempo på Nicks pik. Kommer! ÅÅÅUUUHH! Jeg kommer! Kom det fra Nick.

Ud fløj det ene sprøjt efter det andet, mens Nick lå og stønnede og hev efter vejret. Det var ikke bare et par sprøjt, det var 6 lange sprøjt, som kom fra Nicks meget liderlige pik.

ÅÅHH! Det var godt, sagde Nick efter han have fået vejret igen. Det var bedre end sidst, smilede Nick til Daniel som lå og var klar, til Nick skulle give ham samme tur.

Du er også godt sprøjte ind i dit sperm, sagde Daniel. Og det var ikke lidt der kom ud af din pik, smilede Daniel. Se om du kan få ligeså meget ud af min.

Nick satte sig op så det sperm han have på maven, begyndte at løbe ned af maven, og videre ned mod hans stadig stive pik. Nick kunne se at Daniels pik have produceret godt med presperm, for hans pikhoved sejlet i presperm. Nick startede med at sutte Daniels pik, og et par minutter senere begyndte Daniels mave at bevæge sig hurtigt op og ned. OG man kunne høre, han var ved at komme, for hans stønnen blev højere og højere.

Kommer! ÅÅHH! Jeg kommer, og det kilder vildt meget, kom det stønnende fra Daniel.

Nick når lige at få7 pikken ud af munden, og tre hurtigt kæmpe sprøjt kom fra Daniels pik. Og efter et par ryk mere, kom det bare flyverne ud af Daniels pik. Det var ligesom om det ikke ville stoppe. Daniels mave var godt dækket af hans sperm, og de tre første sprøjt, var landede i ansigtet på ham.

Hold da helt op hvor du kan sperme, sagde Nick. Har du ikke spillet pik i flere uger?

Jeg spillede pik for to dage siden, sagde Daniel og så ned af sig selv.

Nick lagde sig ned igen og de så på hinanden, de smilede og så begyndte de så at grine.

Hvis vores venner vidste det her, hvad ville de så ikke sige, sagde Nick.

De vil nok ikke være venner med os, kom det fra Daniel. Så vi må hellere holde det hemmeligt, Nick.

Det må vi nok heller, sagde Nick. Skal vi gå i bad?

De gik ud på badeværelset igen, og igen gik de begge under bruseren. De fik vasket alt spermen af, og i al den tid, inden de kom ud på badeværelset, til de kom ud for at tørre sig, havde de stiv pik hele tiden.

Jeg tror ikke vores pikke har fået nok, sagde Daniel og smilede til Nick.

Skal vi gøre noget ved det, Daniel? Smilede Nick tilbage til ham.

Det må vi så finde ud af i næste novelle, om Nick og Daniel gøre noget ved deres stive pikke.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:21/05 2014
håber der kommer mere
 
Navn:ibbermand
Dato:12/11 2014
det gør der ganske givet for de kan ikke lad være nu.