Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

SIMON...

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6944

Af: DL.

Læs flere noveller af:
» DL.

Skriv til:
» DL
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Det var en solrig forårsmorgen i marts, og den anden var lige stået op i sin ferie, til trods for klokken kun var slået 7. Da han åbnede for gardinerne, mødte ham en flot, blå himmel og solen begyndte at tage sit tag på endnu en dag. Efter et hurtigt bad, blev skægget og frisuren sat. Det var nemlig i dag han skulle ud med rundstykker til den ene, i de nye omgivelser, i en ny by – for dem begge, og et gensyn efter nye kapitler var klar til at blive skrevet i begges liv. Nøglen blev sat i tændingen til bilen, og der blev kørt til bageren efter rundstykker. Da den anden nærmede sig de nye omgivelser, mærkede han, at pulsen steg en smule, og vejrtrækningen forekom ham tungere, for han skulle se ham igen efter flere måneder. Op af trappen gik det med bagerposen i hånden, og dørklokken blev aktiveret. Efter et par ring, hørte den anden en pustlen på den anden side af døren. Døren gik op, og der stod han. Den ene kiggede godt på ham, iført de hvide bokseshorts, bar overkrop, en uglet frisure og søvn i øjnene, der alt sammen indikerede, han lige var stået op. ”Hej med dig, bandit”, sagde den ene, og han blev budt indenfor. Hvide vægge, hvide karme og hvide lofter var det gennemgående tema i den nye lejlighed, den ene havde fået siden sidst.
Rundturen i lejligheden begyndte, og første stop var den flotte stue, hvor der, med udsigt over Limfjorden, var placeret et åbent køkken i det ene hjørne, og et flot lyst spisebord var sat midt i det hele, der gav luft i hele lejligheden. Derfra gik turen ind på det lille, men velindrettede kontor, hvor der igen var et lyst bord som skrivebord, en sort kontorstol med en lille fodbold på, der skulle dække over et lille hul, der engang kom frem. Badeværelset var også flot, med sorte klinker, hvid vask og de grå håndklæder passede perfekt ind i den farveløse, men indholdsrige lejlighed.
”Jeg kom temmelig sent i seng i går”, sagde en ene, hvorpå den anden smilede til ham. ”Ja det kunne godt se sådan ud. Du ser mig noget træt ud”, sagde den anden. De smilede begge til hinanden og den ene gav den anden et lille prik, og smilede endnu mere. Begge viste de godt hvad der skulle ske nu, uden et ord blev vekslet mellem dem, men smilende på dem begge kunne afsløre alt, for de havde begge savnet hinanden.
Den ene var vitterlig træt, så han krøb under dynen og lagde sig på ryggen, medens den anden tog sit tøj af. Rundstykkerne, der havde givet den lifligste duft i bilen på vejen, lå nu og duftede ude i køkkenet, hvilket den anden godt kunne dufte i et splitsekund, inden øjnene igen gled over på den ene. Bukserne var nu det eneste der manglende, inden den anden kun var iført bokseshorts. Han nærmede sig nu sengen, hvor han kravlede over den ene, og lagde sig ved siden af ham. Dynen blev løftet og de lå igen under den samme dyne, hvilket snart var et halvt år siden sidst.
Den anden lagde sig på sin venstre side, lagde sin højre arm på den enes bare mave og smilede til ham. Den ene smilede igen, og kiggede inderligt på den anden. ”Jeg er faktisk meget træt, så kan vi ikke bare ligge her lidt, og måske sove lidt”, sagde han. Den anden gabte lidt, og inden længe var de begge faldet i søvn.
Et lille forsigtigt snork fra den ene, vækkede den anden, og klokken var nu ved at nærme sig 11. Den ene var nu trillet om på sin venstre side, hvorpå den anden kravlede ind til ham. Han kløede ham stille og roligt på ryggen, kørte hånden ned over de faste baller og masserede blidt hans dejlige lår. Det fik den ene til at dreje sig om på maven, som en indikation på, at han nød den andens udfoldelser. Hånden kløede stadig, men flere gange havde den ene bemærket, at den ofte kørte ned til overkanten af bokseshortsene. Nakken blev masseret, der blev taget lidt hårdere fat på nogle af rygstykkerne, og ballerne fik nu et lille klem hver gang hånden passerede dem. Den ene vrikkede med røven, og hånden kørte nu indenunder bokseshortsene, og klemte lidt på ballerne.
Den ene spredte benene lidt, så ham den anden kunne komme bedre til at masserer ham, hvilket også gjorde det muligt for den anden at køre hånden fremover. Her mødte han pungen og de to forholdsvis store testikler, hvor pegefingeren berørte dem. Den ene gispede lidt, og pungen trak sig lidt sammen, efter pegefingerens berøringer, hvorpå hånden igen kørte henover ballerne. De fik et par bløde slag, og den anden forsøgte nu at trække bokseshortsene af den ene. Langsomt kom de ned, efter den ene havde løftet røven lidt, og nede omkring anklerne fik den anden dem taget helt af. Nu lå han helt nøgen under dynen, stadig på maven og klar til noget sjov.
Den anden kyssede den ene op af hans lægmuskler, og kyssede blidt hans inderlår, og nærmede sig de to lettere behårede baller. De fik ligeledes et par kys, og næsen gik langsomt ned i revnen, og skubbede lidt til de to baller. Tungen var kommet ud, og bevægede sig langsomt nedefter, men stoppede inden den nåede hans anus. Den ene gispede langsomt efter vejret, da han elskede denne måde at blive pirret på. Den andens ene hånd tog nu over der, hvor tungen var stoppet, og lod en finger glide længere ned mod anus. Langsomt blev der presset på den enes anus, og fingeren fik mere og mere terræn op i den ene. Han vred sig lidt, men stønnede stadig, da fingeren igen trak sig tilbage. Langsomt vendte den ene sig om, og lå kort efter på ryggen.
Pikken lå nu halvstiv op af hans mave, og det så ud til han havde nydt behandlingen, da dråber af præsperm var at spore på det endnu forhudsbetrukne pikhoved. De kyssede hinanden inderligt, og den anden to den enes brystvorter i munden og suttede på dem skiftevis. Den ene greb om sin pik og kørte forhuden et par gange frem og tilbage, der fik endnu mere præsperm til at dukke op. Den anden lod sine fingre kører rundt i væsken, ned og op af strengen, der tændte den ene mere. Pegefingeren, der var mest aktiv forlod nu det våde pikhoved for at lade den ene smage på sig selv. Han tog hver en dråbe glubsk i sig, og nød det. Den våde finger returnerede til det våde pikhoved og fortsatte behandlingen heraf. Den ene stønnede lidt mere, hvilket gjorde den anden liderlig. Dråber fra hans pikhoved var begyndt at lande på den enes ben, og nu var det tid til, at det våde pikhoved på den ene skulle omsluttes.
Et fast greb blev gjort om de to testikler med den venstre hånd, hvor den højre greb om pikken. Tungen begyndte at kører rundt i præspermen, der nu havde samlet sig i en lille sø, inde imellem forhuden. Et par minutter forsatte den anden sådan, og den ene kunne næste ikke holde til det, hvorfor han næsten ikke kunne ligge stille. Pludselig kørte den højre hånd forhuden ned, den andens læber omsluttede det præsperms dækket pikhoved, og fortsatte helt ned til roden. Læberne kørte langsomt op igen, og den højre hånd samlede igen en lille sø af savl på toppen. Den venstre hånd strammede til, og tungen kørte igen rundt ved strengen. Kortere end et minut senere, gentog den anden manøvren og slugte den ene til roden. Denne gang blev de lodrette bevægelser gentaget hyppigere, og den ene stønnede nu kraftigt, eftersom den andens bevægelser var lige hvad han havde drømt om!
Den ene trak sig efter et par minutter langsomt ud af den andens mund, efter pikken flere gange havde været helt nede i svælget på den anden. Nu skulle nosserne lige slikkes og bides lidt i, samtidig med han selv spillede sin pik. Den anden nev lidt med tænderne i pungen og gav så den enes testikler et par slag. ”Århhhhhhh”, sagde den efter et par slag, hvorpå den anden glubsk tog han pik i munden igen. Den ene var nu på kanten af en ordentlig orgasme, hvorfor han bad den anden om at slå lidt ned i tempo. Den anden lod pikken glide ud mellem læberne og lagde sit hoved op på den andens brystkasse. ”Du er dejlig, ved du godt det?”, sagde han og den ene smilede og sagde: ”Altid!”. De lå og pillede ved hinanden, for de kunne ikke lade være, med det stadie de var kommet til.
Efter lidt pilleri begyndte den ene at sutte den andens brystvorter, stille og roligt og bed meget forsigtigt i dem. Han kyssede ham dernæst inderligt på halsen, flere gange, for han viste det var noget den anden kunne lide. Han kyssede ned over den lettere behårede brystkasse og videre ned, hvor han nåede til den andens pik, der var temmelig våd af præsperm. Den ene kiggede op på den anden, og tog fat i hans pik. Den gik ret hurtigt fra at være halvstiv til at stå lige op af maven, hvor den ene langsomt gik i gang med at sutte ham. Den anden nød hans tunge, der kørte rundt om pikhovedet og videre ned til roden, tilbage igen og han stønnede højere. Den anden rejste sig op, og den ene satte sig op i seng. Igen trængte den anden ind i den enes mund, og begyndte langsomt at mundbolle ham. Den ene havde grebet sin egen pik med højre hånd, og den venstre masserede den andens brystvorter, der nu havde sat tempoet op. Den anden kiggede ned, og så den ene spillede sin pik, hvilket tændte ham endnu mere. ”Åhhh…. Jeg kommer snart hvis vi bliver ved”, sagde den anden og den ene kiggede op på ham. Langsomt satte den anden tempoet ned, og satte sig nu på knæ. Igen tog han den enes pik i munden og slugte ham til roden.
De var nu begge tæt på at komme, hvorfor den ene lagde sig på ryggen og den anden satte sig over hans lår. De spillede nu hinanden af, samtidig med at de nussede hinandens testikler. Den anden gav ham et par klap, der fik ham til at gispe, og den ene tog hårde fat om den andens pik. De stønnede nu begge kraftigt om kap, og næsten samtidig flød det ud med sæd fra dem begge. Begge mænds vejrtrækning lød som om de havde løbet flere kilometer, og på den enes mave lå der nu kaskader af sperm fra dem begge. Den anden løsnede grebet om den enes pik, og lagde sig ned ved siden af ham. Begge var de udmattede, glade - glade for igen at kunne nyde hinanden. Efter et par minutter, hvor de begge havde genfundet luften, tog den anden den enes nu halvstive pik i munden, og fik de dejlige rester fra kaskaderne. ”Der er nok service på, hva!”, sagde den ene og smilede. Begge to kiggede på hinanden, smilende, tilfredse og tømte. Nu stod den snart på rundstykker – troede de i hvert fald!
Kommentar