Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I bøsseklubben del 1 Den lange

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 4.7/7
Visninger: 8761

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, S/M & Fetish og Analsex
På sex-tur til Thailand
Kap 3 I bøsseklubben del 1
Den lange


Kap. 2 endte sådan:
Da han havde fået de 200 dollars, han havde måttet bestikke politimændene med, fortalte han, at de kun havde lovet at lade ham gå fri, hvis han uden vrøvl, gjorde alt, hvad han fik besked på. Så havde de afsluttet med, sådan ret hårdhændet, ikke mindst i betragtning af de nu meget ømme nosser, at trække en cock-ring på ham. Den var af metal, og så, havde de sagt, at den har en indbygget chip, som gør, at vi altid kan holde øje med, hvor du er, og at du ikke prøver af at stikke af fra os. De ville også jævnligt kigge ind til ham og holde kontakt med chaufføren, som til gengæld havde lovet at tage vores mand ud på sit livs sightseeing. Taxamanden havde givet ham nogle piller, til at tage smerterne, havde han sagt, og sørget for at han slugte dem med vand fra en flaske, som chaufføren også havde med. Og så havde han sluttet med at sige, at han ville komme og hente ham, så snart han var kommet til hægterne.

Kap. 3a Den lange

Så var han ganske enkelt dejset om på sengen, og var først vågnet hen på morgenen, hvor han var vaklet ud på toilettet, og derfra lige tilbage til sengen, hvor han igen var faldet om, uden så meget som at have fået taget tøjet af.

Ud på eftermiddagen var han igen vågnet med en fyldt blære, men da han havde fået tømt den, var han ved at komme til hægterne. Han havde taget et brusebad, og mens han stod der under den varme vandstråle, havde gårsdagens begivenheder kørt som en film gennem hans hoved. Pikken var til hans overraskelse straks vokset og havde til sidst forlangt hans fulde opmærksomhed. Først nu blev han igen opmærksom på cockringen. Følte på den, drejede den og kiggede på de mærkelige indgraverede tegn. Han forsøgte forsigtigt, om han kunne lirke den af, men det gik ikke, om ikke af anden grund, så fordi han havde stivpik. Nå det måtte vente til den blev slap. Han tog så fat om pikken, og inden han havde lukket for bruseren, havde han sprøjtet sin sæd ud over fliser og gulv. Pikken krympede lidt, men var stadig så blodfyldt, at det var umuligt at tænke på at få cockringen af.
Han havde fået børstet tænder, barberet sig, klædt sig på i rent tøj, men hele tiden havde han til sin store overraskelse haft en ikke stiv, men blodfyldt pik daskende mellem benene. Han havde stadig ømme nosser og et ømt røvhul, men han havde taget et par af sine egne smertestillende piller, og så var han gået ned i hotellets beskedne restaurant, hvor han havde fået et let måltid. Så havde han gået sig en lille tur for at lære kvarteret lige rundt om hotellet at kende, og nu sad han her midt på aftenen og spiste et rigtigt thaimåltid sammen med taxachaufføren og et par flasker lokal øl.

Det var et helt pænt stort lokale, altså pænt stort, ikke særlig pænt, noget slidt og nusset og med hvad der nok var en scene i den ene ende, for der var sådan et fortæppe, som var trukket for. Chaufføren havde insisteret på, at han igen skulle sluge nogle af hans piller, og det havde han så gjort for at glæde ham. Han var lidt usikker på, hvad det var for en slags lokale, de var havnet i, men ud fra de endnu ikke ret mange besøgende, som alle var mænd og nogle enkelte dekorationer, gættede han på, at det nok var en bøssebar, eller gay-bar, som de kaldte sådan en her.
Hans chaufføren havde også lovet ham, at inden de var færdige med måltidet, så ville lokalet være fuldt, og forestillingen begyndt, og den kunne han godt glæde sig til.
Det gjorde han så, og det hele kom til at passe, dog ikke helt på den måde, han havde kunnet forestille sig.

Efter et par numre, hvor nogle unge mænd havde danset stripdans, og det sidste par var endt med, at den mindste af fyrene havde suttet den anden af, var en midaldrende mand kommet hen til deres bord. Han havde præsenteret sig som ejer af etablissementet, og havde insisteret på, at den næste til at indtage scenen var vores mand fra Danmark. Han havde først smilende afslået tilbundet, men så havde taxachaufføren alvorligt mindet ham om, at han kun var på fri fod på lånt tid, hvis han ikke uden vrøvl gjorde, som folk ville have.

Altså stod han på scenen under spredte klapsalver og nogen piften. På vejen fra bordet og derop, havde klubejeren forklaret ham, at når musikken begyndte, så begyndte han at danse så frækt, som han kunne, mens han langsomt tog tøjet af – alt tøjet, havde han præciseret. Og derefter skulle han danse videre, og det ville være velset, hvis han på det tidspunkt havde fået pikken op at stå.

Det havde slet ikke været så svært, som han først havde troet. Der var så skarpt projektørlys på ham, og så lidt lys i salen, så han dårligt havde kunnet se tilskuerne, og det havde hjulpet noget. At de havde kunnet se ham og fulgt med i hans afklædningsmanøvre var dog helt tydeligt på den måde de klappede, piftede og kom med tilråb, hver gang et nyt stykke tøj var kommet af. Så meget tøj havde han jo heller ikke haft på, sko, strømper, en tynd kortærmet skjorte, bukser og underbukser, det var det hele. Og så var han nøgen, og det med pikken havde heller ikke været noget problem, den havde været stiv, allerede på vej op på scenen. Musikken havde spillet videre, og klubejeren, som nu stod på scenen med en ridepisk i hånden, havde råbt til ham, at han skulle danse videre, og især se at få sat noget sving i pik og nosser, og for at understrege ordren, havde han hjulpet ham på vej med slag af pisken, så det ene sted og så det andet.

Mine damer og herre, havde ejeren sagt i en mikrofon, han havde om halsen. Nej, mine herre og kære venner og kunder, bemærk venligst den flotte cock-ring, som er en gave fra den thailandske stat.

Dette medførte piften og klapsalver fra et publikunm der for størstedelen var helt klar over, hvad det var for en cockring, der var tale om.

Musikken standsede, og han havde troet, at nu var han fri, men så havde de båret et lavt bord ind på scenen, og beordret ham til at lægge sig på det på alle fire.

Ser I kære venner og tilskuere, havde klubejeren sagt. Denne mand er kommet ned til os fra Danmark for at få dyppet pikken i nogle unge drengerøve. Jeg har fået fortalt, at han i går blev grebet af to af vores vakse betjente, mens han helt offentligt, midt i en lukket gyde, tømte sin sperm ud i en stakkels 12-årig dreng, som ikke engang var ved at pubertere.

NEJ, havde manden råbt, han var mindst 14, og desu…

Mere havde han ikke fået sagt, for så havde en serie slag af ridepisken og en klar ordre, fået lukket munden på ham
Ser I, havde klubejeren fortsat, disse to betjente bestemte på stedet, at han foreløbig skulle vente med at blive sat fast, mod at han helt uden vrøvl og modstand, skulle finde sig i, hvad enhver han mødte, kunne finde på at gøre ved ham, blot der ikke var varige skader, det vil sige fysiske skader. Hvad mener I, om vi her i aften gav ham en smag på det, han udsatte en af vores små uskyldige drenge for. Hvad med, at vi finde den største pik blandt de tilstedeværende, og han så får en ordentlig omgang af den?
Alle råbte begejstret, jah, lad os give ham en gang royal fuck og en hel masse andet lignende.

Så skal vi have alle de mandfolk, som mener, de kan komme i betragtning her op på scenen, altså alle med en pik, som de ved er større end normalen. Det er jeg sikker på, at I nok godt selv ved.

15 mand var nu samlet på scenen. Efter ordre havde de ladet bukserne falde, havde fået jernet op at stå, hvad der ikke var så vanskeligt, for de havde alle sammen allerede en god begyndelse, da bukserne faldt til stor jubel for de øvrige tilstedeværende, og det skal siges, at det var et syn, som nok kunne få gang i safterne i de fleste bukser. Vores mand på bordet var den, med den bedste udsigt, og det løb ham noget koldt ned ad ryggen ved synet og med visheden om, hvad der ville komme.

To af tjenerne var i gang med at måle de konkurrerende pikke, den ene målte længden, den anden omkredsen.

Til sidst var der tre tilbage, og de havde svært ved at bestemme, hvilken af dem, der var den største. Den ene var den længste, målte sine godt 28 cm, den anden var kortere, men noget tykkere, og hvad der især udmærkede den, var aftenens største pikhoved. Den tredje havde en speciel form, idet den ikke havde et nær så stort pikhoved som de andre to, det så nærmest ud, som om pikken spidsede til i enden, men til gengæld blev skaftet hurtigt tykkere, så tykt, at den på det område slog alle de andre.
Alle 15 mand havde fået halvmasker på inden de gik ind på scenen, og sådan stod nu også disse tre vindere. Til yderligere fornøjelse og ophidselse for tilskuerne, var den ene af dem sort, ikke overraskende ham med den tykkeste pik

Mine gode venner, hvad skal vi gøre, spurgte værten forsamlingen. Hvilken af dem, synes I, vi skal udnævne til at give vores perverse gæst sin straf.

Der kom forskellige forslag, men inden længe samledes forsamlingen i et stort kor, der forlangte, at han skulle smage dem alle tre, og det var værten helt med på.

Bordet var placeret midt på scenen, og manden lå således, så alle ville have det bedste udsyn til pikkene, når de arbejde sig ind og ud af hullet.
Desuden var to mænd i gang med videokameraer, så hele forestillingen blev optaget fra alle vinkler og med godt med nærbilleder. Videoen blev vist simultant på to lærreder, et på hver siden af scenen, samtidig med at de blev optaget til senere salg på nettet. Kameraerne havde allerede været i gang, både under stripdansen og under udvælgelsen af de heldige monsterpikke.

Og så, sagde værten, synes jeg, at de her små knopper, og så gav han den nærmeste vorte et svirp med ridepisken, så manden udstødte et halvkvalt skrig, trænger til en grundig behandling, så der kan blive noget ordentligt at tage fat i i fremtiden Altså, det er en del af jeres opgave, at tage jer grundigt af de knapper, samtidig med, at I pløjer hans røv.

Hvem, der skulle begynde blev afgjort ved lodtrækning. Den faldt ud sådan, at den længste pik skulle begynde, og den tykkeste slutte af. Måske nok en ikke helt uheldig lodtrækning for vores mand.

Den store pik trådte hen til bordet, men i stedet for straks at gå til bagindgangen, stillede han sig ved mandens hoved. Men et fast tag i håret løftede han hans hoved op og bagud.

Så lukker du op, og holder tænderne godt af vejen, sagde han, og til vor mands store overraskelse på klingende dansk.
Han nåede dog ikke at kommentere det, for pikken var godt på vej ind i hans mund.
Så tager du og gør den godt våd, inden jeg skal pløje den dybt i din røv. Du aner ikke, hvor stor den er, før du har haft det hele oppe – og det hele nede i halsen, sagde han og hamrede mod svælget. Luk så op for fanden og synk den. Du får det hele, hvad enten du vil eller ej, så prøv hellere at arbejde lidt med for din egen skyld.
Nå, så du kom for at få noget drengerøv, og se så, hvad der skete! Nu er det nok dig, der får røven godt og grundigt på komedie. Du kan være ganske rolig for, at du får vendt op og ned på en hel del her i aften, sagde han og hamrede videre, bøjede mandens hoved endnu længere bagud, så vinklen blev gunstigere. Manden gylpede og sank, og pludselig var pikhovedet gennem svælget og på vej ned i halsen.

Tilskuerne jublede og hujede.

Der kan du se, det kunne du godt klare, og nu kommer resten, sagde han mens han masede sig ind, så hans pikdusk pressede mod mandens næse. Så begyndte han på små kneppebevægelser, mens manden gylpede og sank og forgæves prøvede at presse ham væk.

Ja, det er noget, man skal vænne sig til. Vent bare til den går i bund i din røv.
Du får ikke bare møbleret noget rundt med indvoldene, der bliver nok også vendt godt og grundigt om i dit væsen. Det her i aften kommer til at gøre ondt, ja også fandens ondt, men du må kalde mig Mads, hvis ikke du også bliver kneppet helt op i den syvende himmel, så du ser både stjerner og måner, og du kommer mindst tre gange, inden du slipper ned herfra. Og først mine 28 cm. Du anede ikke, at 28 cm kunne være så langt, det ender med, at du tror, den kommer ud gennem munden.

Ja, nu kniber det med at trække vejret, sagde han, mens han pumpede helt ned i mandens hals. Men du dør ikke, ikke lige nu. Det her er nærmest en slags genfødsel, lo han. Du kommer ud som et helt nyt menneske.

Så trak han sig pludselig ud, helt ud, hvad der medførte et lille skrig af smerte.
Ja, skrig du bare, det får du også brug for nu lige om lidt, når du får dit livs ridetur. Og glæd dig så undervejs på turen, til du får den sorte rambuk. Jeg kan forsikre dig, at det er noget, du vil kunne mærke, hold kæft, hvor er den sorte djævel tyk, jeg tror som din egen underarm, mindst.

Så var han omme ved røven, hvor klubejeren i mellemtiden havde smurt røvhullet noget ind, og selv om ejeren af den lange vinkede ham væk, smurte han også noget på selve den lange. Så styrede han med den ene hånd pikhovedet mod målet, mens han med den anden støttede sig til mandens ryg. Med et højt skrig fra manden hamrede han så hovedet igennem, og med lange, seje stød arbejdede han sig dybere og dybere ind. Helt ind kom han dog ikke, der manglede vel 5 cm lige meget, hvor hårdt han stødte og hvor meget manden skreg og klynkede og tiggede ham om at holde op.

Om på ryggen, beordrede han, og trak sig ud. Så snart manden lå på ryggen på bordet løftede han hans ben bagover mod hans hoved, og beordrede ham til at holde om dem med armene. Så hamrede han igen pikken ind og greb fat i mandens brystvorter. Mens han nu arbejdede med lange, seje og dybe stød, klemte, drejede og hev han i vorterne, så manden helt glemte smerten i røven for denne nye smerte, men samtidig mærkede han til sin overraskelse, hvordan smerten derfra sendte strøm ned til pikken, som, skønt den hele tiden havde været stiv, nu fyldtes endnu mere , og han mærkede, hvordan nosserne trak sig op mod pikroden, og pludselig udstødte han et nyt skrig, men denne gang fordi, han nu kom i en vældig orgasme, som sendte spermen helt op i ansigtet på ham selv, og samtidig skete der noget i hans indre, som bevirkede, at den fremmede pik nu sank helt i bund.

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:31/10 2013
meget dejlig og inspirerende historie, jeg kan slet ikke vente på fortsættelsen