Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Myreguden

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 3.5/2
Visninger: 8468

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, Analsex og Onani
På sex-tur til Thailand
Kap 8
Templet for myre-guden.

Efter besøg i et utal af forskellige tempoer (dog uden mandens yderligere bidrag), en let frokost og tilhørende læskende og stimulerende drik, befandt manden sig pludselig i en prækær situarion i det ydendørs temoel for noger så eksotisk som en myregud.
Den flade stenplade, hvor han bliver spændt fast. Så smører præsten en klistret substans rundt om hans brystvorter. Det er noget, myrerne ikke kan lide at kravle over, og vær du glad for det, for så bliver de, hvor de skal være. De er godt nok ikke ret store, men de kan bide, og så har de en gift, som kan få vorterne op at svinge, griner han. Så tager han en lille plastikflaske og klemmer en dråbe klar væske ud på knopperne og den brune aola. Det er noget, de her hellige myrer holder af, siger han. Nu skal du bare se. Han går et lille stykke væk, stikker en tynd bambuskæp i et hul i jorden, løfter den op og kigger på spidsen. Det skulle kunne gøre det, siger han. Går hen til vores fastbundne mand, sætter spidsen først mod den ene vorte, så mod den anden. Manden kunne løfte hovedet og så nu til sin forfærdelse, at det myldrede med små sorte myrer hen over vorterne og de brune omgivelser. Og så begyndte festen. Festen for de hellige myrer og for alle tilskuerne, men ikke for vor mand, som vred og jamrede sig ved de små sataners bid og den sviende smerte fra deres gift.
Erektionen havde ikke forladt ham, og på en forunderlig måde stimulerede myrernes tortur af hans brystvorter kun yderligere rejsningen, ligesom hans brystvorter var stive som aldrig før. Præsten greb fat om stangen, der stak lige lodret op fra maven og trak forhuden helt ned over hovedet, hvor den blev holdt fast af den kraftige vulst. Så smurte han med en ganske lille pensel rundt om skaftet sådan ca. en centimeter under den opfangede forhud. Ja, det er ikke fordi, de små væsner ikke godt måtte kravle videre ned, sagde han, men vi har en anden slags til skaftet og pungen, og de skulle nødig spilde tiden med at slås om pladsen. Så smurte han også lidt af den klare væske ud over pikhovedet og grundigt ned om og under vulsten, stak spidsen af flasken ind i pikspalten og klemte nogte af substansen ud. Gik så hen til det samme sted lidt derfra, stak pinden lidt ned i jorden, kiggede på spidsen, nikkede tilfreds og kom tilbage til manden, som stadig lå og vred og jamrede sig ved myrernes arbejde på hans vorter, der tilsyneladende blev større og større, så han havde knap sanset, hvad præsten havde gang i med hans pikhoved.

Nu skal du løfte hovedet, sagde guiden, så du kan følge med i, hvad der sker. Se nu sætter præsten en lille flok af de samme kære væsner ned på dit pikhoved, så rigtig god fornøjelse. Mens myrerne var godt i gang på pikhovedet, smurte præsten først den klæbrige substans rundt om roden af pikken og pungens fæste, sprojtede så den klare væske ud over pikskaft og nosserpose. Så gik han hen til et andet myrebo, stak en pind ind i den og kom tilbage med en pæn samling omkring dobbelt så store myrer, som var lidt mere rødlige. De gik straks i gang med den tynde væske, men snart var de inde og tog fat på huden. Bed i den, vendte enden til og sprøjtede deres gift ind i det lille sår. Manden skreg og vred sig, ikke mindst fordi en lille flok af myrerne på hans pikhoved efter at have gjort sig til gode med de røde læber omkring pikspalten, nu var godt på vej ned i urinrøret.


Så kommer vi til det mest spændende, sagde guiden. Det, de fleste tilstedeværende er kommet for at se. Med penslen smurte præsten nu den klæbrige masse rundt om mandens røvhul. Tog plastikflasken og stak tuden ind i røven, hvor han sprøjtede en god klat ud. Så smurte han røvlæberne ind, og sørgede med fingeren for, at hullet var fugtet godt ind hele vejen gennem ringmusklen. Så tog han en bambuspind og viste den til manden, som havde mere end svært ved at koncentrere sig om forklaringen på grund af den pine og stimulation, de kravlende, bidende og giftsprøjtende myrer udsatte hans ædlere dele for. Guiden forklarede: Ser du, det er vigtigt, du ved, hvad der sker, for du har ikke så let ved at se det, selv om jeg skal prøve at hjælpe dig med et spejl. En stor del af fornøjelser er jo at kunne følge med i, hvad der sker.

Se nu her, en ganske almindelig bambuspind. Den er skåret sådan til i den ene ende, at der er åbent ind til den hule del. Lige inden det næste knæ på pinden, kan du se, at der er skåret et stykke af, så man kan se ind til den hule del. Hvorfor nu det? Jo, ser du, den åbne ende stikker vi ind i dit hul, sådan at vi er sikre på, at åbningen er inden for ringmusklen. Inden det, har vi smurt den godt ind, både indvendig og udvendig. Så har præsten den her plastikbeholder, som du ser, og i den er der en hel del hellige myrer, som er større end dem, du hidtil har set. Og han holdt beholderen hen til mandens ansigt, så han kunne ane mylderet af myrerne inden i. Præsten smører resten af stangen ind, skruer låget af plastikbeholderen, sætter ned her på denne pæl og stikker den anden ende af bambuspinden ned til de kære væsner, som så vil marchere op ad pinden. Henne ved det sidste knæ vil nogle vælge at blive uden for og gå videre og hygge sig med de ydre røvlæber, mens andre vælger vejen gennem tunnelen og lige ind i din endetarm. Det plejer at få den heldige gæst til at udstøde en hel masse sære lyde, som er en fryd for myregudens ører – og for tilskuernes. Lyder det ikke spændende?

Og som sagt så gjort. Stangen blev stukket op i enden på manden, og snart var en lille hær af centimeter store sorte myrer på vej op ad pinden. Som forudsagt valgte nogle, at fortsætte udvendigt på pinden, mens andre dukkede ind i bambusrøret og fortsatte ind i tarmen.
Kommet her ind, tog nogle af dem fat på de indre sider af røvmusklen og arbejdede sig masende ud langs pinden, mens andre udefra arbejdede sig indad, alle efterladende sig små bidsår, som de sprøjtede deres gift ind i. Andre af myrerne i tarmen gjorde sig til gode med væsken på tarmsiderne, som derved også fik deres rigelige del af myregiften, mens en lille gruppe kastede sig over den i forvejen opsvulmede sædblære.

Da giften trængte ind i den, gik manden helt bersærk. Han skreg og stønnede, vred sig og pumpede underlivet op og ned, som om han håbede at en røv eller kusse ville sænke sig over hans vildt flagrende pik. Noget sådan skete ikke, men pludselig begyndte sæden at sprøjte ud som en gejser. Sprøjt efter sprøjt, som fløj i alle retninger. Noget landede på hans krop, men det meste på stenen på begge sider af ham. Det var åbenbart dette, alle havde ventet spændt på. Man klappede og jublede, råbte hurra og fotoapparaterne og videoerne arbejde på højtryk – også hans eget i hånden på taxachaufføren.

På magisk vis fik præsten myrerne tilbage, hvor de kom fra. Med en lille metalstang bankede han vibrationer ind i bambuspinden i mandens røv, og straks begyndte myrerne at søge tilbage, ned ad stangen og ind i beholderen. Bag efter samlede han på samme måde myrerne op fra vorterne pikhovedet og pungen. Men små slag på bambuspinden, som han holdt forsigtigt ned mod myrerne, så ingen blev mast, fik han dem til at kravle op på stangen, og han satte dem så på plads ved deres tuer.

Da han havde fået myrerne godt anbragt, tog han en fugtig klud og tørrede de forskellige væsker af, som han havde smurt på manden. Så fandt han en lille krukke frem, og med fingrene smurte han noget salve ud over de angrebne steder. Straks forsvandt en del af den sviende og brændende fornemmelse, men giften havde også fået først og fremmest vorterne og pikhovedet til at svulme noget op, og det fortog sig ikke sådan. Også røvlæberne fik en tur med salven, men ind i det indre kom han ikke. Guiden forklarede, at den brændende fornemmelse, som han sikkert havde inde i røven, kun langsomt ville fortage sig, og så ville den gå over til en kløende og kriblende fornemmelse, som om der til stadighed krøb myrer rundt derinde. Der var kun en ting, der kunne dulme denne fornemmelse, i hvert fald for en tid, og det var en mandepik, som sprøjtede sin sæd ud derinde. Så længe sæden lå derinde og dækkede tarmsiderne og sædblæren, ville den kriblen og kløen forsvinde. Men når sæden var enten opsuget i tarmen, sivet ud eller var fulgt med, når han var på toilettet, ville fornemmelsen dukke op igen.

Så lagde præsten sig på knæ ved siden af ham, og begyndte at slikke al spermen af hans krop, og derefter slikkede han stenen, som altså var en offersten, ren og gjorde mandens arme og ben fri, og hjalp ham op at sidde. Præsten holdt så sine arme over kors foran brystet, bukkede sig rytmisk foran ham, mens han sagde en hel masse uforståeligt. Guiden forklarede, at præsten takkede ham mange gange for det offer, han havde bragt til myreguden.

Fortsættes
Ja, indrømmet, en noget speciel historie udklægget i forfatterens kringlede hjerne, dog inspireret af et par engelsksprogede noveller, hvor myrerne bliver brugt som en slags tortur instrument.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:09/02 2014
Som sædvanligt er dine historier vildt lider lige fortsæt endelig Hej -bijens