Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

3-kant med overraskelse

Karakter: 4.6/15
Visninger: 11111

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
De fleste noveller jeg har skrevet herinde er fiktion men jeg har oplevet et par ting i det virkelige liv som jeg selv synes er så frække at jeg vil skrive om dem og poste dem her - håber I kan li dem. Jeg forsøger at skrive om mine oplevelser så levende som muligt så i stedet for at remse hændelsen op omskriver jeg den lidt mere fortællende. I vil hurtigt opdage hvilke af mine noveller min oplevelse har inspireret til :-)

Tilbage i slutningen af 90’erne boede jeg i København og arbejdede i Ballerup og dengang var den chatportal der hed ofir.dk. De havde forskellige chat-rum fordelt på M-til-M, K-til-K osv. og disse grupper var yderligere underinddelt på områder i DK. Det blev hurtigt mit foretrukne sted når jeg var liderlig og på jagt efter noget af det frække.

En mandag eftermiddag sad jeg på jobbet og blev lidt småliderlig så jeg smuttede ind på chatten og postede et par beskeder som “liderlig fyr på 31 som søger noget af det frække her” osv.

Efter lidt tid blev jeg pludseligt kontaktet af en fyr på 38 som søgte en 3. fyr til en 3-kant. Han fortalte at det var ham og en helt ung fyr som var de andre 2 og spurgte om de sædvanlige ting som hvad jeg var til, om jeg var a eller p osv. Han forklarede at han selv var 38-182-72-19 lyshåret og den unge fyr var 17-179-68-18 og også lyshåret. De var begge to både a og p men den unge var ret tændt på ideen om at blive kneppet på skift af to fyre og den var jeg helt med på he he Vi chattede lidt videre og på et tidspunkt spurgte han om jeg ville ringe ham op så jeg kunne få adressen. Jeg fandt et tomt kontor og ringede ham op og han introducerede sig selv som Thomas. Vi genopfriskede lige oplysningerne vi havde på hinanden og - på et tidspunkt blev han lidt tøvende og jeg spekulerede på om han var ved at fortryde men så kom det “jeg må hellere fortælle dig at den unge fyr vi skal kneppe er min søn - er det noget for dig?”. Først troede jeg at jeg havde hørt forkert men blev hurtigt klar over at det ikke var tilfældet og så tændte tanken mig pludseligt ret meget. Han var naturligvis meget omhyggelig med at sige hvor vigtigt det var at jeg ikke fortalte noget til nogen osv. da det jo ikke just er velset! Nysgerrig - og lidt tvivlende på rigtigheden i historien - spurgte jeg hvordan det var startet og han gav mig så en forklaring som lød ret plausibel: Han havde altid vidst at han var til mænd men det miljø han var opvokset og boede i accepterede ikke den slags så han havde gjort som mange andre bi- og homofyre: fundet sig en kone og fået et barn. Det blev dog hurtigt klart, at det ægteskab var en stor misforståelse så de blev skilt og konen flyttede tilbage til Aalborg hvor hun oprindeligt kom fra og tog drengen med. Thomas var lige fyldt 22 og havde ikke den store interesse i børn og da konen hurtigt fandt en ny mand i Aalborg som hun blev gift med gled forbindelsen til både hende og sønnen ret hurtigt ud i sandet. I mere end 15 år så han intet til sin søn og havde ingen anden forbindelse end betaling af børnepenge til moderen.

Pludseligt en dag bliver så han ringet op af moderen. De har aldrig været egentligt uvenner og efter lidt snak kommer hun frem til den egentlige grund til opringningen: der havde været en hel del problemer mellem sønnen og hendes mand og de var blevet værre efterhånden som sønnen var blevet ældre og nu var det nærmest umuligt at fortsætte med at leve under samme tag. Sønnen skulle begynde i gymnasiet efter sommeren og moderen var kommet på den tanke, at det måske var en idé at lade ham flytte over til sin biologiske far og lade ham gå i gymnasiet på Sjælland. Det ville give hendes familie et pusterum og også være godt for sønnen samtidigt med at han nu fik en chance for at møde sin biologiske far. Thomas blev ret overrasket og bad om lidt betænkningstid - han havde ganske vist en stor lejlighed i Ballerup hvor der var rigeligt plads til en ung mand men han var vant til sin frihed og ikke at skulle tage hensyn til andre så det var et en stor beslutning pludseligt at sige ja til at skulle dele tilværelsen med en, for ham, fremmede ung mand. Efter at have overvejet situationen kom Thomas dog frem til at det ville være en fantastisk mulighed for ham til at lære sin søn at kende og da sønnen var på vej til 16 var det også begrænset hvor mange år det ville dreje sig om så Thomas ringede moderen op og sagde ja og de fik aftalt et par datoer hvor Thomas dels skulle mødes med sønnen hos moderen i Jylland og dels flytte derover.

Det første møde var gået forbavsende godt. Thomas havde været rystende nervøs men sønnen - Nicolai - havde vist sig at være meget sympatisk og imødekommende - muligvis ved tanken om at slippe væk fra den forhadte stedfar og sandsynligvis også ved tanken om at komme tæt på København. Nicolai var en køn ung fyr - ca. 175 høj med en slank sportstrænet bygning. Han var lyshåret som sin far og havde lysende blå øjne. Thomas fik et kort øjeblik kigget på Nicolai’s buksebule, som var ret stor, og kunne ikke undgå at tænke, at Nicolai var den type som han selv vendte sig om efter på gaden. Den tanke slog han dog hurtigt ud af hovedet da det jo var hans søn.

De følgende uger gik hurtigt og en søndag eftermiddag blev Nicolai’s ting leveret på Thomas adresse af stedfaderen og han kunne gå igang med at indrette sit værelse. Thomas havde givet ham det største af værelserne og flyttet sit eget soveværelse ind i et mindre rum.

Thomas prøvede at være så afslappet som muligt omkring hele situationen men naturligvis var der masser af spørgsmål som pressede sig på: ville de kunne komme ud af det med hinanden, hvordan skulle Thomas få forklaret Nicolai at han var til mænd, hvordan skulle deres hverdag forme sig, hvad ville der ske når Nicolai begyndte at tage piger med hjem (Thomas havde overhovedet ikke skænket det en tanke at Nicolai kunne være bøsse som ham selv) osv. Thomas besluttede dog at det sandsynligvis var bedst blot at lade tingene ske og så håndtere dem efterhånden som de dukkede op.

De følgende dage blev begivenhedsrige for både Thomas og Nicolai. De kom rigtigt godt ud af det med hinanden og fandt snart en god rytme for det daglige liv. Thomas skulle dog lægge gevaldigt bånd på sig selv for ikke at kigge for meget på Nicolai og måtte hele tiden huske sig selv på at han var hans far. Der var stadig et par uger til Nicolai skulle starte på gymnasiet i Ballerup så han og Thomas tilbragte meget tid i lejligheden. Thomas var den første til at stå op - han havde altid sovet nøgen men nu beholdt han sine tights og en t-shirt på hvis nu han skulle op om natten og mødte Nicolai. Han gik som regel ud i køkkenet og lavede sig en kop kaffe mens han ventede på at Nicolai skulle vågne - det skete som regel ved 9-10 tiden. Nicolai ville så komme ud i tights og en t-shirt som var så kort at Thomas havde fri udsigt til Nicolai’s store bule. Nicolai ville daffe lidt rundt i køkkenet på sine nøgne, muskuløse fødder og tage sig noget morgenmad inden han ville sætte sig overfor Thomas og begynde at spise. Han lyse hår var et forpjusket rod og Thomas kunne ikke lade være med at kigge på hans senede fingre og spekulere på om de havde spillet hans pik om natten.

For Thomas havde klare beviser på at Nicolai spillede pik. Og tit. Hans underbukse i vasketøjskurven talte deres tydelige sprog: masser af pletter af indtørret præsperm og sperm bevidnede at Nicolai var en sund og viril ung mand med masser af hormoner i topfart.

Og der havde været en nat for ikke så mange dage siden hvor Thomas var vågnet ved en lyd og da han lagde sig til at lytte efter kunne han pludseligt høre svage støn og klynk gennem væggen fra Nicolai’s værelse. Lydene var fortsat et kvarters tid og var mundet ud i nogen heftige grynt og støn så Thomas ikke var i tvivl om at det var Nicolai’s orgasme han havde hørt. Oplevelsen havde gjort Thomas superliderlig og han var stille stået op og havde hentet et par af Nicolai’s brugte underbukser i vasketøjskurven og så havde han spillet sin egen pik mens han havde næsen begravet i sønnens underbukser. Hans orgasme havde været voldsom og intens og han havde sovet som en sten bagefter.

Selvom han vidste han var på vej ud af en farlig og forbudt vej virkede det snart som om Thomas ikke havde kontrol over hvad han gjorde. Hans tanker kredsede om hvad der tændte Nicolai. Hvad han kiggede på når han spillede pik. Hvad der gjorde ham stiv. Den spritnye bærbare PC som moderen havde foræret ham få uger før han var flyttet over til Thomas.

Nicolai plejede at løbe en tur om morgenen inden han gik i bad og den tur tog ca. 45 min. til en time. En fredag morgen strøg Nicolai ud af døren i sit løbetøj og lige så snart Thomas så ham forsvinde ud af p-pladsen gik han ind på hans værelse hvor han fandt pc’en i dynen på Nicolai’s uredte seng. Den var kun på vågeblus så da Thomas åbnede låget kunne han høre en CD (det var før DVD’er) starte op i drevet. Det viste sig at være en film som havde kørt på PC’en og Thomas var ikke helt forberedt på hvad den handlede om. På skærmen dukkede en scene op som foregik i en stue. På sofaen sad en nøgen fyr på ca. 40 år og ovenpå ham med ansigtet vendt mod kameraet sad en helt ung fyr på ikke mere end 18-20 år. Den unge fyr red fyren i sofaen mens hans egen stive pik hoppede op og ned. Når kameraet zoomede ind på skridtet af den unge fyr kunne man se mandens store, glinsende pik glide ud og ind af den unge fyrs helt glatte hul. Den unge fyr var helt i ekstase og gned ind i mellem på sin stenhårde pik. Mens Thomas kiggede nåede den ældre fyr klimaks og med et brøl huggede han pikken i bund i den unge fyr adskillige gange mens han holdt godt fast om hans hofter. Den unge fyr blev siddende lidt på pikken inden han rejste sig og Thomas kunne nu se spermen dryppe ud af det glatte hul og den ældre mand tog nu den unge fyrs pik i munden og suttede ham af til den unge fyrs sperm sprøjtede ind i munden på den ældre mand.

Thomas sad i Nicolai’s uredte seng med et mere end overrasket udtryk i ansigtet. Han var blevet totalt liderlig af filmen men var stadig chokeret over at hans biologiske søn åbenbart også var til mænd og oven i købet tændte på sex mellem unge og modne mænd. Tankerne var for komplekse til at han kunne overskue hvad det betød så han lukkede PC’en igen og forlod rummet.

Et kvarter senere kom Nicolai tilbage i sit løbetøj helt svedig og forsvandt ind på badeværelset og snart hørte Thomas bruseren løbe. Tanken om hans nøgne svedige søn under bruseren tændte ham totalt men han besluttede at lægge låg på og se hvad der ville ske. På nuværende tidspunkt var han helt klar over at noget ville ske på et tidspunkt.

Fredag aften havde de aftalt at gøre lidt mere ud af maden og leje en film - James Cameron’s ‘Titanic’ var lige kommet på video så den lejede Thomas. Maden blev Sushi og Thomas havde lagt er par flasker hvidvin på køl.

Både Thomas og Nicolai var i jeans og t-shirts og bare fødder og de satte sig i sofaen ved siden af hinanden med Sushi og hvidvin.

Filmen var ret god og blev ikke dårligere efterhånden som mere og mere hvidvin gled indenbords. Da filmen var forbi havde de ikke alene drukket de to flasker hvidvin men også et par øl så de var begge to helt afslappede i hinandens selskab. Nicolai tog fjernbetjeningen og zappede lidt rundt og landede pludseligt på den kanal som sendte porno.

Det var en bi-film med to mænd og en kvinde - kvinden gav den ene mand et blowjob mens han red på den anden mand.

‘Wauw’ sagde Nicolai ‘- det ser sgu frækt ud’ og gjorde ingen miner til at ville skifte kanal. Thomas sagde ikke noget men ville se hvad der nu ville ske. ‘Man bliver sgu lidt smålun af at se sådan noget synes du ikke?’ spurgte Nicolai uden at tage blikket væk fra TV’et. ‘Jo - det gør man da’ sagde Thomas og lod sig glide lidt længere ned i sofaen mens han spredte benene lidt mere. Hans højre knæ rørte nu Nicolai’s venstre knæ. Nicolai lod sig også synke længere ned i sofaen og lagde sin hånd ovenpå sit skridt og gav pikken et klem gennem bukserne og Thomas kunne mærke han trykkede sit ben ind mod hans.

Det var signalet Thomas ventede på ‘vil du have noget imod jeg smider bukserne og spiller lidt pik? Vi er jo kun os to her så der er ingen der kan blive forargede’. Thomas ved ikke hvor han fik modet fra men det hang sandsynligvis sammen med de rigeligt mængder alkohol de begge havde fået. ‘Nej - tror sgu jeg gør det samme. Er godt liderlig’ og med de ord rejste Nicolai sig op, åbnede bukserne og skubbede dem og underbukserne ned på gulvet og satte sig igen i sofaen mens Thomas kiggede på. Nicolai’s pik var allerede godt stiv - den stod stiv og tyk op fra hans skridt. Han havde kun lidt trimmede hår lige over pikken og det var ret tydeligt at han barberede nosserne. Thomas åbnede sine egne bukser og løftede røven fra sofaen mens han skubbede bukser og underbukser ned på gulvet foran sig. Han var også trimmet helt kort over pikken som stod hård og dunkende lige op i luften og hans boller og hul var helt glat barberede. ‘wauw - fanme en flot pik du har’ udbrød Nicolai som sad og kiggede på Thomas’ pik mens han spillede langsomt på sin egen. ‘Din er sgu da også ret flot og stor’ grinede Thomas.

Pludseligt rakte Nicolai over og tog fat i Thomas dunkende pik. ‘Er det en god idé’ hviskede Thomas ‘du er jo min søn’. ‘Jeg siger ikke noget hvis du ikke siger noget’ hviskede Nicolai igen helt åndeløs af liderlighed. Derefter foregik det hele i en døs af lir for dem begge to. Thomas drejede Nicolai rundt i sofaen så han sad med et ben på begge sider af Thomas som nu kunne se det glatte drengeskridt. Han bøjede sig ned over Nicolais’ dunkende pik som glinsede af præsperm og da han tog den i munden lagde Nicolai sig bagover med et støn mens han holdt fast om Thomas hoved. Thomas var helt væk. Duften af Nicolai’s skridt og fornemmelsen af den stenhårde pik i munden var lige ved at få Thomas til at komme men alkoholen hjalp heldigvis så der ikke skete noget så hurtigt. Efter et par minutter stønnede Nicolai at han ville smage sin fars pik og Thomas rejste sig og tog Nicolai i hånden og førte ham ind i soveværelset hvor de begge smed t-shirten og lagde sig i sengen i hver sin retning. De gav sig begge god tid til at kigge på hinandens pikke og slikkede først forsigtigt på dem inden de gik til den og tog dem helt til roden - da Thomas mærkede sin hårde pik glide ind mellem Nicolais bløde, varme læber var det den mest fantastiske fornemmelse og det blev hurtigt klart for Thomas at det ikke var første gang Nicolai havde en stiv mandepik i munden.

Thomas kunne se mellem Nicolai’s baller at han også var helt glat på det lille stramme lyserøde hul og han slikkede på en finger og gned hullet inden han listede en finger indenfor.

De var begge to helt oppe at køre og pludseligt kunne Thomas høre og mærke, at Nicolai var ved at komme så han tog godt fat om hans stramme baller og pressede den hårde drengepik helt ned i halsen og så skød Nicolai en kaskade af sperm af langt ned i halsen på Thomas som også kom og kunne mærke hvordan Nicolai lappede hver en dråbe i sig.

Bagefter lå de helt udmattede og Thomas vidste at han var nødt til at tale med Nicolai om hvad der lige var sket. Nicolai var imidlertid helt afklaret og kom Thomas i forkøbet ved at sige at han godt var klar over at det var ulovligt og forkert men at han havde haft lyst til det siden han så Thomas første gang og at han håbede de kunne fortsætte med at lege. De snakkede lidt videre om Nicolai’s sexualitet som han også var ret afklaret med og de endte med at aftale at hvis en af dem på noget tidspunkt følte at det var ubehageligt skulle de være ærlige overfor hinanden og sige fra.

Derefter tog livet hos Thomas en helt anden drejning. Nicolai var tæt på 16 år og nærmest liderlig 24/7 som man er i den alder så han kunne slet ikke få nok af Thomas og hans store pik. De nåede sjældent at være hjemme samtidigt i ret mange minutter før tøjet røg af og de gik til den et eller andet sted i lejligheden. De gik hele vejen og opdagede at de begge var både aktive og passive så der blev kneppet igennem i det lille hjem. Og efterhånden opstod ideen om en 3-kant. Og det var på det tidspunkt jeg mødte Thomas på ofir.dk chatten ... fortsættelse følger
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:31/03 2014
Ah, en dejlig måde af bruge historien og Jonas og hans far :D Jeg er meget spændt på at se hvordan denne historie fortsætter ;D
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:27/05 2019
Fantastisk godt skrevet og meget liderligt - skønt at mærke hvordan man selv trænger til at blive en del af din historie.