Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens spændende pubertet 2

(Jens spændende pubertet)

Karakter: 4.5/11
Visninger: 9424

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Unge, Gamle og Aldersforskel
Jens spændende pubertet 2
Da jeg vågnede næste morgen, havde jeg en gevaldig stiv pik, og jeg kunne ikke lade være med at begynde at gnide den. Pludselig gik min værelsesdør op, det var min far som stak hovedet ind for at se om jeg var vågen. Jeg lå oven på dynen, så det var ikke lige til at skjule, hvad jeg havde gang i. Jeg blev pæonrød i ansigtet, og prøvede at dække min pik og nosser med mine hænder. Far smilede og gik ind i værelset, nå der er nok en der ligger og hygger sig, sagde han. Jeg kunne se at min far havde sin housecoat på, og jeg vidste af erfaring, at han så var bøgen inden under. Du skal ikke være flov, alle drenge og mænd gør det, vi har simpelthen behov for at få tømt nosseposerne engang imellem – og da jeg var i din alder, ja så var det da flere gange om dagen. Jeg lyttede med store øjne, betyder det, at du også leger med din pik far, spurgte jeg – ja, da det gør jeg flere gange om ugen – og som du kan se, så har jeg også nu en ordentlig stivert på, sagde han, og åbnede housecoaten, så jeg kunne se hans pig og nosser, wauw den var stor, og så var der ikke et hår omkring pikken – jeg spurgte, hvordan det kunne være, hertil svarede far at han baberede sig hver dag, det gjorde pik og nosser mere følsomme, du kan prøve at mærke, det er dejlig glat.
Forsigtigt nærmede jeg mig hans pik, og med fingrene kunne jeg føle hvordan han føltes – det var fantastisk, jeg havde mit ansigt så tæt på, at jeg kunne dufte den dejlig duft af mand. Lidt tis og lidt sved, jeg følte mig i himlen. Der var en lille dråbe klar presperm på spidsen af hans pik, og jeg kunne ikke modstå, jeg måtte bare lige slikke den af – det var lækkert, Min far gav en voldsomt sæt, hov, hov du sagde han og ruskede mig lidt i håret, hvilket bare gjorde at mit ansigt blev trykket ind i hans nosser – jeg tog en dyb ind ånding, uhm hvor var det lækkert, min pik spjættede og safterne begyndte at løbe ud af den. Nå du her stopper vi, sagde far jeg kunne se på ham at han var lidt forvirret, og forsøgte at lade som om, vi bare havde snakket lidt sammen. Herefter rejste han sig og gik ud af værelset. Jeg drmte om en dag at få lov til at sutte hans pik tom for sperm, men ak, det lykkedes nok ikke.
Jeg stor op og gik i bruseren – hvor jeg fik sagens første udløsning ved at sprøjte helt vildt på bagvæggen i bruseren. I køkkenet sad min far – jag har ikke fået fortalt, at jeg bor alene med far, efter min mod omkom i en bilulykke da jeg endnu var ganske lille. Far var ligesom han plejer, han spurgte, hvad jeg skulle lave i dag – og da jeg sagde at jeg gik hen i parken for at spille fodbold, blev han godt tilfreds, selv skulle han afsted på noget udstilling.
Nå jeg tog et par fodboldshorts på og en T-shirt, og så ellers afsted med bolden under armen. Jeg styrede målrettet mod ”min” toiletbygning, for at se om der var kommet andre. Inde i det midterste aflukke satte jeg mig efter jeg havde taget mine shorts af. Der var en lækker duft af urin og det jeg forbandt med sex, en umiskendelig udefinerbar duft, som jeg er helt vild med. Jeg hørte yderdøren gik op, og ind i rummet ved siden af, så jeg en mand sætte sig. Han sad og kiggede i et blad, jeg kunne lige skimte, at det var et pornoblad, og han begyndte da også at spille pik. Jeg var blevet modig, så jeg prøvede at køre en finger frem og tilbage i hullet i væggen, han rejste sig, og en dejlig stor pik blev stukket gennem hullet. Jeg kørte lidt på den og trak forhuden tilbage, jeg kunne se at der var lidt hvidt under forhuden, men jeg kunne ikke lade være med lige at snuse engang – nå da den duftede stærkt af gammel sved og sperm, men jeg var ligeglad (passer ikke jeg var lykkelig) så jeg begyndte at slikke hele vejen omkring hans pikhoved. Jeg er vild med smagen, og snart havde jeg hele pikhovedet ind i min mund, Jeg kunne høre ham stønne inde ved siden af og da hans pik svulmede op, vidste jeg nu kom min belønning. Han skød en ordentlig gang sperm ind i min mund, det smagte herligt. Herefter slikkede jeg lige så forsigtigt hans pik helt ren, hvorefter han trak sig tilbage. Jeg kunne lige skimte at det var en fyr lidt yngre end min far (han er 33), inden han smuttede ud.
Jeg trak mine shorts op og gik ud for at spille lidt med min bold. Min pik var herresiv, og da jeg ikke har nogen underbukser på og jeg har fjernet underforet i shortsene (som er hvide nylon) kunne man se mit våde pikhoved gennem shortsene. Jeg var ligeglad, eller rettere jeg nød at man kunne se mig.
Da jeg havde spillet lidt kom min ”ven” fra i går. Han havde joggebukser på, og jeg kunne se at hans mave hang lidt ud over elastikken i bukserne. På overkroppen havde han en ærmeløs undertrøje, ikke helt ren, så jeg kunne se hans voldsomme hårvækst under armene og ned ad brysetet.
Nu splint du har husket vores lille aftale – jeg så lidt forbavset på h, aftale?? – OK splint nu skal du høre, jeg bor lige herovre, har du ikke lyst til at komme med hjem, så kan vi se lidt videofilm? Det lød da spændende, så kom lige og giv mig en knus, sagde han. Da jeg kom helt tæt på ham kunne jeg lugte at han lugtede lidt af gammel sved – af en eller anden grund fik det min pik til at blive helt vildt stiv, og væsken begyndte et løbe ud af spidsen.
Se nu er det jo spændende hvad der så sker, det fortsættes muligvis.
Giv eget gerne en kommentar på siden eller til stiv59@sol.dk


Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:06/12 2013
hej bijens! dejligt at læse historirt fra dig. Den her er rigtig sød, og jeg glæder mig til at læse, gvordan det gør hjemme gos manden. Jeg gætter på. at Jens får en pik i røven! God skrivelyst! oleole13
 
Navn:Bijens
Dato:07/12 2013
hej Oleole Mange tak for din kommentar, det er altid dejligt lige at få et "klap på skulderen"