Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hasan - Skolens kælder.

(Lille Hassan.)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 7580

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex, Onani og Skolesex
Med i dette kapitel 6 og 7.:

Hassan, som også bliver kaldt for ”Lille Hassan” for han er ikke så høj af sin alder. Hassan er 15 år og så kommer hans forældre fra Jordan, men Hassan er født her i Danmark. Hassan er 155 høj, brun i huden og slank. Så har han sort kort klippet hår, som han gemme med en kasket.

Nick på 15 år er Lille Hassans bedste ven, de har kendt hinanden meget længe. Nick er 160 høj kortklippet kommunefarvet hår, og normal afbygning. Så går han altid i det dyreste mærketøj, for Hans forældre var også meget rige, skulle man tro.

Så har vi Lucas, som er 16 år, bor alene med sin mor. Lucas er 175 høj, slank og har en solbrun hud, især på mave og ryg. Og så går han rundt og gør masser af de små bange, for han vil godt bestemme om alle.

Så er der Jonas, som bare er en medløber til Lucas. Jonas er også 16 år og er ven med Lucas. Jonas er 170 høj, slank med kommunefarvet hår. Og så gjorde han alt det, som Lucas også gjorde, for Jonas var også lidt bange for Lucas.

Kapitel 6.: Skolens kælder.

Lørdag morgen lå Hassan og Nick og så på hinanden. Det var for mindre end 24 timer siden de var sprunget ud som bøsser over for hinanden. Hassan og Nick har kendt hinanden meget længe, de har været hemmeligt forelsket i hinanden. Nu var ballonen sprunget, og nu kunne de ligge tæt og holde hånd, uden de skulle være bange for, hvad den anden vil tænke.

Jeg lå og tænkte på, inden jeg fald i søvn i går, hvordan det var at være sammen med Lucas og Jonas,sagde Hassan nysgerrigt til Nick, som kiggede smilende til Hassan.

Det var vildt sjovt, sagde Nick. Det var det sikkert også, da du var sammen med dem?

Det kan jeg ikke sige nej til, smilede Hassan. Selv om det gjorde ondt, da pikken skulle ind. De begyndte0 begge at grine.

Vil du gerne høre, hvordan det forgik, Hassan? Spurgte Nick.

Ja. Hvis du vil fortælle det, smilede Hassan. Og Nick begyndte at fortælle.

Tre dage tidligere.

Nick var på vej over til Hassan, da han kommer forbi Lucas og Jonas. Og som så mange andre, er Nick ikke så tryg ved at gå forbi dem. Så han skynder sig forbi dem, men kunne se de gik efter ham. Hvad skulle han gøre, hvis de gør ham noget? Han kunne eller ikke komme i løb. Det var, som om hans krop var gået lidt i baglås, og Lucas og Jonas kom tættere på ham. Nu var Nick også mindre end dem, så Lucas og Jonas kunne komme hurtigere frem. Nick kom ikke hen til sin smutvej hen til Hassan, da Lucas og Jonas tog fat i hans skulder og tog ham med.

Hvad vil I gøre? Spurgte Nick bange. Hvis I vil ha, jeg skal gøre noget, så skal jeg nok gøre det, kom det fra Nick, som var meget bange for, hvad de ville gøre ved ham.

Du kan gøre noget for os, grinede Lucas. Først skal vi lige hen til et sted, hvor vi kan være lidt mere uforstyrrede. Og lidt efter kom de til skolen. Nick så, at Jonas fandt nogle nøgler frem.

Det er godt, din far er pedel her på skolen, Jonas, sagde Lucas og de gik ned af trappen til skolens kælder.

Hvad skal vi her? Spurgte Nick, som blev mere og mere bange.

Slap bare helt af, kom det fra Lucas, mens Jonas låste døren op til kælderen. Hvis du bare gør, hvad vi siger, så skal du ikke være bange.

De kom ind og ind i en lang gang med døre på begge side af gangen. Lucas slap Nick og skubbede Nick længere frem i gangen. Nick kunne høre døren blive låst med nøgle, så det var ikke muligt at stikke af den vej. Nick har aldrig været i denne del af kælderen før, det var også her skolen have alle sine ting, som de ikke vidste, hvad de skulle gør af.

Midt på gangen bad Lucas og Jonas Nick om at stoppe. Nick vendte sig om og så på de to, som stod og smilede. Nick så de stod og så op og ned på ham, og Nick tænkte på, at de sikkert vil se ham nøgen. Og ganske rigtigt fik Nick ret, for Lucas bad Nick om to ting.

For nu af vil du altid få to muligheder, sagde Lucas. Og du skal vælge en af de to muligheder, er det forstået, Nick?

Hvis jeg ikke gør det?

Så bestemme vi, kom det fra Jonas, som var ved at låse endnu en dør op.

De to første ting er;
: Smid tøjet eller vi klippe det af dig, sagde Lucas.

Nick stod og tænkte på, hvad de var i gang med, og hvorfor de vil se ham nøgen. Vidste de, at han var bøsse, eller var de selv bøsser og vil prøve en trekant. Men de skal ikke klippe mit tøj af, for så har jeg ikke noget at tage på igen.

Vælg en af dem, sagde Lucas. Du har ti sekunder til at vælge. 10, 9, 8, 7…

Nick begyndte at tage sin T-shirts af, Nick har ikke så meget tøj på, for det var varmt den dag.

Lucas og Jonas stod spændt og så på, mens det ene stykke tøj røg af Nick, til han stod nøgen med sine hænder foran sin pik.

Se lige denne lille dusk han har, kom det fra Jonas. Den skal vi nok ha af en dag, smilede Jonas.

Den rør de ikke, stod Nick flovt og sagde til sig selv.

Tror ikke han har en stor pik, sagde Lucas. Han har nogle små hænder, og vi kan ikke se den, og begge grindet lidt. Nick! Hvad vil du helst? Kom det fra Lucas. Vil du ha et hårdt smæk i røven, eller du stikker dine hænder op i vejret?

Nick skulle ikke ha et slag i røven, så han stak sine hænder op i vejret. Hans lille pik, som ikke var så stor i slap tilstand, ja, og heller ikke i stiv tilstand.

Se lige en dejlig lille pik, kom det fra Lucas, og de gik hen til Nick. Kan den blive stiv?

Nick fik et lille chok, da Jonas tog fat i hans pik, og begyndte at trække forhuden tilbage. Og det kunne Nicks pik godt lide, for pikken begyndte at give nogle ryk og stod godt stiv et par sekunder efter.

Liderlig dreng, sagde Jonas. Dig skal vi nok få glæde af, smilede Jonas og bøjede Nicks pik nedad, slap denigen, så den klaskede op på maven.

Tror hans røv vil ha godt af at få lidt pik, sagde Lucas og tog sig til sit skridt.

De må være bøsser, stod Nick og tænkte, mens de to stod og så på hans hvide numse. Og hvordan kan de vide, at jeg er til fyre, det kan de ikke,0 for der er ingen, der ved, at jeg er bøsse.

Det Nick ikke vidste var, at de to, Lucas og Jonas, var vilde med fyre, især dem der gik en klasse under dem selv. Og de vidste ikke endnu, at Nick også var til fyre, men nu var de to meget liderlige og nød synet af Nicks numse.

Nick! Kom det fra Lucas. Hvad for en pik vil du smage først, Jonas’ eller min?

Fortsættes…
Kommentar