Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan - Opdaget.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 7126

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Onani
Dejlig røv at kneppe, kom det fra Lucas, efter han havde kneppet Nick lidt. Det ene hul er lidt strammere end det andet, kan du ikke mærke det, Jonas?

Jo. Hassans hul er lidt strammere, sagde Jonas. Hassan du skal til at ha noget mere pik, smilede Jonas og satte tempoet op igen, så Hassan lå og rykkede frem og tilbage i Nicks seng.

Du skal ikke ligge der og tro, du ikke skal ha mere pik, Nick, kom det fra Lucas. Dit hul vil blive fyldt med pik hver dag, smilede Lucas. Hvor Lucas trak sig ud, og bad Nick om at vende sig om.

Nick rejste sig op, så hans pik strittede godt lodret op i luften, vendte sig om så Lucas næsten fik hans røv i hovedet. Han gik ned på knæ og bøjede sig fremover ned i sin seng, og Lucas stak sin liderlige pik ind, og hurtigt kom tempoet op.

ÅÅÅHHH! Kom det fra Nick, som kunne lide det. Han kunne godt lide at blive kneppet i røven. Og da han så hen imod Hassan, som lå lige ved siden af, var han kommet i samme stilling, som han selv.

Hassan kom også med nogle stønnelyde og hele Nicks værelse, var kun lyden af stønnen og klaskene. Og et par små skrig fra Hassan og Nick, når Lucas og Jonas førte deres stive pikke helt i bund i dem.

Hvor er det godt det her, sagde Lucas stønnende.

Jeg kan ikke holde til ret meget mere, kom det fra Jonas, som var ved at eksplodere i en orgasme. Og trækker sig ud, får lige fat i pikken og giver den et par ryk. Kommer så i en kæmpe orgasme og spermen sprøjter ud af hans liderlige pik, så Hassans røv ikke længere er lysebrun, men hvid af Jonas’ sperm, som dækker hele Hassans lille røv. ÅÅHH! Hvor var det godt, kom det fra Jonas, efter han var kommet til sig selv igen. Det bliver bedre jo flere gange vi er sammen med dem.

Lucas var også helt væk i sin orgasme, og Nick kunne mærke et varmt sprøjt i røven, inden han trak sig ud og fik rettet sin pik hen mod Hassans spermede røv. Og mens han sprøjtede det ene sprøjt efter det andet på Hassans røv, gik ned på knæ tættere på Hassans spermede røv.

ÅÅÅHH! Det er godt. ÅÅHH! Kom det fra Lucas, som lagde sig på gulvet bagefter. Det har du fuldstændig ret i, Jonas. At det bliver bedre og bedre jo flere gange vi er sammen med de to dejlige ludere.

Hassan og Nick lå stadig bøjede hen over Nicks seng, da Lucas bad Nick om at slikke Hassans røv ren. Nick var nødt til at lege med, for at deres plan skulle gennemføres. Så han kravlede hen til Hassans godt spermede røv, førte sin tunge langsomt hen på Hassans ene balle.

Det tager for lang tid det der, kom det fra Jonas og viste Nick, hvordan han skulle gøre. Så Jonas begyndte at slikke Hassans anden balle ren for sperm. Sådan der, sagde Jonas da ballen var ren.

Smagte det godt, Jonas? Spurgte Lucas.

Sperm er altid godt, smilede Jonas og satte sig ved siden af Lucas på gulvet. Hvor så Nick slikkede Hassans anden balle ren.

Lidt efter var det Hassans og Nicks tur til at vise, hvor meget de kunne sprøjte, og det var ikke lidt, de to kunne vise Lucas og Jonas.

Lucas og Jonas bad de to om at stille sig op i sengen, og sprøjte ud over gulvet og se, om hvem der kunne sprøjte længst og flest gange.

Lucas og Jonas sad stadig på gulvet, men var rygget længe væk fra sengen, og så op på to meget liderlige drenge, som spillede pik. Og det var Hassan som først begyndte at sprøjte, nogle lange sprøjt af sted ud i luften. Og Jonas talte hver sprøjt, Hassan lukkede ud af sin stive pik, og Jonas fik talt 15 sprøjt.

Hassan når lige og sprøjte sit sidste sprøjt sperm af sted, da Nick begynder at sprøjte sin dejlige hvide sperm af sted ud i luften. Det første sprøjt landede i samme afstand som Hassans første sprøjt, og Lucas fik talt også 15 sprøjt, som kom ud af Nicks liderlige stive pik.

De to, Hassan og Nick var helt forpustet og var faldet sammen i sengen, og Lucas og Jonas rejste sig fra gulvet. Fandt et håndklæde og fik tørret deres pikke rene, og begyndte at tage deres tøj på igen. Og mens de tager tøjet på, får Jonas øje på mobilen, som stod på en hylde.

Jonas skubbede forsigtigt til Lucas og pegede over på mobilen. Tror du de har filmet os, hviskede Jonas til Lucas. Lucas går hen for at se, om den skulle filme, for den stod så det kunne ligne den gjorde. Nick og Hassan ser, at Lucas går hen til hylden, tager mobilen og vender den om for at se på skærmen.

Ser man det, kom det fra Lucas og så over på Hassan og Nick i sengen. Den har stået og filmet os, sagde Lucas og slukkede for kameraet. Den gik ikke, I to ludere. I kan ikke få ram på os, sagde Lucas og slettede filmen. Det her får I en straf for, kom det så fra Lucas.

Vi vil bare…, sagde Nick.

I vil bare ha ram på os, ikke, sagde Lucas. Så I kunne få os til at lade jer være, og bruge filmen mod os. Det gik ikke, grinede Lucas og kastede mobilen hen til dem i sengen.

Hvad vil I gøre ved os nu? Spurgte Hassan, som var bange for at de nu ville lægge filmen ud på nettet af dem. I vil ikke lægge filmen af os på nettet?

Måske, kom det fra Lucas, som var kommet i tøjet igen. Lad os smutte, Jonas. I vil høre fra os, når vi har fundet en straf til jer.

Lucas og Jonas låste døren op, gik op og Hassan og Nick kunne høre hoveddøren smække efter dem.

Hvad gør vi nu, sagde Hassan nervøst. Hvis alle på skolen ser den film, så vil mine forældre få det af vide, og så kan vi ikke være sammen mere. Og jeg skal nok flytte skole.

Slap lige lidt af, Hassan kom det fra Nick. De har ikke fået den film med os, det tror de, smilede Nick og lagde en arm om Hassan. Og det bliver endnu bedre.

Nick rejste sig fra sengen, gik hen til sit klædeskab,0 som stod lidt åbent. Nick tager et kamera ud derfra, slukker for det og går hen til Hassan igen.

Vi har dem på film, Hassan og vi får ram på dem.

Var det derfor, du skulle ned på værelset inden de kom? Sagde Hassan.

Det var derfor, smilede Nick og kastede sig over Hassan, så de igen væltede ned i sengen, hvor de lå og kyssede.
Kommentar