Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Politipik i Bankok

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 4.3/6
Visninger: 8767

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Voldtægt og Analsex
På sex-tur til Thailand
Kap. 6
Politipik i Bankok

Hvordan han var kommet hjem til hotellet og i seng, huskede han ikke, da han midt på formiddagen blev vækket af en overfrisk taxachauffør, der ville have ham med ud på en sightseeing. Han skulle da se nogle af byens store seværdigheder, nu da han var her, ikke?

Og hvordan han havde det? Og hvordan han havde sovet?
Han var endda gået med ud på badeværelset og havde fået ham til at bøje sig fremover, så chaufføren kunne inspicere hans røvhul, som han sagde, for at sikre sig, at alt var i skønneste orden, og der ikke var tilstødt nogen skade. Det var der heller ikke, ikke andet end at hans røvlæber var endnu ømmere end morgenen før, og testiklerne også stadig var ømme efter den voldsomme kontakt med politistaven, selv om det var ved at fortage sig noget.
Selvfølgelig var hans pik straks sprunget til fuld mast, da chaufføren kørte en undersøgende finger rundt om den ømme bagindgang.

chaufføren havde også som sædvanligt haft nogle flasker vand med, og han havde drukket det meste af den ene, og ved den sene morgenmad, havde chaufføren yderligere fået ham til at tage et par ubestemmelige piller – til at tage ømheden, havde han sagt.

Og det skal siges, at taxachaufføren vidste noget om Bangkok, og han syntes at have set et utal af templer og Buddhafigurer, han huskede især den japis-buddha i det, som chaufføren kaldte det helligste tempel, den 3 meter høje guld-buddha og den kæmpelange Buddha belagt med guld og perlemor i det gamle Wat Po tempel. Ja, og mange flere, og så den spændende sejltur på de mange kanaler, og … nå, men det var nok ikke for at høre om Bangkoks seværdigheder, du har valgt at læse netop denne rejseberetning, så jeg vil slutte der, hvor vores lille selskab sluttede, på en lille lokal restaurant, hvor de fik et glimrende, men også rimelig stærkt krydret måltid.

Tilbage på hotelværelset gik hans guid, chauffør og vogter, igen med ud på badeværelset, hvor manden fik besked på at klæde sig helt af, mens chaufføren fyldte en beholder på væggen med vand. Han havde ikke bemærket den før, måske havde den heller ikke været der før. Den hang i brusekabinen og var forsynet med en slange med en aflang lukkeanordning, som ved nøjere eftersyn nærmest lignede en dildo.

Det kan være, du får besøg i aften, så vi må hellere sikre os, at du er helt ren, også indeni, grinede chaufføren. Han fik ham igen til at bøje sig forover, og efter at have smurt den dildolignende tud ind i vaseline, pressede han den forsigtigt op i mandens endetarm.
Så ret dig op, så kan du lettere holde på vandet, sagde han, og åbnede for hanen.
Først mærkede han ikke andet end den lunkne væske, der strømmede ind i tarmen, men snart følte han et ubehageligt pres, og bad chaufføren om at stoppe for vandet. Men bare rolig, havde denne svaret, der kan kun være netop den passende mængde vand i beholderen, så hold ud og pres sammen om tuden.
Først da han for tredje gang havde tømt sig for vandet, og det til sidste dråbe var så rent, at man havde kunnet drikke det, var hans chauffør og vogter tilfreds. Derefter havde han smurt hullet godt ind i vaseline. Bare for en sikkerheds skyld, havde chaufføren sagt.
Åh, nej, ikke i aften igen, havde manden stønnet.
Ikke hvad for noget, lo chaufføren.
Ikke mere op i røven, den er så øm.
Han havde forsøgt at lirke noget mere om, hvad det var for noget med det besøg, men havde ikke fået andet frem, end det måske var nogen, han kendte, men nu skulle han bare ganske roligt gå i seng.

Da han vågnede nogle timer senere, vidste han ikke, om det skyldtes, at der pludselig blev tændt et kraftigt lys, eller om det var fordi en hånd klemte om hans testikler, vågne gjorde han med et sæt.
Det næste han registrerede var, for det første at han trængte så forfærdeligt til at komme på toilettet. Inden han var faldet om på sengen, havde han tømt en hel flaske vand, for at dulme eftervirkningerne af det stærke måltid. Det næste var, at han ikke kunne komme ud af sengen, fordi hans arme var lænket til det kraftige jernhovedgærde med to sæt håndjern. Da dette var konstateret, var den næste iagttagelse, at han ikke var alene i værelset. For fodenden af sengen stod to ikke ukendte politibetjente og morede sig over hans bandende men forgæves forsøg på at få armene fri, og lidt ude til siden stod en kameramand med kameraet rettet lige mod ham.

For fanden, jeg skal på toilettet, snerrede han. Løs de forbandede håndjern, så jeg kan komme ud og pisse, jeg er ved at sprænges.

Betjentene grinede bare videre, men lidt efter gik den ene af dem hen til kommoden og lukkede den skuffe op, som hidtil havde været låst.
Nu skal du se, nu skal jeg hjælpe dig, sagde han helt venligt, og placerede noget ubestemmeligt på madrassen ved siden af ham. Da han holdt noget af det op, mens han smurte det ind i noget vaselineagtigt, kunne han se og forstå, at det var et kateder, som politimanden åbenbart havde til hensigt at stikke op eller nok rettere ned gennem pikken, for den var som sædvanlig stiv og stod nærmest lodret op i luften.

Han havde ikke prøvet det før, men vidste godt, hvad det drejede sig om, og han havde bestemt ikke lyst til at få stukket det rør, der så alt for stort ud, ind gennem pikspalten, hele vejen gennem urinrøret og helt ind i blæren. Han bad og tryglede om, at de bare kunne lade ham selv gå ud på toilettet, men da politimanden alt for villigt begyndte at pakke sagerne sammen igen og mente, at så kunne han bare sige til, hvis han fortrød, for fri kom han ikke foreløbig. Det varede da også kun et par minutter, før manden nu måtte tigge dem om at komme med det kateder, for han var virkelig ved at sprænges.

Og det var ret ubehageligt, og dog også på en måde noget seksuelt ophidsende, sådan at få stukket noget op i pikken af en fremmed, eller i hvert fald næsten fremmed mand, der jo hele tiden måtte holde om pikken, mens han langsomt føret det bøjelige rør ind i pikken og op i blæren. Så drejede han på en lille hane, og strakt mærkede manden til sin store lettelse, hvordan trykket begyndte at aftage, samtidig med at posen blev mere og mere fuld.. Da der ikke kom mere ud, drejede politimanden igen på hanen, fjernede slangen og den fyldte pose, men han lod røret sidde, hvor det sad.

Skal det ikke ud igen? spurgte manden.
Næh, foreløbig lader vi det sidde, jeg har lyst til at prøve., om man kan mærke det, når jeg nu om lidt stikker min pik i røven på dig.

Åh, nej, ikke det, ikke igen, ikke i aften, stønnede manden, jeg er så øm der bagi.

Nåh, det kan vel ikke være så galt, lo den anden betjent, som havde trukket sin stav frem. Lad os lige mærke efter med den her. Løft benene. Knæene op til ørerne.
Da han havde fået manden i den ønskede position, var det ingen sag for ham at sætte enden af staven direkte mod røvhullet.
Åååhh, stønnede manden.
Hold dog op med det, jeg har jo nærmest ikke rørt det. Så ømt kan det vel ikke stadig være efter i forgårs?
Nej, men i går, sagde manden.
I går? Hvad med i går? Hvad skete der i går? Skulle du også absolut have noget derop igen i går?
Nej, men det var sådan … begyndte manden, men så stoppede han igen, det var ikke så let at forklare.
Hvordan var det? Sagde politimanden og pressede staven lidt ind mellem læberne, og kort efter endnu længere ind. Lad høre, hvad lavede du eller din røv i går? Havde du noget stort oppe i den? Jeg synes, den virker lidt mere åben end forleden? Og så trak han staven helt ud og trykkede den straks ind igen, og denne gang lidt dybere end før. Nå lad os høre, hvad var det så?
Mellem stønnene fik manden så ganske vist noget usammenhængende, men dog så forståeligt fremstammet, at han havde haft ikke bare en pik, men hele tre oppe i røven i den bøsseklub.

Under hele forklaringen havde politimanden kneppet ham grundigt med staven, nu trak han den helt ud igen.
Nåh, sådan, sagde han, så forstår jeg, hvorfor det her er lidt løst og også lidt ømt, men pyt med det. Hvordan er det så med de her? sagde han, idet han samtidig lod staven falde ned på nosserne., er de også lidt ømme?
Svaret kom som et højt ÅÅhh!!
Ja så, grinede politimanden, altså lidt ømme, men er det nu den her, eller er det mest den her, grinede han, mens han gav først den ene sten og derefter den anden et lille slag.
Det var nok ikke til at høre forskel på reaktionerne, så politimanden besluttede, at de nok var lige ømme, eller også sagde man bare sådan, hver gang man blev slået på nosserne med en politistav.

Under den lille samtale, havde den første politimand fisket sin pik ud, og stod nu og smågned på det stive jern. Uden yderligere falbelader kravlede han op på knæ på sengen og førte sin pik hen mod mandens åbne røvhul. Bare sådan for at høre reaktionen, gned han hovedet op og ned over røvlæberne, og reaktionen kom prompte som nogle små klagelyde. Så pressede han pikken ind og begyndte straks at ride manden i hårde og dybe stød.

Åh, jo, jeg kan mærke den, sagde han, jeg kan mærke, hvordan der er noget hårdt derinde, og det er også ligesom den der blære virker meget større mod pikhovedet. Også manden kunne mærke det, ikke mindst det med pikhovedet mod sædblæren, så det varede ikke længe, før manden fik udløsning, og sammentrækningerne i røven fik så efterfølgende politimanden til at aflevere sin sæd i tarmen.

Det skal du prøve, sagde politimanden til sin kammerat. Ja, selvfølgelig, men jeg har nu noget andet, som jeg vil prøve med, og så trak han en lang tingest frem. Det viste sig at være en ret fleksibel plastikstang, som kunne have lignet det kateder, som manden stadig havde oppe i blæren, men der var den ikke uvæsentlige forskel, at der i hele længden sådan med ca en cm afstand sad, hvad der kunne ligne nogle ærtestore plastikkugler.
Den første politimand grinede, da han så tingesten, men manden var ikke klar over hvorfor, så han sukkede af lettelse, da katederet blev trukket ud af ham, også selv om det ikke foregik så forsigtigt, som han havde kunnet ønske.

Lettelsen var dog kortvarig, og hurtigt blev han klar over, hvad hensigten med den plastiktingest var, for nu tog kammeraten fat om hans pik, pressede pikmunden op, og begyndte at stikke plastiktingesten ind i pikken. I spidsen sad en af kuglerne, og den var vel ikke større, end spidsen på katederet havde været, så det var ikke så slemt, men slemt var det, at der hele tiden kom en ny, ligesom pikmunden havde slappet af, og selv om det nærmest ikke var til at se, så var de også af forskellig størrelse, hvilket ville sige, at ingen af dem var mindre end den første, men nogle, sådan ca. hver tredje var større. Manden sukkede og peb, især når de største blev presset ind, og da spidsen var omkring halvt nede i pikken, trak politimanden den langsomt op igen, så kun den første blev inde i pikhovedet. Så pressede han den ned igen, og denne gang helt ned til pikroden, inden han igen trak den opad, dog kun lidt, inden han igen pressede den ned, og det fortsatte han med et stykke tid, så han på den måde kneppede indersiden af pikken i hele dens længde. Det var både pinefuldt og samtidig ret erotisk ophidsende på den måde at få pikken kneppet.

Efter nogle minutter af den leg, pressede politimanden stangen længere og længere op, indtil spidsen var helt inde i urinblæren. Så lod han den sidde der, mens han gik i lag med mandens røv. Og nu var det ikke kun noget hårdt, han mærkede ikke kun med pikhovedet, men op og ned ad pikskaftet mærkede han hver eneste af de hårde kugler.

Mens alt dette skete, havde kameramanden været flittig. Skiftet vinkel, skiftet mellem total og næroptagelser – især havde han lavet næroptagelser, da røven blev pulet med politikniplen og da pikken blev kneppet indvendig. Faktisk lige fra begyndelsen, havde han haft en smertende stivert, men nu mente politimændene, at han skulle have sin tur, og det mens den der pikkneppestang stadig var inde i manden. Det lod han sig ikke sige to gange, og til forskel fra politimændene, der bare havde trukket blank, så smed han bukserne. Inden han lå på knæ på sengen og pulede løs.

Manden havde tre gange været tæt på en udløsning, men de redskaber, der var stukket op i hans penis, havde forhindret det i al blive til noget, så nu var han temmelig desperat, og tiggede dem om at trække den stang ud, så han kunne få lov til at komme.

Det snakkede de lidt om på deres uforståelige sprog. Kameramanden havde åbenbart et forslag, som de to andre med et stort grin gik med på.
Stangen blev trukket ud, dog undlod politimanden ikke undervejs at lave en del kneppebevægelser med den, efterhånden som mere og mere af den kom ud. Kameramanden dirigerede, og da den var ude, fik de trukket mandens bagdel højere op og støttede ham i ryggen med et par puder. Røvhullet pegede nu mod loftet, og et øjeblik efter pegede en politistav ned mod det. Gnubbede lidt omkring indgangen og forsvandt så ned og ned og ned, indtil halvdelen af staven var begravet. Så kom den langsomt op igen og helt ud med et plop, legede lidt ved indgangen, og så ned igen. Og dette gentog sig gang på gang og hurtigere og hurtigere. Og manden pen og stønnede og sukkede, men mest af fryd, fordi han nu mærkede, hvordan en udløsning igen nærmede sig. Så stod staven pludselig stille helt i bund, og den anden politimand trak sin frem og smurte den ind. Han pressede enden mod mandens hul ved siden af den, der allerede sad der, men ind ville den ikke, og nu sukkede manden ikke af fryd, men skreg af smerte og angst.

Så kom kameramanden igen med et forslag, og den første stav blev trukket ud. Så holdt den ene af politimændene de to stave i et fast greb med begge hænder, og på den måde pressede han begge stave mod mandens røvhul. Han pressede og slappede så lidt, pressede igen og slappede, og hver gang så det ud til, at stavene kom lidt længere ind og fik udvidet hullet noget mere. Han fortsatte sådan et stykke tid, og pludselig gav ringmusklen efter, og stavene var på ved ind i dybet. Manden skreg igen, og politimanden holdt en lille pause, for at mandens røv skulle kunne vænne sig lidt til den voldsomme indtrængen. Men så begyndte han også at støde ned og trække op, foreløbig i et langsomt tempo, men efterhånden hurtigere og dybere, og igen nærmede manden sig udløsningen. Kameramanden kom med endnu en ordre, og stavene blev trukket helt ud, mens kameramanden zoomede ind på hullet, som blev efterladt åbent og med vibrerende læber. Så blev stavene presset langsomt ind igen, stadig i nærbillede, så man tydeligt ville kunne fornemme, hvordan læberne blev presset og manipuleret. Så ud igen, ind igen, ud, ind og ud, ind indtil kameramanden igen zoomede til totalbillede og stavene gik i dybden med de seje tag, og så kom manden under høje skrig og med en mægtig udløsning, som splattede lige ned på ansigtet og i munden på ham, hvad kameramanden også fik nogle gode optagelser af.

Fortsættes
Kommentar