Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 2

(I skoven del 1)

Karakter: 4.8/11
Visninger: 9998

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Voldtægt, Oralsex, Analsex og Natursex
I skoven del 2
Af oleole13, ole1313ole@yahoo.com

Han var dog ikke mere bedøvet, end at han hørte, men ikke rigtig registrerede, at tre knallerter var standset ude på stien, og at en af knallertfyrene råbte til de andre, at han skulle pisse.
Mens han trampede frem mellem træerne, lynede han ned, så da han pludselig stod i den lille lysning, havde han fået pikken frem.

I det samme gik det for drengen. Under høje oohh og aahh udbrud, skød han sprøjt efter sprøjt ned mellem den grønnes ben.

Hvad satan, udbrød knallertfyren, der var stoppet op og med åben mund og pikken hængende ud af bukserne stirrede på det mildest talt overraskende syn.
Han fattede sig dog hurtigt og råbte til sine kammerater, at de skulle komme i en fart, så skulle de fanme få noget at se.

Den grønne smilede til ham, mens han fortsatte med langsomt at lade gulerodens pikhoved gnide mod drengens prostata, mens han malkede de sidste sprøjt ud.
Først da alle tre knallertfyre stod og gloede, trak han med et svup guleroden helt ud.
Så er han klar til at tage en rigtig pik. Hvis I har sødan en og lyst, så vær så god, hullet er jeres. Vi må desværre videre. Så løftede han drengen op og rejste sig. Drengen kunne dårligt holde balancen efter den sidste orgasme, så den grønne afleverede ham i armene på den nærmeste knallertfyr, ham med pikken ude.

Fanme skal han få pik, stol roligt på det, grinede den ene og lynede også ned.

Og så var de to løbere væk.

Vil du virkelig kneppe ham? Han er jo en fyr.

Har du aldrig taget Alice i røven?

Næh hun vil ikke, og det er da også noget andet.

Er det? Et hul er da et hul! Yvonne ville heller ikke i begyndelsen, men nu er hun helt med på den, især hvis hun samtidig har en anden pik eller en dildo i kussen, grinede han. Hun mangler bare den der knop eller hvad det nu er derinde, som vi andre har, og som gør det så godt at få en pik i røven.

Har du haft en pik i røven? Det havde jeg ikke troet om dig. Er du bøsse?

Nrj fanme nej er jeg ikke, men jeg har også en dildo, og når hun stikker den i røven på mig mens jeg tager hende i bagindgangen, og når vi så tænder for begge vibratorerne – jeg siger dig bare, det sprøjter og sprøjter.

Men kom nu i gang, du har jo allerede jern på!

Jamen lort, jeg vil ikke have lort på pikken, og se på den gulerod, der har været deroppe.

Så tag en gummi på eller skyl hans røv ud.

Skiylle hans tøv ud?

Ja, skulle du ikke pisse?

For saten jo.

På et øjeblik var drengen bøjet fremover, så han støttede med hænderne på træstammen. Knallertfyren pressede sit pikhoved lidt ind mellem røvlæberne, og så mærkede drengen, hvordan hans tarm hurtigt fyldtes af den varme væske, der med god kraft sprøjtede ind i ham.
Da han satte sig på hug lidt væk strømmede pis og en smule lort ud af hans velsmurte røv.

Øjeblikket efter var de over ham. Pissefyren havde smurt lidt vaseline på skaftet, pikhovedet var allerede godt smurt ind i presperm.

Kammeraten her er jo noget tykkere end den gulerod, så det kan godt være, at han hyler lidt. Kan du ikke stoppe noget i munden på ham?

Jo fanme kan jeg, grinede den anden, jeg var netop på vej. Ned med hovedet knægt og tag den her kammerat i munden, sagde han samtidig som han pressede drengens hoved ned med en hånd bag hans nakke. Luk munden op og sut.

Pissefyren spredte drengens baller, satte hovedet af sin stivert mod røvlæberne, og straks var han uden yderligere snak på vej ind i røven, mens ham den anden havde sin i drengens mund, og den sidste fyr var i gang med at gnide sin til fuld rejsning.

Uuuuuuu lød det halvkvalt fra drengen, mens pikken masede sig gennem hans ringmuskel og helt i bund.

Der var ingen finere detaljer her og ikke mere snak. Nu var det ind og ud og ind og ud i stadig højere tempo og hårdere stød.

Drengen jamrede og pissefyren stønnede og kom med nogle indeklemte brøl, da han fyldte drengens røv med sin sperm.

Så snart pisfyren havde trukket sin pit ud, stod den tredje fyr parat.

Hold ham got fast, sagde han til ham, der havde pikken i drengens mund.

Så OK da, det var sgu da ellers min tur, men skynd dig, for jeg er lige ved at komme.

Det havde han ikke behøvet at sige, for ham den tredje fyr havde allerede køllen inde og var snart i gang med de urgamle, men aldrig umoderne bevægelser. Ind og ud gik det i hårde og dybe stød, og nu havde lydene fra drengen ændret karakter, hvad der dog ikke var nogen, der interesserede sig for, hver enkelt havde nok i sin egen fornøjelse og nydelse. Det skulle da lige være pisfyren, men han var også ligeglad med, om drengen klagede sig eller nød det, men vi andre kan nok gætte, at drengens glædesknop igen var under grundig behandling, og det med det sædvanlige resultat, at al smerte blev overskygget af et intenst velære, som igen endte i en skøn orgasme, som dels resulterede i drengens tredje udløsning på kun en halv time, samt at hans røvmuskler strammede så meget om den arbejdende pik, at den meget mod sin ejers ønske gik alt for hurtigt af.

Aaarrr, åååå, for fanden da, det gik alt for hurtigt, vi tager sgu en tur til, nu vi er ved det, og så begyndte han igen langsomt at bevæge sin stadig stive pik.

Nej, fanme nej, nu er det sgu min tur til røven, sagde ham med pikken i drengens mund. Han trak den ud, og den sperm, der flød ud sammen med pikken, viste med al tydelighed, at også han lige var kommet. Du kan få det her hul, grinede han, det er heller ikke dårligt, og han er klar til, at du går helt ned i halsen.

Nej,fanme, brød nu pissefyren ind, munden er min tur, og husk lige, grinede han, det var mig, der fandt ham.

OK, OK, sagde tredjemanden, men jeg vil fanme have en tut til i den røv, en tur, hvor jeg får bedre tid, den er fanme bare for lækker.

Og sådan gik der endnu en halv times tid, hvor drengens røv blev gennemkneppet ar alle tre knallertfyrepikke, inden de pakkede varerne ind, lynede op og gik tilbage til knallerterne, mens drengen udmattet og pikmæt sank ned i hugstilling med sperm dryppende ud af røven.
Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:20/04 2014
nu bliver det snart svært at skulle vente på næste afsnit - dejlig liderligt