Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Depotrummet

Karakter: 4.4/10
Visninger: 10167

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Onani
Del 1.

Klokken var 07. Mandag morgen, vækkeuret havde lige ringet og Tom vågnede og fik slukket for uret, ganske langsomt vågnede Tom op, han vendte sig rundt i sengen for at lægge sig tæt ind til Jonas, men da Tom rakte ud efter Jonas, opdagede han at den anden side af sengen var tom, nu var Tom helt vågen og ganske klart huskede Tom at dagen før, havde de haft et skænderi, Tom havde i ugen løb fundet ud af at Jonas havde været ham utro. Tom havde en dag fulgt efter Jonas for at finde ud af hvorfor han altid kom senere og senere hjem, og til sin skræk havde Tom fundet ud af at Jonas var sammen med en pige, det havde Tom konfronteret Jonas med, og Jonas var brudt grædende sammen og havde forklaret at han var blevet forelsket i hende der pigen. Tom kunne ikke gøre andet end at bede Jonas om at flytte med det samme. Tom og Jonas havde kendt hinanden i godt 5 år, og de havde været kærester i 4 år, de boede hos Tom's forældre der har et stort hus, hvor Tom har en hel afdeling i huset for sig selv, de havde mødt hinanden i den lokale svømmehal, hvor Tom arbejdede efter skoletid.

Tom er en meget flot fyr, blond hår, blå øjne, og en del muskuløs, og meget veludrustet med en pik på 25 cm. Og 16 cm. I omkreds. Tom var dengang 14 år, og på vej i svømmehallen som han plejede hver Mandag og Onsdag efter skoletid. Hurtig fik han smidt sit tøj og tog sine badeshorts i hånden, og gik hurtigt ind under bruseren, Tom var på trods af sin unge alder godt klar over at han var godt udrustet, det havde han hurtigt opdaget når han stod under bruseren og alle de andre mænd og unge fyre i smug kiggede efter Toms pik der hang som en tyk pølse mellem hans ben, nogle gange syntes Tom at det var frækt når han stod der i badet med lukkede øjne og nærmest kunne mærke hvordan de andre kiggede på hans pik, Tom var allerede på det tidspunkt klar over at han var til fyre, men han havde aldrig været sammen med en anden fyr, det skete da også nogle gange at blodet begyndte at rende i pikken og den voksede en smule imens han stod der i badet, når det skete skyndte Tom sig at blive færdig og hoppe i de store shorts han altid havde på når han var i svømmehallen. Når Tom var færdig med at svømme altid en time i vandet sluttede han af med at gå en tur i saunaen, inden han skulle gøre rent i omklædningsrummet som var en del af hans arbejde efter skolen, i den ene ende af lokalet var der et depotrum med et lille bord og nogle stole samt diverse rengøringsmidler, der var en lås med en kode til døren som skulle tastes ind hver gang man skulle derind.

Denne Mandag var dagen hvor han mødte Jonas for første gang, Tom var på vej hjem fra skole, de havde fået fri nogle timer før, så Tom havde lige 2 timer hjemme inden han skulle ned og svømme, så han satte sig ned ved sin PC'er for at spille lidt counterstrike, imens han sad der med sit spil, begyndte han at blive lidt små liderlig, og kunne ikke koncentrerer sig om spillet, han lukkede ned for det, og begyndte i stedet at surfe lidt rundt på nettet, og han fandt nogle bøsse porno sider, hurtig fik Tom et kæmpe jern på, og begyndte at spille på sin store pik, han surfede videre og fandt nogle video klip med fyre der suttede pik på sig selv, Tom tænkte at når nu de fyre med pikke på 15-19 cm kunne sutte pik på sig selv, ja så måtte han da også kunne, når han nu havde hele 25 cm. Så efter lidt tilløb og overvejelser om hvordan en pik smager, bøjede Tom sig ned, og ganske rigtigt kunne han nemt nå sin egen pik, Tom prøvede i første forsøg kun at slikke på pikhovedet der allerede sejlede i præsperm, det slikkede han i sig og syntes det smagte lidt salt, men ikke grimt, imens kiggede han lidt mere video på nettet, og fandt et klip hvor en ung fyr suttede pik på sig selv, og han endte med at sperme i munden på sig selv. Tom var nu endnu mere tændt og tænkte at det ville han også prøve, så han bøjede sig igen ned over sit store lem og begyndte at sutte sin egen pik. Og ja det var noget Tom kunne li, der gik ikke langt tid førend at Tom kunne mærke at han snart ville komme, han prøvede at få endnu mere at sin pik ind i munden, og han fik nok omkring 10 cm. Ind i munden, nu kunne Tom ikke holde sig længere og med sin egen pik langt inde i munden skød han de første sperm sprøjt af sted, og Tom slugte de første par sprøjt, men af bare liderlighed kunne han ikke holde sin pik i munden og den røg ud af munden på ham, de næste sprøjt kom ud af hans store pik og sendte endnu et par sprøjt ud i hovedet på ham. Tom syntes faktisk ikke at hans egen sperm smagte grimt, en underlig smag men bestemt noget han nok ville prøve igen.

Tom skyndte sig i bad inden han skulle i svømmehallen, han cyklede af sted som han plejede og da han kom til svømmehallen mødte han en ung dreng på hans egen alder der ikke rigtigt kunne finde rundt, Tom spurgte om han kunne hjælpe ham, og jo den unge dreng, der præsenterede sig som Jonas og var lige fyldt 15 år, han var lige flyttet til byen og kendte ingen, men han havde fundet svømmehallen dagen forinden, men der havde den været lukket. Tom der kun var 14 år syntes at Jonas var en flot fyr. Jonas var halv dansk og halv spansk, han havde mørkt hår og de smukkeste brune øjne, Tom blev en smule tændt på han der Jonas, men han måtte hellere forklare at svømmehallen var åben nu, og han godt kunne vise Jonas rundt og skaffe ham gratis ind her den første gang. Da Tom havde vist Jonas rundt, spurgte Tom om Jonas havde bade tøj med, og jo det havde Jonas pakket med i en lille taske. Jamen skal vi så ikke gå ind og svømme lidt havde Tom spurgt Jonas om, hurtigt kom de ind i omklædningsrummet, og de fik hurtigt smidt tøjet. Tom gjorde store øjne da Jonas havde smidt alt sidt tøj, Jonas så ud til også at være meget veludrustet, på vejen ud til badet holdte Tom sine shorts om pikken for han kunne mærke at han var begyndt at få jern på. Tom måtte tænke på alt muligt andet, og det hjalp da også og da de kom ind under bruseren skruede Tom lidt ned for det varme vand, så det nærmest kun var lunkent, det fik hans pik til at falde endnu mere, og nu kunne Tom begynde at studere Jonas lidt nærmere, og jo han var ganske flot, lidt muskuløs, og med en god pik der hang ned, men ikke så stor som Tom's pik, imens Tom stod der og smugkiggede på Jonas kunne Tom mærke at Jonas stod og kiggede meget ned på Tom's store pik, Tom kunne nu igen mærke at der begyndte at komme liv i pikken, han kiggede hurtigt over på Jonas der stod med store øjne, og så kiggede Tom ned og opdagede at også Jonas var begyndt at få jern på, hurtigt skyndte Tom sig at få sine shorts på, og nærmest løbe ud i svømmebassinet. Jonas fulgte hurtigt efter, de svømmede rundt i godt en halv time, Tom svømmede over til Jonas og fortalte at han ville en tur i saunaen, vi ses om lidt svarede Jonas.

Tom skyndte sig ind under bruseren for lige at få sig skyllet, inden han gik ind i saunaen smuttede han lige forbi toilettet for at tisse, da han var færdig fik han sin pik placeret uden for inderbukserne så pikken lå ned at venstre ben. Tom satte sig ind i saunaen i et hjørne væk fra døren, nu håbede han så at Jonas ville sætte sig på modsatte side, der gik ikke langt tid førend døren til saunaen gik op og Jonas trådte ind, modsat Tom var Jonas helt nøgen han havde dog et håndklæde med som han lagde på bænken, over for Tom , lige det som Tom havde håbet ville ske, han havde ikke regnet med at Jonas ville sidde nøgen. Tom kunne ikke få øjnene fra den der lækre fyr der nu sad totalt nøgen over for ham, og hans øjne kørte op og ned, hans blik var mest på Jonas's utrolig flotte pik, nogle gange fik han øjenkontakt med Jonas, når det skete så smilede de sødt til hinanden. Tom kunne også godt se hvordan Jonas kiggede ned mod Toms pik i de store shorts, Tom spredte nu benene lidt mere og løftede venstre ben en smule, Tom vidste at nu var der nærmest frit udsyn til sin pik, og ganske rigtigt Jonas kiggede nu endnu mere på Toms skridt. Tom kunne mærke hvordan han begyndte at få jern på og han kunne når han kiggede ned se hvordan det venstre bukseben løftede sig og hvordan pikken begyndte at kravle ud af buksebenet, Tom kiggede over på Jonas der sad som forstenet og kiggede på hvordan Tom's pik voksede og voksede, Jonas havde nu nærmest frit udsyn til Tom's kæmpe pik, Jonas kunne også se at der begyndte at pible en smule præsperm ud af Tom's pikhoved. Jonas havde slet ikke bemærket at han selv havde fået jern på, alle hans 20 cm stod lodret op af maven på ham, Jonas løftede blikket fra Tom's skridt og kiggede ind i øjnene på Tom, de kiggede hinanden dybt i øjnene længe og smilede så til hinanden. Tom sænkede blikket og fik øje på Jonas's stive pik og det fik hans egen pik til at vokse endnu mere Tom tog nu fat i sin egen pik og klemte den lidt så endnu mere af pikken kom ud af buksebenet og lidt mere præsperm løb ud af det store blottede pik hoved, alt dette havde Jonas bemærket, og han sad nu og spillede på sin egen pik og også Jonas begyndte at sende præsperm ud af pikhovedet. Tom var helt med på legen og ganske langsomt rejste han sig og begyndte langsomt og nærmest som i en dans at ta sine shorts af, da pikken var fri af shortsene sprang den op af maven på Tom og det gav nogle klaske lyde den ramte maveskinnet nogle gange, nu sad Tom også helt nøgen og med alle sine 25 cm op af maven, øjnene på Jonas var ved at trille ud af hovedet på ham, aldrig havde han set så stor en pik, pikke havde han da set før og også sutte pik på nogle fyre fra klassen, men ingen af dem kunne hamle op med hvad han sad over for her i saunaen. Tom sad og nød synet af Jonas der spillede pik på sig selv, og Tom begyndte også at spille den af på sig selv, Tom tænkte at nu skulle Jonas se noget som han nok ikke havde set før, så Tom bukkede sig langsomt ned, imens han havde øjenkontakt med Jonas, og ganske langsomt begyndte Tom at sutte sin egen pik, han gav sig alt hvad han kunne og fik nok lidt mere end 10 cm ind i munden, Tom kunne høre at Jonas gispede og trak vejret hurtigere og hurtigere, Tom kunne næsten regne ud at Jonas var ved at komme, men det ville han ikke ha ham til endnu. Og i det samme lød det fra svømmehallens højtaler, vi lukker om 5 minutter alle skal op nu og i bad.

Fortsættes...
Kommentar