Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Depotrummet

(Depotrummet)

Karakter: 4.0/3
Visninger: 7476

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Trekant og Første gang
Da de var færdige med badet gik de alle 3 udenfor og Tom og Jonas tog afsked med Lars. Tom og Jonas står og snakker, og Tom spørger Jonas om han vil med ham hjem, men Jonas må sige nej for han skal hjem og pakke, hans familie skal på ferie 14 dage i Spanien, men de udveksler telefonnumre og aftaler de skal ses igen når Jonas kommer hjem fra ferie. Mens de står der får Tom øje på Ahmed som er på vej væk fra svømmehallen, Tom får den tanke at det måske var Ahmed der havde set dem inde i depotrummet, og ham der havde lavet en sø af sperm på gulvet.

Tom og Jonas tog afsked med hinanden, de begyndte med at gi hinanden et kram, og det endte så i nogle lange og hede tungekys, og det gik lige i pikken på Tom der mærkede at han begyndte at få jern på, det var også tydeligt at se for Tom havde kun nogle løse jogging bukser på, og der kunne ses en stor og tydelig bule i bukserne på ham, Jonas havde også mærket at Tom havde fået stiv pik, Jonas trak Tom med om bagved cykelskuret hvor Jonas fik hevet Toms bukser og thights ned om anklerne på Tom, hurtigt satte Jonas sig på knæ foran Tom's kæmpe pik, og uden tøven begyndte han at sutte og slikke denne dejlige pik, Jonas kunne snart smage at der kom precum ud af pikhovedet som han begærligt slikke i sig. Tom havde svært ved at stå stille, og samtidig begyndte Tom at stønne ret højlydt, og der gik ikke mange minutter inden Tom kunne mærke han var ved at komme, Jonas kunne også mærke at Tom snart ville komme med sin varme sperm, Jonas stoppede med at sutte pik på Tom, og sagde til ham at han bare skulle komme i munden på han når han ville. Tom svarede fortsæt du bare med at sutte min pik, det er så dejligt når du sutter min pik, imens havde Jonas fået sin egen pik ud i det fri, og snart begyndte hab at spille sin egen pik, imens han suttede pik på Tom. Nu havde Tom endnu mere svært ved at stå stille, og udløsningen var meget tæt på, Tom skubbede sin pik længere ind i munden på Jonas, der nu havde pikken langt nede i halsen, og med et brøl skød Tom alt sit sperm ned i halsen på Jonas der ikke kunne gøre andet end at sluge, Tom trak nu pikken lidt længere ud og de sidste sprøjt landede i munden på Jonas som slugte det hele som var det honning. Jonas rejste sig nu og begyndte at kysse Tom, og Tom kunne smage den dejlige smag af sperm i munden på Jonas. Nu ville Tom gøre gengæld, og satte sig på knæ forand Jonas pik og straks begyndte han at slikke det precum der strømmede ud af pikken på Jonas, og snart havde Tom hele pikken i munden, og han slikkede og sutteede det bedste han havde lært, og der gik ikke langt tid inden at også Jonas sendte sin varme sperm ind i munden på Tom som også straks slugte det varme sperm han fik i munden, lidt gemte han i munden, og hurtigt fik han rejst sig op og begyndte at kysse Jonas så han fik noget af hans egen sperm i munden, som han slugte med velbehag.

Da de var færdige med at sutte pik på hinanden tog de afsked, og Tom tog hjem godt udmattet.
De næste par dage skete der ikke det vilde, Tom kunne kun tænke på Jonas og Tom var konstant liderlig, og når liderligheden blev for meget for Tom så måtte han ha lettet trykket og det kunne ske flere gange i løbet af dagen, når han var i skole, så satte han sig ind på et af skolens toiletter og spillede og suttede sin egen pik, og altid kom han i sin egen mund, og sluge sin egen sperm.

Om Onsdagen skulle han igen i svømmehallen, og inden han tog afsted var han nødt til at lege med sin pik og igen endte han med at sperme i munden på sig selv. Da Tom kom til svømmehallen gjorde han som han plejede at starte med et bad hvor han stod helt nøgen og lod det varme vand regne ned over sig, og som altid tjekkede han de andre fyre og mænd ud, og nød deres blikke på hans store pik der hang slap ned mellem hans ben. Da Tom var ved at være klar til at smutte i bassinet, kom ham der Ahmed ind i badet også nøgen, og Tom lagde straks mærke til at Ahmed også havde en stor pik der også lå slapt ned mellem hans ben. Tom havde svært ved at få blikket fra den store pik, og han kørte øjnene op og ned på ham den unge fyr, og i et kort øjeblik fik de øjenkontakt, Ahmed smilede og blinkede med det ene øje til Tom. Tom var nu ved at være overbevist om at det måtte ha været Ahmed der havde lavet den sø af sperm uden for depotrummet nogle dage tidligere, og Tom mærkede nu at det begyndte at dunke i pikken og den begyndte at blive stiv, hurtigt blev Tom færdig med badet og fik de store shorts på, og så skyndte han sig ellers ind i svømmehallen.

Pikken på Ahmed var også begyndt at vokse, og han fik også travlt med at få sine store shorts på og komme ind i svømmehallen, her fik han hurtigt øje på Tom der svømmede frem og tilbage som han plejede, Ahmed hoppede også i det varme vand. Svømningen fik deres store pikke til at lægge sig, og de svømmede forbi og tæt på hinanden imens de kiggede hinanden an.

Tom tænkte om han skulle gå i saunaen og håbe at Ahmed gik med, og lave samme nummer med at sidde i det ene hjørne med pikken ude af inderbukserne så der var frit udsyn til pikken. Tom var nu begyndt at blive lidt liderlig ved tanken, så han svømmede tæt på Ahmed og sagde jeg går i saunaen., saunaen var tom da han kom derind, og hurtigt fik Tom fisket pikken ud af inderbukserne og lagt ned af det venstre lår. Tom sad ikke længe så blev døren åbnet og Ahmed kom ind og satte sig i hjørnet over for Tom, og Ahmed havde fint udsyn til pikken i Tom's bukser. Tom kunne mærke at pikken voksede mere og mere og der begyndte også at pible precum ud af det store pikhoved, Tom kunne også se at bulen i Ahmeds bukser blev større og større, og snart havde de begge stive pikke som de sad og gned. Ahmed havde også fisket sin kæmpe pik ud og Tom gjorde store øjne da han så hvor står en pik Ahmed havde, og det rykkede endnu mere i Toms pik, nu skulle der ske noget tænkte Tom og som med Jonas den anden dag, begyndte Tom at sutte sin egen pik, han hørte at der kom et suk over fra Ahmed, og nu var han også begyndt at sutte sin kæmpe pik, det tændte bare endnu mere Tom og han kunne mærke han snart ville komme i munden på sig selv, han kunne se at også Ahmed var meget tæt på. Tom tænkte på om Ahmed ville komme i munden på sig selv.

Imens de sad der og suttede pik på sig selv, gik døren op til saunaen, de fik et chock, men Tom opdagede hurtigt det var Lars der kom ind, Lars havde set begge de to unge fyre gå ind i saunaen, og nu var han blevet nysgerrig efter at se hvad de mon lavede inde i saunaen, og det syn der mødte ham var det mest frække han endnu havde set. Her sad to unge fyre med hver deres kæmpepik og suttede pik dem selv, Lars sagde fortsæt i bare, og straks begyndte de igen at sutte pik på dem selv, og inden længe kom først Tom i munden på sig selv spermen slugte han hurtigt og pikken røg ud af munden på ham og de næste sprøjt landede i hovedet på Tom. Det syn fik også Ahmed til at komme i munden på sig selv, og også han sluge sit eget sperm, Lars stod og spillede pik og gik hen til Tom som straks åbnede munden og begyndte at slikke og sutte pik på Lars, der gik ikke langt tid så spermede Lars i munden på Tom som skyndte sig at sluge den varme ladning. Det syn fik ikke Ahmeds pik til at lægge sig, så den var stadig stiv, og det samme var Tom's pik. Ahmed siger så om de ikke skal gå ind i depotrummet og fortsætte der som den anden dag, Tom og Lars er nu klar over at det var Ahmed der havde lavet den sø af sperm på gulvet, og Ahmed fortæller så at han så dem den anden dag, og han ville ønske han kunne få lov til at bolle Tom i røven. Tom er straks med på ideen, og Tom siger ja lad os gå derind, og så siger han til Lars, jeg vil bolle dig imens Ahmed boller mig, Lars kigger lidt chokeret ned på Toms pik, men liderligheden tager magten over Lars, og han siger ja lad os komme afsted.

Hurtigt fik Ahmed og Tom deres shorts på med noget besvær, Lars fik hans små speedo badebukser på, men de kunne slet ikke skjule hans stive pik, så de gik alle tre ud af saunaen med hvert deres håndkæde til at skjule deres stive pikke, men der var ikke andre i svømmehallen eller ibadet, så de skyndte sig over til depotrummet, hvor Tom hurtigt fik låst døren op, og da de alle var inde lukkede og låste Tom døren bag dem. Hurtigt fik Tom smidt sne shorts og stod nøgen med den kæmpe pik op af maven, det syn fik også Ahmed og Lars til at smide deres badetøj, og nu stod de der nøgne over for hinanden, Tom kunne ikke få øjnene væk fra Ahmeds pik og han gik over til ham for at gnide sin egen pik op af Ahmeds, og der opdagede Tom at den anden pik var lidt større end hans egen på 25 cm. Nu vil Tom altså lige smage sådan en lækker omskåret pik og han sætter sig på knæ foran Ahmed at sluger så meget af den kæmpe pik som han nu kan klare, Tom sutter og slikker og gør den godt våd af spyt, imens er Lars i gang med at sutte Tom's pik og gør den også godt våd, Lars er klar over at hvis han skal ha den pik op i sin jomfru røv så skal der noget smørelse til.

Da Tom har suttet og slikket Ahmeds pik så den er godt våd, vender han røven til Ahmed så han kan slikke Tom i røven og gøre hullet godt våd, det samme gør Tom ved Lars, der stønner hvergang Toms tunge rammer hullet, og tungen ryger også ind i Lars stramme jomfru røv. Da de er ved at være klar sætter Tom sig på knæ og Ahmed sætter sig bag ved Tom og begynder at bore sin kæmpe pik op i Toms røv, da Ahmed efter noget besvær får sin pik op i Tom og helt i bund er Tom ved at besvime, først af smerte, senere af ren nydelse, aldrig har Tom føls sig så udblokket som nu, med Ahmeds store pik oppe i sig. Da Tom har haft Ahmeds pik oppe i sig et stykke tid, er det nu Lars der skal ha Toms kæmpe pik op i sig. Også Tom har besvær med at få sin store pik op i Lars jomfru røv, men med lidt besvær lykkedes det endeligt, og kneppe toget kommer i gang, og hele depotrummet summer af stønne og sukke lyde, ind imellem bytter de plads så det er Ahmed der boller Lars og Lars der knepper Tom, men ingen af dem får lov til at bolle Ahmed. Nu har Tom lagt sig på ryggen på gulvet og Ahmed har løftet Toms ben op på sine skulder og nu er Ahmed klar til at banke sin pik lang op i røven på Tom, Lars har sat sig ned over Toms pik hvor han rider Toms pik, samtidig kan Lars kysse Tom på munden. Imens de ligger der begynder Ahmed at stønne og Tom kan mærke det begynder at dunke i røven på ham, Tom er klar over at Ahmed er tæt på at sprøjte oppe i ham og Tom stramme nu så meget om Ahmeds pik at han ikke kan trække sig ud, så Ahmed sender kaskader af varmt sperm op i røven på Tom. Da Tom mærker alt den varme sperm fylde sin røv, kan Tom heller ikke holde sig tilbage og han sender også alt sit varme sperm op i røven på Lars der er i den syvemde himmel, og uden af ha rørt sin egen pik sprøjter hans pik med sådan en voldsom kraft at det lander i hovedet på Tom der ligger med åben mund, og meget af Lars's sperm lander i munden på Tom, Tom sluger det dejlige sperm, og samtidig får han overtalt Lars til at slikke spermen af hans ansigt, da Lars har slikket Tom's ansigt rent for sperm kysser Tom, Lars og Tom får de sidste rester af Lars's sperm i munden, Tom syntes at Lars's sperm smager godt, bedrer end hans eget syntes Tom.
Ahmed kørte stadig sin pik frem og tilbage i Tom's røv indtil den med et svup røg ud af røven på Tom og samtidig begyndte det at rende sperm ud af Toms røv, Ahmed lagde sig mellem benene på Ton og begyndte at slikke sin egen sperm i sig, Lars nød det frække syn og hans pik nægtede at falde, og da Ahmed var færdig med at slikke Tom ren, skyndte han sig at stikke sin pik op i røven på Tom. Tom nød det, og Ahmed var igen klar og lagde sig så Tom og Ahmed kunne sutte pik på hinanden, denne gang kunne de alle tre holde noget længere, og da først Lars spermede i røven på Tom kom han i munden på Ahmed, og Ahmed kom i munden på Tom. Nu var de alle tre helt udtømte og de lå lidt og sundene sig inden de gik ud i bad og så tog de derefter afsked med hinanden. Tom tog hjem godt brugt følte han sig, og han kunne stadig mærke at der sivede sperm ud af numsen på ham, men det gjorde ham bare liderlig igen. Da Tom var hjemme og fik sin PC lukket op var der en besked fra Jonas på skype. Tom følte sig lidt flov over det han havde lavet med Ahmed og Lars i depotrummet tidligere, men på den anden side de havde jo kun mødt hinanden en gang, men Tom var vild med Jonas, så Tom vidste ikke om han skulle skrive til Jonas og fortælle hvad der var sket i svømmehallen.

Fortsættes...

Kom gerne med jeres mening, vi ved jo fra tidligere at Tom og Jonas bliver kærester, men fortæller Tom om oplevelsen i svømmehallen? Eller forbliver det en hemmelighed, eller ender det med at de på skype har et cam show, hvor Tom sutter pik på sig selv imens Jonas spiller pik?
Kommentar