Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan - Vores luder!

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 7005

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Lige før klokken var ved at blive 7 om aften, sad Hassan og Nick i stuen og så noget i fjernsynet. De begge glæde sig til at få ram
på de to, og se deres ansigt når de får af vide, at de er blevet filmet.

Jeg tror, vi kan få dem til at gøre det, sagde Nick, som sad og nussede Hassan i håret. For vi kan ødelægge alt for dem, smilede Nick mens han sagde det.

De skal bare ha af samme skuffe, kom det fra Hassan. De skal ikke tro, de kan gå rundt og gøre andre bange, og få dem til at gøre alt, sagde Hassan, som lå op af Nick. Det er på tide, de bliver sat lidt på plads.

Nick rejste sig op fra sofaen og skyndte sig ned på sit værelse i kælderen. Hvad han skulle, vidste Hassan ikke og spurgte Nick, da han kom tilbage.

Hvad skulle du? Spurgte Hassan.

Skulle bare lige se, om man nu kunne se mobilen, sagde Nick. De skulle ikke opdage det, så er vores plan ødelagt. Men når det banker på, skynder du dig ned for at tænde for kameraet.

Mere fik Nick ikke sagt, før det ringede på. Hassan skyndte sig op fra sofaen og ned i kælderen. Nick gik hen til hoveddøren for at åbne for dem, og udenfor stod Lucas og Jonas med et stort smil på.

Har du filmen til os, kom det fra Lucas.

Nick svare ja og sagde, at den lå nede på hans værelse i kælderen. Nick fik dem med ned i kælderen, hvor Hassan lå på Nicks seng uden tøj på.

Ser man det, kom det fra Lucas. Er i lige blevet færdig?

Ja, sagde Nick og gik hen til sin seng, hvor Hassan satte sig op så Lucas og Jonas kunne se hans stive pik.

Tror ham Hassan kunne klare en tur mere, smilede Lucas og så på Jonas, som stod ved siden af ham. Tror du ikke han kan klare en omgang mere, Jonas?

Jonas smilede. Men skal vi ikke lige ha fat i filmen først, hviskede Jonas til Lucas.

Jo. Kom det fra Lucas. Den film med jer, den skal vi lige ha, sagde Lucas, og gik lidt tættere på Hassan og Nick.

Den er her, sagde Nick og gav dem det kamera, han havde lånt af dem. Filmen er i kameraet.

Det var godt, Nick, sagde Lucas. Nu har vi jer i vores hule hånd, grinede Lucas og Jonas. Nu er I vores ludere. Og I skal gøre, hvad vi siger, hvis ikke I gør det, så kunne det være, vi lagde filmen ud på nettet. Så vil det ikke være sjovt at hedde Hassan og Nick. Så Hassan. Du kan godt komme i tøjet, sagde Jonas. For nu skal vi hen i en anden kælder.

Nick og Hassan så lidt paniking på hinanden, for de skulle ikke et andet sted hen, for så er planen ødelagt, og Nick fik hurtigt sagt.

Mine forældre er taget til København, så jeg har huset for mig selv, sagde Nick. Kan vi ikke blive her?

Lucas og Jonas stod og snakkede lidt lavt, så hen på de to dejlige drenge. Kan din dør låses? Spurgte Jonas.

Det kan den, sagde Nick og gik hen og låste døren. Så er den låst.

Så kan du så også smide dit tøj, sagde Jonas.

Nick skulle bare smide sine shorts og T-shirt, så var han nøgen. Lucas og Jonas fik også smidt deres tøj, og alle fire drenge stod med stiv pik og var klar til leg.

Lucas bad Hassan og Nick om at sætte sig på sengekanten, hvor Jonas satte sig mellem Nicks ben og Lucas ved Hassans. De lod først deres hænder glide op og ned på deres stive pikke, hvorefter de tog fat i dem og trak deres forhud helt tilbage, så deres pikhoveder blev blottede, og den første dråbe kom frem i deres revner. Lucas og Jonas lod deres tunger glide rundt på deres blodfyldte pikhoveder, hvor efter de begge begynde at sutte deres stive pikke.

Hassan og Nick lod sig falde bagover og ned i sengen, de lå og så på hinanden, mens de nød den dejlige følelse, det var at få suttet pik.

I er bare nogle dejlige drenge, kom det fra Lucas, da han holdt en lille pause med at sutte Hassans pik.

Det er også mega dejligt at få suttet pik af jer to, kom det fra Nick og Hassan.

Efter den lille pause Lucas holdt, løftede han Hassans ben, så hans numse og hul kom til syne. Lucas kom op og stå på sine knæ, lagde Hassans ben på hans skulder. Hvor Lucas spytte på to fingre, førte dem ned til Hassans røv. Smurte hans hul ind, masserede det lidt.

Ved siden af var Jonas i fuld gang med at sutte, men ikke ret meget mere, da han også fik løftet Nicks ben op på skuldrene.

Jeg har noget vaseline, kom det fra Nick. Så kommer den nemmere ind.

Nick fandt hurtigt vaselinen og Lucas og Jonas fik smurt Hassans og Nicks huller godt ind i vaseline, det samme gjorde de også med deres pikke, som var mega stive og lignede, de kunne eksploder når som helst.

Tror de er vilde med vores numser, sagde Nick. Tror du ikke det, Hassan?

Jo. Kom det fra Hassan efter Lucas fik ført sin pik op i ham. Tror de tænder på dem, smilede Hassan.

I har også byens dejligste numser, sagde Lucas mens han trak sin pik lidt tilbage.

Det siger jeg også, kom det fra Jonas, som var i fuld gang med at kneppe Nicks røv. Den her røv er godt trænet, grinede Jonas og så ned på Nick, som ikke sagde noget til det Jonas sagde.

Tror også de har ligget og gennem kneppet hinanden hele weekenden, tror du ikke det, Jonas, sagde Lucas og stødte sin pik hårdt og helt i bund i Hassans røv, så han gav et skrig fra sig.

Lucas og Jonas begyndte at kneppe Hassan og Nick hurtigt og hårdt, så Hassan og Nick lå og stønnede og kom med nogle små skrig, når Lucas og Jonas førte deres pikke helt i bund.

Det her er bare pisse godt, sagde Lucas stønnende og gav Jonas et high five.

I er nu vores ludere, sagde Jonas. For hvis I ikke gør, hvad vi siger, så husk vi har en film med jer to, smilede Jonas og stødte sin pik helt i bund i Nick.

Lad os bytte, kom det fra Lucas. Jeg har helt glemt, hvor dejligt Nicks hul er, smilede Lucas og trak sig ud af Hassans røv.

Jonas og Lucas byttede plads. Da Jonas stod bagved Hassan, stak han sin pik ind og helt i bund. Lod den være der og lagde sig ned over Hassan, gav ham et kys på kinden og hviskede til ham.

Nu vil du få pik hver eneste dag, hviskede Jonas og rettede sig op igen.

Lucas og Jonas skulle bare vide, hvad de to har af planer, og de bliver også godt og grundigt mundlamme, når de får det af vide.

Fortsætter…
Kommentar