Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I Bøsseklubben - Den sorte rambuk

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 10603

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, S/M & Fetish og Analsex
På sex-tur til Thailand
Kap. 5 I bøsseklubben del 3
Den sorte rambuk

Fra forrige kapitel:
Så trak han sig med endnu et højt PLOP! Helt ud og sendte endnu tre-fire sprøjt ud over mandens røv og ned over nosser, pik og mave. Så stod han et øjeblik helt stille, mens de sidste dråber langsomt sivede ud og dryppede ned i det gabende hul.


Mens han blev fulgt ned fra scenen til vildsomme klapsalver, var vor sorte mand i gang med at ommøblere på bordet. Han gennede vores ven ned og satte sig i stedet selv fra bordet. Lænede sig lidt tilbage, så han hvilede på albuerne, og gav manden besked på, at så kunne han godt kravle op og spidde sig selv på den imponerende rambuk, der strittede lige lodret op fra den sorte krop.

Manden stirrede på en gang forfærdet og fascineret på tingesten, men han var nu bragt så langt ind i en sexrus, at han ikke kunne tænke klart, men kun følge sine instinkter og impulserne fra sin pik, der stadig stod lige strunk og stiv, som da det hele begyndte, og ikke mindst fra sit røvhul, med de ømme læber og den velbearbejdede sædblære. Vel havde det gjort ondt, fandens ondt ind imellem, men en smerte, som også tændte for ukendte kontakter inde i ham. Og så de to udløsninger, som havde været det bedste, han hidtil havde prøvet.
Altså kravlede han op på bordet, skrævede over den sorte mand med hænderne på hans skuldre, og så begyndte han at sænke sig ned mod den tilspidsede sorte pæl.

Den trængte let ind, da hovedet som sagt var en del mindre end det forrige, og et stykke kunne han også sænke sig uden problemer, men så begyndte det at stramme i røven. Han spændte sammen og slappede af, og gled så endnu et lille stykke ned, men han trak samtidig ansigtet sammen i en smerte-grimasse.

Den sorte havde hele tiden set ham ind i øjnene og holdt øje med reaktionen. Han smilede, og sagde: Nå, nu begynder du at kunne mærke, at det er en rigtig niggerpik, du er ude at ride på! Kør lidt op og ned, så du vænner dig lidt til tykkelsen, og så gå langsomt længere ned, der er masser at give af endnu.

Taknemmelig over rådet, gjorde han som foreslået: Hævede sig lidt, sænkede sig, hævede sig, sænkede sig, op og ned gik det, dog ganske langsomt. Så begyndte den sorte at arbejde med, sådan at han ved hver af mandens bevægelser ned, stødte opad, så den gik længere ind, end manden havde tænkt sig.

AAAAVVVV, ÅÅÅHHH, UUUHHH og om igen lød det ved hvert af den sortes stød. Han prøvede at holde igen, men så stødte den sorte bare hårdere opad, så ganske langsomt blev røvhullet udvidet, så han troede, at det skulle sprænges, og den sorte pik blev begravet dybere og dybere.

ÅÅÅHH, NNEEJJ, ÅÅÅHHH, NNEEJJ, ikke mere, ikke mere, jeg kan ikke tage mere, du splitter mig, STOOPP!! STOOOPP!! Råbte han, og tilskuerne jublede og råbte
MERE, MERE, BLIV VED, BLIV VED, SPID HAM, SPLIT HAM, FUCK HAM, FUCK HAM HÅRDT!! GIV HAM DET HELE!
Og meget mere af samme skuffe.

Så holdt både manden og den sorte pludselig stille, og manden udstødte et lettelsens suk, sådan med ca. halvdelen af pikken inde, altså på et sted, hvor det ikke længere strammede så meget, at det gjorde ondt.

Lettelsen blev dog kortvarig, for pludselig udstødte han igen et skrig og var alt for hurtigt på vej ned mod den sortes pikrod. Den sorte havde med et kraftigt tag om mandens lår, løftet hans fødder fra støtten på bordet, han prøvede at flytte hænderne fra den sortes skuldre ned på bordet, men det var ikke til megen hjælp. Den allestedsnærværende tyngdekraft og hans egen vægt i fællesskab fik ham til ubønhørligt at synke ned over pikken, til hans baller hvilede på den sortes lår, og han følte sig som spiddet på en telefonpæl.

Igen holdt de begge en lille pause. Så begyndte den sorte ganske langsomt at støde opad med underlivet, mens fan samtidig med de stærke arme, som stadig forhindrede manden i at støtte med fødderne, løftede ham en smule op, og lod ham synke ned hver gang han selv stødte opad, så pikken hver gang blev begravet så meget som deres lår tillod det.
Så drejer vi lige en halv omgang, sagde han til den spiddede mand, og ved et sindrigt samarbejde mellem lår og arme, fik han drejet manden sådan rundt på spiddet, at han nu sad med ryggen mod ham.

AAAAHHHHVVV, ÅÅÅHHH, UUUHHH hylede manden, da den sorte lod ham synke ned igen, for den sorte havde spredt sine egne lår endnu mere og samtidigt presset mandens lår sammen, så de i denne position ikke støttede på hinanden, men manden helt uhindret samk helt ned over den bredeste del af pikroden, og hans nosserpose nærmest hvilede oven på den sortes tyrenosser.
Og tilskuerne klappede, jublede og hujede.
Så slap han taget i mandens lår, så benene drattede ned mellem hans egne, og i stedet tog han manden om brystet og trak hans overkrop bagud, Manden fik nu delvis støtte med hænder og fødder, og kunne hæve sig en smule fra pælen, hvilket dog samtidig gav den sorte plads til igen at hamre sit underliv opad og pikken i bund.
Klask, klask, klask, lød det, og små skrig og grynt fra begge de agerende.
Den sortes hænder havde fået fat i hver sin brystvorte, som han nu klemte og vred i takt med sine stød, og denne dobbelte smerte og stimulering fik kort efter vores dansker til at sprøjte endnu en ladning ud over bryst og mave, til endnu en gang jubel fra tilskuerne.

Den sorte var endnu ikke kommet, så han møblerede om på dem, så vor hvide mand blev placeret på hænder og knæ, eller snarere på arme hoved og knæ, for han var sådan krummet sammen, at røven endnu engang stak lige i vejret, hvilket gav filmfolkene anledning til igen at zoome ind på det nu ekstra gabende hul, men ikke længe, for den sorte havde bragt sig i position over ham, han på hænder og fødder og med pikken lige lidret over hullet. Så gik han til den. Stødte hårdt og nærmest brutalt ned og ned og ned igen, hver gang med et højt klask, når hans mave og ikke mindst posen med tyrenosserne ramte vor mands bagdel.
Tilskuerne klappede og messede FUCK, FUCK, FUCK i takt med hans stød, så ingen længere hørte de suk og grynt, som de to på scenen udstødte, men filmfolkene havde de allerbedste vinkler til at beskrive den sorte pæls hamren ned og ned og ind og ind.
Nu var det tydeligt, at den sorte var inde i slutspurten. Stødene blev kortere og langsommere, men til gengæld virkede det som om ham ved hvert stød forsøgte at presse sig dybere og dybere ind. Så holdt han stille, og med et brøl sprøjtede han sin første ladning ind i mandens tarm. Løftede sig lidt, hamrede ind igen, holdt stille og skød den næste ladning. Og en gang til hvorefter han med et stort svup trak sig helt ud, pressede sin pik ned over mandens pik og nosser og skør endnu tre ladninger ud over hans ryg.

Klubejeren trådte frem og og forhindrede vor mand i at ændre stilling. Så entrede fire mænd fra salen scenen, de var åbenbart blevet udvalgt under forestillingen, eller havde betalt mest for det. De var stadig fuldt påklædt. De to faldt på knæ foran den sorte mand og begyndte med det samme at slikke den kun lidt slappede rambuk ren, og siden tog de vældigt fat på også at slikke posen med tyrenosserne og den krøllede hårvækst.
De to andre trådte hen til vor mand på bordet, den ene begyndte at slikke sæden på hans bryst, den sæd, der var en blanding af hans egen og de tre pikejeres. Den anden slikkede røvhullet, stak tungen så langt ned, han kunne komme, og lappede i sig, hvad han kunne få fat i. Så skiftede de plads, og fik nu manmden til at lægge sig ned på ryggen, dog stadig med fødderne helt oppe ved ørerne. Herved begyndte den ophobede sæd fra tarmen at sive ud, men den nåede ikke ret langt, før den ivrigt blem lappet op af en flittig tunge. Da manden ved brystet var færdig med både det, maven og ansigtet, tog han fat på at slikke, sutte og bide på de stadig erigerede og nu ret så ømme vorter.
Vor mand havde stadig fuld mast, og ved den behandling han fik både på vorterne og røvlæberne, begyndte det igen at rykke i den.

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:07/12 2013
du kan bare det med lækre historier