Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan - ”Marcsut”.

(Lille Hassan.)

Karakter: 3.8/4
Visninger: 7248

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Skolesex
Med i dette kapitel 8, 9 og 10.:

Hassan, som også bliver kaldt for ”Lille Hassan” for han er ikke så høj af sin alder. Hassan er 15 år og så kommer hans forældre fra Jordan, men Hassan er født her i Danmark. Hassan er 155 høj, brun i huden og slank. Så har han sort kort klippet hår, som han gemme med en kasket.

Nick på 15 år er Lille Hassans bedste ven, de har kendt hinanden meget længe. Nick er 160 høj kortklippet, kommunefarvet hår, og normal af bygning. Så går han altid i det dyreste mærketøj, for Hans forældre var også meget rige, skulle man tog.

Så har vi Lucas, som er 16 år, bor alene med sin mor. Lucas er 175 høj, slank og har en solbrun hud, især på mave og ryg. Og så går han rundt og gør masser af de små bange, for han vil godt bestemme om alle.

Så der Jonas, som bare er en medløber til Lucas. Jonas er også 16 år og er venner med Lucas. Jonas er 170 høj, slank med kommunefarvet hår. Og så gjorde han alt det som Lucas også gjorde, for Jonas var også lidt bange for Lucas.

Kapitel 8.: ”Marcsut”.

Det var en dejlige mandag morgen, da Hassan vågnede op på sit værelse. Det er ikke mange, som vil synes mandag morgen er den bedste morgen på ugen at vågne på. Det synes Hassan, for han glæder sig, til at komme over på skolen for at møde Nick. For i fredags sprang de ud over for hinanden, og det var den dejligste weekend nogen sinde de har haft sammen.

Og i denne her uge ville Hassan og Nick få ramt på Lucas og Jonas, for de skal ikke gå rundt og tro, de kan true Nick til at gøre alt, bare fordi de har en film med ham. Og de har bedt ham om at lave en film, hvor han skal kneppe en anden dreng mens det filmes. Og samme dreng, som Nick skal kneppe, skal også kneppe Nick, og det skal selvfølgelig også filmes.

I weekenden fik Hassan og Nick lavet en plan, en plan som gik ud på at få ramt på Lucas og Jonas. De skulle ikke gå rundt og true Nick med en film, hvor han bliver kneppet af Lucas, som man ikke kan se ansigtet på, så man ikke kunne se, det var ham. Så nu vil Hassan og Nick også have en film, hvor man kan se det hele, så de to ikke skulle gå rundt og gøre Nick bange med den film.

Om planen vil virke, det finder vi ud af i de næste par kapitler.

Hassan kom over i skolen 10 minutter før det ringede til time, som han aftalte det med Nick i går. Nick var kommet, han stod og snakkede med Lucas og Jonas. Hassan skynder sig over til dem.

Der har vi ham den mørke, kom det fra Lucas, hvor Jonas og Lucas grinede. Vi står lige og snakke om en film.

Jeg ved godt, hvad det er for en film I snakker om, sagde Hassan. Nick og jeg har snakket sammen, om hvad I har gjort ved os.

Så har det sikkert været nemt at få lavet filmen Nick, sagde Lucas og så på de to.

Hvad? tror du vi er bøsser? Kom det fra Nick. Vi er ikke lige som dig og Jonas. Selv om Nick var bøsse, ville han ikke lige sige det til dem, for så var han helt sikker på, at de ville sprede det til hele skolen.

Hvis du ikke har udført din mission, så ved du jo, hvad der sker med filmen, sagde Lucas og så på Jonas, som stod ved siden af og smilede.

Den lægger vi ud på nettet, kom det fra Jonas. Så må vi så se, hvem der bliver kaldt for ”Bøsse”.

Jeg laver filmen i dag, sagde Nick lidt bange og nervøs til Lucas og Jonas. I kan hente den hos mig i aften.

Sådan skal det lyde, sagde Lucas. Man skal bare true lidt, smilede Lucas. Du får til klokken 7 i aften, så kommer vi over til dig, er det en aftale?

Nick nikkede og så på Hassan, som stod og kiggede ned i jorden.

Du kunne høre Hassan, om han vil? Kom det fra Jonas, inden han gik fra Nick og Hassan.

Hassan og Nick stod alene nu, de så på, at Lucas og Jonas gik hen mod døren.

Var det godt spillet Hassan? sagde Nick.

Det var kanon godt, sagde Hassan. De hoppede på den. Men det var ikke hjemme hos dig, vi skulle gøre det. Var det ikke nede bag ved hallen i den gamle skurvogn?

Mine forældre tager over til København i dag, og de er først hjemme i morgen igen, sagde Nick og klaskede Hassan i røven. Der kan vi også være mere sikre på, at der ikke lige pludselig kommer nogen.

Nu må vi se om de kommer, sagde Hassan, mens de gik ind til deres første time.

Da Hassan og Nick kom ind i klassen var der en ny dreng, som sad foran Hassans og Nicks pladser. Og Hassan synes han har set ham før, og går over til ham og hilser på ham.

Hej. Hedder Hassan. Har vi ikke set hinanden før?

Hej. Marc, kom det fra den nye dreng. Tror ikke vi har mødtes før.

Hassan satte sig på sin plads, og imens hilste Nick på Marc.

Timen gik og frikvarteret kom, og alle fór ud af klassen. Nogen skulle over på tanken, andre skulle ud og spille bold. Hassan og Nick blev siddende, og da en af de andre drenge i klassen spurgte den nye dreng, om han ville med ud og spille bold, kom Hassan i tanke om, hvor han har set Marc før.

Nu ved jeg, hvor jeg har set ham, sagde Hassan og vendte sig om mod Nick, som stod op. Du må også ha set ham før, Nick?

Det kan jeg ikke lige huske, kom det fra Nick. Men han har en god røv, smilede Nick.

Det var til fodboldlejren sidste år, sagde Hassan og rejst sig op fra sin plads. Ham vi kaldte for ”Marcsut”.

Nick stod lidt og tænkte over det Hassan lige sagde, hvor han smilede til Hassan og sagde. Nåå! Ham kan jeg godt huske. Ham jagtede jeg nogle gange, for om han også ville sutte min.

Lykkedes det så, smilede Hassan frækt til Nick.

Næ! Sagde Nick. Men måske sker det.

Men først havde Hassan og Nick lige en aftale med Lucas og Jonas, som helt sikkert også ville prøve noget med Marc, når de opdagede ham i frikvarteret.

Efter skole tog Hassan med Nick hjem, så de kunne gøre sig klar til at Lucas og Jonas kommer i aften. Så Nick fandt sin gamle mobil frem, satte den til at oplade, så den var klar til brug. For Hassan og Nick vil få Lucas og Jonas til at kneppe dem, og det tror jeg, de to gerne vil, og det skal filmens, så det kan bruges imod dem, når de truer med filmen med Nick.

Er det et godt kamera, der er i mobilen? Spurgte Hassan. Og vi skal også sørge for, de ikke opdage den.

Det skulle være et godt kamera, sagde Nick. Det er på 8 megapixel.

Hassan og Nick gik op i køkkenet for at få lidt af spise, for om et par timer kommer Lucas og Jonas for at hente filmen.

Fortsætter…
Kommentar