Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

SIMON...

(SIMON...)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5323

Af: DL.

Læs flere noveller af:
» DL.

Skriv til:
» DL
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Efter et dejligt varmt bad kom den ene ud fra badeværelset, iført et hvidt håndklæde rundt om livet og små vanddråber, løb til stadighed ned over maven, ned til overkanten af det hvide håndklæde. Han gik ind i stuen, og kiggede efter ham der den anden, han viste sad derinde. På den kontorstol, hvorpå der sidder en lille fodbold, for at dække over et lille hul, sad den anden. Han var ved at undersøge noget på computeren, og hørte ikke den ene komme ind. Han smilede til den anden, der ikke gengældte smilet, hvorpå frasen: ”Hvad så?!”, blev sendt i ud den lille stue, og ekkoet opstod som følge af de næsten bare vægge, der kun var beklædt med nogle flotte Porsche plakater. ”Ja, hvad så din bandit”, lød svaret fra den anden, der fjernede blikket fra computeren og kiggede på den ene. Håret var stadig lidt vådt, dråberne løb stadig i mangfoldighed ned over den flotte mave, medens der også løb nogle dråber ned fra benene, hen over fødderne til de ramte gulvet. De ene forsøgte igen med et smil, og denne gang blev det gengældt, hvorpå de begge grinede lidt. ”Finder du noget?”, sagde den ene og den anden svarede lidt kækt: ”Det kræver vel man leder efter noget – men nyder da udsigten pt.”
Den ene kom nærmere for at se om der var noget interessant på computerskærmen. Han stod nu helt henne ved siden af den anden på kontorstolen. Den anden kørte sagte en hånd udenpå håndklædet, fra låret, henover den veltrænede røv og op på ryggen, hvor et par strøg af hans negle blidt kørte fra side til side, hvilket han så ud til at nyde. Hånden fortsatte nedad igen, ned på låret – løftede sig lidt og gav et ganske blidt klap på hans baller. Hånden søgte nu ned til underkanten af håndklædet, for at søge ind til baglåret. Hånden strejfede nu baglåret, klemte lidt til og fortsatte op mod ballerne. Da den andens hånd nåede til ballerne, fulgte den de lettere behårede ballers konjunktur for efter.
Hånden nåede nu så langt, at pegefingeren nu mærkede en konjunktur forandring – den enes pung. Hånden fortsatte og ramte nu den enes penis, hvorpå hånden åbnede sig lidt, for at tage bedre fat om de to testikler. Smil mellem de to blev atter udvekslet, hvorpå grebet blev strammet en smule. Løsnet igen blev det og et blidt slag blev påført dem begge, hvorefter den ene gispede lidt. Hånden blev trukket ud igen fra håndklædet. ”Vil du ikke sidde her!”, sagde den anden og klappede op lårene. Den ene satte sig og kiggede lidt på computerskærmen, og begyndte nu at surfe lidt rundt på internettet. Pludselige udbrød han, se lige den her. En film på youtube blev vist, og der var smil på begges læber. Den andens hænder kørte nu – henholdsvis venstre over maven, og højre hen over ryggen, begge kørte opefter. Den bagerste hånd kørte op til nakken og masserede blidt nakken. Den anden hånd kørte op til den venstre bryst, det blev klemt i et fast greb, hvorefter brystvorten blidt blev kærtegnet. ”Uhmmmm….”, stønnede den ene efter den andens kærtegn, og han blev nu kysset på ryggen – flere gange blidt. Den enes hånd to nu fat om den andens venstre hånd for at fører den længere ned – ned til overkanten af håndklædet, der nu langsomt viste omridset af den enes penis.
Den andens venstre hånd blev lagt ovenpå det foromtalte omrids og den enes hånd klemte nu den andens, der fik fat i den halvstive penis. ”Århhh!”, sagde den ene medens han lænede sig lidt bagover, og blev atter kysset på ryggen. ”Jeg har savnet dig… Ved du det?”, sagde den anden og tog et endnu fastere greb om den enes penis. ”Hmmm, ja”, mumlede den ene. Grebet om penis blev løsnet, og hånden kørte atter henover maven, op til det højre bryst, hvor det var tid til, at den højre brystvorte skulle kærtegnes. ”Uhmmmm”, sagde den ene igen og spændte i hele kroppen af den liderlighed der efterhånden var bygget op i ham.
”Rejs dig op!”, og den ene rejste sig, hvorpå håndklædet faldt ned om anklerne på ham. Den strittede nu lige imod den anden, den halvfede pik, hvor der på det atter forhuds omsluttede pikhoved hang en dråbe af præsperm, der var fremkommet under de sidste mange minutters kærtegn. Den ene gik langsomt hen mod den anden, og hans hænder sigtede efter hofterne, som de tog fat om og trak længere hen imod sig. De flyttede sig begge, hvor den højre omsluttede pikskaftet. Hans tunge kom nærmere og lod den hængende dråbe fæste sig og trænge ned i svælget. Forhuden blev trukket tilbage og det flotte hoved kom til syne, der langsomt var begyndt at udvide sig til sit fulde. Et par hårde klem tvang yderligere dråber af præsperm frem, der samtidig fik pikhovedet til at fremstå helt udspilet. Venstre hånd tog et fast greb om de to testikler, og den andens bløde, fugtige læber nærmede sig. Langsomt omkredsede læberne det, og selve penissen trængte længere ind i den andens varme mund. ”ÅRHHHHH ja, uhmmmm!”, stønnede den ene, og hans støn blev højere da læberne nåede ind til den lette behåring omkring roden. Hovedet kom til syne igen, og den højre tommelfinger kørte nu henover stregen, hvilket kun øgede liderligheden.
”Sut mig, sut mig igen!”, sagde den ene og den anden lød ham trænge ind igen, lod den atter komme så langt ned som muligt var, hvilket tændte dem begge. Den anden begyndte at knappe sine bukser op, som den ene langsomt startede at mundbolle ham. De røde bokseshorts kom til syne og viste tydeligt at den anden ej heller kunne holde præspermen tilbage. Bukserne røg ned om anklen medens den ene satte tempoet op. Venstre hånd strammede atter grebet om testiklerne, og den anden stønnede nu kontinuerligt. Den højre hånd gav slip, og den enes egen højre hånd styrede nu bevægelserne.
Den ene kiggede ned som den anden kiggede op, og de stønnede begge. Den andens højre hånd havde nu grebet fat om hans egen penis, og var begyndt at spille den af. Det var ikke gået den enes opmærksomhed forbi, hvorfor han langsomt trak sig ud af den andens mund. Han bøjede sig ind over den anden, og deres læber mødtes først, senere kom tungerne til i et par kys. Den andens t-shirt røg over hovedet på ham, og to stive brystvorter kom til syne. Den ene kyssede ned over den andens hals, ned til disse to stive brystvorter, hvorefter hans læber omkredsede den ene vorte, og det udløste støn hos den anden. Den enes højre hånd tog nu fat om den andens pik og drev en mindre plamage af præsperm frem, hvilket han lod sig indtage. Han lod læber omkredse pikken og suttede den anden.
Den ene rejste sig igen, for at blive suttet igen, hvilket han også blev. Efter et par minutter rejste den anden sig, og gik bagved den ene. Han kyssede ham i nakken, kørte hænderne ned omkring pikken, spillede den af og viskede ham i øret: ”Buk dig, hvis du gerne vil kneppes!” Den ene bukkede sig forover, lagde albuerne på skrivebordet og vrikkede lidt med røven. Den anden satte sig på knæ, og lod sin tunge køre rundt i hans anus. Et par minutter senere var han oppe i den ene. Langsomt øgede han tempoet og den ene øgede sine støn. Tempoet blev sat højere og højere, og den anden stønnede nu kraftigt. ”Århh ja, jeg kommer”, sagde den anden og trak sig ud for at komme i kæmpe kaskader over den enes ryg.
Den anden satte sig igen i kontorstolen, lod igen den enes pik trænge ind i sin varme mund – helt ind. Den anden smagte præspermen medens pikken kørte ud og ind, mærkede hvordan testiklerne begyndte at trække sig sammen, og hørte den enes vejrtrækning var kraftig. ”Jeg er tæt på”, sagde han og trak sig ud. Den anden kørte forhuden hurtigt frem og tilbage, hvorpå den anden lod spermen flyde ud over den andens brystkasse. De sendte hinanden et smil, et tilfredsstilende smil.
Kommentar