Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

3-kant med overraskelse - første besøg

(3-kant med overraskelse)

Karakter: 4.5/14
Visninger: 6914

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
Hans historie havde gjort mig endnu mere liderlig så jeg var nærmest klar til at køre ud til dem med det samme - vi aftalte dog, at jeg skulle komme forbi næste dags aften.

Dagen gik usandsynligt langsomt - jeg tænkte stort set ikke på andet end Thomas og hans søn så da klokken endeligt nærmede sig var jeg helt klar med nyskyllet røv og det hele - bare for at være på den sikre side he he.

Det var halvmørkt da jeg ringede på Thomas’ dør og snart blev døren åbnet. Thomas tog imod i badekåbe og jeg gættede på at han var nøgen indenunder. ‘Vi er tyvstartet lidt’ sagde han lidt forlegent og førte an mod stuen. Lyset var ret dæmpet inde i stuen og gardinerne var trukket for vinduerne. De havde skubbet sofabordet over til den ene side og lagt to madrasser på gulvet foran sofaen og på fjernsynet kørte en pornofilm hvor en fyr blev kneppet af en storpikket fyr mens 3 andre stod nøgne omkring ham. Der lå håndklæder og glidecreme ved siden af madrassen. På madrassen sad Nicolai nøgen lænet op af sofaen. Han smilede og sagde hej da jeg trådte ind i rummet efter hans far. Han sad med benene spredt ud til siden og gned på sin store pik - jeg kunne se at hans inderlår oppe ved hullet glinsede og jeg gættede på at det enten var hans fars spyt eller præsperm eller måske glidecreme. Uanset hvad var jeg stenhård i bukserne. Det undgik ikke deres blikke og mens Thomas tog morgenkåben af igen og fremviste en stenhård pik der stod lodret ud fra hans slanke krop fik jeg hurtigt smidt alt tøjet og stod snart selv med en stiv dolk. Nicolai kravlede over og satte sig på knæ foran mig og begyndte at sutte min pik. Thomas kravlede han og satte sig helt tæt op af hans ryg så hans store hårde pik lå under ham - han bevægede sig lidt frem og tilbage så hans stenhårde pikhoved masserede Nicolai’s nosser nedefra og når jeg kiggede ned forbi Nicolai’s mund som var fuld af min pik kunne jeg se spidsen af hans fars pikhoved under nosserne … frækt syn!!

Nicolai slubrede løs på min stive pik og pludseligt kunne jeg se Thomas trække sig lidt tilbage, tage fat om Nicolai’s hofter og trække ham lidt baglæns så han endte med at sidde med røven strittende bagud stadig på knæene med min pik i munden. Thomas tog fat om sin hårde pik og mens jeg kiggede lod han den glide langsomt op i Nicolai. Han lukkede øjnene i nydelse mens hans store, tykke pik gled i bund i Nicolai’s liderlige røv. Jeg kunne høre og mærke hvordan Nicolai stønnede da han mærkede sin far glide i bund og et øjeblik holdt han hovedet helt stille.

Jeg trådte et skridt tilbage og Nicolai lod sig falde ned på hænderne og løftede røven en anelse mere så hans far bedre kunne komme til og Thomas stod nu med en fod på hver side af sønnen og benene vidt skrævende mens han pulede pikken ud og ind i sønnens hul.

Jeg gik om bagved Thomas hvor jeg havde den frækkeste udsigt til hans blottede hul og store nosser som klaskede mod Nicolai når han pulede i bund. Jeg satte mig bag ham og lagde mig halvt ned så jeg kunne smage hans hul. Da han fornemmede min tunge mellem ballerne satte han farten ned og jeg kunne spidse tungen og stikke den op i ham. Jeg gav ham tunge i hullet et kort stykke tid før jeg rettede mig op og stillede mig bagved ham med bøjede ben og satte min stenhårde pik mod hans hul og pressede til. Jeg mærkede hvordan jeg gled op i Thomas og da jeg var i bund begyndte han at kneppe Nicolai så han nu var fyldet i sandwichen som bestod af mig og hans søn.

Vi fortsatte nogle minutter til Thomas kunne mærke at han ikke kunne holde sig meget længere så jeg trak mig ud og Thomas trak sig ud af Nicolai og vi faldt om på madrasserne. Nicolai kravlede op mellem Thomas og mig og stillede sig på knæene ud for mit ansigt så jeg havde hans store tykke drengepik lige ud for munden og det var nærmest en refleks at jeg åbnede munden og lod ham pule sin pik helt i bund. Mens jeg suttede ham lod jeg en finger glide op mellem hans lår og fandt snart hans åbne, våde hul og begyndte at give ham finger. Han stønnede og sukkede og efter lidt tid trak han pikken ud af min mund og satte sig på hug over min pik. Med sin ene hånd tog han fat om min dunkende pik og guidede den så op i sit gennemkneppede hul og begyndte at ride mig mens han legede med sin egen pik. Thomas havde ligget og kigget på os og kunne nu ikke længere ligge stille. Han rejste sig og stillede sig foran Nicolai’s ansigt med et ben på hver side af mit bryst og lod sin hårde pik glide ind i munden på sin søn. Jeg havde en ret fantastisk udsigt til Thomas frække røv og hans store nosser der slaskede frem og tilbage i takt med kneppebevægelserne i sønnens mund.

Efter lidt tid trak han sig ud og gik om bagved Nicolai og satte sig overskrævs på mine lår mens han skubbede Nicolai forover og ned mod mig. Nicolai lænede sig helt forover og kyssede mig mens han skubbede sin våde tunge ind i min mund. Thomas satte sin hårde pik mod Nicolai’s udspilede hul lige over min hårde pik og pressede forsigtigt på. Jeg kunne mærke Nicolai stivne et kort øjeblik mens hans far hviskede at han bare skulle slappe af og åbne op. Og jeg kunne se på Nicolai da hans fars pikhoved smuttede indenfor ved siden af min hårde pik - hans øjne spilede sig helt op og han gav et gisp fra sig. Ganske langsomt trængte Thomas helt op i ham ved siden af min pik og begyndte så langsomt at kneppe ham. Nicolai var helt væk - han mumlede nogle usammenhængende ord mens hans øjne var helt lukkede og jeg kunne mærke hvordan hans jernhårde pik drev af præsperm på min mave.

Thomas og jeg kneppede Nicolai i nogen minutter før vi alle 3 røg over kanten. Det startede med Nicolai: hans pik, som var klemt mellem vores maver blev gnedet af Thomas bevægelser og det var den udløsende faktor. Nicolai gav et lille skrig fra sig og så mærkede jeg hvordan hans hårde pik pulsede og spjættede mellem os og der blev pludseligt meget vådt og fedtet. Nicolai’s orgasme fik ham til at trække musklerne i røven sammen om Thomas og min pik og vi kom næsten samtidigt så spermen nærmest løb ud af hullet - Nicolai’s skræv drev af hans fars og min sperm og det løb ned på madrassen nedenunder.

Thomas blev liggende på Nicolais ryg i nogen sekunder til han var kommet lidt ned fra orgasmen og lod sig så falde om på siden. Min pik gled ud af Nicolai som blev liggende ovenpå mig lidt længere til han var kommet helt til sig selv.

Han lod sig så falde om på siden og lå og smågrinede lidt forlegent til sin far og mig.

Jeg var kommet men der var en ting som jeg bare måtte prøve: jeg kiggede på ham og spurgte om jeg skulle slikke ham ren i røven. Han grinede og rejste sig og satte sig så på hug over mit ansigt. Synet af hans totalt udkneppede hul og spermvåde skræv da han satte sig gav mig stiv pik igen og duften og smagen var helt fantastisk. Jeg slikkede og tungekneppede ham og pludseligt kunne jeg mærke Thomas sætte sig på min stive pik og ride mig. Vi fortsatte et stykke tid indtil jeg kunne mærke at jeg var ved at komme men da jeg ikke kunne tale fordi jeg havde munden fuld af drengerøv - i bogstaveligste forstand - måtte jeg bare lade den komme langt oppe i Thomas. Som vist var ret tilfreds med den løsning.

Jeg blev der det meste af aftenen og vi var ret enige om at det ikke var sidste gang. Jeg havde en del oplevelser med de to men den vildeste var et gangbang hans far arrangerede med ham som centrum. Den oplevelser får I næste gang.
Kommentar

Navn:M33
Dato:06/04 2014
den går lige i pikken, super
 
Navn:Puttemonsteret
Dato:07/04 2014
Det er ædersatme frækt det der! x3 Som M33 siger, så går den novelle direkte i pikken, er du da så færdig! x3
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:27/05 2019
Whau - hvis man ikke bliver liderlig af at læse din noveller, så er der noget galt. Super lækkert og dejlig læsning. Tre frække fyre sammen - det er bare skønt.