Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Depotrummet 2 del

(Depotrummet)

Karakter: 4.5/11
Visninger: 8259

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Trekant
Tom stoppede med at sutte sin egen pik og kiggede over på Jonas der stadig sad som forstenet, nu sagde Tom så at de hellere måtte komme ud af saunaen, og finde et andet sted. Tom tog sine shorts på igen og med meget besvær fik han presset sin pik ned i det ene ben, og med håndklædet op om sig kunne ingen se han havde jern på, det var noget andet med Jonas han havde lagt sine badebukser i omklædningen og han havde kun sit håndklæde at komme rundt om sig men Tom hjalp ham med at få det til at sidde så man næsten ikke kunne se Jonas havde stiv pik. Tom kastede så sit hoved mod døren og sagde følg efter mig.

Da de kom ud fra saunaen gik Tom forrest og lige efter kom Jonas der stadig havde besvær med at styre håndklædet om sin stadig stive pik, Tom fortsatte forbi baderummet hvor der stod en 4-5 nøgne fyre, Tom nåede dog at bemærke at en af fyrene, en ung indvandre fyr så ud til at ha noget af en pik hængende ned af sine ben, Tom kiggede op på fyren der nok har været 16 år, Tom kunne se at han kiggede efter ham og Jonas. Tom fortsatte ud til omklædningsrummet og vider ned til enden hvor depotrummet lå, hurtigt skyndte han sig at taste koden ind og få døren lukket op, og få Jonas med ind, hvorefter han skyndte sig at lukke døren, Tom kiggede lige op et øjeblik og så fik han øje på bademesteren der havde vagt den dag, det var Lars en ung fyr på 19 år der skulle lukke den dag. Tom syntes Lars var en lækker fyr, han havde tit set Lars nøgen når de skulle lukke svømmehallen, Lars var blond lige som Tom, men han havde brune øjne hvilket Tom syntes var ret sexed, nu kom Lars helt hen til døren og spurgte hvad Tom lavede der, hurtigt fik Tom svaret at han skulle gøre rent i dag og han havde glemt tiden så han havde ikke nået at klæde om. Lars svarede at det var okay og så skulle Tom lukke og slukke når han var færdig med det han nu havde gang i, det sagde Lars samtidig med at han blinkede med det højre øje. Det lagde Tom godt mærke til, også at Lars havde sendt ham et elevator blik og havde Lars mon også bemærket at Tom stadig havde jern på, Tom kunne næsten ikke tro at Lars var ude på noget han kom jo sammen med Sanne og havde gjort det et par år, men Tom var nu alligevel lidt tiltrukket at Lars og så faktisk lidt op til ham.

Tom fik hurtigt svaret at han nok skulle sørge for at lukke og låse, samtidig kom Tom til at kigge lidt ned, og jo han syntes at Lars havde fået lidt jern på i de små stramme shorts, det gik lige i pikken på Tom der skyndte sig at kigge op i hovedet på Lars der blot sendte ham et smil, hvorefter han vendte sig om og gik, hurtige fik Tom lukket og låst døren til depotrummet.

Tom vendte sig hurtigt om da han havde fået låst døren, der stod Jonas foran han, den smukkeste dreng Tom endnu havde set, og han havde endda smidt håndklædet så han igen var helt nøgen foran ham, Tom trådte et skridt frem og lagde sin højre hånd på Jonas's højre bryst samtidig gik han endnu tætter på Jonas, der stod de et øjeblik, hvorefter de langsomt kom endnu tætter og til sidst stod de helt op af hinanden, Tom tog det sidste skridt og kiggede Jonas dybt ind i de flotte brune øjne hvorefter han lod sit hoved komme helt ind til Jonas, de vidste begge hvad der nu skulle ske, og de kyssede først hinanden på læberne men det blev hurtigt mere intenst og de åbnede begge munden så tungen også kunne lege med, de stod vel der i 5-10 minutter og tungekyssede, imens havde Jonas med nogle smidige øvelser fået trukket shortsene af Tom, så de nu stod der helt nøgne og med de 2 stive pikke gnubbende mod hinanden.

Det var Tom der først trak sig lidt tilbage og bevægede sig ned imens han slikkede Jonas på halsen, og han fortsatte til ha kom til brystvorterne som også lige fik en tur, derefter slikkede Tom sig videre ned mod navlen på Jonas, og lige der ved navlen stod pikken rejste på Jonas. Tom havde aldrig slikket eller suttet pik på en anden dreng, Tom havde jo kun prøvet på sig selv. Nu skulle det være tænkte Tom og han tog med sin højre hånd fat i pikken og kørte lidt frem og tilbage på den samtidig kom der endnu noget præsperm ud af pikken på Jonas, Tom stak tungen ud og slikkede dråberne af præsperm i sig, Tom syntes det smagte godt, næsten lige som hans eget når han slikkede og suttede sin egen pik.

Tom tog nu hele pikken i munden og suttede og slikkede som han kendte fra sig selv og han kunne høre at det var noget Jonas kunne li, for han stønnede mere og mere. Tom stoppede nu med at sutte pik på Jonas han begyndte i stedet at slikke op og ned at skaftet, med det resultat at endnu mere præsperm rendte ud at pikken på Jonas, der kom nu så meget at det begyndte at rende ned af pikken, og det syn nød Tom der slikkede det hele i sig, stop stop stønnede Jonas jeg er ved at komme, Tom stoppede med slikkeriet, og rejste sig op og fandt de dejlige læber der sad på Jonas, straks begyndte de igen at tungekysse ret intenst, nu var det så Jonas der trak sig tilbage og begyndte at slikke ned af halsen og maven på Tom indtil han nåede den kæmpe pik som Tom havde, der var også rendt meget præsperm ned af pikken på Tom, det slikkede Jonas straks i sig, da han var færdig med det, åbnede han munden og begyndte at slikke i revnen med det resultat at endnu mere præsperm rendte ud af pikken på Tom, Jonas lukkede nu munden om den store pik og begyndte at sutte det bedste han havde lært, men at sutte den til roden, det kunne han alligevel, han kunne med besvær nok lige få 17 cm. Af den kæmpe pik ind i munden og langt ned i halsen.

Tom var begejstret det her var meget bedre end at sutte den af på sig selv, og Tom var begyndt at stønne ret højlydt og havde svært ved at stå stille, sådan snurrede det i hele kroppen på ham, han blev nødt til at bede Jonas om at stoppe. Jonas kunne godt mærke at Tom var meget urolig, og han ville jo heller ikke ha at Tom skulle falde om, så Jonas foreslog at de skulle lægge sig på gulvet på deres håndklæder som de hurtigt fik bredt ud på gulvet. Jonas hviskede i øret på Tom vi lægger os i en 69'er den var Tom helt med på, de fik hurtigt lagt sig til rette på gulvet nu med hver en pik ud for munden, de gik straks i gang med at sutte og slikke pik på hinanden, Tom og Jonas havde lukkede øjnene og var helt væk i deres stønnen, så de ikke hørte døren blive låst op og bademesteren Lars stille trådte ind af døren.

Lars havde set at Tom ikke var gået alene ind i depotrummet tidligere, og han havde da også lagt mærke til at Tom havde jern på, det kunne selv de store shorts Tom plejede at ha på ikke kunne skjule, og så var der han Jonas der kom bagefter med håndklædet omkring sig, det kunne heller ikke helt skjule at han også havde jern på. Lars var 19 år og kom sammen med Sanne, men på det seneste havde Lars fundet ud af at han nok var biseksuel og nok var mest tændt på fyre. Lars var også lidt tiltrukket af Tom som han syntes var en lækker fyr. Og nu lige der bag ved den lukkede dør kunne han høre høje stønne lyde og det gik lige i pikken på Lars, der måtte flå sine små badebukser af og straks rejste hans pik sig i fuld længde på 18 cm. Lars stod med hovedet helt op af døren til depotrummet og lyttede, han blev mere og mere liderlig, og nu kunne han ikke styre sig længere, han måtte ind og se hvad Tom og Jonas lavede.

Lars fik hurtigt lukket døren bag sig, og han gjorde store øjne da han så de unge drenge ligge på gulvet med lukkede øjne og sutte pik på hinanden. Hverken Tom eller Jonas havde bemærket at Lars var kommet ind i rummet og stod der og spillede pik på sig selv. Tom var i den syvende himmel aldrig havde oplevet noget så skønt som det hans pik var udsat for at Jonas dejlige mund der kørte op og ned at pikken på ham. Tom havde også sin mund dybt begravet over Jonas dejlige pik og forsøgte også at få hele pikken helt ned i halsen, men han kunne heller ikke få det hele ind. De var begge begyndt at stønne højere og højere. Tom kunne mærke det rykkede mere og mere i pikken han suttede men han havde ikke tænkt sig at stoppe, Tom kunne også mærke at han selv var ved at komme, men han ville forsøge at holde sig lige indtil Jonas ville komme. Der gik ikke langt tid så rykkede det endnu mere i pikken på Jonas der ikke længere kunne holde sig tilbage, han forsøgte at trække sin pik ud af munden på Tom, men Tom greb og pikken og holdte den inde i munden, det forstod Jonas straks og begyndte så ellers at sende sit sperm ind i munden og ned i halsen på Tom der suttede og slugte den varme sperm i sig som en gal noget af det røg dog ud af munden og ned af kinden på Tom. I det samme skød han sin egen ladning af i munden på Jonas der også slugte og slugte den dejlige sperm, men heller ikke Jonas kunne holde det hele i munden og noget løb også ned af kinden og halsen på ham.

Tom og Jonas var nu i gang med at slikke pikkene rene på hinanden. Lars der havde stået og set det hele udbrød et højlydt støn da han så de to drenge komme i munden på hinanden og nu begyndte at slikke pikkene rene. Tom og Jonas fik et chok da de hørte de høje støn og hurtig fik de øje på Lars der stadig stod der og spillede pik. Det var Tom der først udbrød et wooow over at se lars stå der med stiv pik og stå og spille den af, hurtig fik han vredet sig fri af Jonas, der stadig lå helt udmattet på gulvet. Tom kravlede hurtigt hen til Lars og greb om pikken, Tom kunne se at pikken sejlede i præsperm, hurtigt begyndte han at slikke det i sig, så tog han pikken i munden og suttede det bedste han havde lært, det blev for meget for Lars der stod og vred sig som en ål, og nu kunne han ikke holde sig tilbage længere, og så skød han sit sperm langt ind i munden på Tom der nu 2 gange inden for kort tid fik smagt sperm hvilket han syntes smagte herligt.

Jonas var nu ved at komme til hægterne igen og synet af Tom med en pik i munden gjorde ham liderlig igen, han kravlede om bag ved Tom og kørte sin pik frem og tilbage over Tom's røv, det tændte også Tom og hvis han skulle ha pik i sin røv for første gang ja så skulle det være Jonas. Tom havde stadig lidt sperm i munden, så det spyttede han ud i sin hånd og smurte det så ud over pikken på Jonas, og resten smurte han sit hul med. Forsigtig hviskede Tom til Jonas, det er min første gang, det forstod Jonas godt, og det var også første gang han skulle bolle en overhovedet.

Tom tog fat om pikken og førte den forsigtigt op mod sit hul og pressede forsigtigt bagud og langsomt begyndte pikhovedet at trænge ind, Tom syntes det gjorde vildt ondt, og havde nu mest lyst til at stoppe, men Jonas pressede mere på og endelig trængte han ind, og Tom udstødte et højt støn af smerte, Jonas havde nu begravet alle sine 20 cm. I Tom's stramme jomfru røv, han lod den blive inde så Tom kunne vænne sig til at, og ganske langsomt begyndte han at bolle Tom i et stille tempo. Lars var kommet sig over sin orgasme og var også blevet liderlig igen ved at se de to drenge kneppe, og hans pik stod igen i fuld rejsning, Lars kravlede ind under Tom og begyndte at slikke og sutte på den kæmpe pik Tom rendte rundt med, aldrig havde Lars set så stor en pik før, og den måtte han bare smage.

Igen begyndte der at komme høje stønne lyde fra det lille depotrum. Men hvad Lars ikke vidste var at ham den unge indvandre fyr var smuttet ud på toilettet da Lars havde været rundt og låse svømmehallen af, nu stod Ahmed uden for døren til depotrummet med en pik der var endnu større end den som Tom rendte rundt med, 27 cm. Lang og 18 cm. I omkreds. Ahmed havde stået og set ind af døren der stod på klem hvordan de 3 fyre havde suttet og slugt sperm og nu så han hvordan Jonas bollede Tom og Lars sutte pik på Tom, det blev for meget for Ahmed ham måtte ha sin pik frem der stod som en flagstang op af maven på ham i de lave jeans han havde på, hurtigt fik han trukket bukserne ned for at kunne få godt fat og sin store stive pik som han begyndte at spille som vanvittig.

Jonas kunne mærke han var ved at komme, det kunne Tom godt mærke i sin røv, og han nærmest skreg bliv i mig knep mig, kom i mig, Tom kunne også mærke at han var ved at komme af det sutte arbejde som Lars udførte, et øjeblik efter stønnede Jonas, jeg kommer jeg kommer, og han sendte kaskader af varm sperm op i tarmen på Tom som tydeligt kunne mærke den varme sperm i sin røv, det blev også for meget for Tom at uden varsel skød han sin sperm ind i munden på Lars, Tom fik trukket pikken ud af munden på Lars og endnu et sprøjt fløj ud af pikken og landene i hovedet på Lars der havde travlt med at sluge den sperm han havde i munden samtidig han spillede sin egen pik, og få sekunder skød han sin sperm afsted noget af det landede i hovedet på ham selv, mens resten regnede ned over hans muskuløse overkrop. I det samme kom Ahmed men han måtte bide i sin trøje for ikke at udbryde et højlydt suk, spermen stod ud af pikken på ham, aldrig havde han spermet så meget før og det regnede ned på gulvet foran ham. Hurtigt fik han trukket sine jeans op over røven men pikken var stadig stiv så han kunne ikke lægge den ned som han plejede, men måtte lade den stå op af maven og lade sin t-shirt skjule den til den ikke længere var stiv, for nu skulle han skynde sig væk inden de tre inde i depotrummet kom ud.

Imens trak Jonas sig langsomt ud af Tom der nu var faldet helt sammen af udmattelse, de lå nu alle tre og sundede sig lidt indtil Lars sagde nu må vi hellere få et bad og komme ud herfra. Tom var den første der fik sig rejst og begyndte af gå ud af døren da han var ved at glide i noget fugtigt der lå på gulvet, han stoppede op og kiggede nærmere efter og kunne straks se det var en stor sø af sperm der lå på gulvet, og det var stadig varmt, hurtigt fik han kaldt på Lars der ikke kunne forstå hvordan en kunne ha stået og set dem, for han var jo sikker på at alle var ude af svømmehallen da han låste dørene. Det var Jonas der løsnede op for det lidt kedelige stemning, nå men det ser da ud til at han nød hvad han så, så slog de alle en høj latter op, og de forsvandt ud i baderummet.


"Efterlad gerne en besked hvis i syntes historien skal fortsætte"
Kommentar

Navn:Herlev
Dato:26/10 2013
Fucking lækker historie Håber du fortsætter den, vil gerne hører hvordan de finder ud af det var Ahmed og hvad de gør ved ham eller bruger ham til
 
Navn:baldur
Dato:28/10 2013
den blev ikke dårligere. vil glæde mig til fortsættelsen.
 
Navn:Oleole13
Dato:30/10 2013
Kontorsex Karakter: 5.0/1 Visninger: 1077 Af: Baggy-boys. Tags: Unge, Bareback, Oral og Trekant Jeg var lige kommet hjem og havde været i bad da telefonen ringer det er en god ven Søren (opdigtet) der spørger om jeg ikke kommer ud hvor han arbejder for han keder sig, Søren gør rent på et kontor, og da jeg ikke selv skal noget den aften kan jeg da godt køre ud til ham. Søren er en ung fyr på 20 år og er bøsse lige som jeg, jeg har været vild med ham siden første gang jeg mødte ham på en bar, jeg fik ham med hjem den nat men ingen af os var rigtig i stand til at dyrke noget sex dengang, siden har vi bare været venner. Jeg ankommer til det sted hvor Søren arbejder og han får mig lukket ind viser mig rundt og vi finder kantinen hvor han tilbyder en kop kaffe, vi sidder og snakker om alt muligt men jeg syntes at Søren er lidt fjern han har et lidt drømmende udtryk i øjnene, pludselig spørger han om jeg ikke også vil med oven på og se direktions afdelingen og jo det vil jeg da gerne og vi går op på første salen og han viser mig rundt, inde på det ene kontor er der en stor sofa som kan laves om til en seng Søren viser hvordan den skal slås ud, smart siger jeg til ham, ja den er smart siger Søren, og går om bagved mig og presser sit underliv imod min røv samtidig med at han holder mig fast, han presser nu sit skridt hårdt mod min røv og jeg kan tydeligt mærke han har jern på, jeg gør ikke modstand men presser min røv mod hans pik, sådan står vi lidt indtil Søren vælter mig ned i sengen, vi ligger lidt og smiler til hinanden og jeg ligger mig endnu tættere på ham og min mund er lige ud for hans mund vi ender i et dejligt kys, og imens vi ligger der og kysser begynder vi at ta tøjet af hinanden, snart ligger vi helt nøgne, og jeg ser nu for første gang Sørens dejlige pik, den er stor 20-21 cm vil jeg gætte på, jeg ligger og spiller på den imens vi stadig kysser, men jeg må bare smage den dejlige pik og får mig løsrevet og får mig vendt så jeg kan smage den lange pik, jeg starter med at slikke lidt på hans nosser der er store og glatbarberet og videre op af hans lange pik kører min tunge indtil jeg er ved hovedet, jeg klemmer lidt med den ene hånd og lidt presperm kommer ud af hovedet, uhhhhm dejligt tænker jeg og slikker det i mig, og så kører jeg forhuden tilbage og begynder at sutte hans dejlige pik og sluger ham næsten til roden det er noget han kan li for Søren ligger og stønner højlydt, og jeg kan mærke det begynder at rykke i hans pik, jeg stopper med at sutte ham og slikker hans nosser og tager skiftevis hans kugler ind i munden, vend dig om siger Søren jeg vil også sutte dig, vi får os lagt i en 69’er og han tager nu også min pik under dejlig behandling, sådan ligger vi lidt og jeg kan igen begynde at mærke det rykker kraftigt i Sørens pik, men denne her gang stopper jeg ikke med at sutte men bliver bare ved og ved, og pludselig vælter det ud med varm sperm i min mund og jeg sluger og sluger, men Søren spermer meget og det er mere end jeg kan nå at sluge og noget løber ud af munden på mig og ned af hagen og halsen. Jeg er selv så tændt nu og Søren er igen begyndt at sutte min pik og jeg får sagt til ham at jeg er ved at komme, Søren tager min pik ud af munden og spiller min pik lige ud for hans ansigt, der går ikke længe så sender jeg mit sperm ud i hovedet på Søren, det rammer ham i håret og hovedet og han er helt fedet ind i sperm og det løber ned af kinderne på ham og ned af halsen på ham, jeg er helt færdig, men Søren vender sig om og begynder at slikke hans sperm af mit ansigt og hals, og så kysser han mig og jeg får hans sperm ind i munden, sådan ligger vi lidt og nyder dette spermkys, da der ikke er mere begynder jeg at slikke mit sperm af Søren ansigt og vi ender endnu engang i et dejligt spermkys. Imens vi ligger der kan jeg mærke at Søren er liderlig igen og hans pik står op af maven på ham, jeg bliver også tændt igen og snart ligger jeg også med stiv pik, jeg får mig lagt så vores pikke gnider mod hinanden og jeg tager så fat om vores pikke og spiller løs på dem, Søren hvisker til mig, jeg vil bolle dig, og sutter lidt på hans pik så den bliver godt våd, og jeg lægger mig på alle 4 og Søren spytter mig i røven og får smurt mit hul ved at stikke et par fingre op i mig, da han føler jeg er ved at være smurt nok spytter han et par gange på sin pik så den er rigtig godt våd, nu begynder han af presse sin store pik mod mit hul, og efter et par forsøg kommer han ind, men det gør vandvittig ondt og det er lige før jeg vil opgive det, men Søren presser sig langsomt længere og længere op i min røv, og efter hvad der føltes som en evighed kan jeg mærke han nu er helt i bund, sådan sidder Søren et par minutter uden at bevæge sig, og jeg er nu begyndt at kunne klare hans store pik, og langsomt begynder han at bolle min røv, og jeg begynder at stønne, i det samme får jeg øje på en ung fyr der står ude på gangen og kigger ind til os han står med pikken fremme og spiller på den, det viser sig at det er en ung kontorelev på 18 år der er kommet tilbage fordi han havde glemt sin mobiltelefon, han havde så hørt lyde og var nysgerrig og ville se hvad der foregik inde på kontoret. Jeg får øjenkontakt med ham og får vinket ham over til os, Søren får et chok da han opdaget at der er kommet en ind, men da han ser at han har åbnet bukserne og står med stiv pik på, så slapper Søren af igen, og begynder nu at kneppe mig hurtigt og hans nosser klasker mod min røv, jeg får nu elevens også ret så store pik stukket ind i min mund, og han kører sin pik ind og ud af min mund i samme tempo som Søren boller mig, eleven er begyndt at stønne og jeg kan mærke det rykker i hans pik, Søren stønner også og pludselig støder han pikken helt i bund og så sender han kaskader af sperm op i min røv og han falder ned om min ryg men han lader pikken blive oppe i mig, jeg sutter nu igen på elevens pik og snart kommer han i munden på mig, jeg sluger alt og sutter og slikker hans pik helt ren, samtidig kører Søren pikken lidt frem og tilbage i min røv, det får mig til at komme uden at ha rørt min pik, det vælter ud med sperm og jeg falder halt sammen og Sørens pik glider ud af mig. Vi ligger alle 3 lidt i sengen for lige at samle os, indtil kontorelev takker for en herlig oplevelse og han siger han hedder Lars (opdigtet) vi får udvekslet telefon numre med Lars og aftaler at vi jo kan mødes igen en anden gang til noget dejligt sex, Søren og jeg får ryddet op på kontoret og jeg skynder mig hjem for at komme i bad da jeg i bilen hjem kan mærke at Sørens sperm er på vej ud af mig. Da jeg står i badet kommer jeg til at tænke på den dejlige oplevelse med Søren og Lars og jeg får straks jern på igen ved tanken, og får mig en spiller.