Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

SIMON...

(SIMON...)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5739

Af: DL.

Læs flere noveller af:
» DL.

Skriv til:
» DL
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Aftensmaden var indtaget af de to, kaffen var netop overstået, og klokken nærmede sig 22. De to unge fyre sad og snakkede lystigt, den ene på kontorstolen med den lille fodbold, der dækkede over et lille hul, den anden i sengen med to store pude i ryggen. Snakken fortsatte mellem de to, også selvom den anden fyr havde klappet gentagende gange på sengen, som signal til den ene om at komme over til ham. Samtalen fortsatte, men fokus blev nu lagt på, hvad tv’et kunne byde på, og der blev fundet en film, der virkede tiltagende, med start om blot et par minutter. Den ene gik på badeværelset for at børste tænder, medens den anden rejste sig op og tog tøjet af, satte sig tilbage i sengen og ventede. Den ene kom tilbage fra badeværelset, kun iført hvide bokseshorts. Han klappede sig som en anden abe på brystkassen, og smilede til den anden. Smilet blev hurtigt gengældt, og atter et klap på sengen blev foretaget. Den ene satte sig nu i sengen. Hans ryg lænede sig op imod den andens mave, dynen kom over deres ben, og hænderne mødte hinanden. Filmen var gået i gang, men den anden havde svært ved at holde fingrene for sig selv, og de gik nu på opdagelse. Langsomt kørte de op af den enes ben, videre op forbi hans penis, der blidt blev strejfet, op langs den bare mave og til hans brystvorter, der blev masseret blidt. Den ene hånd fortsatte op til øret, hvor efter den andens mund nærmede sig dette. Han viskede, at den han var for dejlig, og han ville massere ham.
Den ene havde nu lagt sig på maven i sengen, medens den anden satte sine knæ lige hen ved siden af de to baller. Hænderne gik nu fra lænden, langsomt hen over ryggen, hvor de presset blev øget, som hænderne nu nærmede sig skulderbladene. Den ene stønnede småt, men højt nok til at den anden kunne høre han nød det, og lod fingrene fortsætte helt op i nakken. De to tommelfingre masserede blidt nakken, helt op over hårgrænsen og ned igen, ned over skuldrebladene, over lænden, lod pegefingrene glide ned under kanten på bokseshortsene. De strejfede begge hver sin balle, og mødtes inde på midten, hvor de søgte længere ned. Der blev vrikket med røven, som tegn på berøringen blev værdsat. Hænderne fortsatte ned over ballerne, masserede blidt inderlårene, videre ned til læggen og nu nåede de til fødderne. Turen gik igen op til lårene, og som hænderne nærmede sig de to flotte baller, blev de to testikler blidt strejfet, og det gav et lille gib i den ene. Hænderne arbejde nu intenst på at massere ballerne, og et par klap, bløde som hårde blev afgivet fra den anden. For at den anden kunne massere røven bedre, blev de hvide bokseshorts nu taget af den ene, der langsomt førte røven lidt højere op, så det blev nemmere.
Langsomt blev bokseshortsene trukket ned over de to fine, hvide/røde baller, der var lidt røde af slagene, og hænderne gled langs hofterne, hen over den veltrænede mave, lige under navlen. Herfra fik de to tommelfingerer fat i kanten, og trak langsomt ned. Som hænderne nærmede sig den andens pik, søgte hænderne tættere på madrassen, for at undgå at ramme, den nu, halvfede pik. Da hænderne passerede de halvt udspilede pikhoved, ramte den ene pegefinger blidt, og den var omgående våd – våd af den presprem, der var sendt af sted under massagen. Hænderne forsatte, og strejfede også blidt de to testikler igen, og der kom atter et lille gib fra den ene. Helt nede omkring anklerne blev de hvide bokseshorts smidt på gulvet, den enes røv sank atter ned i madrassen.
Hænderne gik igen over lænden, op til skulderne og hastigt ned igen til ballerne, hvor de atter blev masseret. Længere ned gik de også, ned på inderlårene, hvor de blev presset stillet og roligt ud til siderne. Ballerne blev stille og roligt spredt, og den ene nærmede sig med sin tunge. Da tungen ramte den andens hul, gibbede det atter i ham, og små støn begyndte at lyde fra ham. Tungen kom længere og længere ind, medens de små støn nu havde udviklet sig til regulære lyde. ”åhh, bliv ved!”, sagde han og borede hovedet længere ned i hovedpuden. Tungen gled flere gange ned på de to testikler, og tilbage til udgangspunktet. ”Åh, knep mig, knep mig nu!”, sagde den ene. Langsomt trængte den anden op i ham, begyndte i et stille og roligt tempo, hvorved de begge stønnede. Tempoet steg, hårdt og hårdt pressede den anden sig op i den ene. ”Åh, hvor er det godt”, sagde den anden og varierede tempoet. ”Uhh, du er for lækker”, sagde den anden, der nu kunne mærke prespermen atter trængte sig på. Den ene rystede helt af den liderlig der fór igennem ham, som den anden trak sig ud.
Den andens hænder tog et fast greb på den enes hofter, og dreje ham om, så han nu lå på ryggen. De tos læber mødtes i et langsomt kys, og et blev til flere. Den andens læber fortsatte ned på den enes hals. Derfra fortsatte han ned til brystvorterne, hvor den venstre blev lukket ind i den andens varme mund, og tungen begyndte at kærtegne brystvorten. Kørte hen over den, rundt om den og suttede på den. Den enes hånd lagde sig på hovedet af den anden, med signal om at fortsætte længere ned. Munden eftergav brystvorten, kyssede den veltrænede mave, ned over navlen, og nærmede sig pikken.
Der var godt med presperm på det glinsende pikhoved, der var klar til at få det sidste tryk, og dermed være helt udspilede. Den enes højre hånd tog et fast greb om pikskaftet, trak forhuden helt op omkring det udspilede pikhoved, medens tungen ramte den dejligt våde forhud, og kørte rundt i den varme masse. Den vestre hånd gav testiklerne et par klap, der fik den ene til at stønne endnu mere. Fingrene tog dernæst et fast greb om de to, og højre hånd trak nu ned i forhuden, samtidig med læberne omkransede pikhovedet. Langsomt gled pikken længere ind i den andens mund, længere, længere og længere - helt ned til pikroden. Dette blev gentaget et par gange, og den ene begyndt at stønne kraftigere. Tempoet i den højre hånd blev sat op, venstre hånd strammede grebet, og tungen knoklede sammen med munden, for at holde de samme bevægelser som den højre hånd, ”åhh, ja”, sagde den ene, ”jeg er tæt på”. Bevægelserne fortsatte, venstre hånd strammede atter sit tag, og pludselig begyndte testiklerne at trække sig sammen, mavemusklerne ligeså, og de tidligere støn blev nu erstattet af kraftig vejrtrækning fra den ene. ”Århhhhh, jeg kommer nu, jeg kommer”, hans hånd trykkede den enes hoved helt ned over pikken, og sendte kaskader af varme sperm ned i svælget på den anden, der stadig havde et fast greb om testiklerne.
Den ene var i ekstase, da den anden kravlede op og lade hovedet på hans brystkasse. ”Det var dejligt”, sagde den ene, den anden smilede og sagde: ”ja du er!”. Inden de to faldte i søvn, nød de hinandens kropsvarme i en dejlig ske.
Kommentar