Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøssebaren: pikhovedet

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 12348

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, S/M & Fetish, Oralsex og Analsex
På sex-tur til Thailand
Kap. 4 I bøsseklubben del 2
Pikhovedet

Den næste pik i rækken, den med det store hoved, var blevet træt af at vente og stærkt opildnet af det saftige syn, så han stillede sig nu ved hovedet, og begyndte at klaske den mod mandens ansigt. Så tog han om den, og smurte ansigtet godt og grundigt ind i presperm. Så pressede han med begge tommeltotter mandens mund åben, og skubbede det store pikhoved gennem de udspilede læber. Samtidig overtog han behandlingen af vorterne, så den danske pikbestyrer kunne gribe fat om mandens hofter, og ind imellem tage fat om nosserposen og nulre stenene.

Ha, sagde manden i hans bagdel, så er du godt og grundigt spiddet. Nyd det, for det er ikke hver dag, du vil møde to så store pikke på et sted. Og slap bare af, for det her kommer til at tage nogen tid. Jeg kan det her med en pik, Du kan få den et kvarter, en halv time eller en hel, men det får jeg nok ikke lov til i aften. Det var vist ellers noget, du kunne tænke dig, at mærke den her dybt, dybt inde i tarmene, ja helt dybt inde i din sjæl, og så den stadige gniden mod røvlæberne både de indre og de ydre. De bliver så ømme, at du vil stønne af smerte, hver gang du slipper en lort de næste dage, men så vil du samtidig tænke tilbage på den her aften og længes efter igen at have en pik til at fylde hullet ud.

Det var rigtigt, det der med, at han ikke fik lov til at fortsætte hverken hele eller halve timer, for nu gjorde ham den sorte, det helt klart, at han også ville til. Og den lange pik havde ikke pralet. Han gik nu ind i nogle meget hurtige korte stød med pikken helt i bund, og kort efter
Åhh, ahhh, ååååhhh, nuuu, nuuu kommer det – og så skød og skød han, først dybt inde i tarmen, så trak han sig langsomt ud, så de tre sidste sprøjt landede på mandens mave, og de sidste dråber dryppede ned på hans pik og nosser.

Han bukkede for tilskuerne, som hilste hans præstation med høje råb og klapsalver.


Så gik det store pikhoved i aktion. Ham, der bestyrede det, havde venligst ladet være med at presse det ned i halsen på vores mand, men havde nøjes med at have det inde i varmen i mundhulen, og ladet mandens tunge om at kæle for det. Det var dog ikke meget, manden havde kunnet koncentrere sig om pikken i munden, dertil havde oplevelsen med den store dansker i bogstavelig forstand fyldt for meget.

Det store pikhoved rykkede nu lidt om på mandens placering på bordet, sådan at han fik trukket benene endnu længere op om hovedet, så røven stak lige i vejret. Det store pikhoved stillede sig så bagvendt skrævende hen over manden og med hænderne hvilende på bordet bag hans ryg. Disse positioner bragte det gabende røvhul lige op mod loftet, eller rettere sagt lige op mod det store pikhoved, som et kort øjeblik ventede nogle få centimeter over hullet.
Tilskuerne kunne sagtens følge med i arrangementet, også selv om de ikke direkte kunne se hullet, men de var helt klare over den indbyrdes placering af hul og pikhoved, og hvad de ikke kunne se direkte, det kunne de se i stærkt forstørret nærbillede på videoskærmene. De sad alle med tilbageholdt åndedrag og sivende pikke i bukserne – ja, det vil sige, det var nu ikke alle tilskuerpikkene, der stadig var i bukserne – og nu, nu sænkede han pikhovedet mod hullet.

Han lod det dog ikke lige med det samme foretage den pinefulde indtrængen. Skæmtsomt lod han det kun lige berøre røvlæberne. Løftede det en smule, sænkede det så en anelse mere, mens han forhørte manden, om han kunne mærke, hvordan det pressede røvlæberne til side.
Kan du lide det?
Længes dine ømme røvlæber ikke efter mit pragtfulde pikhoved?
Skal vi lige dyppe det en smule længere ned?
Du siger ikke noget? Kan du bare slet ikke vente på det endelige stød? Godt, så hold dig parat, for nu kommer det!

Der lød et øresønderrivende brøl.

Det lød, som om, det ikke kun kom fra en enkelt mand, men fra om ikke tusind struber, så dog en hel stor forsamling. Og det gjorde det også.
Da pikhovedet med et vældigt stød dukkede helt ned i hullet, var det ikke kun manden med hullet, der brølede, det var hele den store forsamling, men af vidt forskellige grunde, og da hovedet et øjeblik efter igen forlod hullet med et tydeligt PLOP, var det kun manden, der brølede, mens alle de andre klappede og jublede og råbte, IGEN, IGEN!!

Og de fik igen og igen og igen, for nu lod pikmanden med stor dygtighed og beherskelse hovedet foretage den samme tur i flere minutter: ned i hullet og op igen, ned i hullet og op igen, ned i hullet og op igen.
I begyndelsen hver gang, hvad enten det gik ind eller ud, med små skrig til følge, men skrigene gik over i åååhhh’er og uuuhhh’er og aaahhh’er, efterhånden som hullet nu var blevet mere og mere udblokket.

Så hørte man ikke mere fra manden på bordet, for nu havde han fået aftenens førstepræmie i munden, den sorte rambuk. Og mens den fyldte hans mund til dristepunktet, greb to kraftige sorte hænder om hans brystvorter og gav dem endnu en grundig omgang klem og vrid og hiv.

Det store pikhoved gik så over til det dybere arbejde, hvorved det ubønhørligt masserede mandens prostata, hvilket efter kun få minutter fik pikken til at sprøjte endnu engang.

Ingen af de tre udvalgte mænd var nybegyndere sådan som vores turist fra Danmark, så den sorte mand havde trukket sin pik ud af mandens mund, lige da han mærkede på hans reaktioner, at han var ved at komme, hvilket jo medførte, at alle ikke bare kunne se, men også høre, da manden fik sin anden udløsning, som igen fremkaldte høje frydestøn som
ÅÅÅHHH! JJJAAAHHH! UUUhhhh! Aaahhh, åååhhhh!

Og tilskuerne klappede.

Det fik så det store pikhoved til at gå ind i de afsluttende bevægelser. Nu var der ikke længere noget med at drille eller tilfredsstille røven under ham. Nej nu var det kun hans egen dyriske lyst, der skulle tilfredsstilles. Nu arbejdede han hurtigt, hårdt og dybet ned, hver gang, dybere end han havde været før, og han vrikkede samtidig røven fra side til side og fremad og bagud, så pikhovedet hele tiden dukkede ned i nye vinkler, hvilket alt sammen fik sat lydniveauet væsentligt op, ikke bare fra røvmanden, men også fra pikmanden selv.
Den sorte havde beholdt sin plads og fulgte fascineret med i slutopgøret. Udsigten til den røv, der gik op og ned lige foran ham, var dog en for stor fristelse, så han gik ind i legen ved at give den arbejdende røv nogle gode slag med de sorte hænder. Hver gang pikken gik i bund, blev bevægelsen fulgt at et hårdt klask, så til den ene og så til den anden røvballe. Det virkede ikke, som om hverken den arbejdende røv eller pik havde noget at indvende mod dette, snare tvært imod at dømme ud fra de lyde, manden udstødte, og kort efter begravede han da også pikken så dybt, han kunne komme, holdt den der, mens han sendte det ene sprøjt efter det andet dybt ind i mandens tarme. Så trak han sig med endnu et højt PLOP! Helt ud og sendte endnu tre-fire sprøjt ud over mandens røv og ned over nosser, pik og mave. Så stod han et øjeblik helt stille, mens de sidste dråber langsomt sivede ud og dryppede ned i det gabende hul.
Fortsættes

Kommentar