Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skoven del 1

Karakter: 4.9/10
Visninger: 10582

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Analsex og Natursex
I skoven del 1
Af oleole13
Han havde sit sted, og det var et godt sted, i hvert fald om sommeren. Og sommer var det, en usædvanlig sommer, for nu havde det været ønskevejr, varmt og solskin i mindst 14 dage. Og nu gik han her på skovstien for tredje gang i denne uge. Ferien og varmen i fællesskab gjorde ham ekstra liderlig. Og han havde sit sted, et rigtig godt sted, hvor han var så skjult, at han kunne klæde sig helt af, så solen kunne varme hans pik mens han langsomt spillede den af og hengav sig til de fede fantasier. Der var især en, som han hver gang forbedrede, men den handlede altid om, at der skulekomme en, som med vold skulle kneppe ham hårdt i røven. For at gøre fantasien mere levende, havde han i dag medbragt en gulerod og en dåse vaseline.

Nu nærmede han sig det sted, hvor han skulle dreje ind ad en sidesti, som var så smal og opkørt, at den kun egnede sig til de cros cykler, som en sjælden gang kom der. Det var især derfor, hans sted var så godt, der kom ingen gående eller løbende den vej.
Jo nærmere han kom ril stien, des mere liderlig blev han. Et par løbere nærmede sig. Det var to mænd, kunne han se, to unge mænd så han, som de nærmede sig. Også de havde foruden løbeskoene kun en t-shirt og et par løbeshorts på. Et par meget stramme løbeshorts af sådan et elastisk stof, som kunne vise alt, hvad der var under dem. Og det gjorde de! Allerede på nogen afstand kunne han tydeligt se deres pikke aftegnet. Den ene med grønne bukser havde sin pik placeret i det venstre bukseben, den anden i røde bukser havde sin skråt op ad maven. Naturligvis havde han øjnene fæstnet på netop de steder, da de standsede foran ham.
Du skulle vel ikke have set, om der er kommet andre løbere her forbi for lidt siden? Spurgte den ene.
Han bare stirrede. Det var klart, at de ikke havde nogen form fir underbukser på. For ham at se, var begge pikke imponerende, og nu så han også nosserne helt tydeligt.
Hallo! sover du, eller er du døv? Vi spurgte dig om noget.
Æh, ja, øh nej, øh hvad var det, I spurgte om, jeg øh jegøø tror ikke, jeg hørte det. Samtidig løftede han for første gang blikket til deres ansigter, hvor der var et vidende og lidt sarkastisk smil, hvad han dog ikke registrerede.
Jeg spurgte såmænd bare, om du havde mødt andre løbere for kort tid siden, sagde han i de røde bukser samtidig med, at han tog sig til sin pik med den ene hånd.
Straks røg blikket samme vej, og nu kunne han også ganske tydeligt se pikhovedet. Han mærkede, at mere precum sivede ud af pikspalten.
Øh, nneej, nef, det tror jeg ikke.. nej, det er der bestemt ikke, sagde han og så igen op i et skævt smil og et blink i øjet.
Jamen så siger jeg så mange tak, og rigtig god fornøjelse. Og så løb de grinende videre.

Nu var han der. Han drejede ind ad den lille sti og gik lidt besværet de sidste 100 meter ad den opkørte smalle sti. Nu hastede det. Aldrig havde han været så liderlig, og aldrig havde han lækket så meget precum. Guleroden og vaselinedåsen lagde han på træstammen, skoene og bukserne af. Skoene på igen og så af med t-shirten, og nu stod han så der splitter nøgen med undtagelse af skoene, som han beholdt på af hensyn til skovbundens mange sten ig smågrene. Og nu havde han endelig den hidsigt dunkende og sivende pik i hånden.
ÅÅÅHHH! Udbrød han med et dybt suk og begyndte langsomt at gnide den brædthårde stang, mens fantasierne malede i hovedet.

Den røde drejede hovedet og nåede lige at se drengen forsvinde ind i skoven. Han standsede.
Så du det, Anders?
Så hvad?
Jo ham drengen, så du ikke hvordan han ikke kunne få øjnene fra vores pikke?

Jo, det så jeg godt, men er det så mærkeligt, grinede han, der er da også noget, det er værd at glo på. Men så du så også, hvordan hans egen stive pik løftede det ene bukseben, og at der var en stor våd plet, hvor han formentlig havde pikhovedet?

Ja, gu’ så jeg det, en rigtig lille liderlig fyr var han. Hvad tror du, han skulle der inde i skoven? grinede han.

Og hvad har vi så her? sagde de røde bukser, da de to løbere pludselig stod bag ved drengen i den lille lysning.
En uartig lille dreng, tror jeg, smilede de grønne bukser.
Og hvad gør man ved sådan en uartig dreng? sagde de røde.
Han skal en tur over fars knæ, og et øjeblik efter havde de placeret ham over den grønnes knæ, efter han havde sat sig på træstammen.
Han spredte benene, så drengens stadig stive stang fik plads mellem hans lår.

Drengen havde været helt paralyseret af det chok, han havde fået, da de to løbere pludselig stod i hans lysning, så han havde hverken protesteret eller kæmpet imod, men nu prøvede han at komme væk og begyndte at råbe, at de skulle lade ham være.
Fri kunne han ikke komme, og da den røde ganske roligt gjorde ham opmærksom på, at hvis han blev ved at råbe sådan, ville der snart komme mange flere, som ville se, hvad han var for en lille liderlig dreng, og det var han da nok ikke interesseret i, vel?

Og så faldt de første slag, tre gode på hver balle, og drengen blev så overrasket, at han holdt mund og lå stille.
Så faldt der to gange tre igen. Han udstødte nogle halvkvalte skrig, men blev samtidig opmærksom på, at hans pik gned mod den grønnes bukseben, når slagene fik ham til at bevæge sig op og ned, mens han stadig lækkede en strøm af presperm.

Hov, sagde den røde pludselig og holdt guleroden og vaselinedåsen op. Har du set, hvad han har med? Hvad tror du den er til?
Jeg har en ganske god ide, grinede den grønne.
Det har jeg også, lo den røde, lad lige mig. Og et øjeblik efter lå drengen over den rødes lår.
Hjælp mig med at sprede hans baller, sagde han. Så snart huller var helt synligt, begyndte han at lege med den indsmurte gulerodsspids mellem røvballerne, og ganske langsomt førte han den længere og længere ind, mens drengen udstødte små suk. Da den var kommet så langt ind, den kunne, så den tøde stadig havde godt fat i den tykke ende, begyndte han at køre den ind og ud i stadig hurtigere tempo, og drengen sukkede og peb.

Nå, det er nok noget, du kan lide, grinede den røde, som mærkede, hvordan drengens ende bevlgede sig op og ned i takt med gulerodens bevægelser, hvilket samtidig fik hans pikhoved til at gnide mod det røde bukseben, som efterhånden var godt indsmurt i drengens presperm.
Pludselig udstødte drengen et højt ÅÅÅÅÅÅ, og ud skød han ladning efter ladning, som først ramte de røde bukser og derfra dryppede ned på jorden.

Nå det var noget, han kunne lide, grinede den grønne. Sikken en ladning, han kunne levere. Lad mig lige prøve, om jeg kan få ham til at flyveen gang til. Sådan en liderlig ung knægt må have pungen fuld af sperm.

Han fik drengen over knæene, og snart var guleroden igen på vej ud og ind i hans røv, mens han stønnede af vellyst, og prespermen sivede igen fra hans opsvulmede og følsomme pikhoved, men spermen kom ikke.

Jeg har en idé, sager den røde. Hvad med, at du vendte guleroden om, så du kneppede ham med den tykke ende, den vil virke mere som et rigtigt pikhoved, og den skal nok gnubbe hans prostata, så det får ham til at sprøjte.
Den grønne kiinne ikke holde fast i den slimede tynde ende, men så greb den røde drengens trøje. Med den holdt den grønne godt fast, og begyndte at presse pikhovedenden af guleroden mod drengens velsmurte anus.
Aa , uuhh, ååhh, stønnede drengen mens den tykke ende pressede sig gennem den endnu snævre ringmuskel. Men snart var den inde, og så snart den begyndte at gnubbe mod glædesknoppen, glemte han smerten og var helt væk i de ilinger, der strømmede gennem kroppen og ikke mindst ud i hans pik.

Han var dog ikke mere bedøvet, end at han hørte, men ikke rigtig registrerede, hvae det kunne betyde, at tre knallerter var standset ude på stien, og at en af knallertfyrene råbte til de andre, at han skulle pisse.
Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:17/04 2014
som sædvanlig skriver du kanon godt, og jeg bliver dejlig liderlig, når jeg læser din historie - jeg glæder mig til fortsættelsen
 
Navn:Oleole13
Dato:18/04 2014
tak bijens, og bare rolig, 2. del er netop sendt, og der kommer også en 3. del. Hej fra oleole13