Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 3

(I skoven del 1)

Karakter: 4.0/5
Visninger: 7614

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Analsex og Natursex
I skoven del 3
Af oleole13, ole1313ole@yahoo.com

Han ventede til den sidste knallertlyd var døet hen. Så rejste han sig op fra sin hugsiddende stilling, tog shortsene og t-shirten på og bandt skoene. Så foldede han papiret med billederne af de to løbere, som han havde fundet på nettet, sammen og puttede det i lommen. Jah måske var de ikke løbere de to i de snævre røde og grønne bukser, de var nok snarere cykelryttere, men når det nu havde været så helt fantastisk, at han havde mødt de to løbere ude på stien!
Vaselinen kom i den anden lomme, mens han smed den fedtede gulerod ind mellem træerne. Den ville nok blive spist af et eller andet dyr, trods lorten, og ellers ville den rådne, så skovsvin ville han ikke blive. Næste gang ville han tage to med, og den ene skulle være lidt tykkere end den, han havde haft med i dag, ja og lidt længere måtte den også gerne være, smilede han til sig selv. Den ene ville han bruge fra den tykke ende, pihhovedenden, som han havde døbt den.

Han var i rigtig godt humør, da han kom ud på stien. Det havde været den bedste dag, siden han havde fundet det sted. Og så det med knallertfyren! Han havde været lige ved at skide i bukserne af forskrækkelse, da knallerten var standset og fyren var på vej hen imod hans sted. Men det gjorde han ikke, for han havde ingen bukser på, men da han hurtigt havde sat sig ned på hug for ikke at blive set, var en lille lort gledet ud af hans velsmurte røv, uden at han havde kunnet gøre hverken fra eller til.
Da knallerten var slukket, og der ellers havde været helt stille i skoven, havde han kunnet høre hvert skridt, knallertfyren havde taget hen mod hans skjul. Heldigvis var han stoppet få meter væk, og han havde tydeligt kunnet høre, da han lynede ned, og hvordan pisset havde plasket mod bladene i skovbunden.

Disse tanker, og tanken om, hvad der kunne være hændt, hvis han bare var gået de to meter længere ind, havde igen givet ham ståpik, men uden at han bemærkede, hvor tydeligt det kunne ses, sådan som den løftede det venstre bukseben.

Humøret var højt, nu gjalt det bare om, at han ikke skulle møde Frede og hans bande. Der havde på det sidste været en del rygter i skolen om, hvad de gjorde ved de drenge, de indfangede, men nu ville han snart være ude af skoven.

Og så var de der!
Frede og en af de andre sprang ud fra træerne på den ene side af stien, mens to andre fra banden kom ud fra den anden side og stillede sig bag ved ham.

Nå, hvem har vi så her? Er det ikke lille Dick? Hedder du virkelig Dick, eller er det bare noget, de kalder dig? Pik eller Lille Pik, det kan man da ikke hedde. Men se bare, sagde han til sin kammerart, Lille Pik har sgu ståpik, og så stak han simpelthen hånden op i Dicks bukseben og tog om hans stivert. Og ingen underbukser! Råbte han, så de alle fire grinede højt. Mon ikke du har gået og drømt om Fredes fede fuckstang? Hvad siger du, er det her lille hul helt vild efter at få kølle? Sagde han, idet han samtidig stak den anden hånd ned bag i drengens bukser og pressede en finger mod røvhullet. Da dette jo var godt smurt, fortsatte fingeren uden at møde modstand et lille stykke ind.
Hvad fanden, udbrød han forbavset, knægten har sgu smurt sit røvhul, jublede han. Har I hørt noget lignende, knægten har været så vild efter at møde os og få kølle i røven, at han har smurt hullet hjemmefra. Det er godt nok første gang, vi har oplevet det, men så skal du også få al den kølle, du har håbet på. Vi går en lille tur hen til det gamle savværk, det er sådan et rigtig godt sted til den slags.
Og så marcherede de af sted, drejede ned ad en anden sti, mens Frede hele tiden havde sin højre hånd nede i drengens bukser og fuckfingeren godt inde i det velsmurte røvhul.

Her slutter forfatteren, men du kan fortsætte og beslutte, om det er endnu en fantasi af drenden, eller om han virkelig er på vej til at få Fredes fede kølle i både hoved og røv – og de tre andre med!
God fornøjelse!

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:22/04 2014
Nej, nej, nej det må ikke stoppe her, kom nu med en dejlig saftig fortsættelse
 
Navn:ibbermand
Dato:05/12 2014
Ja, det syntes jeg også at han skulle gøre.