Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens spændende pubertet 3

(Jens spændende pubertet)

Karakter: 4.3/6
Visninger: 8686

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Aldersforskel
Jens spændende pubertet 3
Jeg var lit spændt på at komme hjem til min ”ven”. Jeg spurgte ham om hvad han hedder, det viste sig han hed Ole. Ole havde ret, der var ikke ret langt hjem til ham, det var et lille hus for enden af en blind vej, der var lidt have til, dom var helt lukket af beplantning.
Da vi kom frem, spurgte Ole om jeg ville have lidt at drikke, hvorefter han hentede en sodavand mig, selv tog han en øl. Kom lad os sætte os her i sofaen, så kan vi se på filmen sammen. Jeg kunne se, han havde en stor saling film, og mange af dem stod der blot et nummer på. Han tog en af dem med nummer og satte i drevet. Herpå satte han sig ved siden af mig, og lagde armen omkring min skulder. Jeg kunne snuse ham, min hoved var lige ud for hans armhule, hvor der var masser af hår, og en meget stærk lugt af sved – jeg ved ikke hvorfor, men det tænder mig helt vildt, jeg borede mit ansigt ind i hans armhule og snusede kraftigt ind – oh, det var fantastisk, min pik dirrede i mine shorts, og der kom en lille våd plamage foran på dem af min presperm. Ole så det naturligvis og foreslog, at vi tog tøjet af, så vi ikke fik unødige pletter på det ”fine tøj” som han sagde. Vi tog begge to tøjet af, det var første gang jeg så Ole i bar figur, han var stor, behåret på brystet, og jeg kunne se at håret fortsatte ned til hans pik, hvor der var et kolossalt stort krat af hår.
Jeg kunne ikke lade være med at lægge mig på knæ og bore hovedet ind i hans skridt, hans nosser var store og bløde, jeg følte at de dækkede hele mit ansigt, og så med en bedøvende liderlig duft. Jeg var bare liderlig. Ole rejste mig op, og vi satte os igen og så på den film der rullede hen over skærmen, der var om en dreng og tre mænd der alle sammen havde samme størrelse som Ole, drengen var lidt spinkel, og lignede vel egentlig mig selv. Da jeg fik kigget lidt nærmere, kunne jeg se at den ene af mændene lignede Ole fuldstændig, jeg spurgte om det var ham, og ja sammen med et par gode venner og så en dreng fra nabolaget.
Jeg kunne se at de lagde drengen op på et bord, og den ene mand stak pikken i drengens mund, mens Ole legede men drengens stjerne, den tredje mand slikkede på drengens ene brystvorte, mens han hev og kneb i den anden. Nu fik jeg ikke set så meget mere, for jeg mutte bare ned og snuse og slikke på Oles lækre pik. Ole sukkede og stønnede, godt splint bare gå tel den, jeg er ikke så dart, då du skal ikke holde dig tilbage. Jeg greb med begge hænder omkring hans store nossepose og hev og klemte dem kraftigt – godt splint, det er vildt dejligt. Nu kunne jeg ikke vente, min pik var ved at eksplodere, så jeg rejste mig op satte mig overskrævs på Oles skød, tog fat i han store pik, og førte den hen til min stjerne. Jeg lod pikken køre lidt frem og tilbage over stjernen, men den var alt for tyk til at få op, mente jeg. Nu snuppede Ole mig, løftede mig op på et bord, holdt mig fast med den ene hånd, så løftede han mine ben op på hans skulder, og satte pikhovedet mod min stjerne. Nu syntes jeg ikke det var sjovt længere, så jeg begyndte at gøre vrøvl, men Ole pressede bare pikken hårdt mod min stjerne, det gjorde vildt ondt, og da han tvang pikhovedet op i min røv var jeg ved at besvime, det smertede helt vildt, jeg råbte at han skulle stoppe, men det kunne jeg godt glemme, nu var han ved at være i mål, som han sagde. Tårerne piskede ud af mine øjne, og langsomt fik han tvunget hele den tykke pik op i mig. Nu stod han helt stille, og begyndte at knibe og nulre mine brystvorter, langsomt fortog smerten sig og da han blev ved med at knobe i mine nippels, begyndte jeg langsomt at nyde fornemmelsen af at være fyldt helt ud. Ole begyndte stille og roligt at køre lidt frem og tilbage, der var et ganske bestemt sted, hvor hans pikhoved kørte hen over, der var helt vidunderligt. Min pik, som ellers var blevet helt slap, begyndte at blive stiv igen, og snart var det kun dejligt at mærke hvordan Ole kneppede mig. Oh, ja kom hårdt i mig stønnede jeg, Ole bøjede sig og vi udvekslede et stort vådt tungekys, jeg var helt væk i lidder. Nu kunne jeg mærke, at hans pik ligesom svulmede op, og min pik begyndte at rykke, så brølede Ole mens han holdt pikken stramt oppe i mig, og jeg kunne mærke han strøm af noget varmt i mit indre, samtidig sprøjtede min pik en ordentlig ladning sperm od ad vores kroppe.
Langsomt trak Ole sig ud, og trak mig ned på mine knæ, tvang pikken ind i min mund (der skulle ikke meget tvang til) så jag kunne rengøre den for dels hans sperm og dels mine røvsafter.
Nu var jeg ikke ”jomfru” længere, og selvom jeg var meget øm, så var det alligevel en dejlig fornemmelse.
Efter endnu en sodavand gik jeg hjemad, en stor oplevelse rigere.
Kommenter meget gerne her, eller send en mail til stiv59@sol.dk
Kommentar

Navn:baldur
Dato:04/08 2014
god historie. kunne være spændende at vide hvordan det gik med Jens og hans far.