Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 4 - Savværket

(I skoven del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 1919

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Analsex, Skolesex og Tvang
fra del 3
du kan selv bestemme, om det er endnu en fantasi af drengen, eller om han virkelig er på vej til at få Fredes fede kølle i både hoved og røv – og de tre andre med!
God fornøjelse!

Ja, så kunne forfatterens fantasi ikke stoppe.
Nu stod han så med bukserne nede om anklerne og en halvslap pik i et rum,
der så ud som et tidligere kontor
de var kommet ind ad en bagvej gennem de åbne haller, hvor alt udstyr var fjernet, de var kommet til en dør, der var låst med en hængelås, men den havde en af banden haft en nøgle til. Da Frede havde set hans forbavselse, havde han grinende forklaret, at det var en, de selv havde monteret efter at have brudt døren op. På den måde har vi det for os selv, og når der ind imellem kommer vagter på en rundtur, tror de, at alt er i orden, når de ser hængelåsen. Er det ikke smart?

Han havde ikke selv trukket bukserne ned, da de gav ordre til det, så mens to af dem havde holdt hans arme, havde en tredje hevet dem ned.

Lad os så få ham op på bordet, sagde Frede, og et øjeblik efter lå han med fødderne oppe om ørerne. Det var helt bestemt ikke første gang, de havde et offer på bordet, for hurtigt havde de bundet fødderne fast med et reb fra hvert sit bordben.

Hov, se lige her, sagde en fra banden, der havde set et stykke papir stikke ud af den ene lomme i de bukser, der lå på gulvet.

Lad mig lige se, sagde Frede, og foldede papiret ud. Det ligner sgu noget, du har printet fra nettet, de her to fyre i cykelbukser. Nå så du er interesseret i cykelsport, grinede han, eller måske er det snarere fordi man så tydeligt ser deres pikke foldet op ad maven. Lad mig tænke, du har været ude i skoven for at hakke den af, og så bliver du liderlig af at kigge på de her to fyres pikke, ikke? Men de er inde bag bukserne og så er de bare på et papir, mon så ikke du vil elske at se fire rigtige pikke, som er helt parate til at tilfredsstille dine fantasier. Men hvad så med det her godt smurte røvhul, sagde han, og stak igen en finger ind, hvordan kommer det ind i dine fantasier? Lad mig tænke. Jo, du har sgu haft en gulerod med, som du har stukket op i røven, mens du hakkede pik. Du behøver ikke at svare, det er helt klart, se så lige her, sagde han og trak bukserne ned, så hans stive pik stod lige ud i luften. Var den gulerod lige så lang og tyk som dem her berømte Fredefuvkstang, eller hvad siger du, mens han holdt den hen foran Dicks annsigt.

Nej, nej, den er alt for stor, udbrød Dick.

Ja, stor er den, lo frede, men jeg er sikker på, at du vil kunne lide den, sådan plejer det at gå.

Se lige her, sagde ham der havde opdaget papiret med de to cykelryttere, se bare, hvad han havde i den anden lomme, en æske vaseline!

Ja, det er klart, sagde Frede, det er jo det, han har smurt hullet og også nok guleroden med. Giv mig den lige, så bruger vi den i dag og sparer glidekremen.

Hurtigt havde han smurt pikken ind, og var nu på vej ind.

Åh, nej, ,nej,det gør ondt, stop, stop!

Bare rolig, det går snart over, sagde Frede, og pressede sig med et hårdt stød ind gennem ringmusklen, med et højt skrig til følge fra Dick.

Stop, stop, tag den ud, tag den ud.

Men ud kom den ikke men længere ind, indtil Frede stod med hårdusken mod Dicks baller.

Så har du hele den berømte Fredes Fede Fuckstang inde, og der bliver den et stykke tid. Foreløbig ligger den helt stille, så du kan venne dig til størrelsen, men bare rolig, det bliver den ikke ved med. Men imens kan du lige så godt få reglerne at vide. Hvis du får en besked, der lyder: savværket, så stiller du her udenfor efter skoletid. Det kan så være, vi går her ind igen, men det var måske også en god idë, hvis du viste os dit hemmelige sted i skoven. Tænk bare, hvordan det ville være at få fire rigtige køller op i stedet for de der papirfyre og guleroden, og det kan også være, at en af os skulle få behov for en villig røv på skolen.

På skolen! gispede Dick, det kan I da ikke.

Jo, det plejer at gå helt fint. Hvis en af os hvisker til dig,: På toilettet’ , så ber du et kvarter inde i den næste time om at måtte gå på toilettet, og når du så kommer ud på gårdtoilettet, så står en af os helt tilfældigt også der. Og så er det bare ned med bukserne og stikke røven op. Så får den en omgang kneppestang indtil ejeren er tilfreds. Er det forstået?

Jeg hørte ikke hvad du svarede, er det forstået? Og samtidig begyndte han at trække sin pik tilbage.

Åh, stønnede Dick.

Det er ikke noget svar, sagde Frede og kørte helt i bund igen.

Er det forstået?

Åh, ja, åh, ja, stønnede Dick, men det gør ondt.

Det varer kun kort, grinede Frede, om lidt vil du igen få stådreng og måske ligefrem tigge mig om at give dig den hårdere, og når jeg er færdig, vil du måske også tigge om flere fuckkøller, men det behøver du slet ikke, for dem får du under alle omstændigheder, grinede han, og satte tempoet op.

Hej! Nåede Dick at råbe til sin mor, der var i gang med aftensmaden, inden han smuttede ud på badeværelset, låste døren og satte sig på toilettet.

Han måtte se at blive af med den papirskugle og al den sperm, de havde sprøjtet ind i ham.
Ja, papirs kugle. Efter at den sidste af de fire havde skudt sin ladning op i hans tarm, havde Frede lavet en kugle af køkkenrullen og presset den ind i hans røv. Så bliver al den fine sperm derinde, dine bukser bliver ikke våde, og røvkanalen, eller som han også kaldte den, røvkussen, og væggene får tid til at suge så meget som muligt i sig. Det vil virke på den måde, at røvkanalen snart vil komme til at savne en ny portion sperm. Jeg ved det af erfaring, ja, ikke fordi jeg selv har prøvet det, men jeg ved det fra de drenge, der har været så heldige at smage Fredes fede Fuckstang, og så grinede han.

De havde omhyggeligt tørret den sperm af, som var landet på hans mave og bryst, og selv om han ikke ville indrømme det, så var det nok hans egen sperm, som han havde skudt af flere gange, mens de kneppede ham. Din mor skulle jo helst ikke opdage noget, havde de leet.

Og det skulle hun helt bestemt nødig, så nu sad han her og forsøgte at presse papirkuglen ud.
Det varede lidt, inden det lykkedes, og så var det fordi en lort samtidig pressede sig på, så med et plop kom både papirs kuglen og lorten ud, efterfulgt af en strøm af sperm. Lidt efter kom der endnu en lort godt indsmurt i sperm, og med al den glidekrem, havde han ikke behøvet at presse med. Så kom der endnu nogle dråber sperm, og for en sikkerheds skyld knyttede han en kugle af toiletpapir og pressede den ind. Det havde gjort lidt ondt, for røvhullet eller det man kaldte røvlæberne var godt ømme efter de fire kneppestænder.

fortsættes
Kommentar