Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Første gang med en mand del 1

Karakter: 4.5/6
Visninger: 13001

Af: lasse.jensen.

Læs flere noveller af:
» lasse.jensen.

Skriv til:
» lasse.jensen
Tags: Unge, Aldersforskel og Onani
Jeg var lige blevet 13 år, da jeg første gang havde sex med en mand. Jeg var på det tidspunkt næsten sikker på, at jeg var bi eller bøsse. Når vi havde idræt kiggede jeg altid efter mine klassekammeraters pikke, og fulgte nøje med i hvordan de udviklede sig, og det samme skete til fodbold. Jeg var måneden før begyndt at få de allerførste hår. Der var måske 3 eller 4 sorte bløde hår, og det var også som om min tissemand var blevet større de sidste måneder. Den var blevet både tykkere og længere, og nosserne var begyndt at hænge lidt mere istedet for den lille runde nossepose jeg altid havde haft.

Tissemanden var måske vokset til 7 eller 8 cm i slap tilstand, og når den var stiv - hvilket den tit var, voksede den til hele 11 cm. Pikhovedet var også begyndt at titte frem, når den blev stiv. Da det stadig var en lille drengetissemand, dækkede forhuden altid pikhovedet, og jeg skulle altid trække det tilbage, før det blev synligt. Jeg var også begyndt at sprøjte en lille smule væske ud, når jeg fik orgasme, og der kom også altid et par dråber presperm, når jeg blev ophidset. Jeg synes det var så frækt at se den tynde sæd sprøjte ud i 2-3 kraftige sprøjt.

Jeg elskede at svømme, og brugte mange timer i svømmehallen. Svømmehallen var også det perfekte sted at se på andre mænd og drenge i alle aldre og størrelser. Jeg beundrede de voksne mænds store behårede pikke, og jeg sammenlignede min egen med de andre jævnaldrende drenges, og så med misundelse på de større teenageres pikke.

Jeg havde fået for vane at starte med at gå i sauna. Specielt lørdag eftermiddag var der ofte ingen i saunaen før mindst 45 minutter efter åbningstid, og det gav mig god tid til at ligge i varmen. Duften af træ, sved og de varme sten, gjorde at jeg altid let blev ophidset, og så rejste tissemanden sig altid. Jeg elskede at se hvordan den blev fyldt med blod, og hvordan den rykvis rejste sig mere og mere, og det lyserøde pikhoved blev synligt, som forhuden trak sig tilbage. Til sidst kunne jeg ikke lade være, og måtte trække forhuden det sidste stykke tilbage, og der kom næsten altid en klar dråbe presperm ud, som jeg kunne gnide ind i det følsomme pikhoved.

Denne lørdag var jeg også alene i saunaen, og jeg lagde mig godt til rette på håndklædet mens jeg tænkte på Mathias' lækre krop og dejlige diller. Mathias var den lækreste dreng i min klasse. Han havde en lang tynd pik med en smule hår ovenpå, og når jeg tænkte på ham og på den rejste min pik sig altid med det samme.

Jeg kunne mærke hvordan det kriblede i pikhovedet, og så hvordan den rejste sig i små hurtige ryk, indtil den stod flot og strunk med alle sine 11 cm. Jeg trak forhuden tilbage og gned prespermen ud over pikhovedet mens jeg gøs og nød den kildrende fornemmelse. Jeg havde netop taget godt fat i pikken og havde hevet frem og tilbage et par gange, da døren til saunaen pludselig gik op, og en mand på omkring 40 kom ind. Jeg for sammen, og forsøgte at dække mig til med håndklædet, mens jeg satte mig op stærkt rødmende. Manden så på mig og smilede. Han var slank, og havde en stor tyk pik, der hang slapt mellem hans ben og et par store hængenosser. Han var glatbarberet, så den så stor ud.

Han kiggede på mig og pegede ned mod mit håndklæde. Jeg så ned, og kunne se at min pik lavede et telt i håndklædet.

"Du hygger dig vist", sagde han. "Det er okay. Jeg kan også lide varmen."

jeg sagde ikke noget, men så bare på ham. Jeg havde aldrig set en glatbarberet mand før, og jeg synes det så frækt ud.
Manden fulgte min øjne ned til hans skridt.

"Kan du lide det?", spurgte han og smilede til mig.
Jeg sank og nikkede. Kunne ikke sige noget. Min pik dunkede, og jeg havde bare lyst til at tage fat i den, og spille den af til jeg kom.
"Hvad hedder du?" spurgte han.

"Lasse" fik jeg fremstammet.

"Lasse - hej. Jeg hedder John. Du kan vist godt lide at se på andre fyre. Må jeg ikke se, hvad du gemmer der bag håndklædet? Du skal ikke være genert"
Jeg nikkede, og fjernede langsomt håndklædet. John kiggede og smilede, da min pik sprang frem stadig ligeså stiv. John stirrede stadig på den, og han blev ved med at kigge skiftevis på mig og på den, mens han med et par skridt fik sat sig op på bænken ved siden af mig. Jeg begyndte at sidde lidt uroligt, men han lagde blidt sin hånd på min arm, og rykkede mig tættere på ham.

"Uhhm du er vist en fræk dreng. Er du en fræk dreng?"

Johns hænder begyndte at røre ved min brystkasse, og hans fingre cirklede omkring min brystvorter, som han pludselig nev i. Et jag af smerte, men også lyst jog igennem min krop, og der undslap et lille støn fra mine læber.

"Åhh ja kom du her Lasse - kom du ind til mig" John havde lagt en arm om min skulder, og pressede mig ind mod ham. Jeg kunne se hans pik rørte på sig, og langsomt voksede den og blev stor og stiv. Meget større end min egen. Han begyndte at slikke og kysse mig på halsen, mens hans anden hånd kørte rund på min brystkasse, min mave og ned på mine glatte lår og inderlår med fingre der hele tiden kildede og dansede over min nøgne glatte hud.

"Sådan en blød glat dreng, sådan en lækker sød lille dreng" sagde John, mens hans fingre nu søgte mod mine små hårløse kugler, som han kildede og så var han pludselig ved min stive tissemand. Han tog om den, og holdt om den med et fast greb, mens jeg kunne mærke hvordan den pulserede og vibrerede i hans hænder. Hans egen pik var jernhård, og den var helt våd af presperm, så pikhovedet glinsede i det svage saunalys. At der kunne komme nogen ind, var jeg nu fuldstændig ligeglad med. Jeg var helt væk i lyst, og havde kun et ønske om, at John ville bevæge hans store hånd frem og tilbage.

Johns vejrtrækning var blevet tungere og mere stønnende. Hans hænder var overalt på min krop nu. Hans fingre lukkede sig om min pik, og nu bevægede han endelig hånden op og ned. Den kildrende fornemmelse var vildt intens, og jeg kunne mærke at jeg snart ville komme. Jeg lukkede øjnene. Dette her var hvad jeg nok altid havde drømt om. Jeg kunne mærke, hvordan spændingen blev opbygget i mit skridt, hvordan pikhovedet blev mere og mere følsomt. John spyttede i hans hånd, og gned min pik ind i hans spyt, så den blev glinsende våd og glat. Hans håndflade masserede mit pikhoved med roterende bevægelser. Jeg skød pikken frem, og spændte i lårmusklerne mens jeg stønnede højt. Og så kom det. Den kildende prikkende fornemmelse blev mere og mere vild.

Nosserne og pikken mere og mere følsom. Jeg kunne mærke hvordan sæden skød frem fra kuglerne og over til pikken. Jeg åbnede øjnene og så hvordan den tynde drengesæd med stor kraft sprøjtede ud, og landede i mit ansigt og på mit bryst, mens Johns hånd bevægede sig med malkende bevægelse frem og tilbage, frem og tilbage. 1,2,3 store sprøjt kom ud, mens han malkede videre, og da der ikke var mere sæd, pulserede pikken stadig som om, den ville skyde mere ud, hvis der havde været mere. Langsomt blev min pik blødere og blødere, og den blev ekstrem følsom.

John slap min pik. Hans hånd var våd af min sæd. Han smilede og grinede lidt. Spurgte om det var godt. Jeg kunne kun nikke. Så tørrede han hånden af i mit håndklæde. Hans egen pik var stadig megastiv. Jeg fik tørret mig selv lidt. John sagde, at vi hellere måtte komme ud i bad. Jeg nikkede og fulgte efter. På vej derud fortalte han mig, at han havde set mig før i svømmehallen, og synes jeg så rigtig sød ud med mit blonde hår og blå øjne.

Han havde også lagt mærke til, at jeg kiggede efter de andre nøgne fyre og drenge. Jeg mente nu aldrig jeg havde set ham, men han sagde, at han tit kom i svømmehallen. Jeg tog mod til mig og spurgte om han godt kunne lide drenge som mig. Han kiggede på mig, og nikkede.

"Har du lyst til at komme på besøg en dag?"

Jeg så på ham. Så så jeg på hans pik og nikkede.
Kommentar