Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens spændende pubertet

Karakter: 4.7/9
Visninger: 10040

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Oralsex og Aldersforskel
Jens spændende pubertet
Da jeg var en dreng – mon ikke det var omkring 12 år – begyndte jeg at interessere mig voldsomt for min pik. Jeg kunne se, at der kom nogle små dun ved roden af pikken, det var jeg vældig stolt af. Når vi var i bad efter gymnastik i skolen, kiggede jeg nysgerrigt på alle de andre drenge, nogen af dem havde nogle noget større pikke end jeg kunne fremvise, og jeg kunne se, at nosserne også hang ned, hvor mine nosser stort set ikke kunne ses, som anden end en lille pose helt oppe under pikken.
Jeg spillede en del fodbold i min fritid, dvs., jeg legede med en bold i en park som lå tæt ved mit hjem, nogen gange var jeg helt alene, så havde jeg fundet en lille bygning, som jeg så spillede op ad. Det var en offentlig toiletbygning, og engang imellem var der da også nogen der gik derind, formentlig for at tisse eller hvad ved jeg.
Hver gag der var nogen derinde, gik jeg noget derfra, for ikke at blive skældt ud over at spille op ad muren. En dag skulle jeg tisse, og normalt gik jeg bae om bag en busk og klarede den lille affære, men nu gik jeg ind i toiletbygningen. Der var en tisse rende, hvor der vel kunne stå 3-4 stykker, og så tre aflukker. Ved tisse renden stod en mand, jeg tror han var gammel mindst over 30, og der lugtede kraftigt af tis, det generede mig nu ikke. Jeg trak mine bukser lidt ned og begyndte at tisse mens jeg stod ved siden af manden. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans pik, som var fanstatisk stor og tyk. Jeg kunne se at han stod og gned lidt på den, og da han så at jeg kiggede, vendte han sig imod mig, og spurgte om jeg kunne lide at se på hans pik. Jeg blev kobberrød i hovedet og skyndte mig lidt ud, jeg løb lidt væk, og gemte mig ved nogle buske. Da han kom ud af toiletbygningen stod han og kiggede lidt rundt, jeg kunne se, at han ikke havde lynet bukserne op, og han stod med den ene hånd og gnubbede sig selv i skridtet.
Lidt efter forsvandt han, og jeg stod tilbage med en underlig fornemmelse, min pik var blevet stiv, og jeg kunne ikke lade være med at trække bukserne ned, så jeg kunne lege lidt med den. Der kom noget klar væske ud af spidsen, da jeg satte en finger på, kunne jeg mærke at det ikke var tis, det var ligesom lidt slimet, jeg tog fingeren op til munden og stak tungen ud, det smagte egentlig ikke af ret megen, men det var da utroligt spændende. Jeg kunne se at mine nosser var sunket ned, så de nu hang frit under pikken.
Nu var der jo ingen i toiletbygningen, så jeg gik derind, og ind i den midterste af de aflukkede toiletrum. Der var tegnet en hel masse på væggene og der stod også en hel masse frække ting. Jeg var helt stakåndet, jeg havde aldrig været derinde før, men jeg vidste, at her ville jeg komme igen, det var rigtig frækt. Jeg trak bukserne ned og satte mig på toilettet, nu sad jeg så og legede med min pik og jeg lod også en finger gå bagud, så jeg kunne stikke en finger lidt ind i min stjerne. Pludselig havde jeg en underlig følelse, jeg blev stakåndet og gned kraftigt på min pik, så skete det, jeg fik min første våde orgasme, der stod en stråle ud af min pik, det var en helt klar væske, jeg fik fanget lidt i min hånd, og begyndte straks at slikke det i mig, det var rigtig frækt, men jeg syntes det smagte lækkert.
Jeg opdagede, at der i væggene ind mod de tilstødende toiletrum var et rundt hul, vel ca. 10-15 cm i omkreds, det undrede mig en hel del, men det var ikke noget jeg tænkte videre over.
I den kommende tid var jeg jævnligt på besøg i toiletbygningen, og nogen gange var jeg heldig at se en voksen mand stå og lege lidt med sin pik det var utroligt frækt, og bare lugten i bygningen var nok til at jeg fik en stiv pik, det var bare en rigtig pirrende lugt.
Der gik et par år, jeg har nok været omkring 15 år, jeg havde i et års tid været væk fra området, idet min far havde et job, der gjorde at vi måtte rejse en del. Så vi havde boet et andet sted i det år.
Nu tilbage, kunne jeg ikke vente med at komme ned og se ”min” toiletbygning. Lige lidt om mig selv, jeg var naturligvis blevet lidt større, men jeg var lille af min alder, havde blondt langt hår, jeg kunne godt lide at mit hår gik ned, næsten til mine skuldre. Jeg var slank men ikke tynd, bl.a. svømmede jeg en del så jeg havde lidt faste muskler. Min pik var min stolthed, jeg havde målt den i stiv tilstand, og den var 19 cm og mine nosser hang lavt, og jeg tror mine kugler var på størrelse med store valnødder. Jeg spillede helt vildt meget pik, og midt 5 gange om dagen leverede jeg en ordentlig gang sperm, som I kan forstå, jeg var en gevaldig liderlig teenager.
Nå mig ned til toiletbygningen, uhm der var den kendte lækre lugt af gammel urin og hvad ved jeg, jeg gik ind i ”mit” rum – det midterste – trak bukserne ned, og begyndte at læse alle de frække meddelelser på væggen. Jeg kunne høre at der kom nogen ind ad døren, og lidt efter kunne jeg høre og se, at der kom en mand ind i det tilstødende toiletrum. Han var mindst 50 år og havde slidt arbejdstøj på. Da han trak bukserne ned, kunne jeg se en ordentlig mave og så kom det: en lækker stor tyk pik, med nogle gevaldige nosser og en masse hår det meste af det var gråt. Jeg begyndte at file løs på min pik, og pludselig kunne jeg se et ansigt, der kiggede ind af hullet i vægen, han blinkede til mig og lidt efter stak han sin pik gennem hullet. Det kom helt bag på mig, men jeg kunne ikke lade være med at røre lidt ved den. Så kunne jeg høre han sagde, ”prøv at smage på pikken”, jeg kom tættere på, og jeg kunne dufte en pik der duftede af pik, sved og list gammel sperm – jeg blev endnu mere liderlig, og kunne ikke lade være med at slikke lidt på det spændte blå pikhoved. Kom herind dreng, lød det pludselig, og jeg ved ikke, jeg var helt paralyseret, og skyldte mig ind ved siden af, her stod han med bukserne nede og en ordentlig vom og så med den der helt vildt dejlige pik. Jeg kunne ikke lade være med at bore ansigtet ind i hans skridt – det duftede herligt af sved og tis. Jeg slikkede hans nosser og til sidst begyndte jeg at sutte på hans pik. Godt dreng du sutter som en ludder skal, så bare gå til den – det tændte mig lidt, at han kaldte mig for en ludder og pludselig kunne jeg mærke at hans pik svulmede yderligere op og så begyndte hans sperm ellers at vælte ud i min mund, jeg blev noget overrasket, men jeg slugte hver en dråbe, og derefter slikkede jeg hans pik helt ren. Han roste mig og kaldte mig en dejlig lille luddertøs, så jeg skulle blot komme her igen næste dag, så skulle han igen have slikket hans dejlige pik.
Jeg var helt forvirret, det havde været en pragtfuld oplevelse, og jeg spillede pik flere gange den aften, med tanken om igen at få og til at snuse og smage den lækre pik.

Det var første afsnit af min beretning, jeg håber du kunne lide at læse den. Kom meget gerne med en kommentar evt. til: stiv59@sol.dk


Kommentar

Navn:Skriveren
Dato:01/12 2013
Meget velskrevet og intens novelle. Jeg glæder mig til at læse mere fra din hånd. Skriveren
 
Navn:Bijens
Dato:02/12 2013
Mange tak til "Skriveren" dejligt med kommentarer
 
Navn:baldur
Dato:08/01 2014
en spændende og ophidsende historie. håber på flere afsnit. især om faderen kommer ind i billedet