Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Første gang med en mand del 2

(Første gang med en mand del 1)

Karakter: 4.4/7
Visninger: 10114

Af: lasse.jensen.

Læs flere noveller af:
» lasse.jensen.

Skriv til:
» lasse.jensen
Tags: Unge, Oralsex og Aldersforskel
Del 2

I dagene efter svømmehalsturen, tænkte jeg hele tiden på, hvad der var sket. Min pik stod næsten hele tiden, og krævede hele tiden opmærksomhed. Jeg tænkte på ham og hans bløde hænder i skolen, til fodbold, hjemme i sengen, i badet - ja overalt, og i de 3 dage onanerede jeg flere gange om dagen.
Når jeg stod hjemme foran mit spejl på værelset og betragtede min slanke drengekrop med den stive glatte pik og blottet pikhoved, og tænkte på John var jeg lige ved at komme.

Weekenden efter tog jeg beslutningen. Jeg cyklede over til John lørdag eftermiddag, og håbede han var hjemme. Jeg havde ondt i maven af spænding og liderlighed. Det kriblede og krablede i pikken, og jeg synes jeg kunne mærke den allerede var lidt våd på spidsen, og at der var kommet en våd plet i mine underbukser.
Jeg gik op til hans hus og ringede på. John kom ud og åbnede døren. Han smilede, da han så det var mig. Han havde bare morgenkåbe på.
"Hej Lasse, kom ind", sagde han, og bød mig indenfor med et kram, hvor en af hans store hænder lagde sig til rette på min ene balde, og klemte den blidt.
Jeg kunne mærke hans store krop mod min mindre. Han duftede let af mandesved, og jeg kunne mærke hans tykke pik gennem morgenkåben. Vi gik ind i stuen og satte os i sofaen. John var ved at se film kunne jeg se, pornofilm. Den var sat på pause, men på billedet kunne jeg se 3 drenge og en mand lå i en seng. De var nøgne. Drengene var på alder med mig og måske lidt yngre.
John kiggede på mig.
"Kan du lide hvad der er på skærmen Lasse?"
Jeg nikkede. Det så spændende ud.
"Kunne du tænke dig at vi så noget mere?"
Jeg nikkede igen, og rettede lidt på pikken i joggingbukserne. John så det, og han grinede, mens han foreslog at vi tog dem af. Han åbnede morgenkåben og viste mig, at han var nøgen under. Han pik lå slap ned ad det ene lår. Derefter greb han ud efter mine busker, og trak lidt ud i dem. Han kiggede ned og så min pikbule.
"MMmmm den ser gejl ud", sagde han og trak ned i bukserne foran.
Jeg havde ret. Der var en våd plet på underbukserne. John bukkede sig ned og lagde næsen helt hen til den. Så snusede han kraftigt ind. Jeg kunne se hans pik begyndte at røre på sig, og da han indhalerede kom der rigtigt liv i den. Han kørte næsen rundt i mit skridt uden på underbukserne, mens han fik løftet min numse, så han kunne trække joggingbukserne af.
"Ahhhh, det lugter godt dernede. Ikke noget som duften af varm drengepik og presperm."

Hans ene hånd havde lagt sig til rette mellem mine ben. Johns pik var helt stiv nu, og vibrerede og dunkede. Han bad mig løfte numsen igen og trak underbukserne af i et snuptag. Han holdt dem op, og snuste igen til dem, mens han smilede, og hans pik stod ret op i luften.
"Prøv at lugt dig selv", sagde han og satte underbukserne hen til min næse. Jeg snuste forsigtigt. Kunne lugte lidt vaskepulver og lidt tis, og også lidt den lugt, som ens fingre har, når jeg havde gnedet mig selv i numsen, mens jeg onanerede. Min lille pik stod stiv og strunk med blottet pikhoved.
John tog fjernbetjeningen og startede videoen.
"Det er en film, jeg har fået af en af mine gode venner. Han er selv med på den. Han startede filmen, og de 3 drenge og manden begyndte at bevæge sig og snakke. De snakkede dansk. John forklarede mig, at hans ven også kunne lide drenge, og kunne lide at filme dem, mens han var sammen med ham. Drengene hed Mathias, Frederik og Nikolaj og var 12-13 år gamle. De var allesammen fra det fodboldhold som hans ven trænede, og kom tit over efter træning, hvor de havde sex, og gik i bad.
Jeg kiggede som hypnotiseret på filmen. Drengene var meget lækre. Helt glatte. John forklarede mig at den lyde hed Frederik, den mørke hed Nicolaj, og ham den anden lyse hed Mathias. Lige nu lå de på sengen og gejlede med deres stive pikke. Fyren instruerede og bad dem trække forhuden frem og tilbage, og vise dem frem for kameraet. Drengene grinede, og gjorde som han sagde.
Jeg kunne mærke Johns hænder på mine lår. Han aede dem, og kom helt op og masserede pungen. Jeg sukkede og nød det bare. Det kildede i pungen når han masserede den, og min pik vippede op og ned ligesom de 3 drenges på filmen.

"Vil du være med til at gøre det, de laver i filmen?" spurgte John mig. Jeg nikkede.
"Ok - vi skal gøre alt det de gør i filmen. Du som drengene, og jeg som min ven"
Jeg begyndte at lege med min pik, som de 3 drenge gjorde. Fyren havde stillet kameraet på et stativ. Nu kom han ind i filmen.
Han bad dem om at sætte sig op på knæ. Alle 3 adlød. Jeg gjorde det samme som drengene. Satte mig op på knæ med siden til fjernsynet. Fyren knælede ved sengekanten. John drejede sig, og smilede til mig. Fyren tog Nikolajs pik i munden og begyndte at sutte på den. Nicolaj lagde hovedet tilbage i nydelse, mens fyren slubrede på hans 12 cm stive diller. John tog om min pik, og stak hans tunge ud, så den strejfede mit blottede pikhoved. Der gik en gysen og et gisp undslap mine læber. Så slikkede hans tunge rundt på mit pikhoved. Jeg stønnede højt, og lagde hovedet tilbage som Nikolaj. Det kildrede helt vildt i pikhovedet, og helt ned i kuglerne. John tog nu hele min pik i munden og kørte den ud og ind, mens han kom med høje slubrelyde. På filmen suttede fyren de 3 drenge på skift. Der var kun gået et par minutter, men jeg var allerede ved at komme helt vildt. Det byggede op helt fra ryggen og over i maven og helt ned til tæerne. John slikkede og suttede, og jeg kunne mærke hvordan min tynde drengesæd, skød op gennem pikken, og ud af pikhovedet og lige ind i Johns mund, som var blev ved og ved med at sutte og slikke. Jeg skreg nærmest, da jeg kom, og jeg kunne mærke hvordan pikhovedet blev vildt følsomt og nærmest ømt. John slap pikken, og den smuttede halvstiv og glinsende af spyt og sæd ud. Han slikkede skaftet rent.
"Mmmmmm, du smagte supergodt Lasse"
Jeg lukkede øjnene og faldt tilbage i sofaen. Det var den bedste orgasme i mit liv. På fjernsynet suttede fyren videre på de 3 drenge, men efter kort tid kom de også én efter én, og vi så hvordan fyren slugte deres sæd.
John pausede filmen. Han kiggede på mig, og viste sin store stive pik frem. Den var våd og glinsende af masser af presperm. Han tog min hånd og lagde den på hans pik. Så bøjede han min fingre om den, mens han bevægede min hånd op og ned.
"Bliv ved sådan", sagde han.
Jeg havde aldrig rørt andre pikke end min egen. Hans var stor og stiv og hård men samtidig også blød og elastisk. Jeg gned på den. John stønnede. Han tog fat om mit hoved, og trak det ned mod hans pik. Min kind rørte hans våde pikhoved, og jeg fik presperm på den. Jeg vendte hovedet, og stak forsigtigt tungen ud, og slikkede en enkelt gang over hans pikhoved. Hans presperm smagte lidt salt og varmt, men absolut ikke dårligt, som jeg havde frygtet. Jeg slikkede lidt mere på den.
"Mmmmmm, det føles godt. Prøv at lade tungen cirkle på pikhovedet og prøv at tage pikken i munden og sug", sagde John, mens han aede mig på håret og ryggen.
Jeg tog pikken ind i munden og gjorde som han sagde. Sugede på den, samtidig med at jeg brugte tungen. John tog min hånd og lagde den på hans kugler, og bad mig massere dem i mens. Han stønnede, og jeg kunne mærke hvordan hans pik blev endnu hårdere. Jeg kom ind i en rytme, hvor jeg sugede og slikkede hans pik, mens mine fingre krammede og gned på hans nosser. Johns hånd fandt min slappe drengetisser. Den var stadig våd på spidsen, og hans gned med tommelfingeren den våde fugtige og let slimede væske rundt på mit pikhoved, og det varede selvfølgelig ikke længe inden den reagerede, og begyndte at rejse sig igen.
Med ét stivnede John i kroppen, og hans stønnen blev mere intens. Han bad mig slikke hurtigere, og så kom han pludselig. Da jeg mærkede det første strint af sperm, ville jeg trække hovedet væk, men John holdt mit hoved fast og sagde "Bliv ved med at sutte dreng."
Jeg gjorde som han sagde, og bølge efter bølge af tunge store spermsprøjt fyldte min mund. Jeg kunne smage sæden på min tunge. Den var varm, og smagte lidt underligt, men ikke decideret dårligt. Min mund var helt fyldt op. John kørte stadig pikken ind og ud. En smule sperm løb ud af mundvigen. John kyssede mig pludselig, og hans tunge skilte mine læber ad. Hans tunge kørte rundt inde i min mund fyldt med hans sperm. Han fik en del i hans egen mund. John trak sig væk fra mig. Han smilede til mig, og lagde mig ned på ryggen på sofaen. Min drengepik stod stiv og strunk. John spyttede hans sperm ud over min pik og gned den ind i mandespermen, så dem glinsede. Så suttede han den ren for hans egen sperm. Jeg var lige ved at komme igen, men han stoppede, og kiggede på mig.
"Skal vi se, hvad drengene laver i filmen efter de er blevet suttet? Jeg tror du vil kunne lide det. Det er noget med numselege og pik." John grinede, da han så mit tvivlende ansigtsudtryk. Så satte han filmen igang.

Lasse Jensen
Kommentar

Navn:baldur
Dato:10/03 2014
ser frem til afsnit 3
 
Navn:baldur
Dato:19/01 2015
hvornår kommer afsnit 4 ?